|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Tamnjenje air brushom |
|
Odgovor: Tamnjenje air brushom |
|
|
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 07:27
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Tamnjenje air brushom -
18.09.2007, 00:20
Ja ne znam kakve pipseve su koristile ove iznad, al' ovaj Neutrogenin sprej za tanning je meni bio super. Samo poprshchesh i gotovo
![]() Jeste, jeste ochem i ja malo pocrnim ![]() Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:04
Pol: Žensko
|
Odgovor: Tamnjenje air brushom -
18.09.2007, 00:41
Sto volim kada musko vodi racuna o sJebi
i ne ide u solarijum(stetno je bRe, ne zbog novca).A ovo Papak sto ti nije jasno je shou-udjes u kabinu,a pre toga,ako hoces,obuces tange-daju ti neke njihove ,za jednokratnu upoRabu -papirne ),a ako neces-niko te ne sili I onda te prskaju sHmrkom Kazu da ta boja nije stetna-da je sve na biljnoj osnovi,pa im poverujes i dobijes tu boju narandze.Ljudi te cudno gledaju par dana,a onda naviknu. I tako...Mozda je neko bolje prosao,ko zna. |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 10.07.2008 04:04
Pol: Muško
Godine: 38
|
...ne znam sta da vam kazem...uglavnom sam navikao da prskam...ali od crnkinja da pravim belkinje,krechim bolnice i javne ustanove...ali ajde...probacemo i ovo...za pochetak,uvaljacu se po blatu...pa da vidimo...
![]()
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|