|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Vesti Aktuelna dešavanja iz raznih društvenih sfera |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Pol: Muško
|
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić -
22.07.2008, 12:32
Ви СентИштвановци сигурно нећете, то ће Тадићевци.
Верују и Рамуш и Насер, твоји другови. Citat:
Мржња и љубав... ах, чашу меда још нико не попи док је чашом жучи не загрчи... ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 11:23
Pol: Muško
|
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić -
22.07.2008, 13:46
Hapšenje Radovana Karadžića, bez obzira kako različito gledali na našu ulogu u međunarodnom odnosima, kao i na instituciju koja se naziva Haški tribunal, otvara neka (brojna) pitanja koja se uopšte ne pominju na ovoj temi, a koja, opet i po meni, suštinski govore o nekim važnim, i rekao bih negativnim, karakteristikama naše s mukom stečene demokratske vlasti.
Naime, pada u oči, da je hapšenje izvršeno, odmah po formiranju skupštine i nove vlade. I to, gle čuda, upravo kada je za ministra policije i njenog potpredsednika došao čovek, kojeg su do juče sadašnji koalicioni partneri nazivali najpogrdnijim imenima kao jednog od najznačajnijih eksponenata i kreatora jedne nakaradne politike koju je, kao, obeležilo vreme Slobodana Miloševića. To može da znači sledeće: - Da je demokratska vlast već duže vreme znala gde je Radovan Karadžić, jer nemojte mi reći da su to otkrili ovih dana, a da nije ništa radila da ga uhapsi verovatno zbog toga što su cenili da bi im to bila loše reklama za dolazeće izbore. Čivijanje ko je šta bio i koliko odgovoran u ranijem mandatu i negiranje uticaja predsednika države na politički život u Srbiji, mislim da ne bi bilo do kraja korektno niti bi pomoglo dosezanju kakve takve istine. - Zatim, SPS-u je dodatno udaren takav šamar, da se ionako dobrano razoren ugled ove partije srozao na grane sa kojih gotovo sigurno nema povratka (čitaj prelaska cenzusa). To govori o cinizmu demokrata, ali i o tome da je ono što su godinama demokrate govorili o SPS-u bilo potpuno tačno... O Radovanu Karadžići neću da komentarišem. Moje mišljenje o njemu nikada nije bilo visoko pa čak ni onda kada je bio na vrhuncu moći, ali ne samo zbog onoga zašto ga uobičajeno ne vole oni što ga osuđuju, već još više zbog drugih njegovih postupaka kojima sam i sam bio delimično svedok. Uostalom, on kao on i nije glavna tema ove farse, već nešto sasvim drugo. Nešto što se na prvi pogled ne vidi jasno, ali će vreme, verujem, sve pokazati. Pre ili posle. Naravno, ovo je samo moje lično, dakle subjektivno, mišljenje. ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 22.07.2007.
Poslednji login: 24.09.2008 21:31
Pol: Žensko