VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Vesti

Vesti Aktuelna dešavanja iz raznih društvenih sfera

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Miting radikala
staro
  (#1 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 21.11.2008 20:24
Pol: Muško
Godine: 33
Miting radikala - 30.07.2008, 00:39

Demokratija hara Srbijom B92:
"Na bini su bili zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić i generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić sa ostalim čelnicima i funkcionerima stranke, kao i lider Nove Srbije Velimir Ilić i gradska funkcionerka NS-a Dubravka Filipovski.
Među prvima su govorili Ivana Žigon, Vučić, Mirko Zurovac, zatim Aleksandar Vulin i predstavnici Pokreta 1389.
Na bini su bili i Milorad Mirčić, Lidija Vukićević, Jadranka Šeselj, Milorad Vučelić, Milan Ivanović, Dragoljub Acković, Luka i Dragan Karadžić, Nemanja Šarović. Tu su bili i Bora Đorđević kao predstavnik DSS-a, Kosta Čavoški...
Za Vučića protest u centru glavnog grada je, kako kaže, "otpor diktatorskom režimu Borisa Tadića", a hapšenje Radovana Karadžića neposredni povod za to okupljanje.
U Urgentni centar u Beogradu je do 23.30 sata primljeno ukupno 46 osoba, od toga 25 policajaca i 21 civil. Povređeni su i španski novinar Oskar Martinez Forcada i novinar agencije Beta Miloš Đorolijeski. Direktor policija Milorad Veljović izjavio da je bezbednosna situacija u Beogradu trenutno pod kontrolom i da u toku noći ne očekuje dalje nerede. "

"Šta će biti sa kućom?!
- Zapalićemo je!!"

Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

Poruku je izmenio _baba_, 30.07.2008 u 05:11. Razlog: resize

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Miting radikala
staro
  (#2 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 18:17
Pol: Žensko
Odgovor: Miting radikala - 30.07.2008, 05:58

Citat:
"To je otpor hajki i harangi koja se vodi protiv svih nas. Mi, naravno, nismo nasilnici, mi želimo da na miran način to obavimo, da upozorimo vlast, da ukažemo na stvari koje moraju da se menjaju. Ako promena ne bude, mi ćemo mirnim demonstracijama u budućnosti znati da se izborimo za naše zahteve koje ćemo izneti danas", rekao je ranije Vučić.
Od ovog Vuchica i njegovih "mirnih" demonstracija mi se javlja jaka zelja za povracanjem sa ostalim propratnim simptomima trovanja pokvarenom hranom.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

Poruku je izmenio _baba_, 30.07.2008 u 06:13.

staro
  (#3 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 10:35
Odgovor: Miting radikala - 30.07.2008, 07:19

Nisam mogao da gledam miting, kao što ne gledam ni mitinge drugih stranaka. Pun mi je kofer demokratskih događanja naroda i narodnosti i prica o demokratiji, Evropi, patriotizmu, izdajnicima i ostalim folklornim elementima ove karikaturalne države...

Lično verujem da je netom završeni miting, sa posledicama koje su se mogle i očekivati, bez obzira šta govorile, ne neki način, sučeljene strane, mogao biti istorijska vododelnica koja će označaiti, ili pad radikalske popularnosti (što je puno izvesnije) čime bi se stvorile pretpostavke za neki kakav takav normalan put ove kakve takve države, ili početak definitivnog haosa sa nesagledivim i pogubnim posledicama za sve nas (što je ipak manje verovatno)...

O pravdi, krivdi, novom svetskom poretku i ostalim sranjima neću ovom prilikom da govorim jer to u praksi zaista nema smisla...

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#4 (permalink))
Isahara
Štefica Cvek
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 15:34
Odgovor: Miting radikala - 30.07.2008, 13:37

Aca nam je malo dobio po pi***i , pa sad na miru može da se posveti novootkrivenoj veštini t i h o v a nj u ...

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#5 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 02:08
Odgovor: Miting radikala - 30.07.2008, 14:13

Citat:
Isahara kaže: Pogledaj poruku

Aca nam je malo dobio po pi***i , pa sad na miru može da se posveti novootkrivenoj veštini t i h o v a nj u ...

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#6 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 09:55
Godine: 42
Odgovor: Miting radikala - 30.07.2008, 14:50

Broj prisutnih na mitingu od 0,01 milijuna ljudi je jasno pokazao strmoglavi pad jedne (netolerantne, netakticke, dvolicne i pre svega haoticne) politicke opcije.

Novac koji vec curi sa sve strane u zemlju, polako probija zadnje bedeme jedne zastarele i neadaptivne politike. Pojava novca sve vise ce generisati zelju za sigurnoscu, stabilnom politickom uredjenju i veru da se to moze i postici.

Radikali su zadnjim svojim izbornim programom omeksali. Da bi opstali, moraju nauciti plivati. Principi tvrde kao stena ce spreciti svakog radikala da dospe do povrsine. Znaci pola njih ce se podaviti (citaj nestati) a pola njih ce se osloboditi one teske stene da bi opstao na povrsini. Opstat ce sacica njih, uz svoj minorni tabor onih koji ne znaju planirati na duze staze.

Medjutim kada se uspostavi jedna stabilna pravna drzava (cije osnove sada naziremo), zar nece biti sramota da neko sebe naziva radikalom?
Sta znaci u pravnoj drzavi biti radikal? Politicke aktivnosti u skladu sa zakonom nisu radikalne, promena zakona takodje ne moze biti radikalna zbog goleme medjuzavisnosti ekonomsko-pravno-politickih pojava.
Ostaje jedino da ime radikal bude dodeljen onima koji zele brzu i nasilnu promenu. A za to postoji niz sinonima u savremenom svetu i svaki od tih izraza je pogrdan.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 03:09
Odgovor: Miting radikala - 30.07.2008, 15:22

Što se tiče pendrečenja i zahvaljivanja, najjača fora koju sam stigla videti:

Citat:

Molim, Aco, molim... I drugi put...
Tnx to KANDAhar

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#8 (permalink))
BackaPalankaSRB
Početnik
BackaPalankaSRB se nije lepo ponašao u poslednje vreme

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: 09.11.2008 17:59
Godine: 18
Odgovor: Miting radikala - 30.07.2008, 16:09

Радикалима свака част онису позивали хулигане да се смире више пута ови то нису хтели..то ни нису значи прави радикали дошли су ту да праве глупости.
Радикалима 5 *

staro
  (#9 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:46
Odgovor: Miting radikala - 30.07.2008, 20:08

Синоћ сам 2-3 сата пратио вести У92 у РТС... ако неко не верује да су сукобе испровоцирали Тадићеви удбаши, понашање медија то показује. Дали су све од себе да дају што већи публицитет сукобима. У92 рецимо ниједном није приказао снимак митинга, дакле људи који мирно стоје на тргу, већ само сукобе... РТС је приказао око пола један на два пута по 3 секунде снимак митинга... иста мета исто одстојање као на митингу против отимања Косова, одигнорисати протест, Борис не зна шта се дешава јер је у Румунији скида мустру завесе/Бујановцу асфалтира, и дати вишесатну пажњу нередима. Емисије Хистори канала о операцији Барбароса с мање детаља и краће описују дешавања него што је то РТС радио, доводећи неку дебелу новинарку која је дакле до у ситна цревца објашњавала по 10 минута одакле је ко бацио камен, под којим углом, какав је састав тог камена и кратку геолошку историју предела у ком се такво камење налази, од које трафике, улице, Инексовог ресторана до ког се дешавало то... фуј.

Наша демократска влада уз помоћ објективних медија не дозвољава никакво неслагање са оним што ради, и успут се служи Слобино-удбашким методама. Нико не сме да се противи...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#