VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Incidenti na ulicama
staro
  (#41 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 16:51
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Incidenti na ulicama - 23.02.2008, 06:12

Plavusha in flagrante

Znachi, smejem se u 5 in da morning. Znachi nemam rechi koji su ovo retardi Ovo nema veze sa politikom, ali ima sa mozgovima svih onih koji su juche radili to shto su radili po bg... Pokazuje se ZASHTO je u svet otishla slika kakva jeste, i koji je to profil koji karakterishe i vodi taj navodni bunt i gnev... S tim shto su ove gospojce poharale radnje, a neko drugi, izmanipulisan, a istih razmishljanja - ambasade.

Znam da svi dobro chujete, ali moram da napravim transkript i analizu ovog intervjua za istoriju

-Aa..pre svega bile smo radi mitinga, da branimo kosovo..ne, naravno nismo ishle da pljachkamo, krademo - aa eee pa onda u redu - razbijamo, medjutim kad je 300 000 ljudi krenulE ...krenulo - omaklo joj se...za nju je ovo u podsvesti osveta plavusha koje nemaju..., NARAVNO krenule smo i mi -ko smo mi da ignorishemo demokratsku volju vechine, po nashem rachunu?
A onda genije, sa ochiglednom rezignacijom i bolom na dushi za stanje u drzzavi, nastavlja - Niismo krale zato shto imamo, krale smo zato shto nemamo... - to me podseti da josh uvek nemam onaj plazma tv... i da bih bash mogao ovih dana da idem u Beograd malo da branim taj narod dole na Kosovu. Zatim, mlada zzena s pravom postavlja sledeche kljuchno pitanje - -A gde su...(pa dramska pauza, za uzimanje prekomerne kolichine kiseonika...zapravo, chak i ona konta da je krenula da kazze neshto toliko glupo da bi mogla da se nadmashi...) ..gde su deca onih koji imaju? ...
Molim, vas, da.. gde su deca onih koji imaju? Ti shto imaju su prvo svoju decu obezbedili a nas evo shalju ovamo na prve linije fronta da se sami snalazimo... Nesrechnici u glavi odzvanja pitanje svih nas i onih koji su bili po frontovima, gde su deca govnara koji su nas slali po ratishtima, a koji su evo sada ponovo najglasniji u odbrani Srpstva... A onda se pragmatichno vadi iz govana, iskrichavo namigujuchi kameri kroz blur filter - poentom - nisu doshli da kradu, jer imaju... To me vracha na ideju o plazma televizoru... a kad vech budem u gradu setichu se vech shta sve deca onih koji nisu doshli imaju, a ja nemam.

A onda mikrofon preuzima genije broj 2. Ali nikako na drugom mestu po pameti...
-Mislim, mi da smo imale u cilju da ukrademo mi bi nas dve same otishle i razbile bi smo lokal i ukrali bi same...ali eto jednostavno 300 000 ljudi je kralo, mi smo se pridruzzili tome, krali smo i mi, eto i shto kazzu..ako treba da snoosimo posledice, znachi snosichemo i mislim da je to stvarno.. dois..zaista rigorozno, ovaj, izdata poternica za nama, kao da smo ubile choveka...misim, stvarno, katastrofa ono...nasha drzzavaee totalno rasuloono...
Ovo je toliko gusto glupo da ne mozze da se razmatra deo po deo... Prvo, na mitingu je bilo po slobodnim procenama radiquala 500 000 ljudi...shto znachi da je bar 200 000 ljudi vishe kralo... Misim, josh su one i dobre, jer da su bile obaveshtene ukrale bi procentualno srazmerno vishe...
A morachu da pogledam i ponovo snimak mitinga, onaj blesavi Koshtunica jeizgleda opet prichao sam sebi, jer je vechina ljudi za to vreme otishla u shoping. A mozzda je 300 00 kralo a 200 000 slushalo Koshtunicu... to je onda ok..
Medjutim, poshto ovim gospodjicama ne manjka nacionalne i drushtveno pollitichke svesti, one jasno poruchuju - snosichemo posledice.
I onda, briga za drzzavu, rezignacija sistemom koji eto, juri nekakve lopove i pljachkashe umesto dece onih koji imaju.Jebote, ja imam patike!...Zaradio pa kupio... i shta sad da mislim o sebi?
Lopov?..poshto Supermen nisam, a verovatno, samo supermeni gospodo draga mogu da zarade dovoljno za patike... Proveschu najbolje godine zzivota u mardelju. Ona stvarno veruje da se ovime pravda. Shto je josh gore, siguran sam da che sutra drugari da je tapshu po ledima,- bravo, svaka chast bash imate muda...a ne ko ove demokrate shto im deca imaju...

U svakom sluchaju, takmichenje za najidiote medj lopovima, ima novog kandidata sa prostora Srbije, koji ni malo ne zaostaje za nashim prethodnim takmicharskim radom - onom grupom genija pljachkasha banaka koji su krenuli da bezze preko mosta u sred saobrachajne guzzve...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 17:34
Odgovor: Incidenti na ulicama - 23.02.2008, 09:33

Ja sam morao ovo da vracam tri putama kaki bre tri puta,ovo treba da se vrti do beskonacnosti.Drug Tito je u svojim najboljim danima imao instituciju Golog otoka,ja bih iskoristio Aleksinacke ili Borske rudnike,i onako su deficitarni sa radnom snagom pa kad bih se drzava malo angazovala i ukljucila ove mlade devojke u proces proizvodnje imali bi neku korist.Dva debila manje na ulicama da disu vazduh.Sva sreca za njih sto Srbija nema veze sa pravnom drzavom,ove dve treba da popasu jedno godinu dana Padinjaka uz drustveno-kulturno uzdizanje motikom!Na njivu,bagro,pa ces imati i za hleba i za patike

Not all treasure is silver and gold, mate.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#43 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 09:27
Godine: 35
Odgovor: Incidenti na ulicama - 23.02.2008, 09:35

...zaboravio si sitan, ali bitan detalj - kad na kraju telefonira i kaze: "Alo kralju mi smo..."

Ovo "kralju" je toliki seljachizam da se redovno najezim kad cujem taj izraz (i setim se Suzane iz VB-a "kraljice tresha" - by Miki), ali uvek nepogresivo pokazuje da je u pitanju turbofolk ekipa sa istetoviranim gornjim delom doopeta i pirsingom na pupku (cisto mode radi).

Sve su one (i svi oni) bili na Ceci ...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#44 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 17:34
Odgovor: Incidenti na ulicama - 23.02.2008, 09:41

...misiiim...stvarno...katastrofa...ono...
...nasa drzava jeeee...totalno rasulo...ono

Not all treasure is silver and gold, mate.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#45 (permalink))
malisa
Novi član
malisa je na dobrom putu

Član od: 29.01.2008.
Poslednji login: 28.04.2008 07:35
Godine: 29
Odgovor: Incidenti na ulicama - 23.02.2008, 10:45

Joj jutros sam vidio ovaj drugi snimak ....

Jos su uvrijedjene za sve komentare na YouTube-u ... ne bi me cudilo da Velja i kompanija opravdaju, i ovaj put, postupke kao demokratske.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#46 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 23:01
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Incidenti na ulicama - 23.02.2008, 11:02

Auuuu, sunce im njihovo, jel nisu mogle dati gluplju izjavu

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#47 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: danas 16:12
Godine: 26
Odgovor: Incidenti na ulicama - 23.02.2008, 11:21

Ako zanemarimo celu situaciju (po meni je sama ideja organizovanja protest bila bzvz) ... ovo je da padnes na dupe .. one se još hvale kako su "popularne" i dale su izjavu?! njihova glupost je neizmerna... ovo mu dođe kao kad lopovu ispadne lična karta u toku krađe (bilo je i takvih slučajeva)... a izjava je još bolja... (hleb je to lepo podebljao)...

Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba

Povratak na vrh stranice
staro
  (#48 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:52
Godine: 33
Odgovor: Incidenti na ulicama - 23.02.2008, 12:33

Kakvo opravdanje Dva buzdovana ženska, Kosovke devojke A što filter kad je ceo svet video kako izgledaju?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#49 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:52
Godine: 33
Odgovor: Incidenti na ulicama - 23.02.2008, 12:51

U Ambasadi SAD izgoreo Zoran Vujović

Novosađanin Zoran Vujović (21) student menadžmenta, poginuo je u požaru u ambasadi SAD u Beogradu. Njegove posmrtne ostatke identifikao je, na osnovu ličnih stvari, njegov otac Milan Vujović.
Zoran je, kako saznajemo, na miting otišao sa društvom i godinu dana mlađim bratom Lazarom, studentom mašinstva.
Prema izjavi njihovog rođaka otac Milan i majka Ljiljana Vujović, kasno preksinoć pošto se Zoran nije vratio sa protesta iz Beograda, niti se javljao na telefonske pozive, prijavili su policiji njegov nestanak. Juče od ranog jutra Milan je uz dozvolu policiske uprave, obišao beogradski zatvor i dok je tražeći sina obilazio jedan od policiskih pritvora stigao mu je poziv od sudskih istražitelja da dođe na patologiju Vojnomedicinske akademije, gde je rađena obdukcija ugljenisanog tela iz američke ambasade.
-Imao je šta da vidi, ugljenisano telo svog starijeg sina. Prepoznao ga je po zlatnom lančiću i metalnoj kopči sa kaiša- ispričao nam je Milanov rođak.
Porodica Vujović se u Novi Sad doselila iz Čaglavice kod Prištine jula 1999. godine.
Članovi porodice Matović, koji žive u komšiluku, kažu da su Vujovići mirna i skromna familija. Nijedan od braće nikada nije bio problematičan.
- I Zoran i Lazar uvek su bili učtivi i prijatni. Obojica su izuzetno visoki i po dolasku u Novi Sad nastavili su da treniraju košarku, kojom su se bavili još u Prištini - kažu Matovići.
U prekjučerašnjim neredima koji su na ulicama Beograda počeli u 18 sati i trajali do kasno u noć, povređeno je 130 osoba, dok je lekarsku pomoć, prema podacima Hitne pomoći, zatražilo više od 500 ljudi. Prema saopštenju policije povređeno je 78 građana i 52 pripadnika MUP-a. U neredima su oštećene zgrade predstavništava SAD, Turske, Hrvatske, Velike Britanije, Belgije, Nemačke, BiH i Kanade. Oštećen je i restoran „Mekdonalds“ na Slaviji, kao i 90 trgovinskih objekata, više vozila, ulična rasveta i signalizacija.

