|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Strah od zubara |
|
Odgovor: Strah od zubara |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 21:46
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Strah od zubara -
21.04.2007, 17:19
Kao klinka sam imala jezivi otpor prema zubaru... Kao i prema svim lekarima uostalom, ali zubari su bili moja noćna mora - dok nisam ušla u pubertet i shvatila neke stvari, da je moj strah bezrazložan, da ''moja dr'' može samo da mi pomogne - tako je i danas zovem - prisvajam
... jeste na prvi pogled ''gruba'' žena'' , ali kada sredi zub - ''sređen'' je za vjek i vjekov... ![]() U trudnoći mi je mnogo pomogla - visila sam kod nje svake dve nedelje pošto imam loš kvalitet zubića - genetski... Sa njom sam se konsultovala i oko Kikijeve higijene usne duplje ''kako'', ''kad'' , ''na koji način''... Zato se trudim da mom malenom dajem do znanja da lekari - dakle ne samo stomatolozi nisu babaroge, već čike i tete koji mogu samo da nam pomognu - tek toliko ... i da razlozi za suze ne postoje... ![]() |