PDA

Puna verzija : Kako ste znali??

kissigirl
21.06.2006, 14:45
Pretpostavljam da je vecina vas u braku.Ono sto mene sada zanima je,kako ste znali da je on/a onaj/a pravi/a???Kako ste znali da je ta osoba ona sa kojom zelite da provedete ceo zivot??

SansRomantic
21.06.2006, 15:19
Troprsti, gde si?
Pomaži čoveče!

Ja nisam u braku, tako da mogu da govorim samo o tome Kako sam znala da On nije onaj pravi onda kada je taj neki On poželeo da to postane...
Jednostavnom metodom vizuelnog proučavanja naših zajedničkih fotografija i internim skeniranjem svojih ličnih želja i potreba...
Znači, postupak je sledeći:
1. Otvorim sve naše foto albume. Krenem redom - slika prva, druga...poslednja. I primetim kako se lagano na fotkama gubi sjaj u mojim očima i onaj iskreni osmeh sreće sa lica.
2. Kao kontrolni mehanizam, zvirnem duboko u svoje srce, pa ga priupitam: želiš li ti da ležeš pored njega svako veče u krevet i da on bude prva stvar koju ugledaš ujutro kada otvoriš oči.. A srce kaže :jok:

Mislim da je odgovor sasvim jasan... ;)

SQUAW
21.06.2006, 16:14
Kako sam znala? Paaaaa kupila sam gramem test za trudnoću :lol:

Kod mene je malo drugačije sa tim sjajevima u očima etc... ja nosim ljubav u sebi pa sam sjajila i kad sam imala partnera i kad nisam, a ugasim se na neki drugi način...

Nisam razmišljala, slušala sam srce i ispostavilo se da sam bila u pravu. Ko ne riskira taj i ne profitira :osmeh: Svakim svojim postupkom mi to i dalje pokazuje. Nisam ga dobila sa garancijom i uputstvom za upotrebu. Nije ni on mene. Opustila sam se i upustila u to što je srce slutilo. Ja sam bila (i ostala :lol:) povetarac, sad sam tu a sutra nisam, "malo" specifična, ne postavljam nikakve zahteve, ne tražim, dobro sam raspoložena, imam neki svoj tok misli, svoj krug prijatelja, svoj život, svoj svet. Nikada nije pokušao da mi ga naruši, niti mi je natovario nekakve okove, bilo koje vrste. A takvih muškaraca nisam sretala puno. Često se oni plaše ovakvih kao što sam ja. :beyond: Tu se još uklopio i sex i još svašta nešto i evo nas, guramo :osmeh:

U jedno sam bila 100% sigurna. Da je ljudina i da me nikada ne bi prodao. Da je drugarčina. I znala sam da ću moći da ga volim duuuugoooo i jako. I da ne moram da spavam kraj njega ceo život da bih ga više volela. Hrče do bola. 8)

Ej, treba BITI sa mnom. A on me skontao, skroz. :osmeh:

Mater Vetru
21.06.2006, 16:38
Nisam razmišljala, slušala sam srce i ispostavilo se da sam bila u pravu. Ko ne riskira taj i ne profitira :osmeh: Svakim svojim postupkom mi to i dalje pokazuje. Nisam ga dobila sa garancijom i uputstvom za upotrebu. Nije ni on mene. Opustila sam se i upustila u to što je srce slutilo.

Way to go, SQUAW.:uredu:
Teško da tu ima i sme da bude bilo kakve druge filozofije.
Ja ću sad samo dodati prstohvat šećera,malo zvezdanog praha i zrnce kiča.:stid2:

"I guarantee that we'll have tough
times. I guarantee that at some point
one or both of us will want to get out.
But I also guarantee that if I don't
ask you to be mine, I'll regret it for
the rest of my life. Because I know in
my heart -- you're the only one for me".

by Runaway Bride
:wtf: :plakanje: :klanj:

TROPRSTI
22.06.2006, 07:03
Hm!
Nije lako biti vidovit i tipovati da je neko pravi. Svi imamo specifičnosti koje se u izvesnom procentu nikad neće uklopiti.
I zato ne računajte da to baš tako ide. Nije život film ili bajka.
Ali pazi sad!
Može da bude bajka pod jednim maleckim uslovom. Da oboje želimo bajku, i normalno , da smo spremni mnogo toga da učinimo kako bi bajka zaživela i TRAJALA.
E ako jedno u drugom naslutimo tu želju i spremnost da ono što smo razvili tokom zabavljanja stavimo u rernu života da se zapeče i da kusamo doživotno, onda bi to trebalo da bude znak da SMO PRAVI.
Ne može sam jedno da bude pravi, mora se u paru!

E sad nešto iz ličnog primera.
Pred venčanje, ja se premišljam da li pravim pravi korak i sa pravom osobom.
I strogo izocenjujem sve pluseve i minuse moje buduće.
I gle čuda, nije položila!
Zamalo!
Onda se priupitam. Pa šta sam se zamajavao sa njom šest godina?
Ili nisam normalan, ili loše sabiram ocene.
Dobro sam sabrao, ali loše ocenjivao.
Zamislite isto sam vrednovao ljubav koju mi je neizmerno davala i neku manu koju mnogi ne bi ni uzimali u obzir.
Eto, kad sam video da nije život samo matematika izabrao sam da se suočim sa partnerkinim manama jer sam spoznao da ljubav nije lako proceniti i sa ičim uporediti.

Savet.
Ako ste sposobni da sagledate partnerove mane i prihvatite ih kao nešto što će vas pratiti onda je to prava/i.
A kako u svemu treba prvenstveno polaziti od sebe, pravo pitanje je ,,JESMO LI MI PRAVI,,!

SQUAW
22.06.2006, 16:00
pravo pitanje je ,,JESMO LI MI PRAVI,,!

SQUAW kaže:
Ej, treba BITI sa mnom.

To ti kažem. :joint: 8)

Zvonchica
26.12.2006, 14:36
Ja i na dan vencanja nisam bila sigurna da je on bas taj. Ni sada nisam. Volim ga, znam da i on voli mene ali nikada ne mozes znati sta ce sutra da se desi,da li ce ta ljubav da traje ceo zivot ili ce pak, da se pretvori u naviku, u dosadu...

Oboje trudimo da se to ne desi, da nam se ne ugasi ljubav i dokle god je tako, on ce biti taj pravi...:srce:

makilli
08.01.2007, 13:47
Nisam znala...Nisam ni sad sigurna...Sta bude bice...;)

silvia
08.01.2007, 14:04
Nisam znala...Nisam ni sad sigurna...Sta bude bice...;)

slazem se sa tobom.:ok:

Masha 92
17.01.2007, 20:27
Pretpostavljam da je vecina vas u braku.Ono sto mene sada zanima je,kako ste znali da je on/a onaj/a pravi/a???Kako ste znali da je ta osoba ona sa kojom zelite da provedete ceo zivot??
i mene je to oduvek zanimalo...

_baba_
18.02.2007, 09:04
Tada sam verovala, a sada znam.:roll:

Tigerlily
19.02.2007, 16:36
Znala sam kad sam ga videla kako je prirodan sa decom i kako ga deca vole, kada je počeo da mi govori svakog dana kako sam mu lepa i koliko me voli, kada sam shvatila da sam spremna na sve samo da ostanem sa njim... Nije to bio samo jedan trenutak, nego više neko uverenje koje se gradilo vremenom i u različitim situacijama, i koje se još uvek izgrađuje :) .

Neuhvatljiva_
20.02.2007, 17:49
Ono sto mene sada zanima je,kako ste znali da je on/a onaj/a pravi/a???

Jednostavno osetila sam onu sigurnost koja mi je potrebna...Osetila sam da sam ja žena pored mog muškarca...Da sam voljena, i da cu biti voljena, da je on neko koga volim neopisivo... A pored ljubavi, ono što je još bitno je komunikacija, kompromis, razumevanje, isti način života, isti životni ciljevi...

lav71
20.02.2007, 20:35
...ne treba se opterećivati sa time...treba uživati dok je lepo...a posle....šta bude....:roll:

Lillith
20.02.2007, 21:51
I ja cu da kazem kako sam znala da nije pravi...

