VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > WWW

WWW Zanimljivi sajtovi, provajderi, hosting...

Zaključana tema

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Brzina Interneta
staro
  (#1 (permalink))
Dupont
Početnik
Dupont je na dobrom putu

Član od: 05.11.2007.
Poslednji login: 14.05.2008 06:59
Pol: Muško
Godine: 37
Brzina Interneta - 18.11.2007, 17:49

Cao!
Jedno pitanje:utice li Procesor na brzinu Interneta(mislim sto je jaci procesor brzi je Internet i tako)?

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Brzina Interneta
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 16:51
Godine: 32
Odgovor: Brzina Interneta - 18.11.2007, 17:54

Moze da utiche u smislu - kojom che brzinom da ti isprocesira stranu kada se jednom uchita ... Znachi taman toliko koliko utiche i na podizanje web strane koju su snimio na hard disk.

Znachi odgovor je da, ali nije bitno Kolko s ja razumem...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
Dupont
Početnik
Dupont je na dobrom putu

Odgovor: Brzina Interneta - 18.11.2007, 17:59

Pitam zato sto mi se poslednjih dana brzina znatno smanjila(neznam da li je to otkad sam ukjucio Cool’n’Quiet,mada nisam siguran)?

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Odgovor: Brzina Interneta - 18.11.2007, 18:03

Citat:
Dupont kaže: Pogledaj poruku
Pitam zato sto mi se poslednjih dana brzina znatno smanjila(neznam da li je to otkad sam ukjucio Cool’n’Quiet,mada nisam siguran)?
Pa cool n quiet ti samo uspori cooler, zapravo shatro ga prilagodi naprezanju procesora. Procesor ne bi smeo da se uspori zato.

Ja ne ukljuchujem taj shit, deshavalo se da ne registruje dobro temperaturu procesora pa slabo hladi.

Ako imash ADSL proveri sa tehnichkom podrshkom da ne drndaju oni neshto. Drugo ako ti je tarifa sa nivoom agregacije 32 (tj da ti i josh 31 njih koristite isti adsl port) moguche je da je zagusheno. Treche, proveri da nemash neki trojanac koji ti zagushuje protok svojim downloadoad/uploadom. Chetvrto, probaj neki oprobano jak server kao shto je rapidshare i skini neki fajl, ako onda download ide do daske onda nije do tebe i tvoje linije nego do servera koje posechujesh.

Za 'leba i uz 'leba..;

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
Dupont
Početnik
Dupont je na dobrom putu

Odgovor: Brzina Interneta - 18.11.2007, 18:08

Onda neznam sta je u pitanju!Juce sam razgovarao sa Provajderom i oni su rekli da je kod njih sve u redu i da mora da je neka greska kod mene u sistemu!U Cetvrtak sam recimo imao dobru brzinu(mislim onu koju placam) pa mi je Tip rekao da pokusam da vratim Sistem na taj dan sto sam i uradio ali bez uspeha!!!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
Dupont
Početnik
Dupont je na dobrom putu

Odgovor: Brzina Interneta - 18.11.2007, 18:12

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Pa cool n quiet ti samo uspori cooler, zapravo shatro ga prilagodi naprezanju procesora. Procesor ne bi smeo da se uspori zato.

Ja ne ukljuchujem taj shit, deshavalo se da ne registruje dobro temperaturu procesora pa slabo hladi.

Ako imash ADSL proveri sa tehnichkom podrshkom da ne drndaju oni neshto. Drugo ako ti je tarifa sa nivoom agregacije 32 (tj da ti i josh 31 njih koristite isti adsl port) moguche je da je zagusheno. Treche, proveri da nemash neki trojanac koji ti zagushuje protok svojim downloadoad/uploadom. Chetvrto, probaj neki oprobano jak server kao shto je rapidshare i skini neki fajl, ako onda download ide do daske onda nije do tebe i tvoje linije nego do servera koje posechujesh.
Ne ja imam kablovsku-http://www.chello.at/Produkte/Region...s/chello_plus/.Kako da proverim Trojanac?Kako mislis jak Server i sta treba da skinem?

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Brzina Interneta - 18.11.2007, 18:14

Citat:
Onda neznam sta je u pitanju!Juce sam razgovarao sa Provajderom i oni su rekli da je kod njih sve u redu i da mora da je neka greska kod mene u sistemu!U Cetvrtak sam recimo imao dobru brzinu(mislim onu koju placam) pa mi je Tip rekao da pokusam da vratim Sistem na taj dan sto sam i uradio ali bez uspeha!!!
Probaj da skinesh ovaj fajl :

http://rapidshare.com/files/37940522...egal.part1.rar

to je deo nekakve igrice, nije bitno, samo me zanima da li che ti download ichi do maximuma kad ga budesh skidao.

NEMOJ DA SKIDASH CEO FAJL! Nema potrebe

Citat:
Ne ja imam kablovsku-http://www.chello.at/Produkte/Region...s/chello_plus/.Kako da proverim Trojanac?Kako mislis jak Server i sta treba da skinem?

Instaliraj Kaspersky antivirus recimo, apdejtuj ga i skeniraj sistem
(klikni na free)

Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 18.11.2007 u 18:28.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
Dupont
Početnik
Dupont je na dobrom putu

Odgovor: Brzina Interneta - 18.11.2007, 18:27

Evo skida se!Trenutna brzina je 50-60KB/s?A sto se tice Trojanera ja skenujem PC skoro svaki dan sa ovim-http://www.panda-antivirus.ch/intern...rity-2007.html i nema ama bas nikakvih Problema!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Brzina Interneta - 18.11.2007, 18:33

Citat:
Evo skida se!Trenutna brzina je 50-60KB/s?A sto se tice Trojanera ja skenujem PC skoro svaki dan sa ovim-http://www.panda-antivirus.ch/intern...rity-2007.html i nema ama bas nikakvih Problema!

A trebalo bi da bude 2500? ....

Ne znam vishe stvarno.

Za 'leba i uz 'leba..;

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
Dupont
Početnik
Dupont je na dobrom putu

Odgovor: Brzina Interneta - 18.11.2007, 18:36

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
A trebalo bi da bude 2500? ....

Ne znam vishe stvarno.
Pa kod koga je greska?

Povratak na vrh stranice
Zaključana tema

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen