VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Zdravlje i lepota

Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Posećujete li kozmetičara?
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 13:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Posećujete li kozmetičara? - 17.04.2006, 19:18

Dakle, da li odlazite kod kozmetičara ili se pak sami rešavate muka kako znate i umete? Koliko uopšte imate potrebe za kozmetičarskim uslugama?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Posećujete li kozmetičara?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:35
Godine: 33
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? - 17.04.2006, 19:59

Odlazim kod kozmetičara ravno 13 godina. I to na istu adresu. Moja kozmetičarka nije završila dvomesečni kurs, već je doktor za lice, dermatolog. Nisam imala nekih problema sa kožom, poneka akna tu i tamo u vreme pms-a, i to je to. Iako me redovno taj projekat zakolje finansijski , jer pored tretmana (koji je pojačan u dinarima) kupim i ono što koristim od kozmetike, a što mi ona napravi, kao što je losion sa kamilicom, krema od lavande za moj tip kože, antirid, mleko i još svašta nešto , eto, i dalje idem jer mislim da je bolje da se neko stručan pobrine za moje lice, nego da se ja sama kopam i raskopavam. Zabuljim se u ono uveličavajuće ogledalo, pa me svaka tačkica kopka A imam te cedilačke nagone, koje obuzdavam.

Baš ovih dana treba da je posetim, ovaj put napravih veliku pauzu između odlazaka. Lice mi plače za njom.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? - 25.09.2006, 15:26

Citat:
SQUAW kaže:
Odlazim kod kozmetičara ravno 13 godina.
I to na istu adresu. Moja kozmetičarka nije završila dvomesečni kurs, već je doktor za lice, dermatolog.

Isto tako...ne baš 13 godina, ali 10 da.

Lice mi ne spada u onu grupu problematičnih, ali svakodnevno šminkanje (radnim danom, naravno) uzima svoj danak, pa tako da, i pored vrhunske kozmetike koju koristim (a koja odgovara mom tipu kože) pojavi se s' vremena na vreme neželjeni gost na koži lica

Nemam neku dinamiku koliko često idem.
Dešava se da mi hormoni pobesne, pa onda odlazim 3-4 meseca u kontinuitetu jednom mesečno.
Onda se desi da ne odem 4 meseca.

Primetila sam samo da mi je koža zimi savršena, ali da je leto potpuno urniše.
Začepe mi se pore, pobesne i hormoni, popucaju kapilari...
Manje mi smeta vetar i hladnoća nego sunce i vrućina.

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#4 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 00:41
Godine: 22
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? - 25.09.2006, 20:02

Nisam nikad bila, ali mogla bih malo da castim sebe

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#5 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 04:59
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? - 07.03.2007, 07:01

Dok sam zivjela na Balkanu redovno sam isla kod kozmeticara, a sada ne a jako bih zeljela. Nikako ne mogu da pronadjem nekog kozmeticara koji radi pravi tretman. Svi nude mackanja razno raznim preparatima ili mikrodermoabraziju. Kazu da u Americi vise niko to ne radi (?!) jer ostavlja oziljke (?!).

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#6 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 03.06.2008 23:11
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? - 31.03.2007, 01:05

Kod kozmeticara sam bila jednom u zivotu i to iz ciste radoznalosti da vidim kako to izgleda.Ne mogu da kazem da mi nije prijalo i da me nije opustio tretman ,ali moje lice jednostavno nemam potrebu za tim.Moje lice je bez akni i bora ,tako da ga sama cistim sa kamilicom. Sminku skidam sa mlekom iz apoteke.Mozda jednog dana , ako bude potrebno!

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#7 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 20:18
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? - 21.04.2007, 09:51

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Dakle, da li odlazite kod kozmetičara ili se pak sami rešavate muka kako znate i umete? Koliko uopšte imate potrebe za kozmetičarskim uslugama?
MIslim da sam dva puta bila kod kozmetičarke...Jednostavno nikad nisam imala nešto problematično lice...Izadje mi po koji mitiser ali ništa "značajnije"...
Jedan period u srednjoj mi se lice malo upalilo i tad sam otišla po preporuci u apoteku u kojoj se prave specijalne kremice za lice...Posle nedelju dana lice mi je skroz oporavilo...
Sad uglavnom koristim te kremice i nemam apsolutno nikakvih problema sa licem...

staro
  (#8 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 15:37
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? - 23.04.2007, 19:51

Pre cetri godine sam bila prvi put kod kozmeticarke bila sam jako zadovoljna ....dala mi je kreme sa kojim treba da mazem lice ...i sada sam je posetila pre mesec dana ...kaze da mi se lice nije promenilo ....samo smo promenili kremu ..koja odgovara sada mojim godinama...

staro
  (#9 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? - 09.05.2007, 00:12

Nemam problem sa tenom, niti sam ikada imala. Kod kozmetičara odem povremeno, možda dva-tri puta godišnje... Koristim "nivea" kreme i zadovoljna sam. Lice čistim tonikom iz apoteke, šminku skidam maramicama koje su za tu svrhu i - to je to.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#10 (permalink))
princezica
Novi član
princezica je na dobrom putu

Član od: 22.06.2008.
Poslednji login: 23.06.2008 08:09
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? - 22.06.2008, 07:33

Potpuno je nepotrebno ići non stop kod kozmetičara, pogotovo kad ti uvaljuju kreme iz njihove domaće kuhinje. Ja idem retko, ali zato koristim provereno 100% prirodne preparate i lice mi je baš sjajno. Mučila sam se dok nisam našla sjajne preparate jedne očigledno ozbiljne domaće firme i više ne menjam.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)