VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Zdravlje i lepota

Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Tamnjenje air brushom
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 10:06
Pol: Žensko
Godine: 29
Tamnjenje air brushom - 23.04.2007, 13:10

Chula sam za ovu metodu tamnjenja koze,ali ne znam nista o njoj,pa me zanima da li je neko od vas imao iskustva sa istim?

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Tamnjenje air brushom
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Godine: 33
Odgovor: Tamnjenje air brushom - 23.04.2007, 13:46

Ja bih ti prijateljski savetovala da izbacis ekstremitete na Sunce, zastitis se kremom i osuncas sta treba nego da se upustas u air brush. Ako ti treba expres fejk ten, ok, ako si bas danas nevesta pa da se malo popravis ili imas neku reviju, ili snimas spot ali da ti to bude resenje za tamnjenje, ja ti ne bih preporucila. Ici ces 10 dana (ili manje) dok ne postignes nijansu koju bi zelela, onda ce ti se to isprati za isto toliko dana, to ces sve platiti oko 2000 dinara, malo jace, a nedaj Boze da imas neke neravnine po telu. Znaci, za farbanje i limarija mora da ti bude dobra i najmanja sitnica izgleda kao ruzna fleka, a taman posla da se nasminkas pa da skines sminku vanredno da ne pricam o flekama nakon stavljanja parfema

Nisu moja iskustva, a vala ne bih se u to ni upustila posto sam imala prilike da vidim drugaricu koja je htela da izgleda "zdravije"

Jos su veci horor kreme za samopotamnjivanje i ja sam pocela zdravo da se prestravljujem obojenim devojkama kojih je sve vise i vise. Prosto mi dodje da se vise nikada ne osuncam, majke mi.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Tamnjenje air brushom - 24.04.2007, 17:52

probala sam i nije imalo nekog efekta,obzirom da imam jako svetao ten.
potamneo mi je stomak i malo noge.
zbog toalete koju sam nosila,bila mi je potrebna malo tamnija nijansa koze na rukama i grudima,ali sam se u poslednjem momentu namazala i sve je ispalo kako treba
drugarica je ishla jednom,ali ona je crnka i njoj se lepo primilo

probala i necu vishe ..
prihvatam chinjenicu da chu celog zhivota biti bela

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#4 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:04
Odgovor: Tamnjenje air brushom - 17.09.2007, 17:14

Ovako sam se jednom presla i vise
Pokusavam da nadjem neku dobru stranu ovakvog nacina "dobijanja lepe boje koze" , ali nema sanse. Prvo, boja nije lepa - bila sam sva narandzasta.Drugo, skida se i pri normalnom znojenju, a posle jedne zurke(zbog koje sam i isla na tus-a i to mi je bilo malo neprijatno, a nisam stidljiva nesto posebno), otre se sve na garderobu i bude jako ruzno.
Ako se ipak odlucite i pored mase ovih hemikalija za kucno brzopotezno samopotamnjivanje (valjda niko vise ne ide u solarijume, nadam se), uradite dobro piling koze celog tela i ... posle nemojte da se znojite

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 17.07.2008 18:59
Godine: 25
Odgovor: Tamnjenje air brushom - 17.09.2007, 23:48

Ne znam, al meni te prskalice glupo zvuce. Nemoguce mi je da se neko naprska necim i da bude zdravo pocrneo. Mozda toga bude u buducnosti ali opet sigurno nece biti lepo i zdravo. Sunce je sunce.

goldie

staro
  (#6 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Tamnjenje air brushom - 17.09.2007, 23:56

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Ne znam, al meni te prskalice glupo zvuce. Nemoguce mi je da se neko naprska necim i da bude zdravo pocrneo. Mozda toga bude u buducnosti ali opet sigurno nece biti lepo i zdravo. Sunce je sunce.

Ma moguce je
Samo sto ja volim da se przim...
je moj drugar...

Inache moja malenkost se prskala sa tim i boja je sasvim solidna, sto bi nash narod rek'o do jaja i sto je najbitnije posle ruke nisu nandzaraste i zute
Ali brate onaj solarijum, kad ja lepo legnem pa ugrejem kosti... ma dusha mi se odmori...

@ ovi sunchevi poborci
Pa nije ovo letnja varijanta... ovo je ono kad prodze leto... a tebi dodje da budesh malo preplanuo.. pa tako malo... nije shtetno, a ne mozesh reci da nije korisno... ako se ja usrecim sto sam crna, to nije nimalo uzalud utroshen novac...
zasto uskratiti sebi neka sitna zadovoljstva... sitnice zivot znache...

Ubica mekog srca.

Poruku je izmenio Kill Bill, 18.09.2007 u 00:01.

staro
  (#7 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 07:27
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Tamnjenje air brushom - 18.09.2007, 00:20

Ja ne znam kakve pipseve su koristile ove iznad, al' ovaj Neutrogenin sprej za tanning je meni bio super. Samo poprshchesh i gotovo
Jeste, jeste ochem i ja malo pocrnim

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#8 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:04
Odgovor: Tamnjenje air brushom - 18.09.2007, 00:41

Sto volim kada musko vodi racuna o sJebi i ne ide u solarijum(stetno je bRe, ne zbog novca).A ovo Papak sto ti nije jasno je shou-udjes u kabinu,a pre toga,ako hoces,obuces tange-daju ti neke njihove ,za jednokratnu upoRabu-papirne ),a ako neces-niko te ne sili I onda te prskaju sHmrkomKazu da ta boja nije stetna-da je sve na biljnoj osnovi,pa im poverujes i dobijes tu boju narandze.Ljudi te cudno gledaju par dana,a onda naviknu. I tako...Mozda je neko bolje prosao,ko zna.

staro
  (#9 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 10.07.2008 04:04
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Tamnjenje air brushom - 18.09.2007, 02:42

...ne znam sta da vam kazem...uglavnom sam navikao da prskam...ali od crnkinja da pravim belkinje,krechim bolnice i javne ustanove...ali ajde...probacemo i ovo...za pochetak,uvaljacu se po blatu...pa da vidimo...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen