|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Vojvođanski bircuz Vojvođanske diskusije uz tamburaše i 'ladan špricer |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Bećarci |
|
Odgovor: Bećarci |
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Bećarci -
21.07.2006, 22:25
Kad me lola metio u granje
videla sam bestežinsko stanje. ......................................... Kratka suknja, tesno mi jeleče, što ne dođeš, diko, svako veče? Mani lolo, ak' ne dođeš često, drugi će ti zauzeti mesto. ........................................ |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Bećarci -
21.07.2006, 22:28
Otkako sam, valjan bio nisam;
i umreću, popravit' se neću! Ženiću se i ja ove zime - nek' se majka ima svađat s kime! Ženiću se onom koja puši - nek' mi meso na tavanu suši. Mala moja progutala žvaku, pa joj nešto raste u stomaku. Volesmo se ja i moja Jana od kupusa pa do patlidžana. Moram piti, moja majko stara; svake noći sanjam konobara. Na mog babu jurišale žene, a na mene curice poštene. Bolestan sam i nema mi leka. Ajde curo, budi apoteka! Mala moja, o moj cvete plavi, ja zbog tebe škole zaboravi'. Suknja tesna, a curica besna, ne da pusta da joj ljubim usta. Mene ćaća oženi nejačka; cura jača - neda pokrivača. Peva peto na dudu jalovcu, dopala se devojka udovcu. Imam šupu i na šupi rupa, komšinicu gledam kad se kupa. Mala moja, pravi prozor veći - nažulj'o sam leđa ulazeći! |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|