VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > WWW

WWW Zanimljivi sajtovi, provajderi, hosting...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
WWW staž...
staro
  (#1 (permalink))
black mamba
mambo king
black mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 25.06.2008 16:11
Pol: Muško
Godine: 41
WWW staž... - 07.06.2007, 18:10

iliti, koliko sam već na netu?

Pade mi na pamet ova tema, jer sam pre neki dan, (u maju!), obeležio 10 godina aktivnog druženja sa internetom...

Koliko ste Vi, do sada proveli vremena na WorldWideWeb-u?

da je bolje ne bi valjalo...
Jesus Saves!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: WWW staž...
staro
  (#2 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 10.07.2008 15:40
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: WWW staž... - 07.06.2007, 18:17

Ako me sećanje dobro služi, koristim net od 98. godine, i od samog početka se aktivno družimo.

staro
  (#3 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
Odgovor: WWW staž... - 07.06.2007, 18:21

PA 99 sam cunjala po netu nekih 4-5 meseci a onda je to prestalo sve do pre godinu dana,mislim ono svakodnevno koristenje,tek ponekada bi prosurfala malo trazeci neke info koje su mi trebale...

E od pre godinu dana sam redovni stanovnik ovog sveta i osecam se dobro

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Godine: 33
Odgovor: WWW staž... - 07.06.2007, 18:40

1998 je moj prvi mali hard na kompu koji je mogao na net imao čitavih 650MB 9 godina, ko bi rek'o

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Odgovor: WWW staž... - 07.06.2007, 18:43

Од 97. или 96... не могу сад да се сетим, сећам се да је било лето...

staro
  (#6 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Godine: 26
Odgovor: WWW staž... - 07.06.2007, 23:39

28.08.1998. dva dana nakon otvaranja ISP net022 - prvog provajdera u Srem. Mitrovici. Bio sam jednocifreni redni broj clanstva
Prva stranica otvorena www.altavista.com
Nisam se skidao sa neta do oktobra 2001. kad sam se doselio u NS gde cimer/gazda nije hteo da uvede legalnu kablovsku, a tel. liniju nije imao. Posle toga na muke u ostalim stanovima, jer nas je bilo vise cimera, pa su svaljivali sve tel racune na mene. A od kako sam u svom stanu (dve godine) na kablovskom, nema dana da ne provedem par sati na netu. Tacnije, kad god sam za kompom, ako ne stalni surf, onda na svakih 10min, da proverim ovo ili ono

電子男の子

staro
  (#7 (permalink))
black mamba
mambo king
black mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 25.06.2008 16:11
Godine: 41
Odgovor: WWW staž... - 20.06.2007, 20:10

i to je to... ostali su početnici... ili...

da je bolje ne bi valjalo...
Jesus Saves!

staro
  (#8 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:27
Godine: 34
Odgovor: WWW staž... - 20.06.2007, 23:43

oktobarske ''promene'' 2000 - te

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#9 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 05.07.2008 00:12
Odgovor: WWW staž... - 20.06.2007, 23:56

od 87 pa do danas aktivno druzenje/paz bogati septembra ce biti 20

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#10 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 11:38
Odgovor: WWW staž... - 21.06.2007, 09:03

Pa otprilike dve godine...Pre toga nisam u opste koristila internet...al kad osetih njegove cari...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Prikaz za štampanje