|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Incidenti na ulicama |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 03:09
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Incidenti na ulicama -
22.02.2008, 18:34
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 10:31
Pol: Muško
Godine: 35
|
22.02.2008, 18:38
"Tvrdim da smo stoka". Citiracu Alexandra i njegovu temu na nekom drugom mestu...jeste, sinoc se videlo kolika smo stoka, od onih voshtanih figura sa svecama u rukama do shopingasha koji su, eto, iskoristili priliku da popune svoju kolekciju prolece-leto 2008. novim komadima garderobe i mladih piromana koji se, eto, bore za demokratske i pravne vrednosti (pa se deca malko zanela, demokratija je to)...
...vec sam juce rekao: muka mi je od svih njih. Pomalo mi je zao ljudi koji su, ipak, dosli iz najiskrenije namere da nekako pomognu. Mi "mishevi" (kako je sve koji nismo bili na licu mesta okarakterisao veliki Srbin Kusturica) smo ipak mogli da procenimo gde i kada treba da se pojavimo. Uz radikale, nikad. Uz Kostunicu i Selju, nikad. Uz uniformisane majstore specijalnih efekata sa dugim bradama i kandilima u rukama, nikad. Mi "mishevi" smo dovoljni sami sebi. Zato sto smo lepsi. Zato sto smo pametniji. Zato sto nas ima vise od "patriotsko"novokomponovane seljacke bagre. I kraj. |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 21:01
Pol: Žensko
Godine: 42
|
22.02.2008, 18:38
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 05:43
Godine: 44
|
22.02.2008, 18:42
Sve se to znalo unapred...
Nego zaboli me 'urac... krivo mi što sam mogao deci 'kupiti' patike,a i sebi... Usput se to i 'aralo nešto,pošto su cure iz Batajnice bile rade da sebi priušte patikice... Nike domaća firma,a Delta strana... dokle smo doterali omladinu i njihovo logično vandalsko razmišljanje... Nikog ne izuzimam od krivice...trojka se dogovorila uostalom pre neki dan,a zato i krivim ovoliko ostrašćenosti na političkim temama i ovde,k'o da možemo mi promeniti i k'o da znamo nešto... samo dolivamo ulje na vatru i širimo politikanstvo i ovde gde mu mesto nije... učimo mlađe... p.s. Kostunica jeste mutav,ali nije toliko glup....da bi opstao i ubuduce u vladi poturen je i on i Toma,a DS da kao ne bude tu niko...pa ne bi sami kopali sebi raku ni radikali ni Koštunica naročito,pošto je on u najgoroj poziciji tj. rejting mu je najmanji... ![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 23:15
Godine: 38
|
22.02.2008, 18:46
Citat:
![]() ...vidis...zaboravio sam Kusturicu...to je onaj sto nas predstavlja u svetu kao stoku...to je onaj sto je uzeo brdo para od ove drzave za svoje "projekte"...to je onaj sto je uzurpirao celu mokru goru pretvorivsi je u svoj veleposed...voleo bih da sretnem tog "umetnika"...da mu objasnim nesto oko miseva,rupe i sira u misolovci... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
skywalker
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 10:31
Godine: 35
|
22.02.2008, 18:48
Nikad nisam razumeo taj stav "mi ne mozemo nista da promenimo". A ko moze?
Najlakse je uhvatiti se za ruchice i uz veselo poskakivanje igrati ringe-ringe-raja (nemoj ni da pokusavas da rimujes bilo sta na ovu rec )...ne znam, volim da mislim da ipak i mi, obicni ljudi, uticemo na tok zbivanja, prvo u svom mikrosvetu, pa onda sve shire i shire... |
|
|
|