VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Vesti

Vesti Aktuelna dešavanja iz raznih društvenih sfera

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Volontiranje
staro
  (#1 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 01:05
Pol: Žensko
Volontiranje - 21.03.2008, 00:39

U Volonterskom centru Vojvodine počelo je prijavljivanje za letnje kampove širom sveta. Predsednik Volonterskog centra Srđan Nikolić kaže za Radio 021 da je trenutno u ponudi oko 1200 kampova u 65 zemalja.
Kampovi se organizuju u okviru festivala, umetničkih kolonija, arheoloških istraživanja. Moguće je raditi sa decom, starijima, osobama sa posebnim potrebama, a Nikolić ističe i različite aktivnosti u vezi sa zaštitom životne sredine.
Volonteri iz Srbije najradije idu u razvijene evropske zemlje poput Italije, Nemačke i Francuske, ali vlada veliko interesovanje i za Aziju. Posebno su tražene Indija, Rusija i zemlje bivšeg SSSR-a. Kandidati se ređe opredeljuju za afričke zemlje zbog komplikovanije pripreme i neophodne vakcinacije.
Za volonterske kampove može se prijaviti svako ko ima više od 18 godina i osnovno znanje engleskog jezika. Volonteri pokrivaju putne troškove, a na kampovima su im obezbeđeni besplatan smeštaj i hrana. Volonterski centar Vojvodine se nalazi u Takovskoj 5. (021)

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Volontiranje
staro
  (#2 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Volontiranje - 21.03.2008, 10:04

Volonterski centar Srbije

http://www.mis.org.yu/srpski/vss/ind...&&id=LTV/3.php

Verovatno je to isto.

Kada sam videla naslov,jeza me je prošla,nisam pomislila na ovu dobru ideju,nego na volonterski rad u struci kojim ,bar u mom slučaju,nije postignuto ono sto je normalno-provera stručnosti,uhodavanje...nego najgore moguće tlačenje.

A ovaj način volontiranja mi deluje kao dobra šansa da se vidi svet,da se druži,da se osamostali i nauči pravljenje klin čorbe i sve ono što smo dobrim delom učili za vreme rata.Neka vrsta usavršavanja dobrih stvari u miru,među novim prijateljima i na novim prostorima.

edit

Brat moje najbolje drugarice je u toku studiranja svakog leta išao u Englesku i između ostalog su brali jagode.Prvi put je,kaže,otišao s nevericom i iz neke vrste "moranja"-njihovi nisu mogli da mu plate neki komforniji način učenja.Onda je jedva čekao leta , a danas je jako,jako uspešan poslovni čovek i te drugare sreće po svetu.To je bogatstvo.

staro
  (#3 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 13:02
Odgovor: Volontiranje - 21.03.2008, 13:16

Od srca preporučujem svim mladim i slobodnim ljudima.
Odličan način da se kvalitetno provede vreme i stekne dragoceno iskustvo.
Sutra bi se prijavila da mogu i to baš za afričke zemlje jer je tamo pomoć najpotrebnija, ali imam obaveze prema svom mladunčetu..
Dok malo ne poraste, pa da idemo zajedno

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#4 (permalink))
Lokomotion
Novi član
Lokomotion je na dobrom putu

Član od: 04.11.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 12:53
Pol: Muško
Odgovor: Volontiranje - 28.03.2008, 21:02

Ova ideja o volontiranju mi se baš svidela, naročito jer tako mogu videti strane zemlje. Hteo bih da se prijavim ali sam student pa ne znam da li to može i da li mi sami biramo u koji kamp želimo da idemo?
Baš ću od nedelje da odem do Volonterskog centra Vojvodine da se raspitam.
Naročito bi mi godilo jer imam popusta na prevoz železnicom.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen