|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Botoks |
|
Odgovor: Botoks |
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 48
|
Odgovor: Botoks -
27.11.2007, 02:17
Ma, ako im je "lepota" jedini kvalitet koji poseduju, onda im je eto.
U zivotu sam sreo mnogo prelepih zena ali mnoge od njih su se za vrlo kratko vreme pokazale kao "kucke". Koja je razlika izmedju lepe i manje lepe kucke. I Kineska "bofla" ima prelepo pakovanje, pa ko nasedne.... Te i takve su za one koji coveka cene po odeci. Nesigurnost u sebe. Plase se da izgube jedini kvalitet koji imaju.
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 12:31
Pol: Žensko
Godine: 29
|
28.11.2007, 17:00
...ono sto mogu da kazem je ono sto sam videla u sopstvenom okruzenju a to je da zena ukoliko vodi svakodnevno racuna o svom izgledu moze da postigne zadivljujuce rezultate npr. redovnom upotrebom obicnog apotekarskog antirida posle 25-e moze se odloziti pojava bora dosta dugo pa i do 55 godine!...
![]() ...nikada ne bih ubrizgala u sebe nesto kao sto je botox i ne mogu da razumem ljude koji izgledaju kao vostane figure od silnih operacija, botoxa i silikona, pa sta je tu lepo??????.... ![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:28
|
23.03.2008, 23:23
Ne verujem da bi se podvrgla toj vrsti tretmana, jer se ne bojim starenja to mi je nekako prirodan proces kog se ne treba stideti. Bore su sastavni deo života i ne vidim razlog zašto bi ih brisala. Neuredan život se vidi na licu, tako da se slažem sa mišljenjem da ima žena u ozbiljnim godinama koje izgledaju sasvim ok sa apotekarskim kremama.
Smetaju mi proširene pore, akne, mitiseri ,masno i neuredno lice a sitne borice oko očiju koje idu sa godinama, trudim se da ne primećujem. I redovno koristim antirid ![]() Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
|
28.03.2008, 12:03
Ja ne bih se podvrgla takvim zahfatom ,to je za ljude koje nece da se sooce sa vistinom,lice kao 15 godisnja a umorno telo kao 60 godiste.Ko ima novac za bacanje neka frla.
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
28.03.2008, 15:30
Botoks nije dostupan samo u sveopce poznatom obliku injekcije vec je u raznim varijantama prisutan i u puno brendovanih krema za lice.
U takvom ga "pakiranju" i ja koristim, a i puno zena bez da su to uopce svjesne. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Botoks |