|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Opadanje kose-linjanje! |
|
Odgovor: Opadanje kose-linjanje! |
|
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
|
Odgovor: Opadanje kose-linjanje! -
12.11.2006, 23:58
Evo i mene sa istim problemom
Kad god prodjem rukama kroz kosu ostane mi zbun u rukama. Jos uvek ne brinem, jer ma koliko da mi opada, gustina se ne smanjuje Ali dokle ??? Citat:
Da li postoje posebne proporcije koliko cega ide ili... ??? |
|
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
23.10.2008, 03:14
Citat:
u poslednje vreme mi zesce opada kosa, nije normalno da otpadne toliko brate mili ![]() Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
23.10.2008, 08:20
Citat:
Ako ona opada zbog spoljašnjeg faktora. Toliko se sranja gura u šampone kako bi dobili na volumenu, na loknama, na raznim đavolima da to može i da ti ne prija i da ti kosa opada zbog neodgovarajućeg šampona. Onda farbanje i ostale hemikalije - takođe utiču. Preparati kojima nameštaš friz, ako ih koristiš... itd... ili da jednostavno koži glave prija blag šampon.Mnogo je češći onaj unutrašnji. Jer, sasvim je normalno da organizam ne troši vreme na ono što je samo nama bitno - kosa i nokti - već popravlja neko žarište zbog kojeg nam kosa opada, a mi se listamo, krzamo i opadamo. Pa sad ti vidi jesi li pod stresom, kakva ti je krvna slika, da li ti fali nešto u ishrani, kakvi su ti geni - da ne bude da ćelaviš na babu, tetku i ujku... mislim razloga je koliiko hoćeš. A i jesen je, a nisi zimzelena.
|
|
|
|
|