PDA

Puna verzija : Utakmice SCG

Necromancer
11.06.2006, 17:16
Prva je završena. :dry: Nisam očekivao ovo. Jedina šansa i jedini gol. Nemam šta da prigovorim plavima, želja se videla iz aviona, ali...

Da je fer rezultat - nije. X bi bio po meri svih. :ok:

Šta očekujete dalje? :huh:

valter
11.06.2006, 17:30
-To je danasnji fudbal! Svaka sansa mora da se iskoristi. Isforsirao je Petko grobare.
-Za sledece:
Koroman i Ljuboja da zajedno drze desno zbog dizanja lopti na Zigica ( danas ni jedna takva lopta ) Zadnjih pola sata bi pustio Bastu na levo ( isti razlog ).
Odbrana sa Vidicem je sasvim druga prica.
Sredina Djordjevic i Stankovic :ok:
Sa Argentinom, koji igraju prljavo, bice slobodnjaka :uredu:
Verujem da mozemo dalje !

yige_gui
11.06.2006, 18:22
ja prespavala :wacko:

Lady S
11.06.2006, 19:50
Šta očekujete dalje? :huh:
Sve manje verujem da možemo dalje, ali neću zameriti našima i ako ne prodju, jer vidim da se iskreno trude, a to je najvažnije. U nekom trenutku ćemo morati prihvatiti činjenicu da su protivnici zaista bolji od nas, ma koliko želja bila jaka.
Ipak, nadam se da nekim čudom možemo protiv Argentine. Nada umire poslednja. :skok:

Goga
11.06.2006, 22:26
uzdam se u nasu "ludu" srecu, verujem u plave. ove prve utakmice su mi bas nekako.. glupo je reci:"otuzne", ne pronalazim adekvatniji izraz:roll:

ajmooooooo, ajdeeeeeee

HLEBmaster
11.06.2006, 23:06
Pa nismo bili bog zna shta, al nismo bili ni loshi.. Holandjani nishta bolji od nas.. Fer bi bilo 1-1 ...al jeba ga ..

....Nada umire poslednja. :skok:

Topchagic?

irnik
12.06.2006, 00:25
Nekako sam vise ocekivala od nasih (bar sto se rezultata tice) :huh: Holandjani nisu nista bolje igrali od nasih. Jedino - ROBBEN Arjen, koji je i postigao gol. Zao mi sto makar ne izjednacismo... :(

No sta je tu je. Sad, pametnije igrati u preostalim mecevima, pa nikad se ne zna. :fijuk:

nattydread
12.06.2006, 11:55
prvenstvo nije ni pocelo kako treba, a ja sam se vec razocarala. igrali smo prosjecno, kao i holandjani. e bas zato sto su holandjani igrali prosjecno, mi smo trebali igrati natprosjecno. bas sam ljuta i bijesna :ljutko: :ljutko: :ljutko:

valter
12.06.2006, 23:19
-A joj ! :ljutko:

-Vidic se sam povredio na treningu, tesko da ce igrati u petak !

Kunic
13.06.2006, 15:32
-Vidic se sam povredio na treningu, tesko da ce igrati u petak !

Nemanja neće igrati do kraja SP. :wtf:

Bože, zašto nas kažnjavaš? :uzbud:

Zašto nama Kufur ne doda loptu... :dry: Zašto naš protivnik ne da autogol u 4. minutu... :dry:

Ajmo plavi, pokažite da smo najjači i kada su svi protiv nas. 8) Ako gubite, gubite časno, da nemaju zlikovci prava da vam prigovore. :ok:

irnik
14.06.2006, 02:02
Ajmo plavi, pokažite da smo najjači i kada su svi protiv nas. 8) Ako gubite, gubite časno, da nemaju zlikovci prava da vam prigovore. :ok:

Slazem se :ok:

Nadam se da ce ovog puta odigrati bar malkooo ofanzivnije i da nece previse respektovati protivnike.

Lady S
15.06.2006, 23:12
Usudjuje li se iko da prognozira sutrašnji ishod? :hmm::(

Necromancer
15.06.2006, 23:13
2:0 za nas. :srpko: :fijuk:

SQUAW
16.06.2006, 02:23
Da se glasne i baba Vangla :astasad: 2:1 za Argentinu :fijuk:

Necromancer
16.06.2006, 13:24
Ćuti baksuze indijanski. :uzbud: :tiganj::razbijac:

yige_gui
16.06.2006, 17:03
znaci brukaaaaaaa!!!! brukaaaa!!!! ovaj ishod ja mislim nikoooo ziv nije pogodio!!!! :plakanje:

Goga
16.06.2006, 17:08
ni u najgorim nocnim morama:wtf: :wtf: :wtf:

Lady S
16.06.2006, 17:42
Da, zaista... ovo niko nije mogao da predvidi ni u najgorim noćnim morama. :blink: Nisam pristalica pljuvačina, pa ni sada to neću uraditi, jer da su toliko loši igrači (kakvima su se pokazali na ovoj utakmici) to bismo uvideli ranije. Drugo poluvreme ne treba ni komentarisati, jer drugo poluvreme nisu ni odigrali, samo su pomalo trčkali čisto da odrade svoje. Čini mi se da su na treninzima bili aktivniji nego u tih 45 minuta. Šta se desilo, to samo oni znaju... Argentina jeste odlična ekipa, a naši su se izgleda ufonjali... Da sam neki fudbalski stručnjak, možda bih i znala da kažem šta se tu zapravo desilo, ovako kao laik samo mogu da konstatujem da su nas toliko ponizili da će se ovo dugo pamtiti!

irnik
17.06.2006, 05:25
Ne da su nas ponizili nego... :stid2: :stid2: :stid2: :stid2: :stid2:
Nema ko me danas nije zavitlavao - od Latinosa, Afrikanaca, Azijata i Evropljana. Amere bas briga (ni ne prate toliko), ali su svi pricali o 6:0 i trazili po internetu da vide kako se to desilo. Uh :stid2: :stid2: :stid2:
:( :( :(
Komentator sa ESPN-a je u jednom trenutku (kod 4:0) rekao da Argentinci skoro da mole SCG da se malo potrude i da pocnu da igraju jer ipak igraju na SP (Come on guys... it's the World Cup... Play with us). Kad smo dobili sesti... komentator je rekao "touchdown" (u americkom fudbalu se dobije 6 poena za touchdown).

Complete disaster!!!

Za D. Stankovica izjavise da je nevidljiv. Jedino su pohvalili pozrtvovanost Kezmana. A kad je dobio crveni karton, rekose kako vise nema ko da se bori!!!

Captain Jack
17.06.2006, 05:33
Ja gledao na Univisionu.Na poluvremenu komentator konstatuje,"Srbija and Montenegro,mucho problemas":( jedini smesni momenat u svoj toj nesreci.Upropastili su mi uzitak gledanja fudbala i obrukali ono sto se ne sme brukati,majku Srbiju:ljutko:

zvucnjak
17.06.2006, 10:13
Kao sto sam i ocekivao...

Nije valjda neko mislio da imamo neke sanse na ovom prvenstvu?

irnik
17.06.2006, 15:07
Kao sto sam i ocekivao...

:dry:

Sanse i ne, ali da ce br pokusati da se bore i da potrce - DA :uredu:

Ne bi me ovoliko iznervirali (i da je isti rezultat u pitanju) da su se borili kao Hrvati protiv Brazila

Ali evo da prepricam jos malo komentore ESPN-a:

Dakle, na pocetku utakmice i posle 2:0 komentatori su primijetili da na sredini terena imamo 4 fudbalera, a Argentinci 5. Ne mogu ljudi da se nacude kako protiv jedne Argentine mozemo da igramo sa igracom manje na sredini terena, (gdje su oni najjaci). Onda su primijetili da je SP drugacije od kvalifikacija i da su to drugi treneri su to shvatili (znaju) i da to sto smo primili jedan gol ne znaci nista, kao sto ne znaci nista nas timski duh (nasa "hemija") ili svadje ili bilo sta sto nije vezano za igru. Kazu: "Najbitnije je sta se pokaze na terenu".

Svo vrijeme komentar se svodio na to da mi nemamo igru i nikakvu nadu sa ovakvom taktikom i da moramo nesto da uradimo. Prozivali su Stankovica non stop - megazvijezda tima kome ni jednom nisu pomenuli ime i nadali se da ce vidjeti bar jedan dobar potez od Sava ili od Kezmana ili Stankovica (nasih megazvijezda), ali su konstatovali kako nikome nista nije vazno i pitali se znaju li nasi fudbaleri da igraju na SP.

Osudili su Kezmanov crveni karton uz konstataciju da je jedino njemu stalo i da je bio agresivan i pored primljena tri gola. Kada je Milosevic izasao rekli su da niko ne zasluzije da nosi kapitenski traku, jer je jedna stvar gubiti od Argentine, ali ne boriti se - je nedopustivo. Dodali su da je bolje da igraci u bijelim majicama napuste teren i da se sudija smiluje i odsvira kraj ranije.

Komentarisali su i da ocekuju da je ovo poslednji Petkov trenerski zadatak u nasoj reprezentaciji i da ce odmah dobiti otkaz jer je kako kazu KATASTROFALNO takticki vodio ekipu. Uz to su spominjali i nepotizam ...

valter
17.06.2006, 16:05
-Opet neko vuce konce (mora da je Miljanic i bagra), ej, pa mi smo fudbalski dinosaurusi, trcanje trcanje i samo trcanje, ali svi trce, pa mi smo ubedljivo najsporija reprezentacija. Stojkovic je ovaj uspeh i ostvario, evo Zvezda je prosle godine pratila novi trend. Na kraju sve nam je falilo (da ne nabrajam), lek je privatizacija svega i jasni interesi (svi znamo sta je domaca fudbalska mafija). Ali zasto su nam mlade selekcije uvek dobre, dok neko ne pocne da muti vodu. E ako smo pukli, ko zna zasto je to dobro! Toliko!

SQUAW
17.06.2006, 16:26
Utakmice SCG? Koje bre utakmice? :lol: Ono se zove debakl. Ček da nađem pravu reč... nemaju COHONES bre, što bi rekli Meksikanci, ovi naši vazda sa sobom nose KLIKEROS. A što se Hrvata tiče, uvek su imali jači nacionalni trip, grizu i kidaju pa šta bude, imaju zastavu, himnu i državu i znaju za šta igraju. I svaka im čast.

Ih, što mi drago što nisam gledala :osmeh:

HLEBmaster
17.06.2006, 19:28
Jedem ti lebac, kakav brodolom auuu..

Nadao sam se neshto kao 1:1 il bar nekom ne fer rezultatu tipa 1:0 za njih u kojem bi mi bili moralni pobednici ;) Shalim se, ma idi bezi prvi go je pao kao shamar po labrnji .. drugi kao shut u glavu.. ono posle je bilo shutiranje na zemlji u debeloj nesvesti..

Znachi kapci su pocheli da mi se sklapaju odmah posle drugog gola..

Kazu da ce Ilija da promeni prezime u Shestkovic ..

Kunic
19.06.2006, 11:22
Ja sam mislio. I mislio i verovao!

Verovao sam da ce biti u stanju da igraju kao drugo poluvreme protiv Spanije ili kao celu utakmicu protiv Belgije.

Jebiga, zajebao sam se. :dry:

bobby
19.06.2006, 11:45
Posle najnovijih izjava svih folera,tesko ce biti i protiv Obale .Opet se ponavlja stara pesma svi cuvaju svoje noge od kojih zgrcu milione a to se videlo u igri . Nijedan duel ,samo fudbal sto dalje od mene.Nova Zastava, Novi Grb ,Novi trener i novi igraci pa Gospode pomozi.:ljutko:

nattydread
19.06.2006, 18:33
prvo sam se iznervirala sto ne mogu da gledam utakmicu, a onda kad sam cula sta se desilo, bila sam sretna sto je nisam gledala. ne znam kako vi, ali ja se jos uvijek dobro sjecam utakmice sa holandijom i onih 7:1. mi stvarno igramo zastarjeli fudbal, a i trcanje po terenu nam nije nikad bila jaca strana. i sto je najgore, uvijek nam je netko drugi kriv, a ne oni sami. gledala sam konferenciju za stampu, malo je falilo da se ne izbljujem na svu tu pricu.

Necromancer
19.06.2006, 19:02
a se jos uvijek dobro sjecam utakmice sa holandijom i onih 7:1.

