VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Zdravlje i lepota

Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Pumpanje usana
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:45
Pol: Žensko
Godine: 33
Pumpanje usana - 02.04.2006, 01:17

Kolagen je zapravo vezivno svinjsko ili kravlje tkivo koje se u tečnom obliku ubrizgava pod kožu. Telo s vremenom izbacuje kolagen, pa se inekcije kolagena moraju ponavljati radi trajnosti. Jedan tretman traje od nekoliko meseci do godinu i po dana.

Povećavanje usana kolagenom traje 20 do 30 minuta pod lokalnom anestezijom. Nakon zahvata nije preporučljivo dva dana se smejati i uopšte pomerati usne.

Neki su ljudi alergični na kolagen, a mnogima se to ne da isprobavati pre tretmana, jer traje mesec dana, a test se vrši tako što se na podlakticu ubrizga kolagen i posmatra se reakcija.

Alergija na kolagen vodi do svraba, bolova u mišićima, glavobolje, naduvenosti i osetljivosti, a u krajnjem slučaju može rezultovati šokom i teškoćama u disanju.

prepisano sa neta

Lično, ovakve veštačke usne mi ne deluju ni malo sexy. Da deluje prirodno, efekat bi bio suprotan. Ovako mi sve te žene (a boga mi i muškarci ) sa debreciner usnama liče na Karamelu.
A još smešnije mi bude kad oni koji su ih sveže napumpali tvrde da nisu. Možda bi mi i Severinine usne bile simpatične da nisam u toku jedne emisije videla kako joj taj kolagen curi iz gornje usne. Fuj.
I sva ta napumpana usta liče jedna na druga, izraz lica se totalno menja, naš portret više nije naš nego portret neke Andjeline ili Goldi Hon. Dodali smo još jedan polni organ na lice iako izgledamo kao da su nas pčele izujedale, pa šta???? Stravično.

Šta vi mislite o tome? Da li su vam veštački predimenzionirana usta sexy? Da li ste pristalica pumpanja usana? Da li mislite da izgledate mlađe ako ste napućeni?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Pumpanje usana
staro
  (#2 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Godine: 26
Odgovor: Pumpanje usana - 02.04.2006, 03:09

Iskreno, vidjala sam "primerke" kojima sasvim dobro stoji "pumpanje" i lično nemam neku specijalnu odbojnost prema tome. Svaka neprirodna stvar na telu se vrlo lako prepoznaje, te su ljudi koji tvrde da to nisu radili u najmanju ruku smešni. Ne znam, da imam tanke usne možda bi i meni smetalo i možda bi se u nekom trenutku i odlučila za tako nešto (naravno ukoliko bih imala novca za bacanje) - ne isključujem tu opciju. Ipak, priroda me je pogledala milo kada su usne u pitanju, tako da, na sreću, nikada neću razmišljati o ovoj opciji.

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 06:16
Godine: 25
Odgovor: Pumpanje usana - 02.04.2006, 05:32

Nemam potrebu za takvim stvarima

Vidjala sam primerke takvih usana uzivo i nije mi lepo. Nekako mi koza onda na tom mestu deluje previse zategnuta naspram ostalih delova lica. Deluje ko da ce im puci usne pod pritiskom.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 22:58
Godine: 34
Odgovor: Pumpanje usana - 10.04.2006, 17:00

Uvek sam za ono sto nam je majka priroda podarila. Mozda konzervativan stav, ali ne podrzavam nikakve zahvate na telu radi lepseg izgleda.

staro
  (#5 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
Odgovor: Pumpanje usana - 10.04.2006, 17:34

Citat:
Goga kaže:
Uvek sam za ono sto nam je majka priroda podarila.
Slažem se . Mislim da nije samo problem u onima koji bi da menjaju nešto na sebi već i u neposrednom okruženju koje ih hrani kompleksima.
Mada, opšta marketinška pomama je učinila da su današnje devojke i žene poprilično zapljusnute idejom o idealnom telu. Imam jednu prijateljicu s kojom sam baš jako dobar i samo sanja o tome kako će jednog dana ugraditi silikone u grudi. A meni se baš dopadaju - taman da stanu u šaku . Osim toga, lepa je, ima lep struk, noge i guzu . A, i pametna je. Pa, šta će joj više, bre?

Što se samih usana tiče, ne volim kada su naduvane, ni prirodno, a pogotovo ne plastičnim operacijama. Srednje je uvek idealno. Važan je oblik i mekoća usana, a ne debljina. Najlepše sam se ljubio sa jednom devojkom koja ima na oko tanke usne. Ali, tako dobro ljubi... uh...

staro
  (#6 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Pumpanje usana - 15.12.2006, 07:33

Nisam ni protiv,a nisam ni za.Mislim,podržavam da to urade oni koji za tim imaju stvarno potrebu,a takvih ima
Meni lično ne treba,pa nisam preterano razmišljala o tome,ali sam za to da ko ima nedostatak da ga popuni!
A čisto zato da bi se imala napućena usta....

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#7 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 20:53
Godine: 26
Odgovor: Pumpanje usana - 17.01.2007, 21:07

Pre bih taj novac potrosila na nesto pametnije,jeste da Andjelina ima divne usne ali kada bi ih i ja dobila operacijom,opet ne bi bila ona...a i ne zelim.

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#8 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Pumpanje usana - 05.05.2007, 11:28

Mene mi izgledaat kako majmuni koga se raduvat za nesto sto go sakaat.

staro
  (#9 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 15.08.2008 18:25
Odgovor: Pumpanje usana - 05.05.2007, 11:53

Citat:
kerfija kaže: Pogledaj poruku
Mene mi izgledaat kako majmuni koga se raduvat za nesto sto go sakaat.

Ma svi kazemo ne bi,ja bi,samo sta ce mi,opasno je i skupo je,inace usne pune silikona ne znam da li osecu isto kao bez,ili grudi od silikona,to je nesto neosetljivo,mislim ja,ma celo lice se moze napuniti,ne samousne,pogledajte neke poznate pevacice,pre i posle,ima ogromna razlika,a niko od njih nece da prizna da je punjena kokoska,samo pogledajte Nikole Kidman,sve vece joj je celo,i nema ni traga od bore,kao da joj je lice iz porcelana,ali na kraju sve te poznate licnosti imaju isto lice,istegnuto,iste obrve,iste usne,ne znam sta hoce,biti mlade/i vecno??ma glupost,godine i fiziko treba prihvatiti kako nam priroda dala,ja samo farbam kosu

No me toques

staro
  (#10 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Pumpanje usana - 05.05.2007, 19:48

Te usne punjene silikonom mi deluju kao da su ih izbole ose pa otekle... Usne potpuno izgube prirodni oblik, tj. vise ga ni nemaju... fuj!
Znam devojku koja je to radila, ali ne znam iz kojeg razloga se silikon nije dobro "rasporedio", pa joj ostale neke grudvice... jos jednom fuj! Stvarno ne deluje nimalo sexy!
Dakle ja sam protiv toga na svom telu (vece usne mi posebno ne trebaju, vec su dovoljno "popunjene"), ali ko voli - samo napred!

Odgovor