|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pumpanje usana |
|
Odgovor: Pumpanje usana |
|
|
|
|
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Pol: Žensko
|
Odgovor: Pumpanje usana -
15.12.2006, 07:33
Nisam ni protiv,a nisam ni za.Mislim,podržavam da to urade oni koji za tim imaju stvarno potrebu,a takvih ima
Meni lično ne treba,pa nisam preterano razmišljala o tome,ali sam za to da ko ima nedostatak da ga popuni! A čisto zato da bi se imala napućena usta.... ![]()
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 20:53
Godine: 26
|
17.01.2007, 21:07
Pre bih taj novac potrosila na nesto pametnije,jeste da Andjelina ima divne usne ali kada bi ih i ja dobila operacijom,opet ne bi bila ona...a i ne zelim.
![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 15.08.2008 18:25
|
05.05.2007, 11:53
![]() Ma svi kazemo ne bi,ja bi,samo sta ce mi,opasno je i skupo je,inace usne pune silikona ne znam da li osecu isto kao bez,ili grudi od silikona,to je nesto neosetljivo,mislim ja,ma celo lice se moze napuniti,ne samousne,pogledajte neke poznate pevacice,pre i posle,ima ogromna razlika,a niko od njih nece da prizna da je punjena kokoska,samo pogledajte Nikole Kidman,sve vece joj je celo,i nema ni traga od bore,kao da joj je lice iz porcelana,ali na kraju sve te poznate licnosti imaju isto lice,istegnuto,iste obrve,iste usne,ne znam sta hoce,biti mlade/i vecno??ma glupost,godine i fiziko treba prihvatiti kako nam priroda dala,ja samo farbam kosu ![]()
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
|
05.05.2007, 19:48
Te usne punjene silikonom mi deluju kao da su ih izbole ose pa otekle... Usne potpuno izgube prirodni oblik, tj. vise ga ni nemaju... fuj!
Znam devojku koja je to radila, ali ne znam iz kojeg razloga se silikon nije dobro "rasporedio", pa joj ostale neke grudvice... jos jednom fuj! Stvarno ne deluje nimalo sexy! Dakle ja sam protiv toga na svom telu (vece usne mi posebno ne trebaju, vec su dovoljno "popunjene"), ali ko voli - samo napred! |
|
|
|