Puna verzija : Forumaška intuicija
Mater Vetru
23.06.2006, 00:42
Jednostavno...
Opišite osobu/osobe sa foruma koje, naravno, ne poznajete lično. "Prozvana osoba" sme da prokomentariše, ali da ne otkrije previše detalja o sebi.
Prvi utisak, intuicija? Moglo bi da bude zabavno...:)
Recimo...Goga
Visoka oko 170cm, svetla kosa srednje dužine, krupne smeđe oči...?
Pomalo stidljiva...? :cesces:
Evo ja ćemmmmm :cesces: Valtera!
Valter je visok 185cm, ima tamnu kosu, dugačke ruke i mali ožiljak negde na licu. Ne priča mnogo i nije stidljiv. Ubode li ga ja? :cesces:
Evo ja cu Mater Vetru.
Smedja kosa sa nekim pramencicima. Svetle smedje oci. Visoka oko 175 cm. Samouverena i sigurna u sebe.
Ima li istine? Il sam totalno omasila? :)
Mater Vetru
23.06.2006, 02:51
Evo ja cu Mater Vetru.
Smedja kosa sa nekim pramencicima. Svetle smedje oci. Visoka oko 175 cm. Samouverena i sigurna u sebe.
Ima li istine? Il sam totalno omasila? :)
Wow, thanks, Goldie! :uzbud:
Pa, sad...što se okica tiče :ok: :ok: :ok:
Ostalo...nećem da otkrivljujem.:stid2:
Goldie...
Kratka, tamna kosa, svetao ten, naočari sa neobičnim okvirom;)
Ne odvaja se od svog ranca i prenosive džepne memorije...:uredu:
Goldie...
Kratka, tamna kosa, svetao ten, naočari sa neobičnim okvirom;)
Ne odvaja se od svog ranca i prenosive džepne memorije...:uredu:
Joj, ma nisam valda takva... :stid2:
Mogu ti reci da si pogodila dosta. Nosim naocare, a od dzepne memorije se ne odvajam. :uzbud: Sta cu kad volim te lepe slatke male i korisne gadget-e.... :stid2::stid2:
Jednostavno...
Opišite osobu/osobe sa foruma koje, naravno, ne poznajete lično. "Prozvana osoba" sme da prokomentariše, ali da ne otkrije previše detalja o sebi.
Prvi utisak, intuicija? Moglo bi da bude zabavno...:)
Recimo...Goga
Visoka oko 170cm, svetla kosa srednje dužine, krupne smeđe oči...?
Pomalo stidljiva...? :cesces:
Temica je:ok:
crna duga kosa, crne oci (fala vi na 10 cm..:stid2: )
stidljiva samo kad treba:fijuk:
kissigirl
23.06.2006, 13:33
Ja cu Squaw :)
Visoka oko 175cm,svetla kosa srednje duzine,sitne smedje oci,atletski tip,jako duhovita i samouverena.
Jesam li pogodila? :cesces:
nattydread
23.06.2006, 13:43
Ja cu HlebMastera
srednje visine, ni mrsav ni debeo, svijetlo smedja kosa, blago kovrcava, vjecno pozitivan, nasmijan, glavni u drustvu, uvijek ima nesto zanimljivo i komicno da kaze, ponosno gestikulira dok prica...
ima li neke nade??? tek sam pocetnica u bacanju pasulja :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Ja cu Squaw :)
Visoka oko 175cm,svetla kosa srednje duzine,sitne smedje oci,atletski tip,jako duhovita i samouverena.
Jesam li pogodila? :cesces:
Paaaa smanjila si me za čitavih 5cm, posvetlila mi kosu (sasvim slučajno trenutno nije svetla :lol:) i produžila, smanjila si mi oči, a ovo ostalo je ok ;) kažu ljudi... :smeh: e u poslednje vreme su mi se properties malo povećale :astasad: :skok: a nisam vežbala duuuugo pa samo neki delovi mene žive od stare slave "mala je k'o sajla" :astasad:
HLEBmaster
23.06.2006, 19:51
Ja cu HlebMastera
srednje visine, ni mrsav ni debeo, svijetlo smedja kosa, blago kovrcava, vjecno pozitivan, nasmijan, glavni u drustvu, uvijek ima nesto zanimljivo i komicno da kaze, ponosno gestikulira dok prica...
ima li neke nade??? tek sam pocetnica u bacanju pasulja :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Hahaha, srednje sam visok 194 cm ;) pomalo tapaciran (I za mene vazzi da sam ko sajla al se to vishe vezuje za spretnost jer nisam mrshav josh od 2000. g.), svetlo svetlo smedja kosa i blago kovrdzava ..pod uslovom da joj ikada dozvolim a to se ne deshava vec godinama jerbo je sasecam u korenu;) nasmijan i pozitivan sem kad nije, nevoljno mu uspeva po nekad da bude glavni u drushtvu mada u glavnom ne voli da bude glasan, odprilike ima svojih 5 minuta jednom do dva puta dnevno... ali voli da zabavlja ljude:fijuk: .
Kad padne u vatru da neshto objasnjava mlati rukama ko vetrenjacha !
Samo mediokriteti mu osporavaju duhovitost 8)
Evo ja ćemmmmm :cesces: Valtera!
Valter je visok 185cm, ima tamnu kosu, dugačke ruke i mali ožiljak negde na licu. Ne priča mnogo i nije stidljiv. Ubode li ga ja? :cesces:
-Samo da potvrdim baba Vanglu
http://img93.imageshack.us/img93/3930/bachclap1jl.gif
evo ja cu GOGOTHEGREATa
Vojnik svih ovih godina, pa mora da je i dalje u dobroj formi.. jutarnja gimnastika je to! :osmeh: ali ipak godine, ne zameri :osmeh: , cine svoje pa kose polako nestaje, ali prosed si i to daje smek.. ne znam zasto, ali mislim i da imas neke brkove i da nosis naocare.. :cesces: :fijuk:
Velika pricalica, uvek ima sta da kaze...
pa? pogodi li ista? :blink:
gogothegreat
23.06.2006, 23:05
evo ja cu GOGOTHEGREATa
Vojnik svih ovih godina, pa mora da je i dalje u dobroj formi.. jutarnja gimnastika je to! :osmeh: ali ipak godine, ne zameri :osmeh: , cine svoje pa kose polako nestaje, ali prosed si i to daje smek.. ne znam zasto, ali mislim i da imas neke brkove i da nosis naocare.. :cesces: :fijuk:
Velika pricalica, uvek ima sta da kaze...
pa? pogodi li ista? :blink:
Fala ti, mago, naročito za onaj šmek! :kiss:
Za brke, cvikere i pričalicu si, žalim slučaj, omašila... :jok:
-Samo da potvrdim baba Vanglu
http://img93.imageshack.us/img93/3930/bachclap1jl.gif
'Sam rekla bre da imam treće oko :uzbud:
Fala ti, mago, naročito za onaj šmek! :kiss:
Za brke, cvikere i pričalicu si, žalim slučaj, omašila... :jok:
hahahaha...dosta sam i pogodila :kez2:
nattydread
24.06.2006, 13:32
Hahaha, srednje sam visok 194 cm ;) pomalo tapaciran (I za mene vazzi da sam ko sajla al se to vishe vezuje za spretnost jer nisam mrshav josh od 2000. g.), svetlo svetlo smedja kosa i blago kovrdzava ..pod uslovom da joj ikada dozvolim a to se ne deshava vec godinama jerbo je sasecam u korenu;) nasmijan i pozitivan sem kad nije, nevoljno mu uspeva po nekad da bude glavni u drushtvu mada u glavnom ne voli da bude glasan, odprilike ima svojih 5 minuta jednom do dva puta dnevno... ali voli da zabavlja ljude:fijuk: .
Kad padne u vatru da neshto objasnjava mlati rukama ko vetrenjacha !
Samo mediokriteti mu osporavaju duhovitost 8)
pa ovo sa pasuljem stvarno sljaka :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Pa evo ja cu Meggy
Visoka 180cm, crna duga kosa, obicno nasmejana, ima smisla za humor i prezauzeta.
Obode li ja sto ili me intuicija vara?
Obode li ja sto ili me intuicija vara?
Pa, sad, kako sta ;)
Visinu si omasio, kosu si zamalo pogodio, smejanje si definitivno pogodio, o smislu za humor drugi donose sud, a prezauzeta sam samo dok traje skolska godina :osmeh:
Mater Vetru
01.07.2006, 22:42
A sad...kissigirl
Plave oči; svetla, duga, talasasta kosa; preplanuli ten; rupice na obrazima kad se smeje; visoka i vitka; zavodnica...:uredu: ;)
kissigirl
02.07.2006, 13:48
A sad...kissigirl
Plave oči; svetla, duga, talasasta kosa; preplanuli ten; rupice na obrazima kad se smeje; visoka i vitka; zavodnica...:uredu: ;)
:smeh: Plavo-zelene oci, tamna talasasta kosa, srednje duzine, ne bas mnogo preplanuli ten, nemam rupice na obrazima kada se smejem :smeh: Visoka jesam :uredu: A vitka... :fijuk: :) Zavodnica? Kako ti je to palo na pamet? :smeh: Ja sam stidljiva... :fijuk: :osmeh:
Evo ja ću Sansi
Duga plava kosa, svetlo smedje oči sa odsutim pogledom, naizgled smirenog temperamenta, prosečne visine, zgodna sa zavodljivim osmehom...
