|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Mrzim narodnjake! |
|
Odgovor: Mrzim narodnjake! |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 07:58
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Mrzim narodnjake! -
21.01.2007, 21:25
da sam operisan od narodnjaka i nisam... nesto ih ne slusam kuci ali kad sam sa drustvom nikada nisam pravio probleme sto se ide u neku folkoteku
![]() no ono sto meni smeta je kad nazivamo narodnjacima iliti narodnom muzikom upravo te Jane, Cane, Stoje, Indire i ostalu ekipu... cija narodna muzika ... te istocnjacke kopije definitivno ne mogu nositi titulu narodne muzike u zemlji Srbiji ... imamo mi i Miroslava Ilica i Cuneta Gojkovica i mnoge druge koji bi mogli da nose titulu srpskog narodnjakaMala pricica: jedna od mojih sestricni se druzi sa nekom djevojcicom iz Alzira. dolazim ja kod njih neki dan kuci a ono sine pici neka mjuza. Vidim ja poznato nesto al nisam bas bio siguran sta. Uglavnom nije bila nijedna obrada samo je strasno podsjecalo na ove nase turbase. Ulazim u sobu a sestricna ce kao jao ujko oni imaju istu narodnu muziku kao i mi, ova meni zvuci isto ko JK ![]() Nisam neki optimista da ce se ta mas pojava lako iskorijeniti. Jednostavno druge branse nema ko da forsira niti finansira, a ovi tezgarosi sa tim nemaju problema. |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
21.01.2007, 21:53
Citat:
Znači, ja apsolutno nemam ništa protiv dvojice nabrojanih. Dodao bih Merimu Njegomir. Ljudi pevaju izvornu muziku. Miki đene-đene. Ali u svakom slučaju se mnogo razlikuju od plastičnih persona koje žare i pale kako zemljom nam Srbijom, tako i dijasporom. Da ih čujem u toku dana, ne bih ih ni konstatovao. Ali ove plastikanere ne mogu, a da ne primetim. Gde god da krenem, ne mogu da ih izbegnem. Razmišljam se da ih tužim sudu za ljudska prava, jer me ugrožavaju. Jednostavno, osećam se ugroženim kada čujem takvo zavijanje. Ko da sam u Iranu jebote. Znaš kako ja zamišljam te tupave oblike homosapiensa koji svim srcem uživaju u zvucima turbo-folka i seku vene kada čuju Sinana, pa još podignu tri prsta i deru se iz sveg grla "Sinane Srbine"? E ovako: ![]() Mišo izvini. Ali me ne bi čudilo da čujem nekog iz publike pre koncerta npr. Seke Aleksić da kaže "aaaaaa Teka Alektit moj dobar drugar". Citat:
![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 02:52
Pol: Žensko
|
21.01.2007, 22:24
Ja volim dobru, kvalitetnu muziku.
I ne mrzim narodnjake. Kako da ih mrzim kada obožavam kafanu kao instituciju? Uz tamburašku muziku sam odrasla i ništa lepše nego kad ti prim zagolica uho. Obožavam i romsku muziku. Staru izvornu muziku, neku dobru "dvojku", pesme koje spadaju u kafansku antologiju nikad mi nije problem da čujem, u dobrom društvu da zapevam. Ali, o turbo folku zaista mislim što Rambo kaže. Grozim se tih polucivilizovanih likova koji razgolićeni zaurlavaju sa svih TV ekrana. Folkoteka (kako sam informisana, tamo se sluša upravo ova muzika) mi je mesto koje zaobilazim u širokom luku. Ta neka imena za koja čujem na reklamama Skandala i Sveta znam, ali ne znam da povežem ime sa kreaturom ili sa debilnom pesmom. Možda zaista treba regulatorno telo u ovoj zemlji koje će kontrolisati i sprečavati razboj šunda među narodom. |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
21.01.2007, 22:26
Sada mi je žao što sam ovako krstio temu. Ali sam se setio čuvene rečenice iz "Kako je propao rokenrol."Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 14:45
Pol: Žensko
Godine: 34
|
22.01.2007, 10:05
narodna muzika je jedna stvar (starogradske, tamburasi, volim i makedonsku i bosansku, romsku - sve ono sto te tjera da sa drustvom zaglavis do zore) i bacanje pegle kad cujes megalomanske price sisato-guzatih glupacica o raznoraznim projektima i ostalim bljuvotinama, ma kakav turbo folk, mozda retard folk. niti gledam, niti me zanima, niti zelim drviti o necijoj beskonacnoj gluposti. odoh ja lijepo sa drustvancem u pravu kafanu...
|
|
|
|