VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > WWW

WWW Zanimljivi sajtovi, provajderi, hosting...

Prikaz rezultata glasanja: Imate li profil na Facebooku, Myspace-u ?
Da, na oba! 19 35.19%
Samo Myspace 3 5.56%
Samo Facebook 19 35.19%
Ne, samo tipkam po forumu i preko maila! 13 24.07%
Učesnika ankete do sada: 54. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Facebook, Myspace...imate li profil na njima?
staro
  (#1 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 16:53
Pol: Žensko
Godine: 31
Facebook, Myspace...imate li profil na njima? - 01.01.2008, 17:35

Imam profil na oba. Na myspace-u poslovni, a na facebooku privatni. Ne provodim puno vremena online jednostavno jer mi je vreme luksuz kojeg nemam, a ti su siteovi ocito novi socijalni plato bez kojeg se nemoze. Koristite li ih i u kojoj meri?

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Facebook, Myspace...imate li profil na njima?
staro
  (#2 (permalink))
Isahara
Štefica Cvek
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 15:34
Odgovor: Facebook, Myspace...imate li profil na njima? - 03.01.2008, 00:11

Imam oba no myspace nikako da zaživi. Svi poznanici su mi na facebooku a i vise mi se dopada facebook. Verovatno zbog toga provodim bezobrazno mnogo vremena na njemu

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#3 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Facebook, Myspace...imate li profil na njima? - 03.01.2008, 13:43

Ja sam odgovorio sa ne, iako imam, ali nema nista na tim nalozima. Ne posecujem web2.0 stranice. Cak su mi i blog-ovi zanimljiviji. Jednostavno me ne privlaci. Tako da je odgovor mnogo priblizniji ne nego da.

電子男の子

staro
  (#4 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 17:36
Odgovor: Facebook, Myspace...imate li profil na njima? - 03.01.2008, 16:48

Imam profil na Facebook-u...I uglavnom se tamo dopisujem sa jako bliskim prijateljima i rodbinom koja je rastrkana po svetu...

staro
  (#5 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
Odgovor: Facebook, Myspace...imate li profil na njima? - 03.01.2008, 16:51

Nem' ni jedno ni drugo... Imam Hi5... Koji, blago recheno, retko kad posetjujem... Slichno kao eboye, nisam neki fan MySpace-a, FaceBook-a, i slichnih Web2.0 sajtova, vishe volim klasichne metode, tipa e-mail, IM i slichno...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#6 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 17:13
Godine: 44
Odgovor: Facebook, Myspace...imate li profil na njima? - 03.01.2008, 16:52

I ja mislim da je to za komunikaciju sa strancima pre nego li za nesto drugo...Znam mnoge koje su uspele...

hi5 je ekstra za marketinsku promociju,uverio sam se,ali ne za sve oblasti tj. za sve one poslove koji su vezani za klinceze bolja kampanja vam ne treba...

staro
  (#7 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
Odgovor: Facebook, Myspace...imate li profil na njima? - 15.01.2008, 11:07

Baš suprotno!

Preko facebook-a sam pronašla svoju najbolju prijateljicu iz srednje škole, koja se udala i odselila dok sam ja bila u inostranstvu.
Preko istog komuniciram sa svojom rodjakom, obe imamo klince - mobilni su totalno out (ko ima malo dete zna o čemu pričam).
Niko nema pristup mojim informacijama, ako ja to ne dozvolim - a dozvoljavam meni bliskim ljudima i onima koje procenim da mogu da verujem.
Ovde gomila nickova, tamo prave informacije.
Logovanje po imenu i prezimenu.
Ovde svako može da zaviri u moj profil, tamo samo ako dopustim.

Ako hoću da dejtujem - aplikacija koliko hoćeš - chat sobe, ko je online itd.itd.

Hi5 nije ni prići, a za myspace ne znam, ne koristim.

_________Una16

staro
  (#8 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Facebook, Myspace...imate li profil na njima? - 15.01.2008, 13:50

Ako bih toliko razmisljao o sakrivanju ne bih bio nigde... Ako sam vec negde onda sam do kraja , pa i telefon mi je dostupan , pa ne videh da je iko pomislio da zloupotrebi...

Od svega najbolji je forum,a sve ostalo su takve gluposti da bi trebalo otvoriti temu sa socio patoloskim poimanjima gluposti koje ne sluze nicemu osim eto kao sto koleginica rece da pronadjes prijateljicu iz osnovne skole,ako je i to nesto,jer da treba da se pronadjemo pronasli bi se bez pomenutih vrsta potraga...

staro
  (#9 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Godine: 26
Odgovor: Facebook, Myspace...imate li profil na njima? - 16.01.2008, 03:44

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Od svega najbolji je forum,a sve ostalo su takve gluposti da bi trebalo otvoriti temu sa socio patoloskim poimanjima gluposti koje ne sluze nicemu osim eto kao sto koleginica rece da pronadjes prijateljicu iz osnovne skole,ako je i to nesto,jer da treba da se pronadjemo pronasli bi se bez pomenutih vrsta potraga...
Tacno tako, ni ja ne vidim svrhu web2.0 stranica.

"Ja tebi nesto napisem na tvojoj strani, pa ti onda meni" Nekako ne vidim smisao takvog nacina komunikacije. Nema dijaloga, samo komentari. Mozda sam mator

電子男の子

staro
  (#10 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Facebook, Myspace...imate li profil na njima? - 16.01.2008, 03:50

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
Tacno tako, ni ja ne vidim svrhu web2.0 stranica.

"Ja tebi nesto napisem na tvojoj strani, pa ti onda meni" Nekako ne vidim smis