Puna verzija : Ko je kriv?
Necromancer
16.06.2006, 18:49
Ponovo je pukla šestica. Ko treba da snosi odgovornost?
Odgovornost leži u potrebi da budemo najbolji iako to nismo.
Pih, bar da sam uplatila nesto k'o prosli put kad je pukla sestica... :smoke:
-Krivi su oni sto ne trce, vec se šećkaju k'o babe neke po terenu. Na 3:0 pogledam ja kompletnu postavu na terenu: nasi u relaksacionoj setnji, a Argentinci k'o osice... kao da oni gube.
-Fali nam pola igraca
-Oni koji ne fale, zarade crveni karton na najgluplji moguci nacin :bes4:
-Lopta se u napadu ne daje iza ledja igracu, nego ispred, da trci za njom.
-Lopta se generalno ne daje nazad kad se krene u kontru.
-Pre nego sto izvedes slobodnjak, treba da odlucis da l' sutas na gol il' samo ubacujes u sesnaesterac :roll:
Pcela ubica
16.06.2006, 20:09
Poraz protiv Holandije je uglavnom Petkovićeva krivica, a poraz protiv Argentine samo logičan nastavak prvog poraza.
No, ima vremena, kad Sava odigra još jedno 100 utakmica, kad se on i Kežman još par desetina puta sudare u šesnaestercu, kad još nekoliko ovakvih poraza doživimo... Možda ćemo shvatiti da fudbal ne igraju imena. Možda će Žigić negde u tridesetoj godini da se izbori za mesto u timu.
yige_gui
16.06.2006, 20:13
nisam za nista glasala.. jer jednostavno mislim da nismo dovoljno jaki da se natjecemo sa nekim kao sto su Argentina, Brazil, Njemacka i slicne ekipe..
moje misljenje je da uopste nismo trebali da idemo na to prvenstvo.. boli nas uvo.. a ne 'vako bruka! i ispada da opet za nista nismo sposobni :dry:
Možda ćemo shvatiti da fudbal ne igraju imena.
Da, bre, vazno da u svojim klubovima mogu da igraju kako treba :roll: Treba, bre, pustiti ove mlade i neafirmisane igrace da igraju, neka sticu iskustvo ako cemo vec da gubimo.
Pcela ubica
16.06.2006, 20:30
Da, bre, vazno da u svojim klubovima mogu da igraju kako treba :roll: .
Tačno. Gledam ovog Stankovića na ova dva meča i čudom se čudim kako taj čovek može biti ključni igrač jednog tako jakog kluba kakav je Inter. :huh:
Ko je kriv?
Mislim da su za ovakav katastrofalan poraz krivi i igraci i selektor. Selektor koji je potpuno pogrijesio taktiku na oba dosadasnja meča. Nismo imali nikakvu sredinu terena. Savo i Kezman su trebali da budu filovani loptama, a ne da oni idu nazad i da organizuju igru (?)... A igraci koji su dosli da se šećkaju, a ne da igraju. Neshvatljivo je kako ne mogu da "potrče" na terenu i da makar pokušaju da igraju fudbal. U oba dosadasnja meca su izgledali kao rekreativci... :dry: Ako su mislili da ce se prodati posle SP, malo su se preracunali. :jok: Svima je danas drasticno opala cijena
Mediji, jer se samo tamo pricalo o nekom cetvrtfinalu i polufinalu. Cak su neki manijaci isli dotle da su spominjali i pobedu u finalu. A nas Srbe je bar lako naloziti.
E, a na utakmici protiv Argentine su krivi oni sto su se setali po terenu. Nije problem i da izgubimo 10:0, ali da se vidi trud, pa da kazemo "Jeste, bolji su, svaka cast domacine."
A ne, mi mislili ako smo se plasirali, da smo automatski i prvaci. E pa dragi fudbaleri, malo ste se zajebali.
Cak i da uzmem gomilu olaksavajucih okolnosti (tipa - povreda Vidica i Dragutinovica), 6:0 je mnogooooo.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.