VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Vojvođanski bircuz

Vojvođanski bircuz Vojvođanske diskusije uz tamburaše i 'ladan špricer

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ...
staro
  (#1 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 07.10.2007, 00:44

Veoma dobro znam šta sve ne volim i nije mi problem da to navedem ali da ne bih u startu davao bilo kakve smernice u razvoju ove teme sačekaću malo pa ću i ja izneti sve po spisku

Pišite o tome šta Vam smeta, šta Vas nervira, šta bi želeli da promenite i sl.

Preporučljivo je da sve ono što navedete bude u nekoj vezi sa prostorom u kojem se trenutno družimo ... nalazimo se u Vojvodjanskom bircuzu i možemo biti otvoreni ali ipak bih rekao da ne moramo da tupimo politiku, sport, rasizam, seksizam i sl.
Sasvim je dovoljno napisati samo ono što zaista ne volimo.

Nadam se da Vam se ideja dopada ali to će se već videti, zar ne?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: E, baš nevolem ... razno, opšta osećanja ...
staro
  (#2 (permalink))
zillertal
Početnik
zillertal ima spektakularnu auru oko sebezillertal ima spektakularnu auru oko sebezillertal ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 26.05.2007.
Poslednji login: 09.08.2008 11:54
Pol: Žensko
Godine: 58
Odgovor: E, baš nevolem ... razno, opšta osećanja ... - 07.10.2007, 13:24

U Novom Sadu ne volim naglo i drsko menjanje lica grada u vidu rusenja svega ranije izgradjenog zamenjujuci to ruznim, nekvalitetnim gradjevinama, a sve u cilju pranja prljavog novca, po mome licnom misljenju. U sta se pretvara covek kada ga unakazite; menja li mu se dusevna ravnoteza? I Novi Sad ima dusu. Takodje, ne volem, a prinudjena sam da tolerisem tudji mentalitet obesnih ljudi sa navikama neurbanih sredina. Smatram da ce to vec u sledecoj generaciji biti ublazeno, kao i ranije. Ne volim isto unistavanje drugih zivih bica, bilo da su to drveta topole koja decenijama nikome nisu smetala, dok ne dodjose novi pametnjakovici, alergicni na nas ovdasnje, pa im i topole zasmetase, ili zivotinja lutalica koje nisu krive sto su zive, a dize se na njih hajka / procitajte grozni, nehumani i sramotni clanak o psima u Gradjanskom listu !/. Ima jos toga, ali i ovo je dovoljno. Hvala.

staro
  (#3 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Odgovor: E, baš nevolem ... razno, opšta osećanja ... - 10.10.2007, 12:37

Nevolem:
brzoplete, brzopotezne, ogorčene, naljućene, nervozne, unervožene, uznemirene, tanke sa živcima, bolesne u glavu, ošamućene po defaultu, sa pobrkanim lončićima, večne minus likove, na levu nogu ustale, sa živcima posustale, uvek spremne za fajt, one što pljuvaju, bez veze grde, one što stalno psuju i bogorade, ozlojedjene, razgoropadjene, mahnite, pomahnitale, mentole, morone, duhovno i moralno oronule i posrnule, one što puno pričaju a ništa ne zbore...

Nevolem:
ni nadrndane, ni naduvane, ni prepotentne, ni indolentne, ni anemične, ni one uvek skeptične ...

Nevolem:
ni ženomrzce, ni baboljubce, ni rasiste, ni sadiste, ni mazohiste, ni one što drugačije vole životinje ...

E, baš nevolem ... kad moram, da nevolem.

staro
  (#4 (permalink))
simke
Senio®

Odgovor: E, baš nevolem ... razno, opšta osećanja ... - 30.10.2007, 15:30

E, baš nevolem što često moram da napomenem kako smo svi mi došli od nekle u ovu ravnicu, neke je voz doneo, neki su došli samo sa kuferom, neki za Arsenijem Čarnojevićem, neki onako ruljativno, neki na taljigama iz Bugarske, neki Dunavom, neki Tisom, a neki košavom i raznim olujama koje vekovima jezde i besne po brdovitom Balkanu ...

Ima nas sa svih strana, samo sam deo pomenuo ... i hvala Bogu da nas ima.

Ima još puno mesta u ovoj ravnici i dobro je da se dolazi,
da se do sada nije dolazilo ovde ničega ne bi ni bilo.

staro
  (#5 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Odgovor: E, baš nevolem ... razno, opšta osećanja ... - 03.01.2008, 20:52

Citat:
simke kaže: Pogledaj poruku

Nevolem:
ni baboljubce
Sta ovo treba da znaci?

Ne volem one koji ne voledu da se smeju, nadrndane, nedefinisane, bezobrazne, zatim one koji stalno stiskaju trumbetu u autu i stalno negde zure. Mislim da je to dosta.

Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ...
staro
  (#6 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 01:58
Godine: 46
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 03.01.2008, 20:59

Bas ne volem, kada udjem u autobus krcat ko konzerva, i iz njega izadjem bez jedne cipele

Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom
rumena si kao mlado vino
dobro jutro, Vojvodino!

staro
  (#7 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Godine: 35
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 04.01.2008, 09:31

Baš ne volem bicikliste koji voze po ovakvoj poledici
sve u cik-cak,ne smem ni da dišem dok prolazim pored njih.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#8 (permalink))
itebejac
Iskusni forumdžija
itebejac je dijamantitebejac je dijamantitebejac je dijamantitebejac je dijamant

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: danas 00:08
Godine: 32
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 06.01.2008, 04:42

Nevolem one što se štrcnu kad kažem da sam mađar, nevolem kad me popreko gledu zoto što smem da kažem da sam mađar i misle i kažu da time naglašavam nešto. Nevolem to, uopšte nevolem.. Ja sam mađar, ti si srbin, zajedno smo odrasli imamo i mane i prednosti. Svi volemo lubenice, slanine, i sose i mađarice, riblji paprikaš i čorbu, goveđi gulaš i štrudle, pa i šmenokle..
Nevolem glupe političare što misle da smo mi glupi, na to sam alergičan
Nevolem kad mi neko kao nekom ko živi u gradu u poverenju priča o primitivizmu paora, i uopšte nevolem kad moje drage paore primitivcima i glupima nazivadu i smatradu
Nevolem nasilje...
Ko što u Bibliji piše: voli bližnjeg svog..., pa bih sebe ispravio - nije da nevolem ljude, nego nevolem njina dela

Poruku je izmenio simke, 06.01.2008 u 08:56. Razlog: font, zbog čitljivosti ...

staro
  (#9 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 06.01.2008, 11:23

nevolem kritichare

staro
  (#10 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Godine: 35
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 19.01.2008, 19:19

Mlogo ne volem poltrone.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

Odgovor