|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Vesti Aktuelna dešavanja iz raznih društvenih sfera |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: "Preminuo" Radio Zeppelin 88,2MHz |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 10:58
Pol: Žensko
|
Tekst o zatvaranju radio stanice sasvim slucajno pročitah...I ja se ipak nadam da će radio Cepelin opet proraditi ! Pozdrav svim gradjanima Mužlje i od sveg srca želje i optimizam da će radio Cepelin opet raditi! ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 22.10.2008.
Poslednji login: 25.10.2008 18:31
Pol: Muško
|
Odgovor: "Preminuo" Radio Zeppelin 88,2MHz -
22.10.2008, 20:35
Nije mi jasno kada ce vec jednom u ovoj zemlji da pocnemo da razmisljamo malo o novcu koji jeedeva mozemo da zaradimo. Kakve veze im ko je kakve nacionalnosti - da li je srbin ili madjar, ako nemamo od cega da zivimo, ako nam je i drzava siromasna. Ja ne samo da ne bi ukinuo radio stanice nego bi i drugima davao frekvencije - naravno strucno rasporedjeno i realno podeljeno, po ralnim cenama. Ako je okolina puna srba onda je velika verovatnoca da ce tamo proci radio na srpskom jeziku, a isto, ako je vecina u okolini madjari ili rusini ili bugari ili bilo koji, onda ce proci radio na tom jeziku. U radiju ce se reklamirati firme, kupovacemo njihove proizvode... i tako umesto da sve propada sve BI samo islo na bolje...
Naravno nasa realnost jos nije ono o cemu ja razmisljam, ali je lako da je kreiramo... |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > "Preminuo" Radio Zeppelin 88,2MHz |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Radio po vasoj meri.... | robi | Televizija i ostali mediji | 29 | 31.03.2008 04:41 |
| Radio drame | Lady S | Televizija i ostali mediji | 0 | 28.10.2007 23:17 |
| Live stream Radio | eboye | WWW | 14 | 16.12.2006 17:55 |