|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Hrkanje |
|
Odgovor: Hrkanje |
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
|
Odgovor: Hrkanje -
14.08.2007, 00:33
Ja ne hrcem (65 kg) ali supruga (tri cifre kg) hrce li hrce. Kad se sprema na spavanje znao sam da se nasalim:
Pitam je - Jel cujes kamion? - a ona - Kakav kamion ne cuje se nista? - Pa kamion sa 10 kubika cepanica. Posle hoce da me ![]() ali sam brzi ![]()
|
|
|
|
|
|
tisina je zlato...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 16:02
Pol: Žensko
Godine: 24
|
16.08.2007, 16:07
Ja ne hrcem,ali umem da progovorim u snu
![]() Kad neko hrce smeta mi samo dok ne zaspim,a tad mogu i bombe da padaju ja ih necu cuti ![]() Iako poznajem nekoliko osoba koje hrcu na njihovo hrkanje sam vec navikla( hrcu u odredjenom ritmu ) -samo ponekad,pokusam nekoga od njih da okrenem na stranu ili da tiho zazvizdim![]() |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 14:16
Pol: Muško
|
17.08.2007, 10:38
Citat:
Хрчем, најстрашније. Већ се осећам непријатно због тога, стално добијам критике... чак се питам да ли ће ме ико моћи волети... ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 15:11
Godine: 33
|
17.08.2007, 11:02
Onaj koji hrče uvek zaspi prvi
![]() To je jedna od mana koja je išla sa njim u paketu i koju sam morala da zavolim Ja nisam odrasla u maloj porodici i navikla sam na buku i na spavanje u svim uslovima, ali šta me snađe kad se udadoh, to je neverovatno! Ja kao jagnje, gde zaspim tu me nađeš, čak ne može da se provali ni da dišem a on, pilana! Mislim da sam za sve ove godine razvila i uslovni refleks, pa se trzam i guram ga i kad spavam sama Ponekad popizdim, pa ga izdevetam jastukom u sred noći da ne zna šta ga je snašlo, a nekad se premestiim ili mu posavetujem da se premesti, ako želi da vidi sunce ujutru.Pošto ne spavam puno, ali volim da to što odspavam bude mirno, kada smo otkrili flastere i sprej protiv hrkanja, postalo je mnogo lakše. Njemu to pomaže al' kad zaboravi, bude veselo ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 15:11
Godine: 33
|
17.08.2007, 22:01
Citat:
![]() Zalepiš na nos ![]() Pogledaćeš u bolje snabdevenim privatnim apotekama, nije jeftino, sprej ja mislim da košta skoro 900 dinara, zavisi od proizvođača, ima i skupljih ali mislim da ne bi trebalo da budu preko 1300 dinara. Uglavnom, to kad koristiš ili ne hrčeš ili je manje bučno, tj bar je u našem slučaju tako ![]()
|
|
|
|
|