|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Akne |
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 13:11
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Akne mrze Aspirin Citat:
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 16:34
|
Odgovor: Akne -
21.09.2008, 15:11
Jedini provereni lek za akne koji mogu da preporučim je Flugocid, veterinarska mast za krupnu stoku
![]() believerka mi preporučila, nisam verovala ali zaista boljeg leka od toga nema ![]() onda može Sebamed da se lice još doradi ali Flugocid je zakon "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
|
22.09.2008, 02:54
Citat:
Samo je ne koristim protiv akni, nego protiv uraslih dlacKica.
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:22
Godine: 33
|
22.09.2008, 09:59
Citat:
Meni je jedino to dete spaslo ojeda kad je bio beba... i od onda mi je must have ![]() Ne bas mirisljava tema... A moja drugarica je uspevala da ih sasuši glinom ili nekim zelenim korektorom iz apoteke, ne znam tačno kako se zove. Doduše nije joj nešto problematična koža ali sklona je probuditi se sa nekim rogom.
|
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:57
Godine: 20
|
22.09.2008, 15:21
jbt, citajicu vas, ostajem zapanjena kako ja za to nisam cula
![]() Posle koliko pocinje da deluje Flugocid? I ima (pretpostavljam) u apoteci, ne moram u veterinarsku stanicu da idem (posto je nemam ovde kod mene)? ![]()
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 10:06
|
22.09.2008, 18:11
FlOgocid ili kako je ja od milošte zovem "kereća mast" mi je stvarčica bez koje ni na put ne krećem
To je kao 10 in 1. Šta god da je sa kožom, noktima... malo flogocida i pOOf - nema!![]() dopuna Sastav 1 g masti sadržava: polivalentni bakterijski filtrat (antivirus) 500 mg, borna kiselina 10 mg, kiniofon 0,5 mg. Indikacije Dermatitis, inficirani i vlažni egzemi, pruritus, opekline, ozebline, rane, osobito one koje teško zacjeljuju. Apscesi, flegmone, furunkuli, čirevi, dekubitus, fistule; upale sluznica usne i nosne šupljine, i dr. Način uporabe Oboljelo mjesto premazati debljim slojem Flogocid® masti ili pokriti gazom koja je premazana debelim slojem masti. pegasus " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 16:34
|
22.09.2008, 20:00
Citat:
pa ako mažeš direktno na akne, ujutru i uveče, povuce se za 2-3 dana ma flogocid je zakon..i nije nešto skupa, mislim da je oko 90 dindzi.. ![]() "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|