|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Vojvođanski bircuz Vojvođanske diskusije uz tamburaše i 'ladan špricer |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Bećarci |
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 13:04
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Bećarci -
03.09.2008, 20:14
Citat:
![]() U mog kurca polupana glava, kad uturi,mozak mu iscuri. Jeb’o sam je kad je bila mala, tri je dana za kurcem plakala. Ženiću se al’ iz sela neću, već iz brda koja dobro mrda. Jebi,jebi,kurac mi se prebi, od jebanja dođe do krepanja. Ja bi jebo,kurac mi ozeb’o, ja se seti’ ,pa u picu met’i. Ženiću se i ja ove zime, da se imam zajebavat s’ kime. Zubi beli,guzovi debeli, to bećara u srce udara. Lako ti je napraviti dete, kurac turi,guzicom požuri. Lako ti je napraviti sina, gas do daske i prva brzina. U mene su gaće od najlona i u njima puška bez patrona. Nešto mi se u gaćama vuca, futrolica od pokojnog kurca. Vidi moga u gaćama Muje, sag’o glavu,nestalo mu struje. Teško meni i mojemu kurcu, pičke ima,al’ ga ne zanima. ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 10.02.2007.
Poslednji login: 18.11.2008 03:22
Pol: Muško
Godine: 28
|
Odgovor: Bećarci -
15.11.2008, 00:57
Vez`o lala keru za banderu,
laje kera drma se bandera. Zida lala kucu na dva sprata, dole svinjac gore kokosinjac. Stari macak na tavanu grebe, trazi macku hoce da je j... Stari patak po barici lupa, trazi patku hoce da je kupa. Ej Ostrovci ala ste na glasu, vama guske na tavanu pasu. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Bećarci |