M.L. - T.M.S.

Huliganima dato zeleno svetlo za divljanje

Autor: Ekipa „Blica“ | 23.02.2008 - 08:05

Nekoliko hiljada demonstranata imalo je preksinoć više od 40 minuta vremena da u Ulici kneza Miloša zapali i demolira američku i hrvatsku ambasadu i to naočigled pedesetak policajaca koji su mirno, ne reagujući, stajali u susednoj Ulici vojvode Milenka.

U 17. sati, kada je na Trgu Nikole Pašića počeo miting pod nazivom „Kosovo je Srbija“, u Ulici kneza Miloša, u kojoj se nalazi većina ambasada zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova, bilo je samo pedesetak policajaca, koji su se potom pod naletom huligana povukli u sporednu ulicu pored američke ambasade. Prava reakcija policije usledila je tek 40 minuta kasnije, odnosno kada je u američkoj ambasadi već uveliko buktao požar, izazvan bakljama koje je u zgradu ubacilo desetak maskiranih mladića. To vreme bilo je više nego dovoljno huliganima da kamenicama razbiju stakla ambasade, skinu zastavu, pa čak i da se slikaju ispred zgrade koja gori.
Dan posle postavlja se pitanje ko je pisac scenarija po kome je huliganima dozvoljeno ovakvo divljanje, koje je nažalost dovelo i do smrti jedne osobe, najverovatnije demonstranta.
U pogrešnu procenu policije ne veruje niko, budući da je MUP Srbije adekvatno i mnogo bolje reagovao samo četiri dana ranije, 17. februara kada je proglašena nezavisnost Kosova. Ambasade u Ulici kneza Miloša tada je obezbeđivalo više stotina policajaca, koji su uprkos divljanju nekoliko stotina huligana uspeli da spreče uništavanje zgrada.
Novinari koji su preksinoć u 18.15 sati bili u Ulici kneza Miloša, kada su demonstranti krenuli ka ambasadama, mogli su da primete da je više policajaca bilo angažovano na nedavnom hapšenju Ratka Buturovića, predsednika FK Vojvodina nego na čuvanju ambasada.
Osim toga, i reakcija policije, koja je u Ulicu kneza Miloša ušla u 18.50 sati sa hamerima i huligane rasterala za manje od pet minuta, ukazuje da policiji obezbeđenje ambasada nije predstavljao problem.
Divljanje koje se u tom periodu dešavalo na ulici navodi na zaključak da su huligani imali zeleno svetlo za napad, a da je akcija policija usledila tek kada joj je za to dato naređenje. I među policajcima koji su preksinoć razbijali napad razularene mase na ulicama Beograda moglo se čuti da im je prvo naređenje bilo da „malo puste huligane“.
- Takav nalog mogao je da izda samo jedan čovek. Onaj koji rukovodi policijom dok je ministar u bolnici. Moć rukovođenja policijom, dok ministar nije u mogućnosti, nemaju ni direktor policije ni državni sekretar - objašnjava izvor „Blica“ iz bezbednosnih struktura.
Članovi Vlade koje je juče „Blic“ kontaktirao odbili su da zvanično odgovore ko u ovom momentu ima političku kontrolu nad policijom. Bez odgovora su nas ostavili i na pitanje da li je to premijer Vojislav Koštunica.
Cilj i motiv scenarija puštanja huligana da divljaju neće biti poznat sve dok Vlada ne saopšti ko je policiji 21. februara, sa političkog vrha izdavao naređenja. Tada od nalogodavca, članovi Vlade moraju da zatraže i odgovor na pitanje koji je motiv da se ovakva slika Beograda pošalje svetu.
Inače, kako „Blic“ saznaje, kao najozbiljniji kandidat na mesto pomoćnika ministra Dragana Jočića, koji se nalazi na opravku posle saobraćajne nesreće, pominje se sekretar Vlade, Dejan Mihajlov. Njegovo ime čak se spominjalo među članovima Vlade, posle prekjučerašnje sednice.

Blic

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#50 (permalink))
believer
clan TNT grupe