|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Vojvođanski bircuz Vojvođanske diskusije uz tamburaše i 'ladan špricer |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
U Vojvodini, a bez ulaznice - Forumaši najavljuju interesantna događanja |
|
Odgovor: U Vojvodini, a bez ulaznice - Forumaši najavljuju interesantna događanja |
|
Odgovor: U Vojvodini, a bez ulaznice - Forumaši najavljuju interesantna događanja |
|
|
|
31. Planinarski maraton na Fruškoj gori |
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 13:04
Pol: Žensko
Godine: 35
|
31. Planinarski maraton na Fruškoj gori -
04.04.2008, 14:46
Izvinjavam se ...
![]() Ja sam bila par puta pa mislim da svi znaju ... ![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Nadam se da je sada dobro objašnjeno. ![]() Toliko od mene. ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
||||
|
|
|
|
|
Početnik za navek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 11:59
Pol: Muško
Godine: 65
|
Odgovor: U Vojvodini, a bez ulaznice - Forumaši najavljuju interesantna događanja -
06.04.2008, 01:41
Da nastavimo sa zagrevanjem.
Konjovićeve slike u Novom Sadu Povodom sto deset godina od rođenja i petnaestogodišnjice smrti našeg velikog slikara akademika Milana Konjovića (1898-1993), u Galeriji Ogranka Srpske akademije nauka i umetnosti u Novom Sadu (ul. Pašićeva 6) otvorena je retrospektiva njegovih slika. Izloženi radovi nastali su u rasponu od šezdeset godina, od 1930. do 1990, a autorka izložbe je Irma Lang, direktor-kustos Galerije „Milan Konjović“ u Somboru. Ovom izložbom je jasno i na upečatljiv način prikazan stvaralački put jednog od najsnažnijih i najuticajnijih vojvođanskih slikara 20. veka, a može se pogledati do 24. aprila. Delovi iz teksta Andreja Tišme, 'Dnevnik' za 06.04.2008. |
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
|
Odgovor: U Vojvodini, a bez ulaznice - Forumaši najavljuju interesantna događanja -
07.04.2008, 08:21
|