VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > WWW

WWW Zanimljivi sajtovi, provajderi, hosting...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: WWW staž...
staro
  (#11 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 19:16
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: WWW staž... - 21.06.2007, 09:09

Auuu svaka vam cast ,ja sam ovde najmladja ,1 ipo godinu sam na netu najvise 2 godine ne znam tacno

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 21:02
Godine: 33
Odgovor: WWW staž... - 21.06.2007, 13:44

Imala sam dial-up od 90-ih godina, ne sećam se tačno koje godine. Kako je onda sporo očitavao stanice Za mene je sve to bilo gubljenje vremena i bacanje para
A sada... ...sada sam wireless ...znači non-stop sam tu ...a od kada...od dana kada sam se ovde registrovala

...još sam nemam ni godinu još

staro
  (#13 (permalink))
gregorije83
Početnik
gregorije83 će uskoro postati poznat člangregorije83 će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2007.
Poslednji login: 31.08.2007 11:59
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: WWW staž... - 21.06.2007, 13:52

mozda dve godine, ni toliko, ali sad nemogu da zamislim dan bez interneta, prosecno provedem oko 5 sati aktivno na netu, pored svih obaveza koje imam neznam ni odakle mi toliko vremena

znas kako se ljubim

staro
  (#14 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: WWW staž... - 22.06.2007, 23:15

Pa ima jedno 8-9 godina.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#15 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
Odgovor: WWW staž... - 23.06.2007, 16:26

Počela sam tu-i-tamo (kada sam imala prilike negde da se ogrebem) da koristim net neke 1999. godine.
Negde juna 2002. godine su me obradovili na poslu pristupom internetu i od tada mogu reći da mi teče pravi staž koji se može voditi i kao beneficirani od kako sam ga sebi priuštila i u kući.
Btw, danas sam napunila prvu godinu staža na www. vojvodinacafe. com.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#16 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 31
Odgovor: WWW staž... - 23.06.2007, 16:55

Internet sam počeo da koristim negde s kraja '98 godine... beše loš i kilav, veza preko Dial-up-a.

Svakodnevno koristim net od 2000. kad sam se zaposlio, u početku je bio Dial-up, pa nešto kasnije u drugoj firmi ISDN pristup, pa ADSL.

Sad, u ovoj firmi imamo ADSL 768/256 kb/s milina jedna...

Kod kuće od pre 2.5 godine imam Full Wireless pristup 256/64 i skoro svaki visim na njemu, što zbog posla, što zbog skidanja koječega, što zbog pronalaženja raznoraznih informacija a i zbog zadovoljstva

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#17 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Odgovor: WWW staž... - 17.10.2007, 10:59

Prvi korak sam napravio zahvaljujući BBS-u i Sezamu ...
kasnije je sve išlo uobičajeno, kao i kod drugih.

Šta je bilo pre?

BBS???

Poruku je izmenio simke, 17.10.2007 u 11:15.

staro
  (#18 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Godine: 30
Odgovor: WWW staž... - 17.10.2007, 11:07

Mislim da je bilo u decembru 1996. Bio sam na FTN i trazio sajt Studentskog protesta na kome su bile moje prve fotografije na netu.

Secam se da je bilo jako sssssssssssppppppppppppoooooooooooooorrrrrrrrrrrro ooooooooo....

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#19 (permalink))
fiona
Iskusni forumdžija
fiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan član

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 23:33
Odgovor: WWW staž... - 18.10.2007, 12:29

Ja imam neki lep staž, ali to ide sa krštenicom...

Od 1993., avgusta... bila sam u to vreme u Skoplju i GLE ČUDA! E-mail mi javili da ima...tada nisam imala pojma šta je to...ni internet nisam imala pojma da postoji...

Tek kasnije sam saznala da net postoji od 1970. za komercijalne svrhe, a onaj prvi bio još 1960. naravno koristila ga NASA...

Sada otvaram oči direktno ispred neta, ne umem drugačije ni da se probudim...

Prijatelj je tu kad nas po svaku cenu treba naterati da drzimo glavu gore.

staro
  (#20 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:06
Godine: 29
Odgovor: WWW staž... - 25.10.2007, 22:38

Ja sam definitivno najmladja ovde po stazu.
Net sam pocela da koristim pre 3,5 meseca odn. 100 dana i zivot mi je od tada dobio novu dimenziju.
I porodicni biznis je od tada dobio novu dimenziju

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor