|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| WWW Zanimljivi sajtovi, provajderi, hosting... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li vas SPAM pošta nervira? |
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 15:51
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Citat:
I onda moram da brisem. Da li vas nervira spam? ![]() Citat:
![]() Naisla sam skoro na jedan domaci sajt koji se bavi bontonom na internetu, tako oni kazu. Vode borbu protiv spama. linkDa li ste vi nekad nekog spamovali? |
||
|
|
|
Odgovor: Da li vas SPAM posta nervira? |
|
Odgovor: Da li vas SPAM posta nervira? |
|
Odgovor: Da li vas SPAM pošta nervira? |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.04.2007.
Poslednji login: 27.08.2007 14:27
Pol: Muško
|
Odgovor: Da li vas SPAM pošta nervira? -
23.07.2007, 11:37
Nije.
U principu, dan pochinjem sa dve stvari: duplom gorkom kafom i brisanjem spam poruka. Spama obichno bude 5 - 10 komada dnevno, tako da josh uvek nema razloga za uzbunu. Chisto mi bude neobichni kada se (jako retko) desi da nema ni jedne. Ali, zato u firmi, to polako dobija dimenzije horora. Chisto me strah uvati kada otvaram inbox. ![]() |
|
|
|
Spam |
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
|
Spam -
24.07.2007, 10:18
Pa posto moja mail adresa 'zivi' skoro od pocetka neta kod nas, imao sam strasnih problema dok sam imao samo dial-up...
Najgore je bilo kada sam zakasnio na 'dnevno' brisanje spama, i to skoro mesec dana.....kada sam konacno pokusao da se konektujem i skinem listu poruka trajalo je toliko dugo da sam odustao, i napisao poruku adminu da isprazni moj mailbox....nekoliko hiljada poruka.....dial-up.... Sada koristim uglavnom gmail (od kada postoji), spama imam oko dva tri dnevno, ali ih google uspesno resava. Nijedan spam mi vise ne prolazi u inbox, a nisam imao slucaj da mi je u spam prebacio mail koji mi treba, tako da vise i ne zalazim (mozda jednom u mesec dana) u folder 'spam'-brise ih sam posle 30 dana. |
|
|
|