VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > WWW

WWW Zanimljivi sajtovi, provajderi, hosting...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Citate li blogove?
staro
  (#11 (permalink))
Hocu-necu
Početnik
Hocu-necu će uskoro postati poznat članHocu-necu će uskoro postati poznat član

Član od: 12.10.2006.
Poslednji login: 11.11.2008 22:52
Pol: Žensko
Odgovor: Citate li blogove? - 29.07.2007, 15:00

Pratim i desavanja u Japanu:

http://kucanicaujapanu.blog.hr/

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 14:11
Odgovor: Citate li blogove? - 21.08.2007, 15:23

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
i ja i ja
i taj

staro
  (#13 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Citate li blogove? - 25.08.2007, 14:00

Pa... U sushtini nisam chitao blogove... A onda sam skontao da sam i svoj sajt maltene pocheo da koncipiram kao neku vrstu proshirenog bloga... A i nedavno mi je brat od tetka zapalio u Norveshku, da radi malo u Google, pa je napravio blog gde nam povremeno napishe kako izgleda tamo... Tako da to redovno pratim, a i pocheo sam tako bzvz da shpartam i trazhim razne blogove, nezobiljnog karaktera (ionako sam po ceo dan ozbiljan, ne moram i po netu da budem )

Inache, ako nekog zanima kako to izgleda raditi u Google, bacite pogled na http://ivaninnorway.blogspot.com/

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#14 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 18:33
Godine: 35
Odgovor: Citate li blogove? - 25.08.2007, 17:20

понекад, када ме заинтригира тема...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#15 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 16:52
Godine: 42
Odgovor: Citate li blogove? - 25.08.2007, 17:32

Blogove vidim kao stranice za izrazavanje licnosti.

Voleo bi napraviti svoj blog, ali iz raznih razloga jos nisam uradio...

A bas bi bilo lepo kada na svom profilu imao link ka svom blogu...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#16 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 03:09
Godine: 33
Odgovor: Citate li blogove? - 18.02.2008, 11:20

Jedan od omiljenih mi blogera okačio virtual umrlicu kao poslednji unos i nema ga već nedelju dana, derpe

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#17 (permalink))
Isahara
Štefica Cvek
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 15:34
Odgovor: Citate li blogove? - 18.02.2008, 20:18

Čitam.
Postoje blogovi koje redovno pratim a uglavnom ih nalazim tako na listi posetilaca blogova koje trenutno čitam. Ponekad čitam i one VIP, ali su se anonimusi pokazali kao najbolji. Hrvatski blogeri su veoma dobri..

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#18 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Odgovor: Citate li blogove? - 19.02.2008, 01:17

Ne čitam tuđe blogove na netu, osim što sam par puta bukvalno naleteo na po neki blog prateći neku citiranu misao, fotografiju i sl. ali se nisam upuštao u čitanje celog bloga ...

Naše blogove i sve poruke u njima pažljivo pročitam, često se jedva uzdržim da ne prokomentarišem neke poruke šalom i nekom duhovitom primedbom ... najčešće to ne učinim iz pažnje prema onima koji su iskazali neka svoja osećanja, pa da ih ne povredim šaljivim komentarom ... naročito bi interesantno bilo zezati se prilikom teških uzdaha i bure emocija koje su u nekim trenucima iskazivane od strane nekih članova ali setio sam se da su to tuđa osećanja i da samim tim nemam pravo na šalu ... a tako se slatko uzdisalo i teško disalo Balašević bi možda rekao: ''Mirka ljubavi jedina moja ti, ko te sada dirka i ko ti pod prozore dolazi ...''

staro
  (#19 (permalink))
Alexander 37
Poznata faca
Alexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostale

Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: danas 17:31
Godine: 23
Odgovor: Citate li blogove? - 19.02.2008, 01:31

Par puta sam citao.., cak sam pao u iskusenje da napisem jedan, ali posto je tema o kojoj sam hteo da pisem za mene jako bolna...predomislio sam se.

staro
  (#20 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 06:43
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Citate li blogove? - 26.07.2008, 03:48

citam samo od nekih osoba ciji blog znam da ce me zainteresovati
doduse, ja imam svoj blog ali u njega odavno nista ne pisem.. jednostavno, to nije za mene..
ali posmatrano realno, i forum mu dodje kao vrsta bloga.. ili ja tripujem

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu te