Puna verzija : To samo meni moze da se desi
Odgovarala sam na temu o tamo - nekoj ole - lole pesmi koja oslikava moje, nase, vase raspolozenje:roll: , "zviznula" jedan levi klik:smeh: :smeh: za slanje, nece i nece..(opet sam se nesto "zakocila"):blink: i nije mi bilo tesko da par puta pritisnem Alt+S, i na kraju dobijem obavestenje da poruku ne mogu da posaljem:huh: :cesces: , nije ni cudo.. "ole - lole" je bio "izstancovan" u jos 15-ak postova, pala sam u nesvest:hmm:
I u ovo doba neko vredno radi:uredu: , pa je na kraju ispalo sve kako valja:osmeh:
Imate li nekada utisak da ovakve ili slicne gluposti mogu samo vama da se dese:blink: :jok: :) ?
Ma Gogo draga,nek' je to najgore sto moze da ti se desi,ziva bila :kiss:
Ja cesto upadam u ovakve situacije,..zato me u drustvu zovu baksuz,al' sta sad :smeh: ,di su mladi tu i sala vrca.
Sto se nekog primera tice,vecina,jel'te nije za ovde,ali uglavnom su to neki padovi (nimalo naivni nazalost :plakanje: )...najupecatljiviji je bio u tada popularnom Paradiso-u ...drugarica i ja,veoma bitne plesacice :lol:,popesmo se na stepenice koje vode od bine (tu plesu hrabri il' poma'nitali :lol: )a pored kojih je mali procep pa veeliki zvucnik.Pored procepa-naravno ja :dry: ..i tako u ritmu nekog Dzoganija malo malo ja propadnem,na pravdi boga :blink: :smeh: .Drugarica me trazi,gledajuci oko sebe,nema me.Posle mi je priznala da je mislila da sam opet otisla nekom da se javim :lol: .Pogleda,ja bogte u rupi,kad se nije skljokala.Ih,a tek dok su me izvadili,eh to su bila vremena :fijuk: :smeh: :jeee:
nattydread
09.06.2006, 11:48
jedva sam dosla do jednog filma koji sam godinama trazila. sva sretna sto sam ga se docepala, prebacim ga na hard i odem na trknem da kupim disk na koji cu ga narezati. film je imao oko 730 - 740 MB, pa kupim onaj od 800 MB. e, tu su nastale moje muke, racunar mi nikako nije "prepoznao" taj disk od 800 MB, i ja skontam da cu kompresovati film, pa da ga narezam na onaj od 700 MB.
iskompresujem ja film, ostavim ga na hardu par dana - sve me nesto mrzilo da ga rezem, te sutra cu, te sutra cu i tako skoro mjesec dana. onda sam jedan dan krenula da sredjujem foldere, sta sam radila, sta nisam radila, uglavnom ja greskom obrisem taj film. i onda krenem u potragu za programcicima tipa "recover lost files" , ali eto nije pomoglo. sad se tjesim da sam bar film pogledala, ako ga vec nisam narezala. ali da sam smotana, jesam. :uredu: :uredu: :uredu:
kissigirl
24.06.2006, 17:12
Pre 2-3 dana,bila sam sa drustvom na bazenu... Bilo je ekstra,zezanje,vristanje,itd... I tako,'ocu ja da se sad napravim hrabra,i resim da odem na skakaonicu da skocim... :roll: Skocim ja,i krenem da izadjem napolje iz vode.Kada sam izasla,vidim ja,svi me gledaju i smeju se.Ja jos uvek nista ne kapiram,pitam se,sta je sada do vraga... Prilazi mi drugarica i kaze 'Jesi li ti normalna?!Spusti kupaci,vide ti se grudi!!' :blink: Jao,zemljo,otvori se,preklinjem te... :stid:
Koji je vas najgori blam? ;) :kez:
Prvo što mi pada na pamet: ulazim u taksi, pozdravim čoveka i kažem ulicu... On meni na to: "izvinite, možete li malo jače", a ja sva bitna pojačam glas na maksimum i blago se rečeno proderem čoveku na uvo... Na to će dragi taksista meni: "mislio sam malo jače vrata da zatvorite". :hahaha: To je jedan od skorijih, ali bilo ih je ohooohoj, sve je to život :smeh: ;)
Prije neki dan odem ja u 'Talijanski restoran i narucim spagete, a konobarica pita: "Oces marinadu bez mesa ili s mesom?". Ja nisam dobro cula onaj dio pitanja - bez mesa- jer je nekako to promrmljala i ja se zbunim... :blink:
Pa joj odgovaram: "U cemu je razlika?" (to mi prvo palo na pamet :wacko: )
A ona ce: "Pa marinada s mesom je s mesom a bez mesa je bez mesa."
Tek sam tada skontala sta me je pitala pa smo se svi odvalili od smijeha :hahaha:
Danas sam 3 (slovima: TRI!!!) puta udarila istom nogom u isti prokleti cosak od stola, i to onim istim kolenom sa kojim vec imam problema! :zid:
Paaa nije baš da samo meni može da se desi, al evo... mrtva gladna pre ne znam koliko minuta, stavim špagete da se bare i vrnem se ovde i potpuno, ali potpuno zaboravim sve što se dešava u kuhinji... :fijuk: a onda je počeo da dopire miris... a bogami i zvuk :smeh: ja potrčim, a ono k'o jaja da se prže boktemazo :uzbud: sve se zalepilooooo :uzbud: na licu mesta temperatura se podigla za 10 stepeni, pa ja ono sjurim pod vodu... posle se setim da sam mogla da uslikam :dry:
Otišla mi very late dinner u majčinu... :dry: al' dobar je i voćni jogurt + bonžita :skok:
mrtva gladna pre ne znam koliko minuta, stavim špagete da se bare i vrnem se ovde i potpuno, ali potpuno zaboravim sve što se dešava u kuhinji... :fijuk: a onda je počeo da dopire miris... a bogami i zvuk :smeh: ja potrčim, a ono k'o jaja da se prže boktemazo :uzbud: sve se zalepilooooo
E i meni se slicno desilo prije mnooogo godina. Ja pristavim supicu da se ugrije i naravno zaboravim na nju (ali potpuno). Sta sam radila ne sjecam se... :conf: Cini mi se da sam cak i izasla iz kuce.
Elem, posle nekih sat vremena, ja dolazim kuci kad ono "opojni miris sirio se svuda". :wtf:
Ja otvaram vrata i od dima ne vidim nista :plakanje: :stid2: :stid:
Onda nekako dodjem do sporeta :huh: i jedva ali jedva odvojim serpu od ringle i na sekundu se zbunim :blink: sta sad da radim :blink:
I onda mi "sine". Otvorim prozor i zavrljacim :fijuk: serpu kroz prozor, ali uz obavezno upozorenje: CUVAJ SE!!! :stid2:
ps. imala sam 7 godina i nisam dobila batine :uzbud:
Elem, dogovorim ja jedno skajpanje sa odredjenom personom. Ulogujemo se regularno, ubodemo jendo drugo al nesto ne fercera :huh:
Cujem ja nju al nije to to, kaze i ona cuje mene ko iz kakve kace. Gledaj levo, gledaj desno... promeni slusalice :fijuk: opet isto. Da je slusam na zvucnike nije dala jerbo je to iritira :roll:. Vec sam poceo sam sebe da izjedam, pogledam slucajno da mi se kabal od slusalica nije gde prekinu kad tamo :fijuk:
Ladno dok su mi jedne slusalice bila na glavu druge su bile ustekane u komp :hahaha:, znaci to moze samo meni da se desi :roll:
Da je slusam na zvucnike nije dala jerbo je to iritira :roll:.
Je l' da? A tebe, inace, ne iritira? :roll:
E, tako ti je to, Swbo, kad zajebavas druge za slusalice :lol:
Lady in red
19.08.2006, 03:11
Ne kazem da moze samo meni da se desi, al eto bas meni se desilo. Tako mi i treba kad hocu da pricam o necemu u cega se uopste ne razumem. Ovog puta su u pianju racunari. Znam da ga koristim (evidentno) ali apsolutno nemam pojma (manje-vise) sta se u njemu nalazi, kako to sve funkcionise itd... Dakle...
Slucaj 1.
Pre dve godine se to zbilo. Dolazim kod tadasnjeg momka, kad imam sta i da vidim: on sa drugom i bratom rasklopio racunar, nesto nije u redu, mislio je da ce zavrsiti dok ja ne dodjem (ma da...) pa da sacekam malo. Ja sta cu, sela, gledam sta rade, nemam pojma sta rade. Posto se to onako posteno oteglilo ja reko ajde da se nadjem u razgovoru i upitam: A sta vam je taj dzemper, za sta sluzi? :zid: Umesto dzamper naravno, pukli su mi od smeha...
Nije meni ova ispala nije bila naravoucenije da neguram nos gde mu nije mesto, pa je usledilo jos vece pokrivanje usima, i to bas pre neki dan. Neki ce se u ovoj prici prepoznati pa mi je bas drago sto ce se slatko smejati mojoj gluposti (mada ce se smejati i ostali, ne sumnjam).
Slucaj 2.
Otisla sam sa momkom kod jednog njegovog druga i devojke. Posle se pojavio jos jedan njihov drugar. Svi se znamo, opustena atmosferica. Svi zive za racunare, pa se naravno u jednom trenutku pocelo pricati o njima. Tako se pokrenula tema da li je pasta provodnik ili nije. A ja tako neupucena upitah: koja pasta, za zube ili ono jelo? :zid::zid::zid:
Verujem da svi znaju o kojoj pasti je rec, ja sam zaboravila... :stid2:
I eto tako ja ispadoh glupa, a bas nisam morala... :wacko:
opet ja i tehnologija :smeh:
znaci zavalim se sinoc u krevet, latim daljinac, kad cvrc ne fercera... reko koji mu je sad... skocim na noge lagane po nove baterije, ubacim ih ono opet nista :cesces: drmnem ga koji put o dlan, reko mozda se nesto otkacilo :fijuk:, opet nista...
