VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Vesti

Vesti Aktuelna dešavanja iz raznih društvenih sfera

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić
staro
  (#11 (permalink))
grcanka
Novi član
grcanka je na dobrom putu

Član od: 22.07.2008.
Poslednji login: 23.07.2008 02:28
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić - 22.07.2008, 10:07

Nisam sigurna da cu naici na odusevljenje ostalih, ali posto nemam dlake na jeziku inace, reci cu svoje misljenje.
Izuzetno ostrouman potez nasih politicara, nista drugo se nije ni ocekivalo, samo je bilo pitanje vremena kada ce se to desiti, jos i Mladic, onda smo na konju.A Haradinaj, Oric i ostali fin narod nek seta slobodan, jer mi smo genocidan narod i sami smo pobili svoje,ko bi drugi kad su svi to radili u samoodbrani, i u Hrvatskoj i u Bosni, pa i na Kosovu.
Ceo dan mi zlo od komentatora stranih tv, da coveku lepo pozli od gnusnih lazi i optuzbi vise da smo samo dokazali da smo krivci za celo ovo rasparcavanje Juge, i da eto na srecu postoje ljudi koji su resili da priznaju krivicu svog naroda, kao sto su to Tadic i njegova prva postava uradili..

Sramota za ceo nas narod, velika sramota, i sto je najgore imaju pravo svi ovi iz bivsih republika da nam se smeju i da likuju jer toliko je nasih koji dele isto misljenje.
Nece me skoro proci ovo tuzno raspolozenje.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 11:17
Pol: Muško
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić - 22.07.2008, 10:56

Koliko smo (sam) propatili zbog politicko diletantskih, zaslepljenih avanturista, mogu samo reci, hvala Bogu! Radujem se!

Takodje verujem u objektivnost domacih i Haskog sudskih organa.

A o onima koji se prvo kleli za SFRJ a posle prljavo izdali zajednistvo u ime izmisljenih nacionalnih interesa mislim sve najgore! Skrivati se godinama je ipak kukavicluk a nikako herojstvo!

nisam legenda

staro
  (#13 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:59
Godine: 44
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić - 22.07.2008, 11:04

Citat:
banatian kaže: Pogledaj poruku
Sada je najbitnije da ga izšpeditiramo u Hag.
A ti si kiper ili kontejner ili šta slično ?

Sada će ti plata biti duplo veća,ukinuće vize pre jeseni,moći ćeš da odeš u EU i nađeš devojku,oženićeš se... Ako te ne zakači špediter usput...

I za koji se 'rac raspisujete ovde... O vama i po vama se nikada ništa neće zvati,napisati,sliku nemate ni ovde,a kamoli da vam ostanu knjige i romansirane biografije za sledeća pokolenja,ali volite da učestvujete u tuđim nesrećama,pa to ti je...

Vi mislite da da Tadić,Dačić i ovaj novi šef BIA mogu da spavaju mirno i budu bezbrižni za svoje žene,decu i porodicu,užu i širu posle svega?

Ajde Karadžića i đene đene,ne vole ga tol'ko ni Bosanci,a i sin mu je pravio budalaštine,što preko Drine,što i u Bg,ali Mladića kada isporuče koji je sve dao državi za koju je služio,pa i dete,neće uopšte biti naivno,naročito što je on sve samo ne političar i govno poput svih njih koji su u istoj septičkoj jami i sada snose konsekvence 'edenja govana svako na svoj način...

A ti baba nemoj brisati video hrvatskih i turskih fanova,neka se vidi bar kako se likuje kod komšija,pa tek da se uporede ovi naši neo nacisti i mudraci koji znaju sve i koji će procvetati od tuđih nesreća...

Nemate druga posla već da političite,bar da vas neko sluša...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

staro
  (#14 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 07:26
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić - 22.07.2008, 12:11

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Pretpostavljam da che TV sada da pumpa i truje dok se ne napravi neko novo sranje?... POsle che da kenjaju o nasilju i huliganstvu na ulicama...
Baš vala.

Čudo li stoji kletva koju je yossarian ostavio? Ja bih i u metafori i kako god da je hteo da se izrazi, volela da žive i ti ljudi. Mrzeti, a o ljubavi i voljenju pisati je malo mnogo licemerno.

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#15 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić - 22.07.2008, 12:32

Citat:
banatian kaže: Pogledaj poruku
Sada je najbitnije da ga izšpeditiramo u Hag.
Ви СентИштвановци сигурно нећете, то ће Тадићевци.

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Takodje verujem u objektivnost domacih i Haskog sudskih organa.
Верују и Рамуш и Насер, твоји другови.

