VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Vojvođanski bircuz

Vojvođanski bircuz Vojvođanske diskusije uz tamburaše i 'ladan špricer

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ...
staro
  (#41 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 06.04.2008, 19:17

не волем уторак на среду

не волем позере

не волем екстреме у сваком смислу

не волем предрасуде

и свашта још...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:34
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 06.04.2008, 19:58

ne volEm kad u svemu ja nosim pantalone.. kad ja moram da dreknem a on da me smiruje.. drekni brate, dokazi da nisi pussy

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ...
staro
  (#43 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Pol: Žensko
E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 06.04.2008, 20:10

...kad sam pospana...

staro
  (#44 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:43
Godine: 32
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 16.04.2008, 09:18

"Kad mi gaće uđu 'di već uđu, te što brinu brigu tuđu..." I ne samo što brinu već misle da oni imaju rešenje za sve naše probleme, iako mi možda nemamo probleme. One moralno malecke ne volem, one što rade ovo misle ono a govore nešto treće. One koji nisu u stanju da stanu iza svojih reči i dela. Mamine i tatine sinove i kćerke ne volem. Neradnike ne volem. One što pričaju samo da bi rekli ne volem. "Lepo sam ti rekao(la)" - ne volem. Kada se sa mnom igraju kao sa malim detetom ne volem.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

staro
  (#45 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Godine: 31
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 16.04.2008, 15:48

Ne volem kada me neko pita za mišljenje, a ne želi da ga čuje. Sve što takve osobe žele je tapšanje po ramenu i rečenice tipa: "Life sucks, shit happens", "Biće sve OK" .... i tome slično

Naravno, kada kažem šta mislim (što se u 99,9% slučajeva kosi sa razmišljanjem druge strane) - oni me preneraženo gledaju

Posle toga me izbegavaju i u očima im vidim onaj pogled

Žalosno, ali ....

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#46 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:34
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 16.04.2008, 15:53

ne volim kad me ljudi pitaju za uslugu ili da im unepred obecam ono sto ne mogu da ispunim..
neke stvari su odmah osudjene na propast.. a time sto mene za tu istu pitaju da je ja preuzmem.. tako odgovrnost pada na mene i ja cu biti kriva..
iz toga prozlazi da takodje ne volim one koji ne znaju sta hoce i one koji ne znaju da se nose sa odgovornoscu..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#47 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 16.04.2008, 16:22

..."obozavam" kada dodjem na posao i medju kolegama krenu price o svojim zivotima..."sin mi se danas 3 puta ukakio","kuvala sam to i to,"muz me nije jebao vec 3 nedelje","e kakvu ribu sam karao za vikend"....itd...
...onda se cude kada ih jebem...u vugla...da ne kazem...postajem pros'...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#48 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 16.04.2008, 16:24

Citat:
Leonard Peltier kaže: Pogledaj poruku
Ne volem kada me neko pita za mišljenje, a ne želi da ga čuje. Sve što takve osobe žele je tapšanje po ramenu i rečenice tipa: "Life sucks, shit happens", "Biće sve OK" .... i tome slično

Naravno, kada kažem šta mislim (što se u 99,9% slučajeva kosi sa razmišljanjem druge strane) - oni me preneraženo gledaju

Posle toga me izbegavaju i u očima im vidim onaj pogled

Žalosno, ali ....
kao sto rece Albert Kami

»Posebno ne vjerujte prijateljima kad traže da budete prema njima iskreni. Oni se samo nadaju da ćete ih podržati u dobru mišljenju što ga imaju o sebi pružajući im dodatnu sigurnost što će je crpsti iz vašega obećanja da ćete biti iskreni. Ako se dakle nađete u takvu položaju, ne oklijevajte: obećajte da ćete govoriti istinu i lažite kako najbolje umijete. Odgovorit ćete njihovoj dubokoj želji i dvostruko ćete im dokazati svoju naklonost.«

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#49 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Godine: 36
Odgovor: E, baš ne volem ... razno, opšta osećanja ... - 16.04.2008, 18:22

Ne volim ne-stajanje iza svoje rechi. Rech je u Srbiji maltene umrla i svako moze da pricha shta hoce...shto se neminovno pretvara u laprdanje.
Inache, direktna inspiracija za ovo shto sam napisao je, naravno, Velimir Ilic.
Njega izrazito ne volEm.
Ni Koshtunicu.
A tek shto wadikale ne volEm.
Ni spsOvce.

P.S. E, a ovo
Citat:
'ša voleš, a 'ša voleš bre
mnogo volEm ...narochito ovaj apostrof...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Poruku je izmenio love hunter, 16.04.2008 u 19:59.

staro
  (#50 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum