VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > WWW

WWW Zanimljivi sajtovi, provajderi, hosting...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ghostzilla
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 16:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Ghostzilla - 24.06.2007, 16:22

Program otvorenog koda, Ghostzilla je parazitski pretraživač zasnovan na Firefox-u koji je sposoban da se ugradi unutar bilo kog programa na vašem Windows desktopu i omogući vam da pretražujete Internet unutar njega.

Link za download Ghostzille

Ghostzilla radi na sledeći način: Pokrenete je i Ghostzilla se ugrađuje u okvir aktuelno otvorenog prozora. Na primer, na gornjoj slici ja sam je ugradio u program koji nikada nisam otvorio, Outlook Express. Super, zar ne? Ali to nije sve.
Ghostzilla se maksimalno trudi da sakrije vaše surfovanje od radoznalih očiju. Sve u pretraživaču je u sivim nijansama, slike se učitavaju samo kada pređete mišem preko njih (ova podešavanja možete da promenite ako vam se ne sviđaju).
Konačno, ako želite brzo da uklonite Ghostzillu, samo pomerite miša izvan prozora programa. Ghostzilla nestaje, i neće se ponovo pojaviti sve dok ne pomerite miša od krajnjeg levog dela ekrana do krajnjeg desnog dela ekrana i nazad.
Tvorac Ghostzille predlaže da je ne koristite na poslu (ne želi da vas otpuste!). Sa druge strane, ako se nalazite na poslu gde od čitavog radnog vremena radite samo dva sata (u najboljem slučaju), ja vam toplo preporučujem da je koristite!
Ni ja ne želim da vas otpuste, ali ako ste tip koji beznadežno zuri u zid jer ste suviše nervozni da će neko da vas uhvati kako čačkate Internet, ja kažem da preuzmete Ghostzillu.

izvor: kombib.co.yu

Svi zaposleni kojima je zabrajen surf na poslu, mogu da koriste ghostzillu i da uzivaju!

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen