VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Zdravlje i lepota

Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Liposukcija ili fitnes?
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Liposukcija ili fitnes? - 24.03.2006, 14:13

Koja od ove dve opcije bi prevagnula?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Liposukcija ili fitnes?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:22
Godine: 33
Odgovor: Liposukcija ili fitnes? - 24.03.2006, 20:17

Fitnes of korZ. Kada nesto odradis u znoju lica svog, rezultat duze traje i ponosniji si na sebe. A i sta ti vredi liposukcija ako usta nemaju katanac...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Liposukcija ili fitnes? - 29.03.2006, 19:25

Ajmo curice posle fitnesa radi pizzerija kod chika Lebmastera da se nadoknadi izgubljeno pa u krug

A posle trening po prinzipu .. tertana, 5 km trchanja, plus sklekovi plus ustrchavanje do osmog ..

e josh samo da se nateram da pochnem ove godine

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#4 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Liposukcija ili fitnes? - 01.07.2006, 03:07

Fitnes, naravno Liposukcija je samo privremeno resenje... dok mozak ne ukapira da "ovde sad nesto fali" i ne izda naredbu da se izgubljeno nadoknadi Apsolutno nepreporucljivo.

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#5 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Liposukcija ili fitnes? - 01.07.2006, 15:00

Citat:
SQUAW kaže:
Fitnes of korZ. Kada nesto odradis u znoju lica svog, rezultat duze traje i ponosniji si na sebe.
Pa jeste... Ali, nevolja je u tome sto sam ja ponekad malo lenja za to...

Citat:
SQUAW kaže:
A i sta ti vredi liposukcija ako usta nemaju katanac...
Xaxa... ti to iz licnog iskustva? Salim se.

staro
  (#6 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 17:45
Odgovor: Liposukcija ili fitnes? - 20.12.2006, 23:39

Ja glasam za fitnes.

Ali, ali u zavisnosti od kolicine masnih naslaga kod nekih ljudi, fitnes nije dovoljan tako da bi za njih kombinacija liposukcije i fitnesa bila idealna kombinacija.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#7 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 18:49
Godine: 26
Odgovor: Liposukcija ili fitnes? - 17.01.2007, 21:04

Fitnes,naravno.A ukoliko se ukrljam na jedno 100-120 kg. treba me odvesti na liposukciju,a mozda i lobotomiju...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#8 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 30.07.2008 12:47
Godine: 30
Odgovor: Liposukcija ili fitnes? - 28.02.2007, 01:44

Fitnes

staro
  (#9 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: danas 14:43
Godine: 28
Odgovor: Liposukcija ili fitnes? - 28.02.2007, 05:38

Bogami gledam ovih dana... doce izvuku svu mast i posle ta osoba izgleda zaista solidno... naravno ne odmah, jer je posle toga u masnicama i podlivima. To kad sam videeo nasta lici, zivot mi se smucio... To ne moze biti zdravo, ama bas nikako. Ko god uzme da konstantno vezba skinuce sve viskove...ima izuzetaka koji su bolesni. Gojaznost i salo nisu nista strasno ako nisu ono bas nenormalni i nesrazmerni sa izgledom osobe.
U svakom slucaju fitnes, trcanje, plivanje... jer se kroz vezbu covek i mentalno oblikuje. U zdravom telu, zdrav duh... ali u liposukciranom telu, bolestan duh prelazi u bolestan duh sa neopravdanim samopouzdanjem.

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#10 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 14:14
Godine: 38
Odgovor: Liposukcija ili fitnes? - 28.02.2007, 10:57

Liposukcija

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

Odgovor