VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Vojvođanski bircuz

Vojvođanski bircuz Vojvođanske diskusije uz tamburaše i 'ladan špricer

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Vasar
staro
  (#1 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 12:32
Pol: Žensko
Godine: 32
Vasar - 04.06.2008, 17:46

Ja volim vasare, ali jako tesko dolazim do informacija gde i kada se odrzavaju Vojvodina ima jako puno vasara i verujem da ste i Vi bili na nekima, a neki i zive u mestima gde se odrzava vasar, podelite sa mnom Vasa secanja na pojedine vasare

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Vasar
staro
  (#2 (permalink))
misti
just a girl
misti je uzor za ostalemisti je uzor za ostalemisti je uzor za ostalemisti je uzor za ostalemisti je uzor za ostalemisti je uzor za ostalemisti je uzor za ostalemisti je uzor za ostalemisti je uzor za ostalemisti je uzor za ostale

Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: danas 17:23
Godine: 30
Odgovor: Vasar - 04.06.2008, 18:06

Svakog meseca prve nedelje posle 15. održava se vašar u Žablju. Kao dete sam obavezno išla na svaki jer je dedina kuća bila prekoputa vašarišta.

staro
  (#3 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 11:59
Pol: Muško
Godine: 65
Odgovor: Vasar - 04.06.2008, 18:33

Citat:
cvishna kaže: Pogledaj poruku
Ja volim vasare, ali jako tesko dolazim do informacija gde i kada se odrzavaju ....
I ja jako davno nisam na vašaru bio, iako često uhvatim sebe u pomisli da bih na neki pravi vašar otišao. Bio sam se i raspitivao koji od vašara još ima onoga što ja podrazumevam pod 'pravi vašar'. Kažu da su to Rumski i Žabaljski vašar, ovde kod nas.

Pod ono 'pravi' podrzumevam da ima i krupne stoke ( i džambasa), papudžija, opančara i sarača, korpara i sl. (Ciganskih, izdubljenih korita u topolovom trupcu sigurano nema. A nema ni ringišpila koje okreću klinci tabanajući bosi po daskama iznad glava dece koja se vozaju ukrug na konjićima. I još raznih stvari kojih više verovatno nema. )

U crkvenom kalendaru je nakad (a video sam još i pre par godina) na nekoliko zadnjih stranica bilo: Vašari i panađuri u Srbiji sa datumima održavanja (ili onim, kao za Žabaljski vašar - prve nedelje posle 15-og u mesecu...)

Ova tema me je podgrejala da za onaj lepši deo jeseni predvidim odlazak na neki vašar.

staro
  (#4 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Odgovor: Vasar - 04.06.2008, 23:23

Citat:
misti kaže: Pogledaj poruku
Svakog meseca prve nedelje posle 15. održava se vašar u Žablju. Kao dete sam obavezno išla na svaki jer je dedina kuća bila prekoputa vašarišta.
Cekaj, cekaj, znaci onda ovaj mesec je 18-tog u Zablju vasar, ako sam dobro skontala ? Bas me interesuje, jer cu ici obavezno

staro
  (#5 (permalink))
slavkos
Iskusni forumdžija
slavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat član

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: danas 17:07
Godine: 39
Odgovor: Vasar - 07.06.2008, 08:42

Sutra 8.6., je vasar u Backoj Topoli,lep,veliki vasar. Ako krenes u BTopolu na vasar svrati po mene,ja obavezno tamo idem.

pozdrav av av...

staro
  (#6 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava

Odgovor: Vasar - 07.06.2008, 14:01

Ja sam bila u Bačkoj Topoli na vašaru. Dosta dobar vašar...ali na žalost ne idem sutra, tako da te neko drugi odveze do vašara

staro
  (#7 (permalink))
laPapun
Početnik
laPapun će uskoro postati poznat članlaPapun će uskoro postati poznat član

Član od: 18.07.2006.
Poslednji login: 19.11.2008 05:34
Godine: 38
Odgovor: Vasar - 18.06.2008, 16:38

Nekad je u Rumi koliko se secam uvek prve nedelje posle 3. u mesecu ili tako nesto uglavnom oko treceg se radilo

I tako u beskrajno!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen