VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > WWW

WWW Zanimljivi sajtovi, provajderi, hosting...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Live stream Radio
staro
  (#1 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Pol: Muško
Godine: 26
Live stream Radio - 09.11.2006, 02:11

Da li neko od vas koristi Radio preko neta i koji program za to koristi i koju stanicu uglavnom slusate?

Ja sam koristio iTunes i Winamp, trenutno koristim screamer koji ima u sebi veoma veliku kolekciju radio stanica. U poslednjih par dana slusam Megapolis radio

電子男の子

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Live stream Radio
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Live stream Radio - 09.11.2006, 10:56

I ja volim screamer tu definitivno ima po stanica za svačiji ukus Za radio koristim Real Player kad slušam B92 radio koji najviše i slušam, a (tnx to DBlica ) Windows Media Player kad slušam studio piu radio (uz pomoć nekog tuner2 (na kojem inače ima brdo stanica evo ga ), ništa me ne pitajte ne umem da objasnim ), i top fm radio.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Odgovor: Live stream Radio - 09.11.2006, 13:09

Nemogu da verujem, SQUAW sad si me iznenadila
Od tebe sam najmanje ocekivao da koristis livestream (obzirom na tvoje postove u IT)

電子男の子

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Live stream Radio - 09.11.2006, 13:17

A ti si mene sad zbunio Što sam te iznenadila i što si najmanje očekivao?

staro
  (#5 (permalink))
eboye
infidel

Odgovor: Live stream Radio - 09.11.2006, 13:40

kazem po predhodnim postovima, uglavnom pitas neke stvari koje ne spadaju u advanced users. Ne mislim nista lose, cak naprotiv...
Mada mali broj ljudi (koje ja poznajem) koristi radio i sl. za***ancije na netu.

電子男の子

staro
  (#6 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Live stream Radio - 09.11.2006, 14:31

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
Da li neko od vas koristi Radio preko neta i koji program za to koristi i koju stanicu uglavnom slusate?

Ja sam koristio iTunes i Winamp, trenutno koristim screamer koji ima u sebi veoma veliku kolekciju radio stanica. U poslednjih par dana slusam Megapolis radio
Hvala za sajt Nisam ovo do sad koristio, al' odlicno je

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#7 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Odgovor: Live stream Radio - 09.11.2006, 14:40

Koristim screamer i najčešće zabodem neki radio Egipat, Afganistan, Japan, Kinu i slično tome. Slušam i razne tematske stanice, 80-e ovo ono... Screamer mi pokriva muzički ukus, jer pruža zaista veliki izbor, tako da mi druga rešenja nisu potrebna.

Citat:
eboye kaže:
Nemogu da verujem, SQUAW sad si me iznenadila
Hoće to kada je ona u pitanju, kad se najmanje nadaš. Iznenadio bi se koliko još može da iznenadi, što se ove oblasti tiče - naravno.

staro
  (#8 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Godine: 25
Odgovor: Live stream Radio - 09.11.2006, 14:49

Ja nisam znala za ovo sad uzivam

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Live stream Radio - 09.11.2006, 14:55

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
kazem po predhodnim postovima, uglavnom pitas neke stvari koje ne spadaju u advanced users. Ne mislim nista lose, cak naprotiv...
Nisam ni mislila da misliš nešto loše

A to što pitam... pa tako sam pitala i za radio pa su mi objasnili, pa sam sad advanced user za taj stream Za sve što mi se lepo objasni (a da me interesuje) od a do š (ko ima živaca) ili nacrta ( neki su čak i to radili... 'lebe ) postajem advanced user

Citat:
Lejdijana:
Iznenadio bi se koliko još može da iznenadi
A ovih dana spremam template za skin u browser-u headera i intenzivno čeprkam po svim .exe fajlovima ne bi li konektovala device. Kad editujem setup i izfiltriram display ima sve da ve iznenadim I sebe takođe...

staro
  (#10 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25