|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Imam gliste u stomaku |
|
Odgovor: Imam gliste u stomaku |
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Imam gliste u stomaku -
26.05.2007, 21:10
Ne razumem, ako si se obratio svome lekaru, kako nisi dobio odgovarajuce lekove? Shta, kao, evo ti ovaj mebendazol, pa ako nepomogne lechi se sam?!
Neznam ni jedan bapski lek, osim da pripalish upaljach pod guzcu, pa da krenu na svetlo .. Shalim se narafski.. A sve to mozz da ima i pozitivne strane.. Znash li da su skoro provalili da se osobe koje imaju alergije na sve i svashta mogu lechiti tako shto se zaraze odredjenim vrstama crevnih glista? Lechenje vecheg zla manjim ... NO verujem da te to neteshi... snimi ovo na primer http://www.pcelicamedina.com/stanice...ti-probava.htm ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Imam gliste u stomaku |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Imam predlog! | SQUAW | Predlozi, pohvale i kritike | 309 | 03.09.2008 13:52 |
| Cigla u stomaku | SQUAW | Kulinarstvo i ishrana | 20 | 02.09.2008 22:59 |
| Biseri pacijenata | HLEBmaster | Humor i zabava | 1 | 28.01.2008 21:18 |
| Imam neku glupost u kompu! | Bacvanin | Softverski problemi | 9 | 10.12.2007 18:02 |
| Više vredim ako imam više poruka | Kunic | Psihologija | 54 | 17.09.2007 15:38 |