VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Incidenti na ulicama
staro
  (#31 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Incidenti na ulicama - 22.02.2008, 19:00

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Nikog ne izuzimam od krivice...trojka se dogovorila uostalom pre neki dan,a zato i krivim ovoliko ostrašćenosti na političkim temama i ovde,k'o da možemo mi promeniti i k'o da znamo nešto... samo dolivamo ulje na vatru i širimo politikanstvo i ovde gde mu mesto nije...
Pa dobro bwe kolega kad god se razgovara uvek je neko ostrašćen, a to po pravilu procenjuju objektivni posmatrači koji su sami sebe proglasili objektivnima. Forumi zato i služe, za diskusiju i razmenu iskustava, a nađe se i poneko da je usmerava. Nekom je muka od politike, nekom od premeravanja penisa, nekom od želja i čestitki, nekom od novinskih članaka... svako ima nešto za šta misli da mu ovde mesto nije. A sve je to naša svakodnevica i ne možemo svi razmišljati isto. Ne bi ni bilo zanimljivo. Ne mislim da se doliva ulje na vatru time što se o nečemu diskutuje ili iznosi pogled na stvari bez obzira što je svako od nas možda mali da nešto promeni ili učini. Pogotovo ne mislim da je sve politikanstvo. Neki se povedu emocijama pa napišu šta napišu, neko ćuti pa sakuplja informacije da bi bio pametniji u društvu pa se ne izjašnjava odmah, neko je ostao bez teksta, neko bi nešto da kaže tek eto da kaže, nekog je blam da se javlja, nekog baš briga... a vesti i događaje ne možeš obići. Sa tim živimo.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Gospodin Ne
Monsieur Da
Gospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen član

Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:49
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Incidenti na ulicama - 22.02.2008, 19:01

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
To treba da znaju oni koji se time bave. Kako su ih raščistili? Meni je apsurdno da nešto ne može da se obezbedi, zaštiti i sačuva. Suzavac je suzavac uvek. Da moj pas zna da govori znao bi da kaže tačno šta će se dešavati i šta će biti upaljeno. Pa to je tako loš i svima nam poznat scenario. Meni je prosto neverovatno da to nije moglo biti sprečeno. Ja sam mislila da ti specijalci mogu da čuvaju šta hoćeš. To im je uostalom i posao. Al' ih niko nije tamo ni poslao. Ili sam ja u nekoj žestokoj zabludi
Sigurno je (nekom) odgovaralo da se sve to tako i desi...
Srbija se jos uvek nije otarasila 90ih i politike pojedinaca koji bi po svaku cenu da sacuvaju vlast (bilo koje vrste)
A takva se vlast afirmise i opstaje u haoticnim situacijama.
Kao sto je trenutno u Srbiji...

Ne

Povratak na vrh stranice
staro
  (#33 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Odgovor: Incidenti na ulicama - 22.02.2008, 19:30

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Pa dobro bwe kolega kad god se razgovara uvek je neko ostrašćen, a to po pravilu procenjuju objektivni posmatrači koji su sami sebe proglasili objektivnima. Forumi zato i služe, za diskusiju i razmenu iskustava, a nađe se i poneko da je usmerava. Nekom je muka od politike, nekom od premeravanja penisa, nekom od želja i čestitki, nekom od novinskih članaka... svako ima nešto za šta misli da mu ovde mesto nije. A sve je to naša svakodnevica i ne možemo svi razmišljati isto. Ne bi ni bilo zanimljivo. Ne mislim da se doliva ulje na vatru time što se o nečemu diskutuje ili iznosi pogled na stvari bez obzira što je svako od nas možda mali da nešto promeni ili učini. Pogotovo ne mislim da je sve politikanstvo. Neki se povedu emocijama pa napišu šta napišu, neko ćuti pa sakuplja informacije da bi bio pametniji u društvu pa se ne izjašnjava odmah, neko je ostao bez teksta, neko bi nešto da kaže tek eto da kaže, nekog je blam da se javlja, nekog baš briga... a vesti i događaje ne možeš obići. Sa tim živimo.
Ma znam bwe... al' moram nešto da napišem,danas mi je dan ekstra,po onoj dok nekom ne smrkne drugom ne svane,ali poenta je u tome da sve oko nas se oslikava i ovde na forumu,pa preterujemo... neko u sex-u,a neko u politici...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#34 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 00:43
Godine: 42
Odgovor: Incidenti na ulicama - 22.02.2008, 19:36

da je upotrebljen na vreme,suzavac bi ocas posla rascistio ulice.....nego su se neckali......dok nije doteralo cara do duvara.......sta su mislili? da nece biti toliko strasno?
da su sipci pravili demonstracije na ulici,ocas posla bi ih razgrnuli vodom i suzavcem.....

ploviti se mora i bez broda

Povratak na vrh stranice
staro
  (#35 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
Odgovor: Incidenti na ulicama - 22.02.2008, 20:01

Huligana i navijacha ima svuda i obijanja i razbijanja je bilo i ranije. Medjutim, ovakve krvnichke mrzznje kakva danas vlada i na stadionima i medju mladjom populacijom, ja mislim ipak, da pre 10 - 15 godina nije bilo (setimo se nedavnog pokushaja lincha i ubistva policajca). No dobro, to je tema za socioloshke studije.
A i bez toga, i bez mnogo mudrosti moglo se znati shta che se desiti posle i za vreme jucherashnjeg mitinga. Shta se desilo? Ipak primerena, ali ne pravovremena reakcija policije doshla je kada je vech sve bilo gotovo...
Shta mozze biti razlog?

Nekome odgovara divljanje. Zashto?

Pola Srbije iz raznoraznih politichko socijalnih razloga - mrzi Beograd. Beograd za njih mesto koje je najmanje osetilo sve nevolje proshlih godina, Beograd je mesto u koje se najvishe ulazze, Beograd je tvrdjava stranaka demokratske opcije, Beograd je ipak jedna od oaza nacionalne tolerancije, to je za njih tako frustrirajuchi podatak da pljuvanje po tome mozzemo chitati i ovde. Beograd je chak dao sebi slobodu da bude domachin i medijima a svih orijentacija, koji se optuzzuju za svo zlo koje nas je zadesilo. Zato mnogi prosto ne dozzivljavaju Beograd kao svoj grad.
Beograd i Srbija su za mnoge razlichiti svetovi.

Beograd je simbol stranaka koje su trenutno na vlasti, i bez obzira shto su i one uchestvovale u ovom mitingu, huligani se nikada nisu izjashnjavali kao demokrate.

Izgorele ambasade neche oshtetiti ekonomiju zemalja kojima pripadaju. Sila koju pri tom pokazze shaka pijanih bandita, neche impresionirati nikoga. Agresorski semafori, zzardinjere, autobusi, prodavnice takodje neche promeniti svoj stav prema Kosovu ma koliko ih fizichki na to prisiljavali.

Spojite sve to sa nacionalnom frustracijom zbog svih gubitaka, nedavnim gubitkom nekih stranaka na izborima, pubertetom, stadionskom psihologijom, psihologijom rulje, delikvencijom, chak i hapshenjem nekih fudbalskih ledzendi i prichom koja to prati..... i spremnoschu nekoga da ih pusti da rade shta hoche ... Podsecham da i na stadionima, gde shtete sem povreda samih navijacha i nema, policija reaguje ponekad tako brutalno da se svi zgrazazavaju. Sada, kada je je bilo ochigledno shta che se desiti policija je lagano ali kasno, jednostavno odgurala huligane ...

Takodje, mozzda neki tamo struchnjak kao shto je Velja misli da je slika zapaljene ambasade dobra poruka onom chija je ambasada. A shta je poruka benetonu i ostalim prodavnicama po gradu? Nemojte da priznate Kosovo?

A mozzda nekome odgovara da se vishe pricha o haosu u Beogradu i da se vech pravi neko sranje, a da se ne radi nishta konkretno po pitanju pomochi onim ljudima na Kosovu. U suprotnom, onaj ko ima izvrshnu vlast (chitaj vlada pod vdjstvom V.K.) uz malo razmishljanja, sve je mogao barem da pokusha da predupredi.

To su sve, naravno, samo moje pretpostavke.

Citat:
da je upotrebljen na vreme,suzavac bi ocas posla rascistio ulice.....nego su se neckali......dok nije doteralo cara do duvara.......sta su mislili? da nece biti toliko strasno?
da su sipci pravili demonstracije na ulici,ocas posla bi ih razgrnuli vodom i suzavcem.....
Beograd je sinoch, mestimichno i izgledao kao da su stigli shipci.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 22.02.2008 u 20:58. Razlog: nekad kuckam ko filip vishnjich... pa moram malo das ispravljam..

Povratak na vrh stranice
staro
  (#36 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Godine: 33
Odgovor: Incidenti na ulicama - 22.02.2008, 20:29

Setim se Munja i Zorana Cvijanovića kad sam sinoć videla ovo... i pomislim kako je svaki naš domaći film toliko realna slika da realnija ne može biti. Kod nas ništa nije SF jebote.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#37 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Odgovor: Incidenti na ulicama - 22.02.2008, 20:40

Ma glupi su i Ameri i Nemci... pobegli... da je ostao jedan i izneo po 10 green card ili šengen viza bilo bi mrtvih i zapaljenih , ali medju 'huliganima'... jbg kad bi oni znali da su našoj deci,doduše huliganskoj, i nike dovoljne da ih kupe i umire...

p.s. nego malo pišu i obelodanjuju da je najveća šorka bila kada su u vladu i u skupštinu hteli da uđu... tamo je i bilo najviše povređenih...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#38 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 14.08.2008 22:54
Godine: 35
Odgovor: Incidenti na ulicama - 22.02.2008, 22:49

људи, манипулише се свима нама и то до пања.

само се мења форма, суштина је иста, то је тако очигледно да просто иритира.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Povratak na vrh stranice
staro
  (#39 (permalink))
bleiburg
Početnik
bleiburg je na dobrom putu

Član od: 31.12.2007.
Poslednji login: 20.05.2008 15:28
Odgovor: Incidenti na ulicama - 22.02.2008, 23:14

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Ma glupi su i Ameri i Nemci... pobegli... da je ostao jedan i izneo po 10 green card ili šengen viza bilo bi mrtvih i zapaljenih , ali medju 'huliganima'... jbg kad bi oni znali da su našoj deci,doduše huliganskoj, i nike dovoljne da ih kupe i umire...

p.s. nego malo pišu i obelodanjuju da je najveća šorka bila kada su u vladu i u skupštinu hteli da uđu... tamo je i bilo najviše povređenih...
Kad si tako doboro obavješeten hajde nam reci kako će sve ovo završiti,mislim na globalnom planu?

Povratak na vrh stranice
staro
  (#40 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION