|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| WWW Zanimljivi sajtovi, provajderi, hosting... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Web hosting... |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Web hosting... -
04.07.2007, 18:13
Po cenu da dobijem packe shto reklamiram neki drugi forum, ipak je usko vezano za hosting...
Naime, od 2004. godine imam free hosting kod Trap17 Uptime im je skoro 100%, free paket ukljuchuje pun cPanel, PHP sa maximalnim vremenom izvrshavanja (ko treba da zna, zna shta ovo znachi) MySQL, PostgreSQL, Fantastico, awstats, FTP (sa neogranichenim brojem FTP naloga), Frontpage Extensions, preinstalirane skripte ako treba, Cron jobs, neogranichen broj email naloga, sa POP3 pristupom (mogutje i IMAP, nisam proveravao), neogranichen broj poddomena, mogutjnost parkiranja domena, HotLinking zashtitu... Josh gomilu stvari... Najbolje od svega - nema reklama! Sve shto treba da radite, je da postujete na njihovom forumu (e, za ovaj deo tju da dobijem packe), i na taj nachin, kvalitetnim postovima, produzhavate hosting... Ja eto tako funkcionishem vetj 3 godine, i prezadovoljan sam... Uostalom, ova slichica ispod je sa tog hostinga ![]() E, da... Prostor: 500MB, sa 10GB protoka mesechno... Pretty neat, ay? ![]() A ukoliko imate novaca, predlazhem ComputingHost, koji za male pare ima dobar hosting, kod iste ove kompanije - Xisto... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|