Puna verzija : Najsrecniji trenutak u vasem zivotu
Bilo je veoma mnogo toga, od prve ljubavi,uspeha u poslu i raznih avantura.Najsrecniji trenutak u mom zivotu je dan kada je moja supruga rodila naseg sina.Mislim da je sve prolazno u zivotu i da postepeno ide u zaborav i da deca cine najsracnije trenutke naseg ovozemaljskog zivota.:)
Captain Jack
17.06.2006, 05:40
Kad se rodila moja mala Minja:srce: Postao sam stric:uredu: i od tada sluzim princezi:klanj:
euridika
29.08.2006, 18:50
Tesko je izdvojiti, i razlicite su emocije bile u pitanju, ali recimo da je najupecatljiviji momenat u mom zivotu bio 12 maj 2004 god. negde oko 21h, kada sam na sajtu NUFFIC-a (holandska organizacija koja finansira strane studente) videla da sam dobila njihovu stipendiju.
Svakako da ništa ne može da se poredi sa emocijom koja vri u tebi kada doneseš na svet jedno malo biće, al' ja sam recimo bila uzbuđenija i srećnija kad sam ga prvi put stavila na grudi. E tad sam i zaplakala od sreće, onako, kao nikad u životu... valjda sam u toku i odmah nakon porođaja bila isuviše u transu da bi uopšte i skapirala koliko sam u tom trenutku srećna...
A inače, gledam da u svakom danu nađem najsrećniji trenutak u mom životu. Evo i sad sam jako srećna. Neko stoji na stanici u ovo magleno jutro sa rukama u džepovima i cupka od hladnoće onako sa stisnutim ramencima i gunđa jer je morao da se izvuče iz toplog kreveta... neko je morao da se šminka, a do šminkanja mu nije... neko sa teškom torbom na leđima mora uzbrdo do škole, neko tegli džak sa paprikama... a ja sam u najtoplijem bade mantilu na svetu, pijem čaj, sedim ovde i sve to posmatram sa prozora :)
Kada sam dobio prvog,pa drugog klinca...:uredu:
Zvonchica
09.12.2006, 21:36
definitivno kada se rodio mali Buda! Moje :sunce:
blueella
10.12.2006, 12:23
za sada..shto sam srela mog dragog http://img246.imageshack.us/img246/158/lovees6.gif..josh nisam spoznala radost rađanjahttp://img246.imageshack.us/img246/4605/n035ct5.gif..ali očekujem i to...jednom..;)
Nema lepseg ni srecnijeg trenutka od radjanja,moj andjeo je ucinio da tog trenutka postanem najsrecnija zena na svetu.I jos uvek to radi:osmeh:
definitivno rodjenje moje bubice......ljubi ga majka :)
Neuhvatljiva_
06.03.2007, 10:00
za sada..shto sam srela mog dragog http://img246.imageshack.us/img246/158/lovees6.gif..josh nisam spoznala radost rađanjahttp://img246.imageshack.us/img246/4605/n035ct5.gif..ali očekujem i to...jednom..;)
:stid2: :stid2: :stid2: ..isto tako...
Naravno,najsrećnija sam bila kada su mi dva mala zamotuljka donela da ih vidim a moj dragi mužić se prošvercovao u sobu i kada me je video klekao pored kreveta i samo rekao''Hvala!''
Potpisujem sve sto su napisale mamice :osmeh:
Nema vece srece u zivotu od one kad podaris zivot. :)
Kada sam najzad zagrlila to malo, toplo, milo bice... u tom momentu postojali smo samo nas dvoje u celom univerzumu. :)
x2 8)
...ja ću da napravim top listu: :roll:
1. rođenje prvog sina...
2. rođenje drugog sina...
3. upoznavanje moje sadašnje drage....:roll:
4. razvod od bivše "drage"...:wacko:
Pa definitivno rodjenje mojih malisana!:ok:
Ne znam chime bih se ja pohvalio........nemam rechi,..mm...osim letovanja u grchkoj gde sam mogu slobodno rechi razbijao Grke na njihovom groundu
(ulichna trka bajsovima dodushe skratio sam jedan krug al' su mi to progledali i street fight -to sam OTKIDAO );
i da jednu iz filozofije sto sam prcao u zdrav mozak,cjalu uzimao pare...bilo,ee a sad ..zivot mi tek pocheo....nesto sam omekshao.
SilentBob
05.05.2007, 13:16
Rodjenje sina, definitivno. :)
Kill Bill
05.05.2007, 17:20
Secam se jednom kad smo se igrali kod neke jamure...
to je toliko smrdilo da su nam se trepavice na ocima ukovrdzale...
jedva sam cekala da dodjem kuci i pomolim se Bogu sto se nisam slucajno negde popiknula i upala u tu jamu...
u jednom trenutku malo je falilo da upadnem,sreca upao ovaj pored mene...
Hvala ti Boze jos jednom i ako ti nekad nesto u zivotu bude trebalo..tu sam..
...kad ugledas neku dragu osobu,toliko se obradujes da joj potrcis u susret....
Najsrecniji sam bio kad sam skolu otarasio.Toliko od mene ,sve ostalo ruzno pamtim.
Moze biti pobeda u ulicnoj trci u Grckoj '94 godine,ali.....meni to ne predstavlja to nesto posebno nagrada je bila slatka al' ne toliko vredna.
kissigirl
28.05.2007, 12:23
Kada se rodio moj brat Marko:uzbud: Imala sam 10 godina tada, i jedva sam cekala da se rodi:uzbud: I ja sam mu odabrala ime. Moja maceha nije bila bas srecna, ali ko je j...;)
Sada klinja ima 6 godina, posao je u skolicu... Kada sam u Srbiji, a oni nemaju raspust, ja idem po njega u skolicu:) Kako mi je sladak kada izleti napolje poluobuven, potrci prema meni i vice "dadice moja...!" :kez:
Kad mi se rodio prvi sin.
Bio sam prisutan i onakvog krvavog, 15 sekundi "starog" sam ga drzao u rukama. Osecaj je neverovatan. Presekao sam mu pupchanu vrpcu.
Rekao sam mu (spontano a secam se do rechi): "Dobro dosao na svet sine. Zelim ti da budes veliki i jak, pametan i zdrav i .... sharmantan"
I sve je to i jos vishe. Sada mu je 4 godine.
jole futog
12.06.2007, 12:00
Kada sam kupio USB memoriju od 1 GB.:ok:
biterlemon
13.07.2007, 20:05
``...samo trenutak da proverim!
...
...
:smeh: cestitam, rodila vam se cerkica! I ona i mama su u redu!``
:uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Senka81Serbija
10.09.2007, 16:28
Pa definitivno kad se rodio moj sin i moja cerkica.
veljko yaric
12.09.2007, 01:49
bilo je svakakvih trenutaka srecnih ali nisam mogao zamisliti kakva ce me sreca obliti kada se rodio moj andjeo i taj trenutak mi je definitivno najsrecniji
private_zg
25.09.2007, 09:25
Kada mi se rodila kcer
I svaki puta kada se zaljubim.
Rođenje svakog mog deteta:uzbud:
Nesto sto je nemerljivo je 11.12.1988. rodila se Jovana... znao sam da vise nisam sam i da sta god sa mnom bude ikada neko ostaje iza mene...
10.03.1999. rodio se Nikola i sve ono sa Jovanom se samo dupliralo,jos lepsi osecaj...
Ali ima mnogo trenutaka u kojima sam pomislio da ne znam ko je srecniji od mene u tom trenutku i na tom mestu... sve zavisi od coveka,koliko ume da ugodi sebi i drugima i sta je sreca i kako je preziveti...
Kada sam kupio USB memoriju od 1 GB.:ok:
...:hahaha:...sjajno...srecu cine male stvari...:ok:
...kod mene je isto kao i kod vecine koji imaju decu...18.2.2007...Tara...:)
Buba Erdeljan
23.01.2008, 13:57
Trenutak u kom su moja deca došla na svet vezujem za rastavljanje sa dušom (od bola, jel), te ga nešto ne mogu zvati najsrećnijim.
Ali ONAJ trenutak u kom mi smotuljče svo ljubičasto, smežurano i zatvorenih očiju dodaju uz osmeh, a ono odmah počinje da me njuška, balavi i cokće...ehh..:uredu: to može :)
Verujem da je svima koji imaju decu taj momenat kada su se upoznali daleko iznad svih ostalih lepih trenutaka u zivotu.
беше то давног 22-гог јуна 1996 године... :(
:uredu::):uredu:
само она и ја знамо зашто...
love hunter
26.01.2008, 17:05
Mislim da se jos nije dogodio.
Da nije tako, zar bi imalo smisla ziveti? :)
Buba Erdeljan
26.01.2008, 21:04
Mislim da se jos nije dogodio.
Da nije tako, zar bi imalo smisla ziveti? :)
Znači, pošto se meni dogodio, sad mogu slobodno da 'mrem? :plakanje:
“Koji je najsrećniji dan u vašem životu?
Kad usred noći čujete lupu na stepeništu, a zatim neko zakuca na vaša vrata. Kad ih otvorite, jedan od tri uniformisana čoveka vas pita: ‘Jeste li vi Ivan Ivanović?’ – Tada sigurno znate da je to vaš najsrećniji dan. Možete mirno odgovoriti: - ‘Ne. Ivan Ivanović stanuje sprat više!’”
Borislav Pekić
itebejac
27.01.2008, 06:37
Susret sa nemerljivom i večnom ljubavlju...
Kad se rodila moja mala Minja:srce: Postao sam stric:uredu: i od tada sluzim princezi:klanj:
divnooo:ok:
Naravno da je najsrećniji trenutak u mom životu bio rođenje,
a koga drugog do Kikija :srce:
:uzbud:
BoginjaMarija
30.11.2008, 14:53
Svakako,rodjenje mojih sinova:)
kad sam mislio da je prawa ljubaw:(
.......rodjenje mog bratica Vidaka.....konacno se ujka ozenio i dobio dete...
DzuPiter
30.11.2008, 16:31
Bilo je veoma mnogo toga, od prve ljubavi,uspeha u poslu i raznih avantura.Najsrecniji trenutak u mom zivotu je dan kada je moja supruga rodila naseg sina.Mislim da je sve prolazno u zivotu i da postepeno ide u zaborav i da deca cine najsracnije trenutke naseg ovozemaljskog zivota.:)
Najsrecniji trenutak u mom zivotu je bio kada sam shvatio da je zivot samo trenutak srece, posle toga svaki trenutak mog zivota je bio najsrecniji.
jupiter
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.