|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Bzzzz.. Ljetne napasti, prokleti komarci!!! |
|
Odgovor: Bzzzz.. Ljetne napasti, prokleti komarci!!! |
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 20:13
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Bzzzz.. Ljetne napasti, prokleti komarci!!! -
11.07.2008, 00:47
MLogo me voleDU,ali to je neuzvraćeTa ljubav.
![]() U stanu srećom nemam tih napasti,jer su svugde postavljene mreže,ali kada krenem napolje u večernjim satima obavezno se namažem Autanom,za sada pomaže. ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 02:23
Godine: 20
|
11.07.2008, 00:48
Citat:
valjda nisam interesantna, ili sam 'ladnokrvna missim, desi se poneki da bocne, ali niti ja gledam da ubijem, niti mi nesto preterano smeta ![]() ne mackam se nikakvim kremama, a imam kuci i maramice i sprejeve i kreme i sve zivo protiv njih ![]() jedino ne volim kad legnem da spavam pa kad ga cujem da mi zuji oko glave e detz anojing ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Pol: Muško
Godine: 27
|
11.07.2008, 07:33
zene
![]() malo je reci da sam im zanimljiv plijen... mozda nisam bas ko Euridika al zagrizaju i mene dobrano... uglavnom u predjelu stopala... da kojim slucajem ujedaju zimi nebih mogao cipale da navucem koliko mi noge oteknu ![]() no, da kucnem u drvo, ovo ljeto me jos nisu napadali.. jsedimo pre neko vece vani... svi u drustvu ufatili da se dranjaju a ja nish... reko da se nisam razbolio sunce ti ![]() kreme ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: 06.08.2008 18:35
Godine: 29
|
12.07.2008, 00:06
Mene neće da grizu komarci svojim zubima u nameri da me upropaste!
A ako grizu samo komarice, eto i odgovora zašto me ne grizu. Ne volem kad mi zuji komarac na uvo, pa ih suzbijam raznim hemijskim sredstvima. Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 36
|
12.07.2008, 18:58
Uf! Baš su letnje napasti...
Noćas sam baš nahranila par komarica... Imam par lepih crvenih plikova po telu... svrbe... baš...Ne mažem se kremama, niti se sprejišem, šta da radim moraju oni nešto jesti (pardon, one...). |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Godine: 33
|
17.07.2008, 01:30
Ti komarci kod mene ništa ne rade kako treba. Ni da me kao čoveka izujedaju
Sve bre neka leva mesta uvek. Ili negde u dnu pete ili između prstića na nozi ili još gore po prstićima da bre ne možeš kao čovek ni da se počešeš, sve po nekim koskama Ne možeš ni onaj krstić da napraviš što smo kad smo bili mali se stiskali noktima i onda te posle kao ne svrbi... ne bi ni prizn'o da svrbi al' stišćeš zube jer to kao funkcioniše.I kad su u rojevima ako se zadesim pored neke vode uvek me ujedaju za neke zglobove i laktove jebem im šrafove njiOve. Sprejiram se i mažem samo kad idem u neku dibidus divljinu il' travuljinu gde ima i drugih stanovnika koji bi voleli da se kače za me.
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:57
Godine: 46
|
17.07.2008, 01:42
Komarci???
Mrzim komarce i slicne letece objekte koji ujedaju Ni u krevet ne idem bez "opichaljke", jer sam nebrojano mnogo puto samoj sebi razvalila samarcinu, znas ono kad ti zuji oko uveta usred noci - ne mozes da ga se otarasish, uvek promasim. Aaaaa, sad lepo ustanem, upalim svetlo i ne vracam se u krevet dok ga ne utepam. A i to mrzim, jer ako se vec zlotvor napio krvi, kad ga opalim negde na zidu.... uh... gadna crvena fleka![]() Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam" (Tagore)
|
|
|
|