6:1 ;)

nattydread
19.06.2006, 19:09
6:1 ;)

tko gleda, taj i grijesi ;) ;) ;) , a i nije neka razlika

Necromancer
19.06.2006, 19:18
Vala baš. Meni je već posle 3:0 bilo loše. :wacko:

Meggy
19.06.2006, 19:41
Meni je već posle 3:0 bilo loše. :wacko:
Meni nije, doš'o tiket :lol:

Lady S
21.06.2006, 18:05
Je l' se neko usuđuje da prognozira današnju utakmicu? :hahaha::hahaha::hahaha:

Kunic
21.06.2006, 18:22
Pa sad... Da ne kvarimo tradiciju Slonova, mogli bi i treću da izgube sa 2:1. :roll: Mada, s obzirom da će svi naši igrači biti na terenu (kao što znamo, na klupi će biti golmani, Vukić i Ilić), a znamo kako je delovala naša odbrana bez Vidića i Dragutinovića, mogli bi sve manje od 6:0 da smatramo uspehom. :roll:

Mada, ja sam po pitanju fudbala uvek bio optimista, tako da ću i večeras navijati za naše, iako je potpuno svejedno ko će pobediti. Ali bilo bi lepo da odemo sa 3 boda kući, pa makar bilo i 1:0. ;)

I da, najvažnije od svega, večeras ću konačno poslednju put slušati onu groznu himnu. 8)

Lady S
21.06.2006, 18:27
Ja da sam na njihovom mestu dogovorila bih se za 0:0 i svima lepo. Igrači se neće zamoriti, povrediti :roll:, i poneće i jedni i drugi po 1 bod kući. :roll:

comi254
21.06.2006, 23:02
Kako to? Nebeski narod a uvek naj gori ! Sramota ! I neki dan su me crnci zezali za Argentinu a mogu da zamislim tek sutra . :ljutko:

Lady S
21.06.2006, 23:10
I neki dan su me crnci zezali za Argentinu a mogu da zamislim tek sutra . :ljutko:

:smeh: Ne bih ti bila u koži. ;) Nisu bili toliko loši, nisu nas jako obrukali kao sa Argentinom...

Lady S
21.06.2006, 23:20
Ja da sam nesrećni Dudić, sad bih se tako ske**la da me ne bi povratili jako dugo. Stvarno treba biti baksuz pa izazvati dva penala. :zid: Ipak, ova utakmica, bez obzira što je izgubljena, nije bila tolika sramota za naš tim. Nismo dobri, i to je to. :uredu:

Mater Vetru
21.06.2006, 23:22
Nemojte tako. Mi smo, kao i obično, moralni pobednici...
...nad samim sobom...:dry:

Necromancer
21.06.2006, 23:33
Eto, još jedna priča je završena. Posle svega, neću da ih psujem. Nisu zaslužili. Pola tima je bilo povređeno. Na kraju, od 4 standardna odbrambena igrača, koji su bili naš ponos tokom kvalifikacija, ostao je samo jedan. I šta očekivati? Nismo mi Brazil, pa da imamo klupu od 2 kilometra. Naravno, sreća nas je pljunula u lice, a ne pogledala (po starom dobrom običaju). Drugi penal protiv OS je nepostojeći, jer je ista situacija bila i na utakmici Francuska - Švajcarska, pa sudija nije svirao penal.
Uostalom, posle kvalifikacije bez poraza i direktnog plasmana među 32. najbolje selekcije, mi generalno treba da budemo zadovoljni. Nije fer, a još manje moralno sada pljuvati i vređati igrače i selektora. Do pre koji mesec bili su bogovi. Činjenica je da su nas Argentinci napunili i da se naši nisu zalagali. Ali i to je fudbal. Francuzi su bili prvaci sveta i prvaci Evrope, pa su se iz Južne Koreje i Japana vratili kao i mi sad. Život ide dalje, bliže se kvalifikacije za EP, plavi gore glavu i da se plasirate. :ok:

irnik
22.06.2006, 00:17
Pocetak utakmice i SKORO citavo poluvrijeme su odigrali kako smo od njih i ocekivali da igraju (prije pocetka ovog SP). To se vidjelo i iz rezultata. Samo da su tako igrali i prethodne utakmice... Nazalost, ovog puta nismo imai srece jer su povrede "desetkovale" pola tima. Onda onaj "nesrecni" Dudic igra rukom, iskljucenje Nadja i gotovo. Ponovo "buknerica".

Mislim da su mogli vise (kao danasnjih prvih 20-tak minuta) i zato sam razocarana :( . Ali igraci su bili zadovoljni plasmanom na SP... :jok: ili mozda nisu imali snage da potce :roll: ili im je trava bila prevelika :roll: ili im je lopta napravljena od materijala na koji nisu navikli :roll: ...

Bacvanin
22.06.2006, 00:50
Netreba od svega praviti nauku! To je sport, danas izgubiš, sutra pobediš... Možda je i bolje izgubiti ovu rezultatski nevažnu utakmicu, pa kasnije imati malo više sreće u kvalifikacijama. Samo da se što pre reorganizuju, pa u nove pobede!!!

irnik
22.06.2006, 01:00
Netreba od svega praviti nauku! To je sport, danas izgubiš, sutra pobediš... Možda je i bolje izgubiti ovu rezultatski nevažnu utakmicu, pa kasnije imati malo više sreće u kvalifikacijama. Samo da se što pre reorganizuju, pa u nove pobede!!!

Slazem se, ali ako gube i ako se trude i bore - to je OK
Medjutim...

Bacvanin
22.06.2006, 02:21
Možda su oni stvarno dali svoj maksimum, a nama uvek izgleda da su morali više. Mislim da i komentar novinara, na konferenciji za štampu posle utakmice, kako smo se i jedni i drugi borili kao da je finale iako utakmica nema neki značaj nešto govori. Ali opet kažem to je sport, ne pobedi uvek bolji. Iako su imali pola utakmice igrača više, pobedili su sa dva penala. Na kraju fudbal je timska igra, počneš dobro, povedeš 2:0, a onda sa dva neshvatljiva (da ne kažem nešto teže) poteza (Dudićevo igranje rukom u šesnaestercu, gde je sudija mogao mirne duše da mu da i crveni, i prvi žuti Nadja kada je ispucao loptu posle sviranog prekršaja) padne sve u vodu! Tako da tu nema puno pametovanja, idemo dalje!!!

swba
22.06.2006, 07:11
Sta je bilo bilo je i trebamo sto pre preci preko toga. Definitvino nam je proradila nasa stara boljka "velikih imena" sa Argentinom i tu nema oprastanja. Definitivno u buducnosti treba dati vecu sansu igracima iz domace lige zeljnim dokazivanja, pa kako nam bude bar ce da trce. Al opet sa druge strane za Holandiju nema sta da se uzmima za zlo, bar su se trudili.
Da smo zasluzili dalje i nismo al nismo ni zasluzili maler za malerom, povrede i sl nedace.

Kunic
22.06.2006, 11:15
Znaš kako Swbo, ja ne mislim tako. Od 22 igrača 6 ili 7 ima preko 30 godina (dvojica golmana). Znači, imali smo reprezentaciju u relativno najboljim godinama. I nije u redu dovoditi neke igrače koji se nisu pokazali u kvalifikacijama i koji nisu učestvovali u njima. Meni je ta priča o dovođenju igrača iz naše lige toliko smešna i žalosna, da je to strašno. Pa pogledaj samo šta je sinoć Dudić (do ove sezone igrao u Zvezdi) uradio. Natripovao se da je Jevrić. :smeh: Znači za tako velike utakmice su potrebni i veliki igrači, koji igraju van granica Srbije (pa makar to bila i Rusija), jer poseduju neophodno iskustvo. Zamisli na šta bi tek ličila utakmica sa Argentinom da je na teren istrčao tim sastavljen od igrača iz Meridijan lige. 20:0 bi popušili. Mogu oni trčati do prekosutra, kada protiv sebe imaju tim sastavljen od igrača koji igraju u najjačim evropskim klubovima. Nema šta, nismo najbolji i ne treba oko toga praviti dramu, a još manje vređati igrače i selektora. Posle Boškova, Đorovića, Savićevića i ostalih kriminalaca koji su nas vodili, Petko je najprijatnije osveženje. I žao mi je što više nije selektor. Naročito, jer imamo mesec dana da nađemo novog. Prvu utakmicu Srbija igra 16. avgusta protiv Češke. Znači, jako je malo vremena. NAPRED PLAVI!!!

nattydread
22.06.2006, 15:48
na kraju sam navijala za obalu slonovace, toliko su me nasi iznervirali. shvatam ja i povrede, i desetkovanost ekipe, ali gluposti bas ne shvatam (tipa igranje odbojke, opustenosti kad se zabije gol i onog naseg klasicnog trckaranja po travi). kao da nitko od nasih ne igra vani, pa jadnici ne znaju kakav se fudbal igra. hajde da im covijek oprosti ovo prvenstvo, ali sta da kazem i za sva ona prosla...uvijek ista prica...ma bijesna sam...:ljutko: :ljutko: :ljutko: daj boze da se nesto promjeni 16. avgusta, ali ja vise optimista nisam.

swba
23.06.2006, 08:54
Znaš kako Swbo, ja ne mislim tako. Od 22 igrača 6 ili 7 ima preko 30 godina (dvojica golmana). Znači, imali smo reprezentaciju u relativno najboljim godinama.
Zar mi oduvijek nemamo reprezentaciju u najboljim godinama :blink: i svi se redovno vuku ko crijeva sto neko rece.

Nisam neki fudbalski strucnjak, samo se pravim pametan malo :smeh: ... ali definitivno ja bih dao vecu sansu upravo mladjim igracima. Pocev od samih kvalifikacija pa nadalje.

I sta god da bude iza ovoga stojim
NAPRED PLAVI!!!
:ok:

Kunic
23.06.2006, 13:05
ali definitivno ja bih dao vecu sansu upravo mladjim igracima. Pocev od samih kvalifikacija pa nadalje.

Ne bi se kvalifikovali batice i onda bi bio kriv selektor što nije zvao iskusne igrače. A kada zove iskusne, kriv je što nije zvao mlađe. :smeh:

Činjenica je da je na spisku moglo da se nađe nekoliko drugih igrača, umesto povređeneg Vukića kog je zvao da mu se "oduži" za kvalifikacije, Dušana Petkovića kog je zvao jer mu je otac (ali to opravdam i razumem), Baste koji se nije pokazao na EP za mlade...

Npr. Paunović je ove godine eksplodirao u Španiji, Dejan Petković standardno dobro igra u Brazilu, a nikako da dobije poziv itd. Ima nekoliko takvih primera.

Ali opet sa druge strane, nemamo mi toliko kvalitetnih igrača. Ja stvarno verujem da je Petko pozvao najbolje (po svom mišljenju). Da su odigrali utakmice kao pojedine u kvalifikacijama, sada bi sigurno bili među 16 najboljih. Ali naiđe ti loš dan i jebiga. Samo da smo izvikli zasluženi vog protiv Holandije, garantujem da bi sada bilo sve drugašije... Ali... Da je baba muško zvala bi se Duško. :fijuk:

Revolverasica
24.06.2006, 14:32
Ma sramota.Izgubiti casno je jedna stvar,a biti napunjen sa 6 "komada" je zaista tragicno.No, najvise od svega me zaboli sto ameri ispadose bolji od nas-a oni su inace balerine u fudbalu8)
Brat mi je pricao da je na americkom kanalu koji je prenosio tekme Srbije,taj jedan komentator stalno pominjao losu situaciju u nasoj zemlji,nedostatak motivacije ,i svasta nesta jos.I stvarno trenutno jedino za sto mogu da se uhvatim , i da ih branim.Recimo kada pogledam kako Stankovic igra "vani",i onda uporedim sa onim sto je pokazao na prvenstvu...
Inace sto se tice sastava igraca..mislim da su neki vec bas matori,i prosto nemaju energiju da trce, da se bore..
Mada, kada se malo bolje razmisli, i da nismo tako ispusili,opet je tu cinjenica da ne bi daleko stigli.Nervira me samo jedna stvar,stalno cujem ljude kako govore" Ni Brazil nije vise kao sto je bio", "Italijani losi,svakako nisu kako prije"-a svi ti timovi dobijaju poene.:uredu: Uvijek bilo,i bice.
Evo sjecam se par nekih ljudi koje sam znala iz Brazila.Kod njih je soccer nesto sveto.Djeci se od malih nogu govori da trebaju da igraju. Dok recimo moj drugar kada se izjasnio da zeli da bude fudbaler cale ga klopnuo po glavi i rekao "ma ***** ti matrina drz' se knjige":smeh: I,znam da ima mnogo takvih slucajeva.I takodjer znam kakva misljenja mi imamo o nasim fudbalerima8)
Sto hocu da kazem nikada mi necemo imati taj vatreni borilacki duh:jok: