|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| WWW Zanimljivi sajtovi, provajderi, hosting... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Google Earth - pretraživanje i Marsa i Meseca |
|
Odgovor: Google Earth - pretraživanje i Marsa i Meseca |
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 10:30
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Google Earth - pretraživanje i Marsa i Meseca -
27.12.2006, 14:43
inace link na kojem mozete videti vishe informacija i skinuti isti software je: http://earth.google.com/
|
|
|
|
Google Earth 4.0 (narushava privatnost) |
|
Odgovor: Google Earth 4.0 (narushava privatnost) |
|
Odgovor: Google Earth 4.0 (narushava privatnost) |
|
|
|
Odgovor: Google Earth |
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Godine: 40
|
Odgovor: Google Earth -
15.04.2007, 05:43
Jako mi se svidja program, posto dosta putujem, imam prijatelje svuda u svetu, i cak sam poceo da ga koristim kao adresar.....jako lepo izgleda ...planeta, sa markerima i podatcima o njima...
Ali mi se desila i jedna porilicno neobicna stvar. (ok mozda je i za ocekivati, ali je ipak neobicno ako se bas kod vas desi tako nesto..), naime kada sam dosao da radim ovde u Kazakhstan, i prvi put ukljucio Google Earth na laptopu, Kasperski je prijavio "encrypted connection to ...pa brojevi.... i opcije: alow, check, deny? (dozvoli, proveri, ili ne dozvoli) meni to bese zanimljivo...sta sad moze biti? Koristio sam Google Earth i kod kuce i naisam imao takvih slucajeva, i ja njemu "kazem" check (proveri) , i nakon par sekundi izbaci drugi prozor sa sa otprilike sledecim sadrzajem: "The encrypted connection is identified as connection to www.cia.gov i opet pitanje alow, deny? naravno 'oma je bilo DENY...i to sto brze..... Nakon toga nekoliko dana nisam koristio Google Earth, ali zatim, da bih pokazao i nekim nevernim tomama ovde, ja jos par puta u toku meseca to ponovim. Svi smo culi o ovim stvarima, ali nekako je mnogo cudan osecaj kada to bas tebe zadesi.... Nakon toga sam otisao kuci, tamo naravno sve ok, bez te prijave od strane Kasperskog, a sada sam opet ovde u Kazahstanu, i probao sam jos par puta, i sada ni ovde nema nikakve prijave od strane KAV...update za Kav mi je svakodnevno, tako da nisam siguran da li su se cia i kaspersky dogovorili, ili je nesto drugo u pitanju... zanima me da li je jos neko imao slicno iskustvo? |
|
|
|
|
Odgovor: Google Earth |
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 16:51
Godine: 32
|
Odgovor: Google Earth -
15.05.2007, 19:25
Citat:
![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|