Puna verzija : Ekskurzije
Eh kad se setim... Počinje školska godina i jedno od prvih pitanja je "Razredna, gde ćemo ove godine?" :roll: :smeh:
Elem, mene zanima kako ste provodili ekskurzije, da li ste samo obilazili manastire i muzeje ili je bilo tu još nečega? :fijuk:
Pa naravno da je tu bilo jos necega. O zezanju na samom putu i da ne govorim: pipkanje devojcica, zbijanje sala, itd.
U samom hotelu je bilo urnebesno. Cele noci se nije spavalo, isli smo iz jedne sobe u drugu, stavljali pastu u usi onima koji su spavali, itd.
SVE U SVEMU EKSKURZIJE SU ZAKON I JEDVA CEKAM ONU U 8.:gitara:
Cele noci se nije spavalo, isli smo iz jedne sobe u drugu
Malecki, aj' to malo detaljnije, da znam na sta da obratim paznju kad budem vodila ove moje bitange sledece godine :lol:
-"Ko nije vodio decu na zagrebacki vele-sajam, taj nezna sta su muke"
Meg, samo gledaj da ih vratis barem koliko si i odvela - uspeh!
-A jes' bilo lepo, na jednoj smo bili zajedno u hotelu sa nekom (zenskom)srednjom iz Kovina. Milena "Moja MilEna". Prvi...:osmeh:
Lady in red
26.07.2006, 03:26
-"Ko nije vodio decu na zagrebacki vele-sajam, taj nezna sta su muke"
Meg, samo gledaj da ih vratis barem koliko si i odvela - uspeh!
Izvini, moram te ispraviti "taj ne zna sto je patnja", a moram jos i da dodam za Meggy: nemoj terati decu da se "jave direktoru svi do jednog" jer "direktor se ljuti sto ga mi zovemo" :uzbud: ;)
Ekskurzije su the best of skolovanja, najbolji provod, najvise druzenja, najmanje spavanja :wtf: a usput se malo i edukujes :smeh: obidjes koji manastir, muzej...
Malecki, aj' to malo detaljnije, da znam na sta da obratim paznju kad budem vodila ove moje bitange sledece godine :lol:
Pa s'o se tice ne spavanja tu je sve jasno ko dan, ko jos spava na ekskurziji :huh: A za prelaske u sobu je situacija sledeca: Ide se tamo gde je zurka :uzbud: ( pod zurkom se podrazumevaju obezbedjena hrana i pice kao i cure u donjem vesu :fijuk: )
P.S. Samo da znas da su nas nastavnici pustili da radimo s'a nam se cefne :plaz2: tako da ti te tvoje "bitange" nemoj mnogo da davis, to su samo tinejdzeri 8)
nattydread
26.07.2006, 14:35
mi smo, na zalost isli na ekskurziju samo u 8. osnovne. trebalo je da biramo izmedju kumrovca - rodnog grada najveceg sina jugoslovenskih naroda ili u bosnu - putevima revolucije. mi smo svi izglasali bosnu, jer je bilo dva dana duze, a kumrovec nam je ionako bio pod nosom, a i bilo je krace, tako da se nama to uopste nije svidjelo. sta se desilo, sta nije, netko je pametan odlucio da ipak idemo u kumrovec, na nasu veliku zalost. spavalo se uopste nije, mi smo uspjeli jedva jedvice da prosvercujemo nekoliko piva (sa nama je tad islo krsa profesorica, ukljucujuci pedagoga - koji je bio nalik hitleru, i psiholog), trckarali smo po hodnicima iz sobe u sobu (sto rece vlado), ali je bilo djavolski tesko jer je onaj glupavi pedagog glupio dezurnog getapovca (a i da vam odam tajnu da je mene jedne veceri uhvatio, pa sam morala sve u pidzami i bosa na recepciji da cekam razrednu, da bi joj ovaj rapotrirao kako sam ja najgora od sve djece). kada se sve rezimira, pijuckalo se ono malo piva, puckale su se cigare, isto tako teskom mukom prosvercovane, jurcali smo po hodnicima i nekim uspavanim ljepoticama istiskivali pastu za zube po faci i po kvakama, malko se ljubakali i to je bilo sve. ali ja dan danas ne mogu prezaliti one puteve revolucije, jer je to bio zadnji voz da se ode u sarajevo, u onom njegovom prvobitnom obliku...
P.S. Samo da znas da su nas nastavnici pustili da radimo s'a nam se cefne :plaz2: tako da ti te tvoje "bitange" nemoj mnogo da davis, to su samo tinejdzeri 8)
Ma, ok je to, malecki, sve dok neko ne popije dovoljno da dobije zelju da proba da leti, kao sto je bio slucaj sa klincem koji je bio u odeljenju kod jedne moje koleginice :roll:
Kill Bill
18.12.2006, 15:07
Jao sto ja imam {citaj opet :lol:} nekih prisecanja o exkurzijama....
secam se da sam jednom u osnovnoj skoli...ja streber bila s dve klosarke u sobi...doduse tesko zabu u vodu naterati.. :fijuk:
Kad smo stigli neki likovi slavili maturu.to su se samo donosili ovali s mezom u sobu...ma sve sto uspesh ugrabiti...o zurkama u nasoj sobi da ne govorim...
zadnji dan razredna obilazi sobe...kuku lele sta cemo sad...
a kod nas u sobi kontAjner smeca..
meni {naravno :smeh:} padne na um genijalno resenje da svo smece gurnemo ispod kreveta, dignem ja krevet ..a krevet tezak...kuku...
i njih dve pogurase smece ispod..Ja da spustim kad krevet ne moze da se spusti od kolicine smeca... :lol:
i odvadimo mi malo i dignem ja i drugi krevet...
ma sredimo sobu cakum pakum..
i jos nas razredna pohvali kako nam je najurednija soba... :osmeh:
posle mesec dana ide druga skola tamo....kad slusaj price... u sobi 333 je nevidjeno bazdelo... http://img243.imageshack.us/img243/7799/laughyd3.gif
Наравно да није било ничег више од манастира :fijuk:
Шалу на страну. Било је свега. Најбољи су хотели и особље.
Прво кад пођемо распоредимо се по аутобусу како ће ко и са ким да седи. Наравно, након два сата већ пети пут се заменимо за места.
Најбоље је, као што рекох, у хотелу. Наш разредни је имао обичај да легне да спава у 9 и не може ни пожар да га пробуди, а професорица географије је дежурала. Она је једна дивна и тиха жена, сад ми је жао свега што смо јој радили.
Наравно, није било спавања, а они који су то хтели, нису могли. Ако ипак ко заспе, не гине му 'ладан туш.
Екскурзије су најбољи део школовања!
Masha 92
17.01.2007, 17:57
exkurzije koje cu uvek pamtiti jeste ona u sedmom i ova sad u osmom razredu.u sedmom razredu sam se zaljubila u jednog decka s kojim sam bila oko pola godine:) jedino je bilo glupo sto smo na toj exkurziji obisli 4 manastira-mogla sam da se zamonasim da sam htela
jedino je bilo glupo sto smo na toj exkurziji obisli 4 manastira-mogla sam da se zamonasim da sam htela
Nije glupo posecivati manastire jer je to kulturno istorijsko naslijedje...
Najbolje ekskurzije i jesu one obrazovnog karaktera...Osim sto se dobro zabavljas s drustvom i naucis nesto ;)
Kill Bill
23.01.2007, 20:25
Nije glupo posecivati manastire jer je to kulturno istorijsko naslijedje...
Najbolje ekskurzije i jesu one obrazovnog karaktera...Osim sto se dobro zabavljas s drustvom i naucis nesto ;)
Ma jest...ne slutish koliko to decu smori...aj da se obidje jedan,dva manastira...
Ali brate 4 komada sto je puno, puno je...
Kad se setim tih ekskurzija tipa 48 sati u busu, odma mi muka...
Pa nikad da te puste u taj ushljivi hotel noge da pruzish...
nego navalili da ja vidim zaduzbinu svetog...
i nema da ti se skinu s vrata...no te posle toga shutnu u diskac...
a ujutru ko na jutrenje ...budish se u 7h mrtav ko pacov...
idemo da vidimo i 5ti manastir decice...:wtf:
Ma jest...ne slutish koliko to decu smori...aj da se obidje jedan,dva manastira...
Ali brate 4 komada sto je puno, puno je...
Kad se setim tih ekskurzija tipa 48 sati u busu, odma mi muka...
Pa nikad da te puste u taj ushljivi hotel noge da pruzish...
nego navalili da ja vidim zaduzbinu svetog...
i nema da ti se skinu s vrata...no te posle toga shutnu u diskac...
a ujutru ko na jutrenje ...budish se u 7h mrtav ko pacov...
idemo da vidimo i 5ti manastir decice...:wtf:
Ufff ko da smo zajedno išli
Pa onda je vrhunac bilo buđenje ranom zorom:˝Ajde deco da posetimo Markov(misli se na Marka Kraljevića) kamen˝
Mi svi ˝oduševljeni˝, al' tek kad smo srigli bilo je razloga za oduševljenje
U sred ničega jedna stenčuga od 5 metara visine, a razredna ponosno izjavljuje ˝ Deco ovo je markov kamen...˝ možete li da zamislite oduševljenje koje nas je obuzelo:dry:
playgirl_ns_89
12.02.2007, 18:39
jao exurzije.....................bash mi je zao shto ce mi sledece godine biti poslednja!!!!!!
najbolje doba!
Meni Je Najdraza Ekskurzija Bila Ova Zadnja Tamo Sam Se Smuvala Sa Najlepsim Deckom U Skoli,ali Nije Dugo Trajalo...:(
Sad Sam Happy Sa Mojim Deckom Najlepsim Na Svetu:) :) :) :)
Na Toj Ekskurziji Je Bilo Najlepse Na Svetu...bili Smo 3 Dana I Bili Smo U 3 Diskoteke(nismo Smeli Da Pijemo Alkohol Ali Smo Nekako I To Uspeli Da Uzmemo)
Andjelika
16.06.2007, 18:32
ja skoro doshla sa apsolventske......
zivele ekskurzijeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gregorije83
16.06.2007, 23:32
apsolventska mi je bila penal,nisam nista "povalio;) " :( ali je atmosfera bila odlicna, dobro drustvo, dosta cuge, ludiranja i slicnih stvari. . .
sta ces vise
Ja sam bila jednom na Divčibarima.Bila sam tamo da nocim 7dana :srpko:Bilo je sunčano tu nedelju a i lepo sam se igrala tamo :sunce:. Krenuli smo iz skole B.P.Pinki u tacno 8:00 u subotu i vratili smo se iduce nedelje u subotu...Tamo smo svako vece pravili nesto kao sto su :zurke,maskembali,siz-friz...Bili smo u hotelu "Zmaj",pa smo jedno vece otisli u susedni hotel "Pepu" tamo smo imali jedno takmičenje...rekreatori su nam bili Vlada i Zeljko.Svaki dan smo isli negde u setnju na primer na neke vrhove...A i videli smo vrh "Kraljev Sto".Kupila sam dva suvenira za jednu baku i jos jedan za drugu baku, a nama sam kupila kucu za kljuceve.Suvenire smo kupovali na pijaci ili kiosku.Ja sam bila u sobi sa:Dariom,Milicom K. i Milicom M.Imali smo ocene iz sredjivanja sobe i mi smo dobile samo 5.kada smo usle u sobu odmah smo se bacile na posao sredjivanja...Zatim smo svako vece pricale smesne stvari...I tako se zavrsila moja "Ekskurzija".Ali ja hocu da se vratim od pocetka odlaska...:skokskok:
grobarka4ever
26.11.2007, 14:59
U osnovnoj su nas na duze ekskurzije vodili samo u nizim razredima... u petom i sestom smo isli samo na izlete, a u sedmom i osmom su jedva pristali da nas vode i na dva dana...
U gimnaziji smo u prvoj godini isli u Pozegu (!) na tri dana, ali nas je islo jako malo... u drugoj nismo ni isli, jer nisu hteli da vode maloletnike u inostranstvo, a niko nije hteo da ide u Nis ili Vranje... sad u trecoj opet necemo ici, jer sad niko nece da plati tu ekskurziju u inostranstvo (u Grcku), za kojm su toliko kukali u drugoj godini...
Ja volim ekskurzije i izlete,nije mi bitno gde idemo i da li sam tamo vec bio,da li cemo prenociti negde ili ne, samo nek se ide! Uvek se zezamo ponekad napravimo neko sranje ali to je vec postao sastavni do ekskurzije.
Kameni_Ns
21.08.2008, 01:36
Pa posto u I razredu Srednje skole nigde nismo isli ova u 8 je bila najbolja! Bili smo 3 dana, i naravno nastavnici razredna, su govorili da ne smemo da unosimo alkohol, pretili kaznama, pregledali tasne, pregledali nas kada ulazimo u BUS i u hotel ovo-ono, ali ipak, nas 5, je u sobu unelo 21L LAV PIVA i jednu flasu Baltic Votke ! Popili smo sve, napili smo se ko stoke, i + nismo nista jeli... Taj detalj mi je ostao u secanju, i voleo bi sa tom starom ekipom i sve to da josh jednom da se dogodi...
P.S. Ako se pitate kako smo uneli toliko piva, morali smo da preskacemo jednu ogradu, i tako udjemo u hotelsko dvoriste i onda do nasih terasa , 2 sprat i onda bacali ruksake i ovi od gore uhvatili ... Mladost, LUDOST :)
sweety_heart
30.09.2008, 17:01
Exkurzije su nesto predivno sto se pamti zauvek pogotovo one poslednje.:) meni je mnogo zao sto sa mojim drustvom imam jos samo jednu exkurziju i to sledece sedmice:( ja nikada nisam gledala gde idemo, mesto nije uopste bitno.. vazno je da se lepo provedes sa svojim drustvom. uvek sam na exkurzije isla samo zbog toga a ne zbog ,,mesta,, na koje idemo.:):)
Ekskurzije? Da, svakako.:zlocko:
...ekskurzije...:ces:....aaaaaaaaa :celepenka:....ekskurzije :stid2:
...sve i jedna u najlepšem sećanju :roll:
Neka hvala:dry:
Ništa gore od vodjenja dece na eksurziju. To je ravno dvodnevnoj agoniji bez minuta sna. A oni divljaju kao uključeni na 222w :new:
Najlepše su studentske ekskurzije. Najkulturnije :)
...ja sam ceo svoj zivot na exkurziji...:roll:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.