SansRomantic
06.10.2006, 09:09
juuuuuu...ili si vidovita ili ti je neko dostavio moju fotku????
lele majko!
:uzbud:
:astasad: ...radi pasulj...
Mater Vetru
24.11.2006, 22:56
Najgora je...
Visoka između 170 i 175cm, svetao ten, kosa je blago talasasta, srednje dužine, boje...mahagonij. Oči: smeđe, sa tendencijom da prelaze u zelenkaste kad je u nekom posebnom raspoloženju...Ima mali ožiljak...negde na bradi...ili čelu...
:beyond:
Opasna,smedjokosa,kratke kose,smedjih ili zelenih ociju,mrsava,ovalnog lica lepih pravilnih usana,visoka...
Ajd' malo da pomognem...
Ima mali ožiljak...negde na bradi...ili čelu...
:uredu: ali se ne vidi
svetao ten
Opasna:astasad:
kratke kose,smedjih očiju:uredu:
ovalnog lica lepih pravilnih usana:uredu:
:uzbud:
Iako sam opisivala Vetar ja opisah tebe Najgora:smeh:
Mater Vetru
25.11.2006, 00:32
Opasna,smedjokosa,kratke kose,smedjih ili zelenih ociju,ovalnog lica lepih pravilnih usana,...
:ok: :pehar:
mrsava, visoka
:dry: :plakanje:
hahhaha ja vidovita Zorka,jednim metkom dva zeca:uzbud: :uzbud: :uzbud:
hahhaha ja vidovita Zorka,jednim metkom dva zeca:uzbud: :uzbud: :uzbud:
:smeh: :smeh: :ok:
Nadasve prijatna osoba,sa kojom se Ima o cemu razgovarati,od koje se ima i sta nauciti...Veoma duhovita osoba,sto bi znacilo i Dobar covek!
Nisam sklon da ikoga predstavljam u varijanti: "ovoliko X ononoliko";Prednost dajem iskljucivo duhovnim vrednostima!
Nadasve prijatna osoba,sa kojom se Ima o cemu razgovarati,od koje se ima i sta nauciti...Veoma duhovita osoba,sto bi znacilo i Dobar covek!
Nisam sklon da ikoga predstavljam u varijanti: "ovoliko X ononoliko";Prednost dajem iskljucivo duhovnim vrednostima!
Ka
Naime,kome je pomalo nejasno ovo, moje izlaganje:
Sa njim sam zeleo da kazem,da je Nagora moj odlican drug,da se njena prica ne svodi samo na zavitlavanje,vec se sa njom moze pricati i o ozbiljnim,strucnim temama,po raznim oblastima!...
Kada sam rekao "Ovoliko X onoliko",mislio sam na same "dimenzije",da po njima i po fizickom izgledu ne cenim nikoga,sto bi znacilo da osoba ne mora da bude lepa,da bi automatski bila i pametna!Naprotiv:Poznajem nekoliko cak,Ruznjikavih devojaka,koje su experti po nekim oblastima nauke,cak je jedna od njih bila i "student generacije" PMF/a!!!
brown eye girl
10.12.2006, 23:52
Dark red - sledi:
Limansko dete (nisam sigurna sa kog Limana), zezator i dobricina, bucko, tamno smedja kosa i zelene oci. Visina oko 180 cm. Lezerno se oblaci, jeans uglavnom, patike ili sportske cipele, voli - jako voli zenski svet, pogotovo onaj mladji (izmedju 23-30).
Ajd da vidimo sad tebe, ruzo-duso:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Limanac... NO (Bulevar - Žitni Trg, nekad bilo...)
zezator i dobricina, bucko, tamno smedja kosa i zelene oci. Visina oko 180 cm. Lezerno se oblaci, jeans uglavnom, patike ili sportske cipele, voli - jako voli zenski svet, pogotovo onaj mladji (izmedju 23-30).
da - nedobar (bolje da drugi sude - ko ludi sudi :osmeh: ), bucko da (je..s čoveka bez 2 metra i 100 kg - često čujem od poganih Bačvana), kosa i oči 100%, + 10 cm, otprilike za oblačenje, za ženski s(c)vet 100%...
Rezime: 3 BAMBIJA!
(neću još nikog da procenjujem, ima više dana nego lubenica)
zezator i dobricina, bucko, tamno smedja kosa i zelene oci. Visina oko 180 cm. Lezerno se oblaci, jeans uglavnom, patike ili sportske cipele, voli - jako voli zenski svet, pogotovo onaj mladji (izmedju 23-30). :ok:
Pogodio?
Kolaga nikad do sad nije bio plagijator!
Uvek je bio originalan i uglavnom pogađao (osim kad namerno promaši... :ok: )
... pa mi nije jasno što kopira koleginicu braon očiju?
brown eye girl
11.12.2006, 19:06
Kolaga nikad do sad nije bio plagijator!
Uvek je bio originalan i uglavnom pogađao (osim kad namerno promaši... :ok: )
... pa mi nije jasno što kopira koleginicu braon očiju?
Medo, obrati paznju - KO JE SHVATIO ZNACE, KO NIJE NECE...
U prvu si!DakleM:
Po njegovoj prici je "nedobar",sta nema dodirne tacke sa realnoscu!Jedan od naj vrednijih clanova ovog foruma!Dobricina,voli da se sali,"prigovara" koleginici Blueelle i Pssssst,kad god mu se ukaze prilika...Jedan od Najjacih "muvatora" na sajtu...Izuzetna memorija,po svim pitanjima "sta je,ko i kada rekao"...Cini mi se da je kolega Dark radio za neku od jacih Tajnih sluzbi...
brown eye girl
12.12.2006, 17:53
CABB Osoba koja ostavlja utisak - i to prijatan, ne samo na mene, vec, predpostavljam i na ostale forumase. Odlicno se snalazi u "gustim" temama. Osetljiva je ali to ne odaje. Nerado prihvata kritike, daje veoma interesantne, ponekad i poucne odgovore. Sve u svemu - sve zvezdice za Cabb:ok: :ok: :ok: p.s. Mrzi pecanje!?:smeh: :smeh:
brown eye girl
13.12.2006, 00:15
Cabb
P.S. Zaboravila sam da dodam da voli
Zvonchica
10.01.2007, 00:04
BaneK
Visok oko 170cm, smedje oci, kratka kosa, ozbiljan, retko ga neko moze izbaciti iz takta, pomalo cutljiv i stidljiv ali takav je dok ga ne upoznas...
Kada sedi pred kompom obavezno su tu kafa i cigarete.
BLUEELLA - E pa da vidim sta cu od svega dole nabrojanog da pogodim:
Karakterne osobine: vesela, voli da se segaci, nema nista protiv sale na svoj racun, mudro prati tok foruma, trudi se da svima odgovori, postovi su joj spontani, bez foliranja - ono sto misli, to i napise.
Izgled: Mislim da je visoka oko 165 cm, 'elegantno gradjena' za svoju visinu, kosa - srednje duzine sa multicolor pramenovima (ovo znam), gusta i ostra, oci smedje, sirok osmeh, visoko celo, prcast nos. Prati modu, ali ne trosi previse novca na garderobu, oblaci se uglavnom opusteno - jeans uglavnom, ali ono sto oblaci je 'odabrano' - prva klasa.:)
blueella
14.01.2007, 19:22
BLUEELLA - E pa da vidim sta cu od svega dole nabrojanog da pogodim:
Karakterne osobine: vesela, voli da se segaci, nema nista protiv sale na svoj racun, mudro prati tok foruma, trudi se da svima odgovori, postovi su joj spontani, bez foliranja - ono sto misli, to i napise.
Izgled: Mislim da je visoka oko 165 cm, 'elegantno gradjena' za svoju visinu, kosa - srednje duzine sa multicolor pramenovima (ovo znam), gusta i ostra, oci smedje, sirok osmeh, visoko celo, prcast nos. Prati modu, ali ne trosi previse novca na garderobu, oblaci se uglavnom opusteno - jeans uglavnom, ali ono sto oblaci je 'odabrano' - prva klasa.:)
za malo..pa potrefila :plaz2:
visina..dodala si mi par cm
kosa...do pola ledja,gusta,ali tanka,svilena,mekana
celo..nije visoko..normalno je :blink:
nos...fala za prcast..al je daleko od toga..pre je kao u egipatske boginje :fijuk:
garderoba..trosim mlogo na garderobu!:uzbud:
stil oblacenja..izmedju ostalog i jeans..ali pre casual...znaci,sportska elegancija
tako da si prvi deo pogodila,koji se ne tiche moje spoljasnjosti :ok:
ZOE
Naizgled drčna i prgava, ali samo vešta maska za odbranu od forumaških zlotvora, pa i životnih. Racionalno praktična, disciplinovana, sa sve manje želje za radom, a što više želje za životom, lepim i običnim, sa čežnjom okrenutim očima prema dragom kraju!
PS. Ih , što "potrefih"
ZOE
Naizgled drčna i prgava, ali samo vešta maska za odbranu od forumaških zlotvora, pa i životnih. Racionalno praktična, disciplinovana, sa sve manje želje za radom, a što više želje za životom, lepim i običnim, sa čežnjom okrenutim očima prema dragom kraju!
PS. Ih , što "potrefih"
....sve sto mogu da kazem... Hvala Mori... koliko god da me je zivot poljuljavao, ja sam se dizala i nastavljala dalje... i vracam se dragom kraju, dragim ljudima, i dragim uspomenama. Jos jednom, hvala!
coolgirl
15.10.2007, 15:02
Ajde,ja cu Zvonchicu... Ima svijetlo smedju kosu,svijetao ten,visoka oko 175cm,zelenkaste oci... Al i ja izmisli... Ima li ista istinito? :cesces::ajde::new:
Čika Arhtur
visok oko 180 atletske gradje, sa eventualno malo većim stomakom nego u atlete :plaz2: proseda smedja kosa, možda ima plave oči :cesces: odmeren, usporenih pokreta :uredu: u društvu ne previše pričljiv...
Zamišljam ga kako sedi za stolom na kojem su minimum dva monitora :smeh:( kako bi inače sve ispratio :smeh:) pored toga hiljade Cd-ova uredno složenih, štampač, skener i još kojekave korisne drangulije...nije isključeno i da ima tefter kao podsetnik :fijuk:
A? :cucla:
Arthur Dent
25.12.2007, 03:00
Čika Arhtur
visok oko 180 dodaj 1/2 centimetra :lol:
... visok oko 180,5 cm.... bos :hahaha:atletske gradje, sa eventualno malo većim stomakom nego u atlete :plaz2:bači taj pasulj... ništa ti ne valja :hahaha::hahaha::hahaha:
nit stomaka, nit sam se ikad atletikom bavioproseda smedja kosa, možda ima plave oči :cesces: odmeren, usporenih pokreta :uredu:nadje se po neka seda
oči zelene
i ne gledam u sebe dok se krećem
... pa nisam :narcisa:u društvu ne previše pričljiv...blago rečeno
al' zato kada progovorim to prepričavaju godinama ;)Zamišljam ga kako sedi za stolom na kojem su minimum dva monitora :smeh:( kako bi inače sve ispratio :smeh:) pored toga hiljade Cd-ova uredno složenih, štampač, skener i još kojekave korisne drangulijeai uglavnom je tako... dok mi neko ne dodje pa napravi "reda" (čitaj uzme samo da vidi čega ima po cd boxovima) pa onda ne mogu dva meseca da se skupim...nije isključeno i da ima tefter kao podsetnik :fijuk::cesces: imam taj programčić (mislim na tefter)
Download tefter 2.00 (http://www.smilesoft.net/itsolutions/freeware/download/tefter_setup.exe)
no slabo ga koristim... ima i drugih organizera ;)
A? :cucla: B? :cucla:
bači taj pasulj... ništa ti ne valja :hahaha::hahaha::hahaha:
oči zelene
Šta bre da bačim pasulj vi'š da sam ispogadjala sve :jupi: Znala sam bre da imaš svetle oči (nisu braVon :uredu:) :uzbud:
bos
Nije obuven :smeh: čarape na romboide a? :cesces::plaz2:
Ko je sledeći? :uzbud:
-------N A J G O R A-------
Ajdmo prvo karakterne osobine:
-prgava, čas pukne, ali to toliko malo traje,
-ljuti se na samu sebe što dozvoljava da bude dobra kad netreba,
-u stalnoj utakmici sa životom, prijateljima, rođacima, porodicom,
-zapostavljana u jednom periodu u porodici, neko im je bio preči,
-obećala sebi da ona to nikad neće uraditi, (ovo gore),
-ukus:voli egzotično, ne ekstremno, radoznala da proba, ali neluta,
-knjige, filmovi samo da nije prosto realno, neka ima neku misteriju.