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Baš vala.
Čudo li stoji kletva koju je yossarian ostavio? Ja bih i u metafori i kako god da je hteo da se izrazi, volela da žive i ti ljudi. Mrzeti, a o ljubavi i voljenju pisati je malo mnogo licemerno.
Није то клетва, то је метафора, уметничка слобода.
Мржња и љубав... ах, чашу меда још нико не попи док је чашом жучи не загрчи...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#16 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 11:17
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić - 22.07.2008, 13:01

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Верују и Рамуш и Насер, твоји другови.
Ja bar imam drugove, rasute po celome svetu!

nisam legenda

staro
  (#17 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:59
Godine: 44
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić - 22.07.2008, 13:14

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

staro
  (#18 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 11:23
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić - 22.07.2008, 13:46

Hapšenje Radovana Karadžića, bez obzira kako različito gledali na našu ulogu u međunarodnom odnosima, kao i na instituciju koja se naziva Haški tribunal, otvara neka (brojna) pitanja koja se uopšte ne pominju na ovoj temi, a koja, opet i po meni, suštinski govore o nekim važnim, i rekao bih negativnim, karakteristikama naše s mukom stečene demokratske vlasti.
Naime, pada u oči, da je hapšenje izvršeno, odmah po formiranju skupštine i nove vlade. I to, gle čuda, upravo kada je za ministra policije i njenog potpredsednika došao čovek, kojeg su do juče sadašnji koalicioni partneri nazivali najpogrdnijim imenima kao jednog od najznačajnijih eksponenata i kreatora jedne nakaradne politike koju je, kao, obeležilo vreme Slobodana Miloševića.
To može da znači sledeće:
- Da je demokratska vlast već duže vreme znala gde je Radovan Karadžić, jer nemojte mi reći da su to otkrili ovih dana, a da nije ništa radila da ga uhapsi verovatno zbog toga što su cenili da bi im to bila loše reklama za dolazeće izbore. Čivijanje ko je šta bio i koliko odgovoran u ranijem mandatu i negiranje uticaja predsednika države na politički život u Srbiji, mislim da ne bi bilo do kraja korektno niti bi pomoglo dosezanju kakve takve istine.
- Zatim, SPS-u je dodatno udaren takav šamar, da se ionako dobrano razoren ugled ove partije srozao na grane sa kojih gotovo sigurno nema povratka (čitaj prelaska cenzusa). To govori o cinizmu demokrata, ali i o tome da je ono što su godinama demokrate govorili o SPS-u bilo potpuno tačno...

O Radovanu Karadžići neću da komentarišem. Moje mišljenje o njemu nikada nije bilo visoko pa čak ni onda kada je bio na vrhuncu moći, ali ne samo zbog onoga zašto ga uobičajeno ne vole oni što ga osuđuju, već još više zbog drugih njegovih postupaka kojima sam i sam bio delimično svedok. Uostalom, on kao on i nije glavna tema ove farse, već nešto sasvim drugo. Nešto što se na prvi pogled ne vidi jasno, ali će vreme, verujem, sve pokazati. Pre ili posle.

Naravno, ovo je samo moje lično, dakle subjektivno, mišljenje.

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#19 (permalink))
Ninaeva
Novi član
Ninaeva je na dobrom putu

Član od: 22.07.2007.
Poslednji login: 24.09.2008 21:31
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić - 22.07.2008, 13:47

Citat:
grcanka kaže: Pogledaj poruku
Nisam sigurna da cu naici na odusevljenje ostalih, ali posto nemam dlake na jeziku inace, reci cu svoje misljenje.
Izuzetno ostrouman potez nasih politicara, nista drugo se nije ni ocekivalo, samo je bilo pitanje vremena kada ce se to desiti, jos i Mladic, onda smo na konju.A Haradinaj, Oric i ostali fin narod nek seta slobodan, jer mi smo genocidan narod i sami smo pobili svoje,ko bi drugi kad su svi to radili u samoodbrani, i u Hrvatskoj i u Bosni, pa i na Kosovu.
Ceo dan mi zlo od komentatora stranih tv, da coveku lepo pozli od gnusnih lazi i optuzbi vise da smo samo dokazali da smo krivci za celo ovo rasparcavanje Juge, i da eto na srecu postoje ljudi koji su resili da priznaju krivicu svog naroda, kao sto su to Tadic i njegova prva postava uradili..

Sramota za ceo nas narod, velika sramota, i sto je najgore imaju pravo svi ovi iz bivsih republika da nam se smeju i da likuju jer toliko je nasih koji dele isto misljenje.
Nece me skoro proci ovo tuzno raspolozenje.
Slazem se u potpunosti! Sramota!

staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja