|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Vesti Aktuelna dešavanja iz raznih društvenih sfera |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pet dana trube i ludog provoda, Sabor u Guči |
|
|
|
Sciurus vulgaris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 11:20
Pol: Žensko
|
Odgovor: Pet dana trube i ludog provoda, Sabor u Guči -
08.08.2008, 12:10
Citat:
![]() Važno je da je dobra zabava. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 03:09
Godine: 33
|
08.08.2008, 12:32
A kakve veze ima ko posećuje festival i šta neki ljudi rade na bilo kom festivalu?
Ja ne kapiram jel ste vi generalno onda protiv svakog festivala u svetu, okupljanja, parada, koncerata, sabora... whatever? Svuda ima i narkomana i alkoholičara i budala i lopova i kurvi i milicije iiiii... razvedenih žena (ovo je iz bumeranga, da mi neko ne zameri it was beyond my control). Svaki festival je isti što se toga tiče, svuda. Ako ti se ne dopada - ne odeš, jednostavno je.
|
|
|
|
|
|
Sciurus vulgaris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 11:20
|
08.08.2008, 15:47
Ja protiv... Bila na Exit-u (više puta, uključujući i "nulti"), a bila i u Guči 2003. Nadam se da me to ne čini alkoholičarkom, kurvom ili narkomanom i da se neću razvesti (pa ja nisam ni udata... )... ![]() Guču pamtim po pivu, ![]() po liciderskim srcima, ![]() pečenim volovima, ![]() jednoj maloj plavoj devojčici na dedinim ramenima koja je bila najveseliji gost (zaboravila sam joj ime, davno je bilo, ali sam onomad uzela njenu adresu i poslala joj slike), ![]() po savršenoj prirodi u okolini... ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
08.08.2008, 21:25
Citat:
Naravno da te ne čini (sve i da voliš da popiješ i sve i da se tamo malo nacvrcaš), u tome je moja poenta. A i narkomani i alkosi i kurve su ljudi i imaju dušu. Samo se zabavljaju/rade/žive na drugačiji način i pritom ugrožavaju sebe i svoje zdravlje, a ne tebe ili mene ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 23:15
Pol: Muško
Godine: 38
|
08.08.2008, 21:28
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
08.08.2008, 21:38
Ništa, pretpostavljam. To je bila samo šala, što i naglasih, znaš...
![]()
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 23:15
Godine: 38
|
08.08.2008, 21:41
...onda sam ja pogresno razumeo...kao...razvedene zene su najgore...
![]() ...izvinjavam se sto sam gloop... ![]()
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 10:31
Godine: 35
|
09.08.2008, 10:37
E, daaa...
...divno mesto, ta Gucha... ...tu mozemo videti Mrkonju i Selju kako se grlU i ljubU...i zderu pechenje...divan prizor...idealno mesto za alkoholisanje, povratjanje i blejanje ispod sukaNja...dobre ribe mogu da se izuju, popnu na astaL i omogucU uradjenim dJecharcima da obavljaju malopre pomenutu radnju...strendzeri mogu da pokazu da nismo samo mi stoka, i oni konjE za trku imaDu...Egipcani (postao sam toliko kulturan da cigane ne zovem ciganima) mogu da se osecaju kao pravi umJetnici, a ne kao tezgaroshi koji jedva chekaju da im neko uvali kintu u trubu...lokalno stanovnishtvo moze da zadovoljno trlja ruke zbog iznenadnog priliva kapitala...oni manje vedni ili sposobni uvek mogu da prosjache na ulici...patriote mogu da kupuju suvenirchice posvecene bratu alternativnomlekaru ili vojskovodji ili bilo kom od brace...svoju podrshku i divljenje nashim herojima davace, naravno, ispod cirade, masne brade, krvavih ochiju i sa obavezna tri prsta u zraKu... ...vrhunac spoja mudrosti i inteligencije, tzv. "guchizma" je ovo: "Ko ne razume Gucu, ne razume Srbiju" - Vojislav Koštunica ...zashto li mi kroz glavu prolaze stihovi O. Mandica "...smejem se, smejem se, smejem se, a plakao biiiiih..." @Veverica: mogla si komotno da postavish josh koju sliku, tako bi mi totalno blokirala komp. Bravo. |
|
|
|