Posedovao je mane s kojim ne bih mogla da zivim :beyond:

Regata
25.10.2007, 15:31
Kratko i jasno: pre svega, on je moj najveci prijatelj! :)

Postovanje :sesir: + razumevanje 8) + tolerancija :uredu: + zabava :kolce: + svadja :bes4: + paznja :kiss2: + neznost :zagrljaj: + seks :sex2: = NASA LJUBAV :srce:

Nemogu tvrditi da li ce nasa ljubav biti "vecna", ali ako postoji postovanje i uvazavanje u vezi/braku, onda je to osnovni kljuc za zdrav odnos, po mom misljenju.:)

shacky
26.10.2007, 23:43
Nisam znala ali sam verovala, a on se trudio da mi svakog dana stavi do znanja da treba da verujem.
Kada cu biti sigurna? :neznam:
Ima momenata kada kazem sebi "to je to".
Desilo se i da pomislim "sta mi je sve ovo trebalo".
I dalje verujem.

alokin74
27.10.2007, 20:52
pa to je jasno na prvi ogled. zbog para!!!

ma nije, naravno.

zabavljali smo se 6 godine pre nego đto smo odlučili da se venčamo. od toga ja sam 3,5 godine radio u crnoj gori, a ona studirala u novom sadu. onda je ona godinu dana živela u londonu. onda je došlo bombardovanje, a ona je brinula što sam i ja angažovan na odbrani zemlje. onda smo živeli zajedno 2 godine "u grehu".

i kako posle svega toga da ona ne bude ta prava???
jedna i jedina.

i evo 7 godina smo u braku, a ja mislim da mi nije dobro. volim je više nego prošle godine kada smo slavili 6 godina braka.

Monaliza
28.03.2008, 21:02
Jednostavno to covek oseti negde u dubini duse,osetis da je to tvoja druga polovina...

SVETICA
01.04.2008, 11:18
Nisam znala:neznam: posto nisam pala na prvi pogled, e vec drugi...:kiss:

memento
01.04.2008, 11:22
Ma q**c sam znao. Imao sam srecu!

M-Devojka
06.04.2008, 15:09
ma ja sam jos uvek mala da bih znala da li je to stvarno to ali ako jeste onda to sig nije bila ljubav na prvi pogled mozda na onaj pogled posle pola godine druzenja:)ali zato sada ga obozavam

Goga
19.09.2008, 14:56
Znala sam...
Bilo je dovoljno pola sata razgovora.
Njegov umirijući glas, šarene - dobroćudne okice,
pesma koja je započela u pravom trenutku...
Bio je to prvi susret. :skok:
Posle toga smo sve više vremena provodili zajedno
- uvek je bio tu.

Sećam se :smeh: da su mi se emocije toliko uzburkale,
da je to proizvelo povišenu temperaturu
- možda ljubavnu groznicu :beyond: ...

Tada mi je pevao - znao je,
i sada zna da sam jedno veliko dete. :osmeh:
Desili smo se jedno drugom i trajemo, hvala Bogu.
Nadam se, čuvam tu ljubav, negujem, pazim...

To smo jednostavno mi.
Igra sudbine - on iz jednog sveta - ja iz drugog.
Šibamo - nekad lepo, nekad manje lepo, ali sve je to život...

CHichaGlisha
19.09.2008, 15:17
Tako lepo.

Kao što sada znam da me pola nema.

PersonaGrata
19.09.2008, 15:21
Tako lepo.

Kao što sada znam da me pola nema.

E da... I to ona bolja polovina... (mislim na moj slučaj)

joksi
19.09.2008, 15:27
Nisam znala,ni sad neznam...........ceo zivot sanjam o princu na belom konju,a dosao mi je konj bez princa..........ma nezalim se,samo dok je lepo......

CHichaGlisha
19.09.2008, 15:29
E da... I to ona bolja polovina... (mislim na moj slučaj)

... u mom slučaju VEĆA polovina ;)

squirell
21.09.2008, 14:34
Desilo se,pojavio se,....po koji pogled,iskren osmeh...samo nama poznat...ljubav...a sada.............................................. ...............secanje.

ognjen56
21.09.2008, 14:47
Nisam ni znala da sam tog trenutka rekla zbogom pameti...

paparazzo
29.09.2008, 00:03
Nisam sigurna ni u sebe, pa kako da budem u nekog drugog!?
Ali za sada nam je dobro i neka tako i ostane.

bellissima
12.10.2008, 00:37
Odao ga je vetar,
sapnule mi kise...;)a zvezde su se samo malo
poigrale i osvetlile mu put ka meni...:stid2:

Kalina
04.11.2008, 12:06
Cesto sebi postavljam to pitanje...i nemam bas neki smislen odgovor...jednostavno sam znala, svaki atom mog bica je znao, govorio...intuicija valjda....:hmm: