Puna verzija : Pod šatorom il' pod vedrim nebom
Da li praktikujete jednodevne izlete na pecanje ili ste više za varijantu "razapnem šator i uživancija nekoliko dana"?
Kada se nema vremena i taj jedan dan zlata vredi, mada više volim kamping.
Približava se moj odlazak. :uzbud: Jedva čekam. :pec: :lazy: :gitara:
HLEBmaster
22.06.2006, 22:05
Ne praktikujem kampovanje, ne zato shto to necu ili ne volim, nego jednostavno nisam do sada(ne rachunajuci vojsku, terene i akanje po shatorima za vreme zlochinachkozlikovachkekeipodokriljemnocinato agresije ) iako volem svaku vrstu outdoor zajebavanja (hehe samo da nisam kuci). A chim se nadje odgovarajuce vreme mesto i drushtvo eto mene ;)
A shto se tiche jednodnevnih izleta na pecanje.. predugo nisam bio.
Kampovanje je zakon :uzbud: ... dugo nisam isao i bas sad vodim bitku da idemo na kampovanje, mada cisto sumljam al ajd nadam se bar :osmeh:
Mada ni jednodnevni izleti nisu nikako za baciti. Jest da ne volim ribolov :fijuk: (sad ce da me skenjaju :smeh: ) al mogu i to da istrpim. Dok drugi zabacuju i dok im trza ja se rado izgubim na nekom proplanku i uzivam ;)
Jest da ne volim ribolov
Ovo ti je rangu kao da opsuješ boga u crkvi. :bes:
-Pamtim dane kd smo celo leto provodili po satorima, sd imam kampericu koja je stacionirana na jezeru pa znamo da se okupimo, inace kamp nam je iz godine u godinu sve jaci, a ima ih vise (kampova), od svih pratecih uslova i sadrzaja do teske divljine. Situacija: Budim se mamuran, sistemom kosog hica sa elementima vodoravnog skoka u vis i trk, skok, pljus, buc, milina.
Šesti mesec prošle 2006-te, zadnja diskusija o kampovanju, koliko čežnjivih dana ove zime, sa sećanjem na lepe letnje dane i kampovanje. Pa ko nije spavao pod šatorom, a da nije prisiljen, mnogo lepo. To može da oseti samo onaj kome je voda, priroda i ribolov ljubav. Kad me neko od prijatelja upita šta ti treba, ja obično kažem da mi to oni nemogu priuštiti, a to je: pet dana usamljeničkog života pod šatorom u prirodi uz vodu. Toliko malo, a toliko mnogo!
Neuhvatljiva_
04.04.2007, 19:29
Nisam nikad baš išla na kampovanje na nekoliko dana...Obično odemo na jedan dan i to mi je dosta...Ne volim bube :dry:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.