VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Zdravlje i lepota

Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život

Prikaz rezultata glasanja: Koliko šolja kafe popijete u toku dana?
ne pijem kafu 5 8.77%
samo jutarnju 7 12.28%
jutarnju i po koju sa društvom 23 40.35%
nemam predstavu koja je cifra u pitanju, jer pijem kafu kao lud/a 22 38.60%
Učesnika ankete do sada: 57. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kafa može prouzrokovati infarkt
staro
  (#21 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 21:16
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Kafa može prouzrokovati infarkt - 12.03.2007, 18:43

Kafa i cigareta, predstavljaju uzivanje, za mene cak i opustanje. Svesna sam da ni jedno ni drugo nisu zdravi. Odnosno kafa je korisna ako se pije u umerenim (zdravim) kolicinama, sto ne bih rekla za cigarete.
Medjutim, ne trudim se da prestanem, niti sa kafon, niti sa cigaretama - valjda jedno bez drugog ne idu. Mislim, kada bih prestala da pusim, isto bih tako, prestala i kafu da pijem. Ali ja sam od onih tvrdoglavih buzdovana, "ma nece se meni desiti".... Ko ce ga znati. Ako se desi - onda cu da razmisljam....

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
kataklinger
Iskusni forumdžija
kataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat član

Član od: 17.04.2007.
Poslednji login: juče 10:40
Godine: 23
18.04.2007, 14:59

jutarnja kafa obavezno!preko dana moze i nemora

upravo pijem kafu i cekam da se zvoncica probudi,nesto se uspavala

Poruku je izmenio Zvonchica, 18.04.2007 u 15:46. Razlog: spojene poruke... ;)

staro
  (#23 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 21:56
Godine: 24
Odgovor: Kafa može prouzrokovati infarkt - 18.04.2007, 22:06

Pila sam kafu u ogromnim količinama za vreme studiranja. Kasnije smanjila, jutrnja je bila obavezna, pa još otprilike dve u toku dana.
Kada sam zatrudnela prestala sam da pušim i onda je naravno i kafa bila odvratna bez cigareta, pa sam i nju batalila.
Sada ponekad popijem nes ili neki eXspreso.

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#24 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Kafa može prouzrokovati infarkt - 25.10.2007, 02:18

ma samo nek bude brzo i efikasno!
nije zdravo ziveti - od toga se umire!

ne pijem mnogo kafa dnevno, ali nekad volim da popijem i po 7-8......
a nekad 1........

zavisi od raspolozenja

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#25 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 04:10
Odgovor: Kafa može prouzrokovati infarkt - 25.10.2007, 05:24

eee kad smo kod kafe
volim okus kafe.. ali kafe, ne ove splachine shto Ameri zovu kafom
jedno vreme sam zbilja mnogo kafe pila, ali s obzirom da je i ona bolja kafa ovde slaba, mogla sam da zaspem bez problema i da je popijem u ponoc.. onda sam smanjila.. zakljuchila sam da mogu i bez nje.. pa popijem jednu ujutro.. retko kad na prazan zheludac.. obichno uz doruchak.. i pokoju popodne, sa drushtvom najchshce.. onda su nastupili dani kad ne bi popila ni jednu.. elem, i bash danas odluchim da batalim kafu (cale je pred nekoliko meseci prestao da je pije nakon nekoliko decenija, pa rek'o ae mogu i ja) i bash danas vreme kanda je poludilo.. jutros u kratkim rukavima, sunce uprzhilo (dokle vishe to leto, pa kraj oktobra je ) i onda najednom, popodne, temperatura se spustila za 15 stupnjeva a mene glava pochela da razvaljuje.. to je bilo strashno.. retko me zbilja glava boli.. al' kad boli razvaljuje zadnji put je to bilo tamo negde cenim.. u aprilu i kad je pochela sve vishe da razvaljuje, rek'o aj' da popijem kafu, mozhda malo popusti i popijem.. al' dzabe.. prosh'o voz, nema pomoci

tako daaaa, kafu cu batalim od sutra

moomoo meee juuooo

staro
  (#26 (permalink))
sonja_ns.
Poznata faca
sonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
Odgovor: Kafa može prouzrokovati infarkt - 16.11.2007, 14:21

Ja stvarno pijem dosta kafe. Nekad toliko preteram da me zeludac pocne boleti.

*Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*

staro
  (#27 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:36
Godine: 29
Odgovor: Kafa može prouzrokovati infarkt - 16.11.2007, 23:08

....ujutru moram da popijem jednu soljicu kafe jer me u suprotnom boli glava, a posle u toku dana mozda ako odem kod komsinice i sl.
....ranije sam pila vise kafe jer sam pusila ali od kada sam ostavila cigarete ne pije mi se ni kafa...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor: Da li ste "kafopija"?
staro
  (#28 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 05:28
Odgovor: Da li ste "kafopija"? - 12.07.2008, 15:14

Izgleda da smo mi nacija koja najcesce pije najjacu kafu (Tursku i espreso) i to nekoliko puta dnevno. Iz razgovora sa nekim prijateljima koji zive sirom svijeta, zakljucih da samo Brazilci mogu da nam pariraju

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#29 (permalink))
jovuk
Poznata faca
jovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen član

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 23:32
Godine: 31
Odgovor: Da li ste "kafopija"? - 12.07.2008, 18:29

Kafu sam prestala da pijem kad sam operisala krajnike.Rekli su mi da ne treba da pijem nekoliko dana zbog rane u grlu.Rana je sporo zarastala,a ja sam se odvikla.Kad sam ponovo počela da pijem,boleo me je želudac.Ubrzo sam ostala u drugom stanju, i nisam želela da trujem dete sa kofeinom,a isto tako je bilo i za vreme dojenja.Trudnoće jedne za drugom....ja se skroz odvikla.Pokušala sam nekoliko puta,ali su me boleli i stomak i glava.Nekad popijem nes,ali i to jako,jako retko.

staro
  (#30 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 01:41
Godine: 36
Odgovor: Da li ste "kafopija"? - 12.07.2008, 18:54

Pazi, kad sam namirisala ovu temu... Kafa... Nije da sam kafopija, pre bi se reklo da sam kafoholičar
Počnem sa kafom čim otvorim oči, uz svakojutarnji ritual, bez kog ne funkcionišem... Posle samo ređam kafe i svaka mi prija i ne smeta mi da zaspim. Jedino za vreme trudnoće je bio period kad mi nije prijala kafa, ali ubrzo posle dojenja, počeo me je ponovo mamiti miris...
Najviše mi prija ova što je mi zovemo turska, crna, jaka, bez šećera iliti bilo kakvih dodataka... Jedino što volim je da se malo ladne, vruću kafu ne mogu popiti...
Najveće zadovoljstvo mi je kada ovako, kao sad, skuvam kafu i uz komp je polako pijuckam...