E sad fizički izgled:
-lice više ovalno, nego izduženo, nervira se na njega
-kosom i oblikom frizure vešto koriguje izgled lica
-nerviraju je noge, sve misli da bi mogle biti malo duže, onda bokovi nebi bili tako izraženi...
Ej, nemogu više istrošila mi se energija(intuicija), ako hoćeš budućnost, javi se pod uslovom da sam pogodio stvarnost!
Ijuu :stid2:
-prgava, čas pukne, ali to toliko malo traje,
Dok sam pucala kratko je trajalo :uredu: sad sam kul čak i previše :kul:
-ljuti se na samu sebe što dozvoljava da bude dobra kad netreba,
:ok:
-u stalnoj utakmici sa životom, prijateljima, rođacima, porodicom, kao i svi :beyond:
-zapostavljana u jednom periodu u porodici, neko im je bio preči,
Moram priznati da me je ovaj detalj iznenadio jako, ali moram priznati da nije tačno mada si blizu ;)
-obećala sebi da ona to nikad neće uraditi, (ovo gore),
:uredu:
-ukus:voli egzotično, ne ekstremno, radoznala da proba, ali neluta,
-knjige, filmovi samo da nije prosto realno, neka ima neku misteriju.
Svaka čast :ok:
-lice više ovalno, nego izduženo, nervira se na njega
:jok: nemam komleksa vezanih za fizički izgled...čak šta više :cica:
-kosom i oblikom frizure vešto koriguje izgled lica
kosa mora biti neobična :uredu: ili oblik ili boja...više boja...ali ne zbog korekcije lica :uredu:
-nerviraju je noge, sve misli da bi mogle biti malo duže, onda bokovi nebi bili tako izraženi...
:cesces: e ne znam kako si do ovog zaključka došao ali ima istine da znaš :smeh:
ako hoćeš budućnost, javi se pod uslovom da sam pogodio stvarnost!
Kol'ko puta treba da se javim? :uzbud:
Najgora-budućnost> Slučajno povezano nema veze sa stvarnošću koja te očekuje. Budućnost ti je lepa, ali ima jedno "ali". Malo ali, ali vrlo važno, a to je otmi se sama sebi, isuviše si se stegla, pukni razbi oklop i idi dalje, uhvati svaki trenutak, tren, nađi lepo u najmanjem, ako je veliko lepo, i nije mnogo lepo i neznači, ceo ti je život takav i nije mnogo lak, čak štaviše težak. Imaš šanse da ti lakne, i da bude lepo, i pusti tugu i rezignaciju, pregazi sitnice, pregazi loše reči, pa to su samo reči, a posao , pa i to je sastavni deo težine života, ima li neček drugog , boljeg, možda ima kod drugih okolo tebe, ali iz tvog ugla, možda je njima teže, ti imaš šansu idi dalje...
I na kraju: nemoj srljati inadžiski, povuci neki put ručnu, dobro je za motor da se okali!
Ih, al sam izlupaoooo!
starsica
18.04.2008, 15:21
e.. ja cu Mishicu, posto sam se o njoj bas malopre nesto zamislila.. posto vidim da je ranije dosta vise nego sad.. i to uglavnom na temama koje zahtevaju iznosenje stava..
ovako, drzim da je Mishica jedna veoma karakterna osoba, koja se bori za svoje stavove i ciljeve sredstvima koje poseduje.. retko kad odsutpa od normi, lepo ja vaspitana i veoma inteligentna osoba.. :roll: opusta se samo uz osobe koje dugo poznaje :roll:
e izgled.. ne bih znala, vise sam joj zavirivala u glavu :lol:
bellissima
11.11.2008, 00:41
ChichaGlisha :)
Puna pozitivne energije,ima veoma dobru moc zapazanja i
pamcenje je odlicno sluzi...:)
Veoma cesto zna da cita izmedju redova,
neko ko veoma drzi do svojih stavova i principa,
druzeljubljiva ,a ipak samo svoja...
Tugu kanalise kroz smeh,a ima je u njoj...;)
Izuzetno inteligentna osoba sa veoma istancanim smislom za humor,
puna ljubavi prema jednom malom bicu ...
Beg od stvarnosti trazi u svojim svetovima,kroz koje samo ona moze proci...:roll:
Sto se tice fizickog izgleda nekako mi uz nju ide sitna crka sa krupnim ocima,
nalik ocima srne...:)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.