|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
HIV Testiranje & Znanje |
|
Odgovor: HIV Testiranje & Znanje |
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 19:11
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: HIV Testiranje & Znanje -
03.12.2007, 20:53
Nisam se nikada testirala, ali znam dosta toga o virusu HIV i trudim se da bubicu od najranijih godina ucim o preventivi....
![]() Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Pol: Žensko
|
Odgovor: HIV Testiranje & Znanje -
06.12.2007, 14:18
23.11.2007.
Broj novih slučajeva zaraze sidom u svetu je, prema najnovijim podacima zajedničkog programa Ujedinjenih nacija protiv side, opao ove godine na 2,5 miliona sa 4,3 miliona lane. UN su registrovale ove godine 2,1 milion smrtnih slučajeva izazvanih sidom, dok je lane njihov broj bio 2,9 miliona. Kada je reč o ukupnom broju osoba koje žive s virusom HIV, on je ove godine smanjen na 33,2 miliona s 39,5 miliona koliko je iznosio 2006. Najveći broj obolelih i dalje je skoncentrisan u subsaharskoj Africi, oblasti s dve trećine novih slučajeva zaraze (1,7 miliona osoba). Veći rast boja osoba zaraženih virusom HIV registrovan je u Istočnoj Evropi i centralnoj Aziji, gde je ove godine zabeleženo 150.000 novih slučajeva zaraze i 55.000 smrtnih slučajeva. (Tanjug) ____________ Ono malo knjiskih podataka o retrovirusu mi nista ne znaci sve dok iz vrhunskih laboratorija i farmaceutskog kartela ne cujem nesto jos bolje od ove informacije - hej, 2007. dva milona ljudi manje se zarazilo nego 2006. Prevencija i obavestenost?Mozda.Istocna Evropa i Azija - porast A Afrika?Ne sali mi se na ovoj temi,ali pitam se sta li ljudi u Africi znaju o AIDS-u. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > HIV Testiranje & Znanje |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Svest i samosvest | A6quattro | Psihologija | 44 | 01.09.2008 13:35 |
| Sto manje znate, vise para imate - naucno je dokazano! | psssst | Spomenar | 9 | 18.10.2007 15:50 |