na kraju nisam imao izbora vec da ustanem i upali TV rucno... kad tamo ladno mi je neko iskopcao TV iz struje :huh::osmeh:... jadni daljinac, umalo i zid da popije :smeh:
yige_gui
21.08.2006, 06:16
menjala sam dzozle sa jednom osobom ;) i uspela sam da ih slomijem nakon nedelju dana :( navodno je ta osoba te dzozle imala 3 godine :lol: a ja ni nedelju dana :lol: ma garant mi je nesto podvalio :fijuk:
opsssss... bat it voznt mi :beyond:
yige_gui
11.10.2006, 05:09
uspela sam da iskrivim vec uganuti glezanj :zid:
tek sad pravo boli :plakanje:
Imam utisak:roll: da neko ''sabotira'' moj ''noćni život'':huh: :smeh: :smeh:
Kao i svaka žena, poznajem svoj stan, svaki njegov pedalj, gde je šta i kako...:roll: ali... u sinoćnom pohodu na toalet (kako sam fina:fijuk: ), napala me je jedna papuča:dry: Pružila sam se po hodniku koliko sam dugačka, zviznula glavu - nije joj ništa:hmm: ;) Ipak imam jednu čvorugu (malu):fijuk: , ali nisam rekla ''lepšoj polovini'' - razvalio bi mi d*** od zaj********:ljutko: :smeh: :smeh:
yige_gui
17.10.2006, 20:23
dakle breeee :lol:
svoj mobitel ne cujem najcesce kad treba.. a i kad zvoni obicno me drugi upozore na to da mi zvoni... pa eto, tako i danas.. samo sto je danas znak upozorenja bila -- profesorka :roll: predaje ona tako svoje predavanje.. kad cujem (ne osetim, vec cujem :roll:) ja nesto vibrira... vibrirrrrra.. vibrRRRRRRiraaa.. vibrrrrrRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRiraaa... i kontam, jebote, koji to kreten nece da prekine vibriranje... i pocne zvoniti.. i zvoniiiiiiiiiiiiiii... zvoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... histerichna melodija :lol: i profesorka prestane da prica.. i sad svi vec gledaju po razredu, okrecu se (i ja se s njima okrecem, gledam -- u fazonu onaj pogled budalo-iskljuci-zvonjavu) znaci NE KONTAM da zvoni meni.. i ne znam kako mi doslo iz dupeta u glavu... samo ga iskljucim i kaooo upsssss :stid2:
znaci tudum koji ne prepoznaju melodiju na svom mobitelu... a nije kao da ih menjam svaki dan! :lol:
elem... nakon i ko zna koliko vremena vraca nama profa danas neki test iz matisa koji je bio blago receno degenericno lak... uzimma ja svoj rad nazad i vidim 90% tacno... reko :huh: majku mu kako pa do sad nisam imao laksi test u zivotu... kad otvorih rad imas sta i da vidis... u jednom zadatku mi je 7+3 ravno 11 a u drugom 7+6 okruglo 15... nek mi jos jednom zada zadatak sa sedmicom kao glavnim faktorom ima da ga skalpiram :fijuk::smeh:
:dry: Razbila sam luster :huh:
Da tražim ličnu kartu 2 meseca i taman kad pomislim da odem da izvadim novu nađem je i shvatim da sam je ustvari stalno nosila sa sobom, a to nisam ni znala... :fijuk:
Savannah
11.11.2006, 00:52
Vozim danas kod prijeteljice kod koje sam bila vec milion puta u zivotu (citaj mogla bi zmireci da vozim) i od silnih namjestanja suncanih cvika na nos skrenem jednu raskrsnicu ranije nego sto je potrebno. Vozim i cudom se cudim kako se je krajolik promijenio otkad sam zadnji puta bila kod nje i ne kontam uopce da sam krivo.Javlja mi se sin sa zadnjeg sjedala: " Halo mama, mislis li ti vise to auto okrenut? "
yige_gui
11.11.2006, 19:42
sinoc jedna osoba nije bila sigurna dal' sam ja zapravo ja.. jerbo kazze da mi u profilu pishe da sam mushko http://www.gay-serbia.com/forum/images/smilies/smeh.gif pa se zbunili neki :lol:
dobro raja, sto mi niste skrenuli pazznju!? :lol:
sinoc jedna osoba nije bila sigurna dal' sam ja zapravo ja.. jerbo kazze da mi u profilu pishe da sam mushko http://www.gay-serbia.com/forum/images/smilies/smeh.gif pa se zbunili neki :lol:
dobro raja, sto mi niste skrenuli pazznju!? :lol:
Ovaaaaaj... ja nisam primetila :smeh: možda je to zato što je i meni do skoro pisalo da sam muško :lol: pa ispravih... http://www.gay-serbia.com/forum/images/smilies/smeh.gif
Molim proizvodjače sirupa za decu (na biljnoj bazi) da ubuduće prilože kombinirke:hmm: , bonsek:blink: i sl. za otvaranje istog...:uzbud: :uzbud:
Naime, posle bezuspešnih pokušaja, Mili je pokušao da ga otvori, zatim je čuveni sirup odnet kod komšije, pa je od komšije odnet kod komšijinog komšije, zatim nam je komšijin komšija vratio isti kao štafetu - otvarač je ličio na cvet - sirup je otvoren kombinirkama:ok: :blink: 8)
Od jutros sam uspela da zakuvam ''Čokolino'' umesto kafe:roll: :smeh: :smeh: i da nekako brzinski se tuširajući odvalim sebi mladež sa ledja:blink: :hmm:
Ja sam malopre htela da okačim bade mantil na čiviluk iza vrata (onaj što visi na vratima) i fino odvalim jednu kuku i sve stvari popadaju dole :roll: dignem ja onaj mantil prvo i reko' sad ću da premestim na drugu, pa ću da pokupim i ostalo što je visilo tu, okačim ga i otkinem i drugu :roll: sad sam zarobljena u sobi, jer ne mogu da otvorim vrata od stvari :roll: otkopaću se verovatno kad mi se pripiški :smeh:
Indijanka iz Darkvudske šume dimnim signalima pokaže svoju poziciju, to vide Indijanci koji su otišli u lov, po signalima zaključe da se nešto desilo i najbrže što mogu dođu i spasu Indijanku iz Darkvudske šume ispod hrpe Odeće...
OVO JE PLAN ZA SPASAVANJE INDIJANKE IZ DARKVUDSKE ŠUME KOJA SE PROTIV SVOJE VOLJE NALAZI ISPOD BRDA ODEĆE.
Jedna čizma je počela mi da "škripi" :wtf: kako krenem ona "škripi" :dry:
Osećam se kao da me u stopu prati neki "žunjavac":blink:
Zvonchica
11.01.2007, 01:20
:osmeh:
Pre neko vece bila ovde, (naravno) i odjednom :blink: nece da ucita stranicu...
Probam, pokusavam i nece pa nece...
Sutradan opet isto. Nazovem burazera kazem mu sta je problem- konektujem se, sve je ok, signal very good, al' nece nista da otvori. Da mi on broj provajdera, tehnicka podrska i lepo ti ja nazovem, objasnim problem,- kad ce meni lik:"u minusu ste"!!!:roll: :zid:
Znaci, nije mi ni palo na pamet da sam potrosila megabajte...
Skoro sam kupila novog mišonju za komp jer mi je onaj stari umro. Malopre sednem za komp i primetim da je i ovaj umro. Gde god pomerim, neće :dry: Stoji ona strelica na jednom mestu i ne mrda :grrr:
Ej radosti kad sam primetila da sam uhvatila mobilni telefon koji je stajao pored i da ga vozam po podlozi :uzbud:
Umem da budem baš odsutna, više nego svi koje poznajem, ali ponekad i sama sebe iznenadim.
Lady in red
07.02.2007, 20:37
Znacccci, haos. Koleginica mi je dala njen indeks da joj upisem ocenu iz nekog predmeta posto sam ja sutradan isla kod doticne profesorice, a ona putuje pa da se ne cima. Naravno, uzela sam njen indeks. Dosla sam u stan, ostavila ga na orman i zapamtila da treba da joj ga vratim u sredu tj. danas. I nisam zaboravila, stavila sam indeks u tasnu i kada sam joj danas isti vracala sine mi - zaboravila sam da joj upisem ocenu :zid::zid::zid:
...potrošio sam sve šolje za kafu što sam imao u ormanima...:zid:
Andjelika
08.02.2007, 00:38
stavila caj, u dve dzezve... i dok sam prichala telefonom, obe uvrele....
Koleginica i ja se zaradili u kadrovskoj, ispravljamo neke silne "pukotine" po bazi podataka. Krajičkom oka hvatam kako ulaze poznati med. tehničar i sestrica, jako lepa, krecava, onako malo buckastija, a i dodala je koju kilicu od kad sam je zadnji put video. Traže potvrde o zaposlenosti zbog putovanja u inostranstvo.
Ja se uključujem (iz samo svevišnjem poznatih razloga): "...oooo, pa vi se i falite...a, a...čestitam, medeni mesec, vidim i radili ste (pokazujem na svoj stomak), kad je dan D?"
Oni me belo gledaju, a koleginica mi urniše stopalo svojom štiklom.
"...šta vi niste muž i žena?" Klimaju glavom za NE "...ti nisi otac?" Klima on glavom za ne.
"...čekaj malo, ti si trudna?" ONA KLIMA GLAVOM ZA NE (!?)
Šta onda da kažem, osim: "...šta su rekli danas za vreme?"
Ja i moja VELIKA USTA!!!
Izmedju ostalog, upala sam u šaht i jedva su me izvadili jer sam se sva polomila...
taksisti sam otkinula retrovizor, kada sam htela da pogledam da li sam wepa :stid2:
pala sam s magarca u onu bodljikavu travu (poza je bila kao kad pocinje mr. bean, pada s neba na plocnik)...
A najnovije... ulazim u wc u jednom kaficu, zatvaram vrata vidim nema kljuca. Ajd rek'o nema veze, desavalo se i ranije, drzacu rukom kvaku dok obavim pish pish, da mi neko ne upadne.
Cujem ja ulazi neko, stisnem ja cvrsce kvaku...medjutim vrata se ipak otvaraju, meni ona kvaka ostaje u ruci, pishkim ja i dalje, covek me zabezeknuto gleda i jos govori:"Daj da popravim to." :smeh:
Ma zatvaraj vrata covece jes' ti normalan?! :smeh: :smeh:
yige_gui
25.02.2007, 07:22
ovaaaaj.. mislimmmm... paaaaa.... uspela sam da kupim karte za pogreshnu predstavu :stid2:
to je zato shto su meni poverili da kupim karte putem interneta :stid2:
upssss :beyond:
(a zbilja sam imala dobru nameru da kupim prave karte :tasma: :zid:)
ovaaaaj.. mislimmmm... paaaaa.... uspela sam da kupim karte za pogreshnu predstavu :stid2:
E to se i meni desilo! :smeh:
Samo sto sam ja kupila autobusku kartu i usla u pogresan autobus. :dry:
Uspela sam da sjebem konektor od neta :roll: odvrtala, zavrtala i :beyond:
bio kolega danas da popravi :fijuk: al' još uvek sporo otvara stranice :grrr:
izgleda da se i antena okrenula :tasma: al' tu moji prstići nemaju udela :jok: :roll:
Skoro da sam razbila lavabo u kupatilu kada sam ga tresnula glavom :vidiga:... a glava... malo boli - proći će :rasta2: :slon:
Od kako sam zbavio mp3 plejercic ne odvajam se od njega :music:. Znaci gdje god idem tu je i ova spravica. I tako kao i svakog dana dolazim u skolu, skinem svoj mp3 i odlozim ga u torbu dok traju predavanja. No danas cijeli dan me prati neki cudan zvuk. Kao da negdje neko slusa muziku. Aj sve kontam dolazi sa vana. Tek kad sam na poslednjem casu poce da pjevusim uz "World hold on" skontam da nisam ugaso spravicu :smeh:
naravno posle toga je bilo :fijuk:... a jos se cijeli dan iscudjavam sto svi gledaju u mom pravcu :fijuk:8)
Sinoc oko 7 uvece, odlazim da se prosetam sa svojim psom.
Kljuc od vrata visi na bravi. Uvek ga stavim oko vrata, pre nego sto napustim stan. Ali sinos se to nije desilo... Izasla sam, zatvorila vrata, koja se automatski zakljucaju iznutra!!! Vracam se, otkopcavam jaknu da bih kljucem koji mi "ne visi" oko vrata otkljucala kucu. Upssss!!! Da nisi nesto zaboravila???!!! Srecom tu je komsija, koji je - ne znam kako, otkljucao vrata sa obicnim nozem.
Uspela sam da razbijem plastičnu teglu za med... :blink: :fijuk:
da isprskam novu trenerku domestosom :bes:..... :ovca:
Uspela sam sama sebi da pošaljem PP :fijuk: :smeh:
...i obradujem se...jaooo :uzbud: vidi neko se mene setio :uzbud: :smeh:
kataklinger
21.04.2007, 14:08
Zatvorila glavu sama sebi vratima
Nepitajte kako:fijuk:
nattydread
11.05.2007, 20:02
ispao mi je nov mobilni na beton, pritom je odskočio i skoro upao u rov pun vode. za dlaku šinko...
yige_gui
13.05.2007, 05:27
zaustavila me policija :lol:
vozim ja tako kola, muzika svira, ja pevam.. kad odjednom rotaciona svetla iza mene, ja nishta, josh mu kao dam znak rukom da me zaobidje, da se ne bi gospodinu josh micala.. kad on na razglas "molimo parkirajte se sa leve strane" :lol: ja ono :hmm: au fak, pa on to meni! :lol: (ima na automoto forumu slika buvice, mozhete da je pogledate, pa da zamislite facu chika milicajcu kad je ishao oko kola (a od one slike, josh su ga izudarali dva puta + mu razbili zadnje stop svetlo) i dodju dva strikana do mene.. "drajving lajsns end redzistrejshn pliz".. jedno par minuta mi je trebalo da nadjem vozachku u onom mom super saku.. u medjuvremenu me pita koliko vec ima da su svetla razbijena (zato me i zaustavishe) ja ono "fju dejz, not longer" :fijuk: :lol: pruzham mu vozachku (veliku sivu internacionalnu (ko zna ukapirace) i rozu hrvatsku), on gleda i pita "vac det?" je rek'o "maj drajving lajsns".. kazhe on "dec not drajving lajsns" ja rek'o "shur it iz, ic internashnl drajving lajsns".. "ver iz det from?" "d pink iz from kroejsha, d grej iz INTERNASHNL" kazhe on "dec not valid hir!" ja :roll: "IT IZ INTERNASHNL DRAJVING LAJSNS! IF IC NOT VALID HIR IT VUDNT BI I-N-T-E-R-N-A-SH-N-L!!!!" uzima on vozachku u ruke.. vrti gleda.. (a na njoj pishe na hrvatskom i franckuskom + slika Che Gevare + neka Vorholova slika + neki film za razvijanje + neshto na cirilki + neki moj crtezh :lol:) vrti on, vrti.. sazhalim se, vidim jadnik ne zna.. ja rek'o "inside ju hev translejshn on inglish".. onda mu dam osiguranje, prvo koje je isteklo.. pa onda dok sam nashla ono koje valja.. potrajalo je.. pa nisam imala redzistrejshn :lol: "hav long hev ju bin hiir?" xmmm, kontam ja, ovo je trik kveshchn :cesces: kontam, ako kazhem mesec dana (poshto znam da sa tom int. vozachkom ne smesh da vozish ako si u zemlji duzhe od 9o dana, mogu da provere, pa da onda josh ispadne da lazhem, di bi ja :stid2:) kazhem ja "tu jirz".. "ooo, ju shuld of goten amerikan drajving lajsns".. ja :tasma: "ju nou vat mistr ofisr, if jor goverment gejv mi a soshl sekjuriti nambr det aj dizrv, aj vuld get a drajving lajsns.. bat sins amerikan birokrasi iz skrud ap, aj kent get it! ged it?" :dry: gleda on mene, gleda vozachku.. otishli oni natrag u kola.. i nisu se vracali natrag ladno punih 45 minuta!!! ja skoro zaspala.. na kraju su doshli, neshto zapisivali (u medjuvremenu me pitali adresu) i dali mi tri tiketa :hahaha: kazhu vrlo drsko " juhev a najs dej" a ja :blink: "dec it? jur nat going tu eksplejn vac going on??" oni opet ko papige "hev a najs dej" ja uzmem tiket i opalim u smijeh :lol: shta drugo! :beyond:
samo mi je josh to falilo pored svih drugih sranja u zhivotu :roll:
lajf iz bjutiful, iznt it? :osmeh:
post edti:
kazhe meni cale kad sam doshla kuci, trebala si da im kazhesh da se i oni svi voze po Bosni bez bosanske vozachke dozvole, pa nikom nishta.. jebiga cale, da sam se setila bi rekla.. al' nisam se setila :lol:
yige_gui
25.05.2007, 03:28
nakon shto sam se sinoc bavila razno raznim brojkama :wacko: (dobro, priznajme, uz pomoc muzha :fijuk: a Dzi nam je tu doshla kao :cesces: prateci vokal :lol: protutnjio je i lebac u neko doba jutra i noci, ne znam kad :hmm:) i naokn shto mi je muzh uzaludno pokushavao objasniti zashto neshto ide tako, a ne onako kako sam ja zamislila, iako je meni moja zamisaao bila logichnija, izgleda da je iapk logichna bila samo meni :lol: nakon shto smo uspeli da zbrojimo, oduzmemo i nadodamo sve podatke razvukli smo se svako na svoju stranu oko pola 4.. ja odluchila da cu josh chitam neshto iz drage mi filozofije.. i nisam se ni okrenula bilo 5.2o ujutro :wacko: prvi alarm u 6.3o, drugi u 6.4o.. ne znam di sam, ali ustajem idem da printam to chime smo se za'ebavali celu noc, dodjem tamo iscimam se, isprintam brdo papira.. izljepim delove, naljepim, obljepim i nestane mi tinte! pa zar!? :dry: i krenem u Kinko's (to su oni shto printaju, fotokopiraju i pomazhu jadnicima u hitnocama, kao shto sam ja) i dodjem tamo, vadim taj kupus od izljepljenih papira, kad ono papiri mokri :blink: wtf??? :blink: da, uspela sam, po ne znam koji put, da prolijem flashu vode u torbi :roll: po mobitellu, po kameri, po novchaniku, a o drugim stvarima i sitnicama da ne govorim.. neki flomaster je i boju pustio, tako da je moj kupus ladno postao -- josh veci kupus!!! :smeh: onako lagano unervozhena, pomislim da bi bilo dobro da ih odem kuci sushiti sa fenom kojeg nemam!!! :roll: tu ideju sam brzo odbacila, ali sam svejedno otishla kuci, ne bi li bar torbu promjenila i ostavila stvari iz nje da se sushe! nakon shto to uradih odem i kopiram taj kupus, na kojem su slova vec izbledela, ali sam koliko toliko uspela da od kupusa napravim -- pershin :roll:
krenem na fax, dodjem tamo da predam moj preshin od zavrshnog rada, kad katedra prazna :blink: zhive dushe nema :blink: a profesor rek'o da mu ostavimo rad u ofisu.. ja nadjem ofis i shutnem mu rad ispod vrata :uredu:
josh uvek kontam dal sam ga ispod dobrih vrata shutnula :hmm: :cesces:
kataklinger
25.05.2007, 16:39
da gledam muza kako se davi lizalicom a nemerem da ga uhvatim za noge i okrenem naglavacke kao sto se sa decom radi :ljutko:
...magare jedno
Zvonchica
27.05.2007, 22:58
:zid: :zid: :zid:
Maličas htedoh jednom članu da ostavim negativnu reputaciju, jer mi je blago pritisak porastao kada sam pročitala post.
Napisala komentar, opalila mišem po onom dugmencetu i ukapiram da nisam prebacila na opciju ''Ne slažem se''. :dry:
I sad sam još više nervozna. :dry: Stjupid! :zid:
Neuhvatljiva_
01.06.2007, 20:46
Ubacim neke letnje krpice da mi se operu i taman osuse pred more...Onda mi se skoro sve ofarba u zeleno...i to po principu fleka...jer mi se marama jedna zadesila u celoj hrpi...Brže bolje da spasim neke stvari ubacim u masinu na iskuvavanje i krknem venish...vadim a ono sve plavo...upale mi plave pantalone :celepenka:
yige_gui
12.06.2007, 05:22
uvek smo znali dobro da se organizujemo, moje drushtvo i ja.. no uvek kasno ukapiramo :roll: krenusmo u subotu iz muzeja ka podzemnoj, no kako je u nedelju bila Portorikanska parada, svi su se vec pripremali dan unapred, ili shta su vec radili, pa ih je bilo ko pljeve.. i ulazimo u dupkom pun voz, ni igla da stane, doslovce se ljudi gaze.. svi se neshto deru, mashu onim zastavicama, pevaju.. ne bitno! dolazimo na 42. ulicu (BTW -- jedna od najvecih stanica!) i ljudi izlaze, izlaze, izlaze.. vec drugi pochinju da ulaze.. i odjednom jedna zhenska (bicu pristojna pa necu da delim pridjeve i epitete) od 25o kila (ali bez preterivanja!) ustane, i pochne da se gura ka vratima, vichuci "ocu da izadjem, ovo je moja stanica, skalanjajte se!" i neki tip joj kazhe, za koji k**** se nije ranije ustala, kad vidi da je guzhva.. i onda pochne tu njemu neshto da dobacuje, da shta on njoj ima to da govori, ovo ono.. i u celoj toj vrisci, deranju i naguravanju ta ista guska od 25o kila (tako mi metle, ne lazhem!) stane sa svojim shtiklama meni na nogu.. a ja u japankama :wacko: odjednom sam sve zvezdice videla :wacko: :wacko: uhvatila sam se za onu shipku i taman da cu joj kazhem par rechi, ona se iskoobelja napolje :dry: a ja poshla dalje sa plavom i nateknutom nogom :tasma:
elem, ne bi to bilo mozhda smeshno, da tu istu vecher nismo zavrshili na nekoj brazilskoj svirci di smo djuskali bosi.. i dok smo tako djuskali bosi neka shtiklerashica stane mojoj drugarici na nogu :lol: ee onda je ona videla zvezde.. ali sam je uteshila da ova njena nije imala 25o kila :lol: pa kao, bilo joj je lakshe, donekle :lol:
Pa nije baš samo meni, moguće je da se dešavalo još nekom, ali dok sam se odmarala proteklih dana uspela sam da zaglavim čitav dan u klonji i da prebrojim sve pločice nakon ždranja svežih borovnica :roll: da raspalim glavom o rashladni uređaj u prodavnici :roll: i da se odmah nakon izlaska iz prodavnice stropoštam na stazici za invalide pošto sam odlučila da neću stepenicama :roll:
yige_gui
07.07.2007, 15:39
zaustavila me policija :lol:
dobih juche poziv za sud zbog ovog zaustavljanja :hahaha:
yossarian
08.07.2007, 15:31
Случајно кликнем на тему где се помиње мој ник, и размишљам ајде баш да укуцам у претрагу да видим где ме све помињу, пошто не стижем да читам скоро ништа сем политике... и видим да сам добио 14 гласова на гласању за члана месеца. Хвала Кунићу, Макили и Ирник за гласове, а то што ми је Кил Бил дала 5 гласова знам да је из зајебанције.
Елем гледам, на оној коначној табели, сва имена црна, само моје црвено. Гледам на посту где је Кил Бил гласала, опет моје име црвено, сва остала црна. Код Кунића исто, код Макили исто, код Ирник исто... почиње већ да ми се рађа сумња, да се распитам код Кил Бил зашто ме је зацрвенила, да питам Лејди еС и да јој се жалим као модератору, какви су то тајни знакови, сећам се гласина да кад четници неког ставе под слово З то значи заклати или заплашити, зависно од интерпретације, сетих се обележавања јеврејских домова како би их заобишао анђео Господњи ономад у Египту кад је Мојсије радио што је радио, још ми је Хлеб рекао да сам биинг вотчд... ту нешто има! А онда укапирам... http://www.vojvodinacafe.com/forum/showthread.php?t=2564&highlight=yossarian
Тако се само нагласи резултат претраге... :celepenka:
yige_gui
08.07.2007, 19:13
eee ako ovo ostrvce nije selo, onda stvarno ne znam shta jeste :lol:
da ispricham pochetak priche.. znachi zimus, tamo negde u novembru, odemo burazer i ja do Srpskog kluba :roll: di sam bila taj put i nikad vishe na nagovor mog brata koji ne slusha nish' sem narodnjaka :dry: usprkos svim mojim trudovima da ga preobratim.. elem, tamo upoznamo jednog dechka koji je doshao na 2 meseca da radi.. i mi tu izmenimo brojeve telefona i on meni kazhe da mu se javim kad budem za novaka u Beogradu.. ja stigla u BG u 21h na staru godinu, nije ni chudo da mi se momak nije javio :lol: i ja tu zaboravim na njega, a u medjuvremenu izgubim i mobilni sa svim brojevima.. (bravo ja!)
elem, juche vozim bajs, dolazim do Kolumbusovog Kruga, ljudi ko pljeve, lep dan, svi zuje.. i brdo onih pedicabs iliti bajs-taxija http://img378.imageshack.us/img378/9744/pedicabrickshawtricycleos7.th.jpg (http://img378.imageshack.us/my.php?image=pedicabrickshawtricycleos7.jpg)
i u vozhnji pogledam jednog dechka koji vozi i kontam "jebote, ja njega od nekud znam" i stanem i razmishljam odakle i setim se "Milosh, jebote!" al' nisam bila sigurna i vratim se ja.. i zovnem ga "Miloshee, Milosheeee" kontajuci ako se ne okrene cu iskuliram :fijuk: al' on se ladno okrenuo i ono kao :blink: u mene, i kazhe "neeeee seriiiii, Kori, jeboteee! jel moguce??" :hahaha: znachi recite, koja sluchajnost i koja shansa da njega sretnem usred ostrva, usred bela dana na mestu na kojem se jedva nadjesh s nekim s skim se dogovarash :lol:
i tako caskamo, kao doshao je pred tri nedelje natrag, vozi to chudo.. ja rek'o zvala sam te kad sam bila u Bgu, a kao menjao je broj mobilnog (:roll:) a na fiksni se niko nije javljao, ipak je bila stara godina :lol:
i tako ponovo izmenili brojeve telefona...
uglavnom, kao shto reche na pochetku, ako ovo nije selo, onda ne znam shta jeste :lol:
Zaspala sam sa štapićem za uši - natopljenim u propolis, u ustima :kez: i isti nisam progutala :lol: Spavala sam kao :baby: . :lol: :conf: :uzbud:
*made_of_stars*
15.11.2007, 20:32
jako neispavana i zabunjena sam otisla da radim...
prilazi mi zena,koja je btw bila nema,ali je ispustala neke zvuke...
to se meni,debilu,ucinilo kao neki cudan jezik...:cesces:
i ni 5 ni 6 pitala sam zenu DO YOU SPEAK ENGLISH :blink::blink::blink:
smesno i zalosno u isto vreme
bog nek mi oprosti:stid2::stid2::stid2::stid2:
Napravila sam s*anje...po običaju :fijuk:
Sinoć moj muž zvao nekog čoveka u Kanadu :wacko: i otegao se razgovor bogtemazo, pričaju sat vremena bez namere da prekinu.
Dosadilo meni da čekam da čujem detalje, reko- idem ja malo na net dok oni ne završe. Izvučem žicu iz telefona, uključim u komp, kliknem na dial, ono počelo da tandrče :fijuk: kad čujem muž psuje sve po spisku. Šta je sad, da se nisu nešto zakačili? :hmm:
Koliko sam prolupala :crazy: ladno sam im prekinula razgovor :smeh:
Krenuh, pa stadoh...I prilike ode u nepovrat...
chapi_unique
07.02.2008, 21:06
samo se meni desilo da se posecem 4 puta na isto mesto,..
Uzmem ti ja kosu da probam da kosim detelinu iz zajebancije,..i tako krenulo mi lepo,..kad cale vikne od gore iz avlije da naostrim kosu povremeno,..uzmem ti ja prvi put da ostrim kad eto cim sam povukao prvi put rasekao palac i pola nokta mi otislo,..e tu popizdim , malo otresem ruku , stisnem zube , ireko da zvrsim posao,..kad opet pocnem da ostrim a ono na isto mesto,..samo se sad napravio 'x rez' e posto je tad krv pocela da curi ko luda,..ajd reko da da se manem ja tog zanata,..dotrcim gore u avliju,..kad keva u nesvest da padne kad mi videla prst,..nista,..aj ja ga malo zavio,..pa nekako i zaustavio krv,..i onda ko baksuz cim sam skinuo oblogu da mi se rana susi,ja i zaboravio na to i slucajno zakacim ranu nozem kad sam xteo jabuku na pola da presecem,...onda opet iste muke,...cetvrti put sam rasekao tu ranu na poklopac od pastete kad sam je sebi otvarao,..to je bio kraj...odlucio sam da udjem u kucu i nigde ne mrdam do kraja dana....prilicno krvavo :smeh::smeh:
Krenula kuci, vozom.
U vozu, 2 miliona ljudi, jedno drugom na glavi stoje...milina :dry:. Pored mene, lik drzi pivo u ruci, provodi se covek...Ulazi policija u voz ," dobar dan", traze ne znam koga...sumnjivim personama traze licnu kartu ...tu ja mislim : " nece mene" :fijuk:.
Prilazi policajac a lik pored mene: " hajde mi pridrzi pivo na trenutak, da nadjem licnu kartu"...ja naravno, sto da ne ucinim coveku, pridrzim mu pivo.
Kad ono, on ne moze da nadje licnu kartu...policajac " hajde vas dvoje, izadjite iz voza "...tu sam ja vec u panici :hmm:.
Mene policajac na jednu stranu njega kolega na drugu...
"Gospodjice recite mi ime i prezime vaseg prijatelja"...ja nemam pojma ,naravno...a pivo jos uvek u ruci.
Policajac :" ne znate ko je , a pijete pivo sa njim?! "...
" Ma ja sam mu samo pridrzala pivo...:huh:", slusam samu sebe i mislim " e, ne bih ti ni ja poverovala " :hahaha:...
a kroz prozor razljuceni putnik "drvlje i kamenje " na " danasnju omladinu" :hahaha:.
Stajali tako pola sata , ispostavilo se da on nije taj kojeg traze... a ja sam imala zadovoljstvo da me ostatak puta gledaju kao kriminalca :stid2: .
Moj novosteceni "prijatelj" me ponudio pivom u vozu...za pretrpljeni strah :uredu:
...i jesi li uzela pivo?:huh:
Uletela u pravu kockarnicu, prekinula partiju pokera.....i pitala da li imaju da mi usitne novac....Letele i karte i novcanice....nisu imali sitno....samo "rade sa vize i devize"....
Basshunter
01.03.2008, 20:07
Ovako:trebo sam da se smuvam sa nekom likushom na koju se lozim a ona kod neke drugarice...i pozovu me njih 2 kod njih da dodjem,i ja naravno dodjem i sad glupo da se smuvamo tu pre tom njenom ortakinjom...i ta njena ortakinja ode da se okupa i mi ostanemo sami:)i ona sedne meni u krilo i kao neshto prichamo a ja sve vreme izbegavam da je poljubim NEZNAM NI JA ZASHTO...i na kraju odemo i nesmuvamo se :( tako da sam ispao pishketina i po:wacko: i sad je jurim da se smuvamo a ona...mi odgovara sve neshto neodluchno...:( roknucu se ako se nesmuvam sa njom
Lady in red
01.03.2008, 21:46
Vece pred dugo najavljivan nastup ja uganem clanak na probi (folklor je u pitanju), a to vece posle hiljadu godina trebala sam da izadjem sa drugaricama... Sve to nekako podnesem, i propusten nastup, i nepodnosljive bolove, i izlazak... ali kada sam cula da je ON bio na nastupu... E tu sam popizdela... :bes: :ljutko:
Da Boze, znam zasto me kaznjavas, prihvatam... :(
Kod moje drage krojačice sam ostavila pantalone ( da ih suzi :jupi: )... Trebalo je da dođem po njih, kada mi se ćefne...
Iskoristila sam lepo sa korisnim, povela i Kikija sa sobom u ne baš kratku šetnju...
Stigli smo na odredište :kez: , hvatam se za bravu od lokala - zaključano... ponavljam zahvat opet - sa istim rezultatom... :smeh:
U međuvremenu se setim da bih mogla da pogledam i radno vreme :crazy: , koje sam naravno totalno promašila...
Kao i svako '' dete sa sela '', nakačim se na kapiju i počnem da urlam:
'' Vikice, Vikice :aaa: :aaa: :aaa: '' ...
Posle nekog vremena izlazi gospođa, meni totalno nepoznata :wtf: , zamolim je, jer nije teško biti fin, da pozove Vikicu ili njenu majku...
Kaže fina žena: '' Nemam njihov broj... ''...
:hahaha: :celepenka: ja: '' Pa, šta će vam broj, kada žive ovde ''
i shvatim... konačno... :cica:
... da sam urlala na pogrešnoj kapiji :stid2:, da sam totalno neobaveštena :stid2:, ali da sam potrefila lokal i lepo se natrčala sa i za Kikijem, koji je hteo da se brčka u obližnjem kanalu... :hahaha:
zdenkavuk
16.03.2008, 00:10
to samo meni moze da se desi da dvaput presadjujem jedno te isto cvece...nije bilo pod konac i blizu je jagoda...pa ajd jovo nanovo ispocetka ...vadi i sadi lol
kataklinger
17.03.2008, 11:10
prvi dan na poslu polomim stap od briska:stid2:
Pinky993
17.03.2008, 12:02
Podjem na rodjus i zaboravim poklon,pogresim dan kod zubara...
yossarian
21.03.2008, 14:13
Стојим на аутобуској станици, и гледам цицу пар метара даље, сређена, напуцана, неке цвике, неке беж хеланке, мааало јача у боковима, таман како треба... и уђемо ми у аутобус, једно слободно место, око мене неки клинци и она, седнем ја тако лепо, баш ме брига. После 2-3 минута лик поред мене устаје, ја се померам до прозора, риба седа поред мене. Возимо се до станице где излазим, поглед ми сам лети на буткице, замолим је да устане да прођем, она устане, кад оно стомачић!
Прво ми је дошло да је питам, извини секо, јеси ли ти трудна или си само мало дебела, али де ћу... и сконтам, вероватно трудна... јесте да је стојала једно 2-3 минуте, али мене жив блам да поједе што јој нисам дао да седне... сигурно је помислила да сам говно неопевано :hahaha:
Али шта да јој радим кад добро изгледа и облачи се тако да се стомачић не примети... :beyond:
Rešim sinoć da ofarbam ovu moju čupavu kosu...znam da sam imala još malo grafitne boje...mislim se...e sad kad je smućkam ima da bude siivaaa...ih!
medjutim u kesi mi se sve farbe koje imam izmešale i poispadale iz kutija a na tubi ne piše koja je boja :huh: dohvatim jednu...ma sigurno je ta...smutim ja to lepo...vidim nešto se crveni :cesces:...ma nek ide život!
Namažem...operem...pogledam se u ogledalo kad ono...kosa mi ljubičasta! :blink:
P...L...U..M....čudno ime za sivu boju :hmm::huh:
...ako neko ume da mi prefarba ovaj avatar biću mu zahvalna :naklon:
starsica
26.03.2008, 22:16
pre nego sto cu se ukljuciti, vracala sam se iz teretane.. i neki klinci tu kod mene na cosku, kao drndaju motore.. i ja prolazim pored njih, tacnije probijam se na uskom trotoaru izmedju tih skalamerija od motora.. kad ono, neki klinja me lupi po guzici :huh:
i ja onako mahinalno, okrenem se, i prvom koji se nasao tu, ja druknem samar instant.. bio on kriv ili ne.. jadan se klinja zbunio a ovi oko njega popadali od smeha.. :dry:
Rešim sinoć da ofarbam ovu moju čupavu kosu...znam da sam imala još malo grafitne boje...mislim se...e sad kad je smućkam ima da bude siivaaa...ih!
medjutim u kesi mi se sve farbe koje imam izmešale i poispadale iz kutija a na tubi ne piše koja je boja :huh: dohvatim jednu...ma sigurno je ta...smutim ja to lepo...vidim nešto se crveni :cesces:...ma nek ide život!
Namažem...operem...pogledam se u ogledalo kad ono...kosa mi ljubičasta! :blink:
P...L...U..M....čudno ime za sivu boju :hmm::huh:
...ako neko ume da mi prefarba ovaj avatar biću mu zahvalna :naklon:
pa dobro da vidimo šta može da se uradi ...:cesces:
http://img180.imageshack.us/img180/3293/62rb6.jpg (http://imageshack.us)
ali ako se malko bolje namestiš ...:roll: mogu bolje da te ufatim...
mislim u kadar :fijuk:
e e e toooo tako sam mislio :uzbud:
http://img180.imageshack.us/img180/2605/najkicauv2.jpg (http://imageshack.us)
e dobro - a sada ... ti nešto reče " biću mu zahvalna" :roll:
Samo meni može da se desi ovaj Uriel :kiss:
Petak mi je dan, rezervisan za ispale - manje ili veće... :hahaha:
Odgovor: Nešto što mrzim, a često radim... - danas, 01:08
Citat:
http://www.vojvodinacafe.com/forum/vc_red/buttons/img_quote.gif Leonard Peltier kaže: http://www.vojvodinacafe.com/forum/vc_red/buttons/viewpost.gif (http://www.vojvodinacafe.com/forum/pricaonica/985-nesto-sto-mrzim-cesto-radim-6.html#post269236)
Eleonora? Ema? Ela? :ces:
Meni se često dešava da zaboravim (iste sekunde kad se upoznam sa nekim) kako se dotični/dotična zove :dry:
Posle zna da bude veoma neprijatno :stid2:
Goga kaže: Isto :hahaha:, pa onda pravim od sebe još veću :crazy: sa pitanjem: '' Izvini 8), nisam te dobro čula '' :roll:
Naravno Kiki i ja smo išli da kupujemo kocke i kockice u omiljenu prodavnicu igračaka... Prodavačicu poznajemo od bebećih ( Kikijevih ) dana..
Cunamijski ulazimo jedno na jednu, drugo na drugu stranu... :uzbud:
'' Kiki, ajde da nam teta Marina pokaže puzzle, :aaa: , izvini, nećemo te oslovljavati sa '' teta '' isuviše si mlada '' :wacko: :hahaha: rekoh i ostadoh živa...
Posle Kikijeve pobede u takmičenju,
ko će više igračaka da donese na pult:
'' Marina, saberi nam pa da se oduzmemo '' :wacko:
'' Goga, nisam Marina, ja sam Ana :aaa: ''
:hmm: :blink:
'' Dobro, Marina 8), idemo mi,
hvala ti na strpljenu,
i nemoj nikome da pričaš za ovaj blam :molitva: ''
( ne računajući ispalu,
po pitanju spontanog obaranja cena,
kao na pijaci :stid2: ).
Leonard Peltier
11.04.2008, 23:11
Petak mi je dan, rezervisan za ispale - manje ili veće... :hahaha:
Slažem se sa Gogom .......... i meni je petak dan za ispale :smeh:
Evo mog "slučaja":
Moja današnja provala br1: Sve vreme sam malog Srkija zvao Đole, a Đoleta sam zvao Srki (inače, radi se o mojim učenicima). Naravno, ja to uopšte nisam primetio, sve dok nisam video da me svi gledaju otprilike ovako :blink::huh:
Namestio sam opštu konfuziju kod dece:stid2:
Na kraju smo se svi toliko smejali, da sam ih zamolio da zamene mesta (čisto da se ne zabunim ponovo) :smeh::hahaha:
Provala br2. Naravno, na narednim časovima sam umesto "ipsilon" govorio "iksilon" :stid2:
:smeh::hahaha:
starsica
12.04.2008, 04:41
izadjemo veceras malo do grada.. i uglavnom svi sem mene pijani.. posebno vozac :dry:
krecemo kuci, a kuma (ona je vozila), pa blago receno trestena.. i sedamo u kola, ja sedam na suvozacko mesto do nje.. i ona curka, pocne da se svadja sa deckom i nije gledala u put i skrene pored.. sreca, uspela da izmanevrise nekako da ne bucnemo u reku i predjemo to malo mosta sto imamo i skucamo se u drvo.. i nikom nista ne fali, samo meni :dry:
kad je udarila u drvo, ja tresnula glavom o instrument tablu..
i zaglavimo u ambulanti, uglavnom zbog mene, ali i druge da pregledaju.. uglavnom, nije mi nista strasno, samo blazi potres mozga, popucali kapilari u oku (tako da nije beonjaca, vec crvenjaca :lol:) i mala ogrebotina od stakla na obrazu.. bice lep oziljak :roll:
tako, s obzirom da sam cuknula glavu.. tesko vama, bicu jos ludja :lol:
robert ns
14.04.2008, 22:37
samo meni moze da se desi,...da ovde naletim na poznate likove...
Neuhvatljiva_
20.04.2008, 21:23
...Sinoc...Obucem neku belu kosuljicu na preklop, malko neobicnog kroja sa dva famozna dugmenceta koja se veoma lako otkopcavaju :smeh: ...a kad se otkopcaju :hahaha:...Elem isli na rodjus,i reko da svratim do cvecare, red je...Izlazim i krecem na parking a lik prolazi u autu i bleji :blink:...Kontam garant nesto nije u redu...a meni em se otkopcala kosulja em mi neki brus cipkast :hahaha::hahaha:....
Dodjemo do ulaza i udjemo u lift, sa sve tortom i famoznim cvetom, dva sprata i stade :huh:...al sto je stao nego sto se posteno protresao :hmm:...Telefon, nema dometa...vec frkenzi nemam kiseonika...a dragi umire od smeha i predlaze mi neke cudne kombinacije :dry: :smeh: ...
Kad sam dovatila ono dugmence za uzbunu mislim da sam probudila i komsije iz obliznje zgrade...:hahaha: Onda je dosao Kal_el sa sve majstorom i srafcigerom :hahaha:
Sinoć sam spasao jednu mladu lepu damu s cvećem i tortom u ruci iz metalnog sanduka u kome je bio lav !
Znam da zvuči neverovatno ali ipak ja sam Kal_el :uzbud:
Sinoć sam spasao jednu mladu lepu damu s cvećem i tortom u ruci iz metalnog sanduka u kome je bio lav !
Znam da zvuči neverovatno ali ipak ja sam Kal_el :uzbud:
...izvukao si moj plen....:dry::dry:
...Sinoc...Obucem neku belu kosuljicu na preklop, malko neobicnog kroja sa dva famozna dugmenceta koja se veoma lako otkopcavaju :smeh: ...a kad se otkopcaju :hahaha:...Elem isli na rodjus,i reko da svratim do cvecare, red je...Izlazim i krecem na parking a lik prolazi u autu i bleji :blink:...Kontam garant nesto nije u redu...a meni em se otkopcala kosulja em mi neki brus cipkast :hahaha::hahaha:....
...imao je bar šta da vidi... :fijuk:
Dodjemo do ulaza i udjemo u lift, sa sve tortom i famoznim cvetom, dva sprata i stade :huh:...al sto je stao nego sto se posteno protresao :hmm:...Telefon, nema dometa...vec frkenzi nemam kiseonika...a dragi umire od smeha i predlaze mi neke cudne kombinacije :dry: :smeh: ...
...gde ti je mladost...:dry: ...mogli smo se pošteno naje....:roll: ...sti torte...:roll:
Kad sam dovatila ono dugmence za uzbunu mislim da sam probudila i komsije iz obliznje zgrade...:hahaha: Onda je dosao Kal_el sa sve majstorom i srafcigerom :hahaha:
...to je sve zbog cveta, rekoh ti da ga ne kupujemo...:dry::dry:
alokin74
20.04.2008, 21:41
pre nego sto cu se ukljuciti, vracala sam se iz teretane.. i neki klinci tu kod mene na cosku, kao drndaju motore.. i ja prolazim pored njih, tacnije probijam se na uskom trotoaru izmedju tih skalamerija od motora.. kad ono, neki klinja me lupi po guzici :huh:
i ja onako mahinalno, okrenem se, i prvom koji se nasao tu, ja druknem samar instant.. bio on kriv ili ne.. jadan se klinja zbunio a ovi oko njega popadali od smeha.. :dry:
Kojim ulicama prolazis kada se vracas iz teretane ???
Voleo bih i ja da dobijem jedan samar.
(Dobicu od zene kada ovo procita)
P.S. Nadam se da je sa okom sve u redu i da nije vise crveno.
**princess**
21.04.2008, 04:50
sutra treba da odgovaram, mnogo je bitna ocena, psihichki se pripremam za ovo vec danima... i sad nema knjige nigde... ja stvaaaarno ne mogu da verujem...
Jučerašnje farbanje yaya.
Neko je sinoć na Forumu pitao,
koliko sam jaja ofarbala,
na šta je dobio odgovor:
''mnogo'' - zar je bitan broj... :huh:
Elem... Pustim mašti na volju,
počnem sa voskom da crtam po jajima,
od srdašaca, zvezdica do smajlija... :uzbud:
Već sam videla pred sobom mini remek dela 8)...
Bat... Od mašte koja je uradila svašta,
ostadoše jaja sa tufničastim dezenom.. :blink:
Gde je kix? :aaa: :hahaha:
starsica
26.04.2008, 03:42
ma.. samo ja mogu ovoliko da se napijem i ovoliko da brinem.. ne znam kad mi je gore.. trezna ili cirke.. :dry:
u sustini.. sestru mi muva lik za koga znam da je apsolutni debil... i ne obracam paznju na nju i odem.. posle 20 minuta krecemo kuci a nje nema.. otisla sa likom..
tako da.. sad sam na stand by_ju jer je cekam.. briga, strah, plasim se gde je, i sta je.. :dry:
ako je ovako biti sestra.. kako li je tek biti majka..
ispala mi plomba iz zuba a zubar slavi praznik....neko ce sotati krezub :(
Savannah
26.04.2008, 15:48
obasjala sam mjesecinom parkiraliste ispred samoposluge usred bijelog dana, puhne vjetar, zalepsa haljina...kukujaoinaopako :stid2:
Naspavala sam se i probudila oko ponoći, kao i sve :crazy:.
Pokušavala sam da se ulogujem na Vkafe.
Pomislila sam da je problem sa Mozillom, pa sam prešla na IE, koji takođe nije fercerao, da bih na kraju završila sa Operom...
Sve sam stranice otvarala bez problema, sem Vkafea.
Prijateljica, koja je bila sa mnom na msnu me pita, uz put:
''Na čemu si?'' :cesces:, - ''Na mozilli'' :hahaha: :hahaha: :hahaha:...
Uz put sam izbrisala sve kukije, resetovala računar, skenirala ga i ''digla'' ruke od svega :wacko:.
Skoknula do telekoma da vidim koliko mi je telefonski račun :kez: , rekoh 'ajd da probam još jednom... Uspela sam :uzbud:.
Posle svega što sam napravila :wacko:, ispostavilo se da je problem u lelekomu :dry:, ali - ko zna zašto je sve to dobro :hahaha: :hahaha: :hahaha:...
Ma, nije dobro uopšte... :hahaha:
:roll: Izrokala sam komp, zato što sam kao mazga :roll:...
...ulazim u kupatilo, pogledam u ogledalo i sva se zbunim...........zaboravila sam da imam naočare pa mi nije u momentu bilo jasno sta se desilo samnom...:hahaha::hahaha::hahaha:.......strašno
Desilo mi se pre jedno nedelju-dve dana...:stid2:
Odem kod prijateljice,parkirala ispred kapije i sedim u kolima...pokušavam da pokupim sve sa sedišta...napokon pokupim,zalupim vrata od kola i zaboravim ključ u volanu..vrata su se naravno zaključala. :wtf:
Gledam i ne mogu da verujem,mislim :conf: ...imam rezervni ključ,ali 10-ak kilometara dalje... :plakanje:
Uđem kod nje i kontamo šta da radim...ma je*e mi se,ići ću busom,pa se vratiti...skuvala kafu,sedimo,ćaskamo...naiđe njen brat,razvezasmo i sa njim :sto:...ja mu se pohvalim šta sam uradila,a on se smeje i ispriča kako je i on to nedavno uradio sa svojim kolima,ali srećom u svome dvorištu...nije imao rezervi ključ,pa mu je kum obijao kola sa testerom.
Bacismo se mi u potragu za testerom :uzbud:,nađosmo je i obismo moja kola. :crazy:
Mislim...šta reći,a ne zaplakati. :stid2:
Leonard Peltier
19.05.2008, 17:00
Noć muzeja 17.05.2008. negde oko 1:20h
Uvod: pored muzeja se nalazi caffe "Museum" (originalno, zar ne?) :roll: iz kojeg baš u tom trenutku trešti glasna i krajnje iritirajuća pesma (neki turbo shit) koja je totalno u neskladu sa rečima: "muzej", "umetnost", "kultura" ....
Mene kao da su pustili u prodavnicu čokolade a ne u muzej, vrtim se k'o suncokret da mi slučajno nešto ne promakne :uzbud:
Nailazim do jedne predivne slike koja me je na prvi pogled fascinirala. Gledam ja tu sliku i upijam svaki detalj na njoj, ali me pesma u pozadini (prozori su bili otvoreni) polako, ali sigurno dovodi do ludila (do tada je bila relativno prihvatljiva muzika). Ma koliko se trudio da se isključim, pesma je toliko glasna/iritirajuća da ne čujem svoje misli :bes4:
I tako, u jednom trenutku sav izgubljen u prostoru i vremenu, nisam ni primetio da je u rasponu 5-10m od mene jedno desetak ljudi. Količina besa, zbog totalno idiotske pesme koja toliko iritira, je dosegla vrhunac i ja krajnje nesvesno sočno opsujem :stid2:
Naravno, ne moram ni da vam spominjem da je baš u tom trenutku došlo do kratkog prekida između dve pesme :dry:
Izrazi lica ljudi oko mene: :wtf: :sokiran: :blink: :huh::stid2::hmm:
A ja sam odregovao ovako: :fijuk: :gone:
Dok sam prelazila jako "dobro uradjen" pruzni prelaz, upala mi je shtikla a voz ide.:molitva::vesticakikica:..razmisljala sam par sekundi da li da spasim sebe ili nove nanulice.....
Da prilegnem u ovo doba... 'ajde lako vam veče,vidimo se kada mi bude vreme ručku,pošto sam tek doručkovao... pa pa
Samo meni moze da se desi da dozvolim da me izvede iz takta jedan prostak. I da kasno ukapiram da ignore lista zbog takvih lelemuda i postoji. :uredu:
starsica
21.05.2008, 01:01
malopre, kad sam zavrsila tusiranje, lacem se svoje kreme da se namackam.. kad ono, prazna tuba :dry: missim, skontam to u jedan sat, vazi.. i posto odavno nisam ostala bez kreme, obicno kupim dan ranije (znala sam da cu u prodavnici zaboraviti nesto, jeb'la me cokolada :hahaha:) 'ajde gledam tamo na polici medj' onim kremama, uzimam jednu, namazem se.. i pogledam rok trajanja.. istekao.. naravno.. :dry:
'ajde, ponovo pod tus, da skinem to cudo sa sebe, dok mi koza nije otpala..
zavrsim sa tusiranjem Jopet, blenem u onu policu sa kremama.. samo cu da kazem da sam namazala ruke i tek onda shvatila da treba da pogledam rok trajanja.. ma nista, samo sam ovog puta oprala ruke nad lavaboom..
uhvatila sam kremu koju koristim za lice (Bekutan, univerzalno) i namazala se, a u tri lepe..
missim.. i ne znam koji ih moj drzim kad im je rok odavno rekao domindzenja :dry:
...da odem u skolu po indijanca otkopcanog slica. I da se pitam zasto se deca kikocu kad prodju pored mene. I da posle toga odem u veleprodaju...sevaju drecavo zelene gace, a indijanci mi nista ne govore. Tek kad sam dosla kuci i upalila skype da se gledam sa starom majkom ona mi rekla da zatvorim ducan.
Jedna je majka. 8) A indijanci ce da me zapamte. :dry:
...bas me podseti krezava.... Ja sam otisla jednom na posao sa sve viklerima:uzbud:
http://i238.photobucket.com/albums/ff146/reklamerko/NebojsaiNadja.jpg
Leonard Peltier
11.06.2008, 14:51
Uspeo sam da se potpišem različito na 3 diplome :hmm:
Kako? Eeeeeeeee 8)
Mnogo truda i samoodricanja :smeh:
:celepenka:
Kiki je danas vadio krv. Em što je plakao kao kiša, em što smo dobili mlađaHnog laboranta, koji se valjda malo uznemirio, kada je video to grlato čudo - čedo, i počeo i on da se dere :dry: na Kikija.
Brojala sam u sebi 1, 2, 3, BUM i samo zamislila sledeću sliku ____ :tiganj:
:osmeh:
Rekoh: ''Slušaj mali ( :hahaha: ) , dovoljno je što je moje dete uplašeno, još ti urlaš, kao da ćemo u najblažem slučaju da ti uradimo opercaiju na otvorenom srcu. Smiri se, i učini to - što bezbolnije.''
:blink: ućutao je.
Zar pored malenog deteta, moram da smirujem i laborante? :dry:
Kakav sam rucak spremila danas...pa to se desava jednom u 3 meseca. Najela sam se kao prase.
Sednem posle rucka u fotelju, podignem noge na tabure, zapalim cigaru...Osecam slatkasti ukus u ustima. :blink::hmm: Reko'...baba gotova si. Odmah sam pomislila na _dedinog_ rodjaka koji je pre nego sto ce umreti svima govorio da oseca miris cveca i slatkasti ukus u ustima. Bog da mu dusu prosti, nedugo zatim je i mirisao cvece, al' odole.
Coknem ja tako jezikom o nepce nekoliko puta, ustanem da vidim da li mi se manta u glavi i tada primetim da indijanci chuche iza kreveta i cerekaju se.
-"Sta se vi kerebechite? "
-:hahaha:
-"Govori sta je smesno dok nisam pandrknula!"
Natezala sam se ja s njima pa sigurno 10 minuta, dok mali taster nije otkucao starijeg brata da mi je ovaj naprskao cigare parfemom. :dry:
Mislim, samo meni moze da se desi da se tako utripujem. :dry:
Krenem rukom da stavim cigaretu u pepeljaru, omašim istu i uhvatim cigaru za žar, ispečem lepo tri prsta ali spasem tastaturu.
E sad 'oće oči da mi ispadnu koliko me bole i peku prsti.Srećom mogu da kuckam jednom rukom.
Jutros sam otišla kod zubara :osmeh: ...
Nisam stigla da popijem kafu, što znači da je mozak funkcionisao na rezervi.
Čekajući u ordinaciji, pričala sam sa mojim tatom,
sa kojim se nisam videla zilion godina. :uzbud:
Pojavljuje se žena, na koju sam reagovala '' :blink: '' , i prekorno pogledala tatu, rekavši mu:
''Zar nisi prepoznao čika Banetovu ćerku, stažira ovde?''
Dragi tata, nije obratio pažnju na moj komentar. ( naravno ) :hahaha:
Gospođa je ušla u ordinaciju, poželevši nam dobro jutro,
jer nije teško biti fin. :)
Nakon izvesnog vremena, izlaze dve žene,
srdačno se pozdravljaju sa nama :huh:
:celepenka:
''Jao, tetka Neno, izvinite, pomešala sam vas sa vašom ćerkom!''
(naravno da liče, ali ipak postoji vremenska razlika između njih :hahaha: )
'Ladno sam od majke i ćerke, napravila jednojajčane bliznakinje. :roll:
Zaista je petak moj dan za ovakve ''radove''. 8)
starsica
22.06.2008, 14:41
ovo moze i na smejanje ali ok, ovo je isto pogodno..
juce na svirci, iz guzve one, zapalim sa drugaricama na Tuborgov stand da kupim pivo, da se raz'ladim, posto mi je abnormalno toplo i zagusljivo medj' onim ljudima.. i sad, prolazimo pored neke grupice tipova i jedan lik, ima sigurno 2 metra, iskoci pred mene i drmne me za sisu :huh: i ja stvarno bukvalno sa tom facom :huh: i kaze on nesto, ja ga ne razumem, gledam kroz njega, on mi se nesto kao ceri i ponovi mi: "Daj mi sisu da se igram" i pocne da se smeje :huh:
ja i dalje sa :huh: facom..
i od muke, pocinjem da se smejem kao luda na brasno :lol: i kad sam se smirila, samo sam se okrenula da odem i cujem lika kako dovikuje za mnom: "A da se igram, a?"
ma da, vazi, samo da se vratim tuda :lol:.. dodji juce bato.. :lol:
i onda.. vracamo se mi u masu (drugim putem :lol: ) i ja ne skontam neku nizbrdicu sitnu i prospem se svom duzinom onako sa pivom koje sam prosula po drugaricinoj guzici :lol: manje vise sto sam pala, ja sam se na zemlji toliko smejala (kao i inace svi oko mene :lol: ) da mene i sad boli stomak :lol:
Sedim sinoć i kuckam, izađem za tren na terasu, vraćam se za komp i vidim da mi je puk'o net.
Krenem lepo ponovo da se konektujem a ono počne da krči kao da sam kuljučila mešalicu za beton!:blink: Okrenem se i vidim da sam zakačila tel. kabel vratima i pomislim da sam ga precvikala :celepenka:.
Uhvatim se za telefon a on ćuti :cesces:
Uhvatim se za drugi telefon i on ćuti :cesces:
I tako...zbog vrućine majstori rade noću pa smo svi sinoć ostali bez telefona do jutros :dry:
Al' neće još dugo :zlocko:.......ide shacky danas da ugovori wireless :uzbud:
Redovni štrapacirung.
Obilaženje radnje sa bebećim proizvodima, nama omiljene.
Da, upravo one u kojoj radi Ana,
koju obavezno prekrstim u Marinu.
Rešila sam da doskočim sebi.
Pevali smo uz put:
''Da l' ste čuli novost dana...
Ana voli Milovana...
Ništa piće ništa hrana... '' :blabla:
Standardno furiozno ulećemo u prodavnicu.
''Dobar dan, Ana ( :jupi: ) '' ... (o, najzad sam uspela)
...da li vršite kommmmisijsku :blink: , pardon komisionu prodaju'' :stid2: ...
Kakve komisije :hahaha: .
Sebi delujem kao mama-oktopod, kada uletimo tamo.
Kiki uzima sve moguće i nemoguće igračke,
pričam sa Anom, uz put vraćam igračke na mesto,
gledam šta bih mogla da kupim, kalkulišem, preračunavam se.
Možda zato imam toliko blamova samo u toj radnji. :ces:
E! Gde su ostale prodavnice... :kuler:
NSdjanka
17.07.2008, 21:42
Jutros "na vreme" krenem na posao jer sam do poslednjeg trenutka visila ovde... Papučice na štiklice,a teta baš oprala stepenište... Bokte kako boli!!!! :wacko: Samo sam molila boga da niko od komšija ne izađe dok ne ustanem... Čujem ,otvaraju se vrata i NSdjanče proviruje: "Ej mama, jesi dobro?"...E sad sam super :dry:... Ako neko nije znao ko se to tako zvučno smandrljao niz stepenice, posle ovoga više nije bio u nedoumici... Ovako me ne bi "ucrnio" ni jedan solarijum... Nevolja je jedino što mi je crn samo jedan deo tela 8)... Ali, zato sam ja od sutra na godišnjem!!! :jupi: A kuckam sedeći na staroj gumi za plivanje... :dry:
...jedna bije toljagom druga tiganjem...:roll: ...a mene ništa ne boli...:roll: :plaz2:
starsica
18.07.2008, 01:18
Veceras, na svirci, drugarica i ja kuliramo saS pivom u van hend a cigareten u drugoj hend (znam, znam.. iskorenicu i tu naviku uskoro :stid2: ) i ja se latim fona da ufotkam grupu i da slikam po koji motor :uzbud: i krenem ja tako, fotkam okolo.. i spazim neki motor koji je prepravljen u kabriolet :uzbud: odma' se dadoh na posao.. samo nisam primetila (ili bolje receno, nisam obracala paznju) da je u i oko tih kola njih petoro :lol: i zavrsim ja fotkanje, i vrcem telefon u tasnu i drugarica me drma i pokazuje mi na njih.. a likovi se razmahali, zovu mene i nju da dodjemo tamo :lol: ja im mahnem nazad i dam rukom gest zahvalnosti ali da nam je ok i tu.. i ne lezi vraze, prilazi nama lik i pocinje da spika nesto na madjarskom.. a ja jako slabo divanim madzarski :lol: i sporazumemo se mi tu i drmne on mene za ruku i odvede sa drugaricom do kola :dry:
a doveo me je do kola pod izgovorom da ti likovi znaju srpski i da ce mi prevesti to sto on kaze (mislim se, boli me bas dupe, nisam zainteresovana :lol: ali 'ajde, kad sam lepo vaspitana :andja: ) i krene upoznavanje.. jedan lik, drugi lik.. drugi lik.. drugi lik ne pusta moju ruku :lol: kaze on meni na improvizovanom srpskom: "Ti jako lepa, ti dobro dupe i ti jako znojava ruka" :lol: reko: "Tebi su ruke mokre od piva, 'ajde sad sikter more od mene" :lol: ali ne pusta lik, samo mi se kezi u facu a NZ, nema dva prednja zuba :lol: fantastishen :lol:
izvukoh se uz lajnu da mi se jako piski (na sta se on ponudio da mi drzi vrata.. mislim se, hteo bi, a? :lol: ) i zapalim na totalno drugi kraj livade :lol:
ae u tri lepe :kuler:
carobnica
19.07.2008, 20:54
u sred apoteke da mi se prospu sve sitne pare iz novcanika..:dry:skupljaj ,skupljaj,..i nadaj se da deda sto iza u redu stoji ne blene gde ne treba:stid2:
Obožavam da jedem kuvani kukuruz, još više obožavam da ostanem bez konca za zube. E to mi se desilo danas. Celo poslepodne pokušavam da iščačkam prokletinje između zuba. Imam utisak da ako se nasmejem poplašiću sav komšiluk.:kez:
Obožavam da jedem kuvani kukuruz, još više obožavam da ostanem bez konca za zube. E to mi se desilo danas. Celo poslepodne pokušavam da iščačkam prokletinje između zuba. Imam utisak da ako se nasmejem poplašiću sav komšiluk.:kez:
Što ne uzmeš običan konac, za prvu pomoć? :hmm:
Zato što sam probala jednom pa mi je konac pukao i još se i on zagalavio međ' zubima:smeh:......ma haos iščačkati to posle...:jok:
...pita moj stariji sin danas neuhvatljivu : "jel tebi ne smeta kad tata prica sa drugim zenama na kompjuteru?" ....:pehar::pehar:
...i odgovor naravno sledi: "eto vidis i deca su primetila!"... :roll: :hahaha: :hahaha:
veverica
25.07.2008, 03:16
Da nađem detelinu sa pet listova... :fijuk:
I to ne jednu, nego tri... :roll:
Evo je prva:
http://img244.imageshack.us/img244/2796/24072008ht0.jpg
druga:
http://img70.imageshack.us/img70/7059/24072008002gc9.jpg
treća:
http://img525.imageshack.us/img525/1826/24072008003qi2.jpg
Ove sa četiri nisu više interesantne... :fijuk: Ima ih ko pleve... :smeh:
Sanjam noćas neke nebuloze, po običaju, i u jednom momentu osetim da me nešto hladno poprskalo po stopalima...:sokiran:
Skočim, onako zbunjena, prodrmam gospodina kraj sebe sa rečima 'neko me prskaaa'...:hmm:
Gledam po onom mraku, dignem pogled a mačor još uvek viri kroz krovni prozor, ni njemu nije jasno šta se dešava...
Jbt, 'ladno je mačor obeležavao teritoriju po krovu i poprskao i mene kroz otvoren prozor :uzbud:...obeležio me :uzbud:
E kad me noćas nije strefila srčka, nikad neće :hahaha::hahaha::hahaha:
NSdjanka
01.08.2008, 23:41
Smućkala bratu u kafu limuntus umesto šećera... :wacko:
Mene je opet zezala struja. Nas dve se izgleda bas ne volimo:cesces:
Ovoga puta nije bilo direktnog napada na moju licnost vec je "samo" izbacilo osigurac kada sam ja pritisla prekidac da upalim svetlo:hmm:
Sreca pa je bio u pitanju automatski osigurac i sama sam ga popravljala(samo podigla i resila problem uz zamenu sijalice);)
Juri me ovo moje dete celo popodne da idem sa njim u bazen. I konačno me natera.
Brčkamo se , skačemo, bacamo, u jednom trenutku kaže meni moje zlato :"mama, gledaj sad ovo!" i umesto da se iz okreta baci u vodu, iz okreta mi opali takvu šamarčinu da mi se uvo zapušilo....:blink:
Nimije bilo dobro, idalje mi nije dobro :wacko:
Ne da ima tešku ruku, a tek zamah zjuuuu....
Savannah
06.08.2008, 16:20
Ustala sam jutros sa takvom migrenom da me je doslovce boljelo drzat oci otvorene. Obucem se, operem zube i stavim sumecu tabletu u casu vode da se otopi prije nego odem da prosecem psa. Secem ja tako, nabila suncane naocale na nos jer me svjetlo ubija i psujem sve redom od lekara do apotekara kad mi ni tableta od 500 mg ne pomaze. Da nisam ozednila kojih sat i po kasnije i da nisam ugledala casu sa vodom i razmucenom tabletom u njoj ko' zna koga bih se jos spomenula...Jebo Ibuprofen, Ginko meni treba...:roll::roll:
starsica
09.08.2008, 14:32
sinoc, pre nego sto cu da legnem da spavam, ukljucim torent, pade mi na pamet da bih mogla da skinem jedan program.. i ok, pronadjem ja, skinem to.. krenem da ga instaliram i pocne instalacija.. kad odjednom, pojavi se 150 prozora sa natpisima "Virus found, Spyware, Trojan, Instal this instal that.." i ae kontam, mozda ako mu dam dozu bez struje (restartujem ga) onda dodje sebi.. ma da hoce moju kitu da dodje sebi :dry: cim sam ga upalila, imam sta i da vidim.. na desktopu, sve crno jbt :huh: i neki znak i crvenim slovima pise nesto za spyware.. i to mi pozadina, a pozadina je link i gde god kliknem otvara mi IE da instaliram neke gluposti, da skeniram, da radim pizde materine :dry: sreca, skontam ja da to mogu da maknem u stranu, ae znaci bar to nije toliko strasno.. pogledam ja u sat da vidim koliko je.. kad ono, OVOLIKIM slovima pise "VIRUS ALERT!" :dry: idem dalje.. totalno mi nestale sve ikonice sa deska, ukljucujuci i My Computer i My Documents :dry: nema gi nigde :dry:svi fajlovi pobrisani, sve nestalo :dry:
ali snadjem se ja i uspem da izmantam nekako.. uglavnom, nista nije obrisano, sve je u kompu, samo da ga jebem, skriveno nekako :dry: ali tu je, to je bitno..
pokusam da aktiviram Spyboot, ali nece :dry: ne radi mi nista, ovaj trazi neki Update, nece da ga pokrene, pokusam ja da ga obrisem pa da ga instaliram ponovo.. uglavnom prcala sam se sa tim do pola 6 i jedino sto sam uspela da uradim kako treba je da me efikasno strefi takva glavobolja da mi dodje da vristim :grr:
i sad konstantno izbacuje neke prozorcice sa necim da instaliram, da skeniram.. more, gon'te se u pizdu materinu :grr:
ako ne pomogne nista sto ja znam, trazim pomoc ovde.. ako niko ne procita ovaj post pa se ne ponudi sam da pomogne :roll:
a ako nista.. u ponedeljak ide kod cika doce da mu lepo jebemo kevu.. :dry:
Chupe, ja kad bih bila toliko besna jer su mi nestale ikonice sa ekrana, nacrtala bih ih markerom na monitoru. :uredu: I bile bi mnooogo lepse nego sto su sad. :kez: Mrzim viruse :wacko:
A sta meni moze da se desi? :dry: Da odem na Nijagaru a da pre toga ne napunim baterije u fotoaparatu. Da mi Zoe bude navigator u povratku :wacko:
Ali tome lepo kazem- zajebi! Jer mi se juche desio i indijanski rezervat! :uzbud:
starsica
14.08.2008, 23:47
kao sto je poznato svekoliko auditorijumu, pre neg' sto sam se ulogovala, otisla sam da skuvam jednu picu da rucam veceru :osmeh: uzmem testo, lepo sve zbuckam, stavim svega i svacega.. napravim krtog na stolu.. i reko, ae ncu ga sklanjati sad, nego cu kad krenem..
zavrsi pica sa kuvanjem, isecem je ja, stavim na tanjir.. i izadjem iz kuhinje vec, kad se setim da nisam sklonila krtog sa stola.. nista vrnem se ja da ga sklonim.. u jednu ruku je stalo sve, sva sreca pa nisam mnogo krtozila.. i odem da bacim ja to..
stignem ja gore do kompa, pogledam u tanjir.. jbt prazno :huh:
setim se ja..
uglavnom, kad sam usla u spajz, sigurno sam, kad sam htela da bacim smece, bacila picu u kantu a smece sam stavial u frizider.. :dry: sad se mislim.. da li da izvadim picu i oduvam prasinu i pojedem.. ili pocastim macke i keru..
videcemo kasnije..
a u medjuvremenu.. prijatno mi.. :dry:
...Mozda sam ja vec negde nesto napisala o ovome, ali nemojte mi zameriti. Ima ih i koji su mladji, a vise izlapeli:smeh:
DakleM... Nastelujem se ja da sa babom i njenim indijanerima idem na Nijagaru. Ucinilo se da ce biti hladno, a klinci nisu imali dovoljno tople garderobe, pa smo svratili u jednu prodavnicu da im baba kupi po duks. Ispred prodavnice, ja skontam da sam majcu obukla naopacke:blink: A baba cuti ko ..zda:cesces: Uletim ja u prodavnicu - pravac "garderoba" da preokrenem majicu:uzbud:
Istog tog dana, nesto ranije, nisam ni primetila da su mi na nogama razlicite apostolke:uzbud:
Posrale me 2 ptice u roku od pola sata. :pehar: Mozda je i jedna ptica 2 puta:ces:
A baba cuti ko ..zda:cesces:
Pa kad nisam vid'o. :beyond:
A i da sam vid'o, ne verujem da bih ti rek'o :smeh:
A i kad bih ti rek'o ne bi mi verovala :hahaha:
Molim da se notira 8)
Sačuvanih poruka 101, od 100 dozvoljenih. (Isprazni direktorijum)
:flower:
baba ahahahahahhahah wrhu 1 !
a meni se desilo jutros ja kupujem hleb..i bas izaberem hleb od juce..koji je bio na cosku..u red sa jutrasnjim :(
prewrnuta_torta
18.08.2008, 22:39
da se prehladim u sred leta ):
kristina-cica
21.08.2008, 20:39
Ljudi pala sam sa stolice k'o kreten neki!
Znaci moji momci su pucali od smeha pokusavajuci da mi pomognu i podignu me, ali ja sam se tako dobro lupila da mi je doslo da vristim od bolova.
Stvar je u tome sto sam razbila levi guz. Jesam zivota mi!
Sad sedim onako nakereno samo na desnom.
Moj dragi zaboravi pa u prolazu me onako od milja malo potapsa po dupencetu, a ja vrisnem da se i on uplasi ne kontajuci sta je uradio.
E sad svi paze da mi ne dotaknu guzu.
To zaista samo meni moze da se desi i STOP zabranjeno smejanje... :fijuk:
Zvonchica
23.08.2008, 14:51
Torba mi širom otvorena, zakačena za stolicu samo jednom ručkom, drškom, šta li je već, a odmah tu pored stolice je prozor, na kom je nenormalno zujala muva.. Ubijem ja tu muvu malopre i upadne mi u torbu.. :dry:
Sad me tako mrzi da vadim sve da bih je našla.. Bem ti muvu i stolicu i torbu i prozor.. ko je *ebe, neka je tamo..
starsica
24.08.2008, 16:33
sinoc sam prglasena za mis mokre majce :hahaha:
elem djelem.. idem redom..
pre neki dan, kad bejah u eNeSu, kupila sam neku zutu majcu koja je skroz otvorena i spreda i pozadi, nosi se bez grudnjaka i malo je onako.. pa providna :lol: nije strasno, malo se vidi, cisto se samo nazire ono sto treba..
i sad, sinoc izadjem aj na neku zivu svirku na otvorenom, u toj majci.. bilo je super stvarno, samo je bilo malo hladno, ali ja crkni-pukni da ibucem tu kajcu, makar zaradila upalu pluca :hahaha:
i.. krene vetrina neka da duva.. ajaoooo.. kisa jbt :hahaha: a nemas gde da se sklonis, nigde zaklona do vraga.. a ja prvi put u zivotu uzela i ispeglala kosu :lol: odjednom pljuscina pala majku mu njegovu, a ja stojim na sred onog igralista u guzvi, i smejem se sama sebi :dry: pa nista, kad ne mozes da pobegnes, tu si di si :roll: zapalila cigaru nekako, i ajmo :uzbud: pici pljusak, pici svirka ali picim i ja :uzbud: bila sam najglasnija i najzivlja tamo :hahaha: nas par smo bili jedine budale koji su djuskali na kisi :) i polako je stao pljusak, ovi sto su se sklonili pod drvece su izmileli napolje (a onako, kad pogledas u njih kako stoje zbijeni, lice na mrave :hahaha: ) i poceli da igraju.. a nas par k'o misevi, do gole koze mokri.. a meni se maja skupila uz telo, skroz mokra i sve se vidi ali bukvalno sve :hahaha: bila sam ogoljena sasvim.. i sta sad.. pa nista, nosih se sa tim ponosno.. sto bi znacilo, isprsila sam se da se jos bolje vide :hahaha:svi koji me znaju su mi prisli da mi kazu da sam mis mokre majce i da licim na Svabicu tako :hahaha: jos mi i par devojaka prislo da mi pohvali properties :stid2: ali sam se veoma brzo pokupila i dosla kuci posto sam se smrzla kao ljubinka :hahaha: tako da necu dobiti upalu pluca vec upalu plucne maramice..
apciha :hahaha:
CHichaGlisha
24.08.2008, 18:31
Kakav maler.
Stvarno me gurnula zzena niz stepenice.
Idem chaskom do Hitne Hospitaonice da mi previju slomljene ruke(kao slamke) i noge (ko u misha) i naprslu vugla :(
pa se vracam
(sa gipsovima langetama i koritima):wacko:
http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/fotke/getplast.jpg
Nenad_DPb
28.08.2008, 03:59
Pre nekih 5 min sam shvatio da nemam ispit ujutru :dry: :uzbud:, nego sutra ujutru (29.8) :uredu: i da sam bezveze ostao budan celu noc i ponavljao kad sam to mogao sutra po danu, btw sa posla sam stigao kuci u 23h i bas mi se spavalo :lazy::zid:... I srecom sam slucajno bacio pogled na raspored ispita i prosto nisam mogao da verujem...:huh: I sad mi se ne spava, nemam zelju od zezanja bez potrebe i otvorio sam :bigbeer: da se malo smirim.:stid2:
...lik drzi agenciju za promet nekretnina...znamo se godinama,skroz je ok...zove me danas i kaze...ajde dodji do mene...kada sam dosao kaze...ajde idemo da ti pokazem jednu kucu...stignemo na gajbu...on mi objasnjava...ja se zaljubio na prvi pogled...vec gledam gde cu sta da uradim...a pogled na ceo grad...milina...pricamo tako jedno 20-ak minuta...i ja vec vidim kako se useljavam...krenemo nazad,kad njemu zvoni telefon...tip koji prodaje tu kucu...otkazao...predomislio se...ja popizdim nevidjeno...rekoh...ko je taj?...daj ime i prezime...jebacu mu kevu...4 meseca nije prodao kucu i sada kada sam ja naisao,on odustaje...:dry:
...sutra idem da ga pitam...sta bi vise voleo...batu ili seku...8)
starsica
07.09.2008, 18:26
danas se kod nas zatvara bazen, odnosno kraj sezone pa dogodine jovo nanovo.. i odem ja sa mojom kompanijom, napolju crnci lipsu koliko je toplo :roll: odemo mi tamo, kad pored vode nije bas toplo.. nesto mi se nije kupalo pa sam se skinula u kupaci i samo umocial noge, cisto da ne propustim poslednji dan :roll: nista, cmarila se tako u vodi nekih sat vremena, nisam smela da udjem posto mi je bila zdravo jako 'ladno iako su me deca okolo isprskala taman toliko kao da se kupala :roll: pre nekih pola sata, krecemo mi kuci, obucem se, tj. presvucem, skinem kupaci i odenem se u ostale asesoare koji idu ispod letnje 'aljine.. i ae reko da pipnem ove godine poslednji put vodu, cisto da me zelja mine.. i cucnem pored bazena, i kako sam se nagnula.. izgubim ravnotezu :dry: i upadnem u bazen :dry: obucena, spremna za polazak kuci, cak mi je i peskir bio suv.. :dry: pa sad.. kad sam vec u baznu.. oanko u haljincetu otplivala jednu duz.. pa ko ga jebe :roll: sad sam overila bazen dogodine skroz :dry:
Zamenim neke evre juče u menjačnici i ne prebrojim ih, naravno, glava mi je bila na nekom desetom mestu... I posle plaćam nešto, i vidim, dao mi hiljadu manje. Odem ja nazad. On kaže: ne zna je li mi dao manje. Sad, je li namerno, ili ne - ne znam. Kriv sam ja. Nego, sjajna stvar je što mi je od poslednje plate ostalo samo 2500, za neke skromnije patike... A sad ću do zime šipčiti u starkama, kad sam finansijski degenerik :ljutko:
starsica
07.09.2008, 20:47
pa zar ne stoji na priznanici koju dobijes i iznos koji si dobio i iznos novca koji si promenio? :hmm: po tome bi trebalo da je video ovaj u menjacnici..
bogami, da mene rebnu za taj iznos, prevrnula bih naopacke menjacnicu :roll:
Zakacila sam neki virus na kompu.Sve mi se nesto izbrkalo.Ni tastaura me ne slusa.Nece lepo da mi pise srpski.HELP!
pa zar ne stoji na priznanici koju dobijes i iznos koji si dobio i iznos novca koji si promenio? :hmm: po tome bi trebalo da je video ovaj u menjacnici..
bogami, da mene rebnu za taj iznos, prevrnula bih naopacke menjacnicu :roll:
Piše sve, ali čovek kaže da mi je to negde ispalo, a ja ne mogu da dokažem da nije. Jbg. Za prosutim mlekom...
prewrnuta_torta
08.09.2008, 00:31
po prvi put pocne dobar film na obojenoj televiziji...(a da se ne prikazuje po 5x) smestim se ispred ekrana, napravim limunadu... i nestane struja... ponadam se da ce brzo doci (struja)... i jos sam srecna jer znam da reklame traju po pola sata, pa necu nista bitno propustiti... i cekala sam, cekala... i sada je tek dosla struja... :dry: nista od mog filma... :dry:
starsica
11.09.2008, 16:25
sinoc, odem ja da se bucnem pred gledanje filma i pustim muziku preko telefona, najglasnije sto moze a isto tako i pustih glase svoje..u medjuvremenu otvorila sam prozor od kupatila, cisto da se ne uparim unutra.. i sad, pored te silne muzike, jako malo mozes od spoljasnih glasova da cujes.. i zacutim ja posto sam cula kao neko rezanje.. ali fazon da bude veci, cujem kako mi rezi na prozoru :huh: a ja na spratu :huh: ugasim ja mjuzu, prestanem da pevam i ispostavi se da je golub.. ma dobro, smirim se ja, nastavim da se kupam.. kad mama moja, ulece golub u kupatilo :blink: leti k'o blesav, ja vristim, ovaj nikako da izleti napolje, ja jebem mamu onom ko je skinuo til sa prozora u kupatilu, kad golub se zaustavlja na bojleru, nekih 1 metar iznad moje glave :huh: i pusti tovar :dry: niz bojler, meni po cistoj kosi :grr: u to vreme, vec sam urlanjem alarmirala celu kucu i svi se sjatili pred kupatilo.. pola njih mi jebe kevu sto sam ih probudila a druga polovina (druga polovina je mama :lol: ) samo sto u nesvest ne padne od neizvestosti koji mi je :lol: golub se onako, bas lepo odomacio na bojleru i nece napolje.. :dry: i sta sad.. ja sam se onako sa govancetom an glavi izvukla napolje, dok ga cale nije isterao iz kupatila u etar.. :roll:
i ne, nemam vise govance na glavi.. oprala sam ga jos sinoc.. :hahaha:
Prvo i pre svega 'bem ti facebook. :dry:
Ubacila me Teodorche na listu prijatelja i ja kontam da je to ovo moje chupe aka starsica. Gledam njene fotke i na jednoj lezi na krevetu s drugaricom koja joj nekako kako bih rekla...proucava buljson. :toljaga:
I naravno, odmah dodam komentar na fotku: (ovako nekako) chupe, sto ti ovo devojche gleda u buljson...jel pitala ona mene da li sme?
Na taj komentar nisam dobila odgovor. Pomislih, kako je nevaspitana. :wacko:
Elem djelem, kuckam se ja pre neko veche sa starsicom na msn, gledam njenu fotku...:huh: uopste ne lichi na sebe :cesces: Na facebook fotkama ima braon oci i lichi pomalo na Mirjanu Karanovic, a na msn, ochi plave kao more i ne lici na Karanovicku :hahaha:
Pitam ja nju o cemu se radi i ona mi odgovori: Babs, ja nemam profil na facebook.
:wtf::blink::huh::blink: i onda naravno :hahaha::hahaha::hahaha:
Situejsn nambr 2 opet mi starsica zaprzila corbu :dry: i to posteno :hahaha:
Komentar u reputaciji na temi Leonard Peltier, nesto u fazonu da sam nedostajala i dobijem smajli :ljubac:
Prvo pomislim, otkud je Leonard toliko prisan sa mnom..? :blink: Ali ajde, ljubac je ljubac, kupio me je za sva vremena :stid2:
Posaljem ja njemu pp, zahvalim se i jos kazem da bih otisla i ranije da sam znala da je to jedini nacin da dobijem cmoku od njega. Jeboteeee :hahaha:
I opet nema odgovora, tako da pomislim i za njega kako je nevaspitan. :wacko:
Malopre gledam reputacije...pogledam malo bolje...pa jos bolje...pa jebem te coravu :hahaha: Nije mi Leonard dao reputaciju nego starsica :hahaha::hahaha:
starsica
14.09.2008, 23:30
chupe, dala bih ti i na ovo, ali ne mogu.. jbt, idem da pikim, sad si me poterala :lol:
elem, znate za moj strah od paukova? Znate, dobro je.. popodne, meni se kaki haos, cuvam ga jos od juce, mrzelo me, a danas stislo, sta ces.. :roll: brrrrzo upadam i sedam, olaksavam se.. a znate i koliko mi dugo treba da se olaksam? Znate, dobro je.. i bacim pogled gore a ono dva pauka velika kao vodokotlic :new: ja se ziva ukenjam i pored nuzde :lol: a pauci se nesto loze, drmaju onim jezivim nozicama, a mene sad vec 'ladan znoj obliva.. reko, gotovo je, umrecu na klozet solji :lol: i jedan popusti i padne, a ja skocila kao da me je nesto ustinulo iz klozet solje :hahaha: i sad.. situacija.. :lol: ne smem da sednem i stojim u nekom polucuceem polozaju, nemam pojma gde je pao, onaj sto se klati gore, bas je nesto ratoborno izgledao i cinilo se kao da ceka da sednem pa da skoci na mene.. :lol: pa se mislim, jbt, da se olaksam ja u kadi, kad ni do pola nisam stigla? :lol: ali odustala sam, mislim da nisam u zivotu brze zavrsila kenjazu.. :lol:
Paaaa ne verujem da samo meni može da se desi, verovatno se dešava svima koji su rasejani da ostave hleb u frižider, dasku u kutiju za hleb ili prljav prazan tanjir u frižider a teglu sa krastavčićima u sudoperu i taaaakoooo... al' sam ja juče umesto grisina koje sam grickala sporadično u usta stavila štapić sa kojim sam očistila uši posle kupanja i lepo zagrizla onu plastiku iz sve snage :osmeh:
prije sam uzeo da doruckujem,i pored danasnjeg hleba,ja sam uzeo onaj od juce i cudio se kako su ga owo naprawili danas,:smeh: waljda jos sanjiw bio,ali mnogo gladan,i nisam primjetio,:roll:kakaw idol:smeh:
Rohalj Baze
16.09.2008, 14:22
malo sam ograbala jeep....umesto u rikverc, ubacim u prvu....zid je ostao citav...to je navaznije.. :fijuk:
Zapalio mi se papir za pecenje dok se pekla pizza. Kazu ovi moji da nesto smrdi...ali ja ne osecam nista posto mi je zapusen nos poslednja 3 dana...tako da se i Pantelija pek'o u rerni ja ne bih osetila.
Otvorim vrata da vidim da li je pizza gotova...puuu kad me spichio dim. Sam' sam se proderala: faajjrrr! faajjrrr! To sam jedino zapamtila sa vatrogasnog kurSa...:cica:
Elem djelem...pizzikato pizza je imala ukus kao da je upravo izasla iz peci na drva.
Da l' da odem sad na onu temu: Sta vam se ne svidja u novoj zemlji? i dodam na crnu listu papir za pecenje? :cesces:
believer
22.09.2008, 16:02
posaljem potomka u knjizaru da kupi neku cestitku za vencanje u koju cemo da metnemo pare za mladence...posto nisam sigurna da ce zapamtiti (mogao bi da donese onu plavu,kakvu salju ovi iz SUP-a) ja pocepam oveci kraj neke koverte koju sam prvu dohvatila iz fioke da mu zapisem....dam mu ja lepo to parce kad za njim ispadose dva parceta novcanica..jedna stotka i jedna pedesetica....evrica....kad nisam dobila slog..:wacko:..jedva sam onu stotku zamenila u menjacnici....pedeseticu nisam ni pokusavala,bar ce da potraje neko vreme nerasitnjena....:dry:
Imam vrlo za*eban ukus kad je u pitanju garderoba i svaka kupovina nekog određenog odevnog predmeta kod mene može da traje i danima, dok ne nađem nešto što odgovara mojim kriterijumima.
Danas uletim na brzinu u prodavnicu, bez novčanika, kao samo da bacim pogled šta ima, mada sigurno nema nešto što se meni dopada i naletim na jaknicu san snova, zaljubih se istog momenta, a cena prava sitnica, a novčanik kod kuće, a do kuće treba po sata, a radnja radi još 20 minuta :placko:
Mislimmmmmmm sve sam prekopala da nađem garanciju za drag mi mob jer je totalno umro pod zagonetnim okolnostima i još sredim popravku u ponedeljak, al' traje to pokušavanje, vađenje baterije, vraćanje, drndanje, indijanske veštine i bajanja... nameštanje punjača, cinculiranje kontakta :smeh: da bih nakon pola sata provalila da držim u ruci telefon koji nije uključen u zid uopšte :stid2: bezobrazno ispražnjen :stid2:
glupsampaštaakosamgluppaštaakosamglup :crazy:
Lepo ima kazem, da izgubim orijentaciju u mraku i da nocu mora odnekud da ckilji neko svetlo.... I hebiga brate, ustanem prosle noci... mrkli mrak u sobi, a meni se pripiskilo, ustanem, nemam pojma ni da sam u N.Sadu, a kamoli gde je WC:smeh: Krenem par koraka, zapnem o fotelju, nastavim pravo (valjda) i spucam se u garderober:blink: Od sad cu ispod jastuka da drzim GPS:uzbud:
Rohalj Baze
30.09.2008, 06:53
zaglavi se lebac u tosteru...naravno posto je vruc bio, uzmem ti ja salvetu da izvadim lebac, zapali se salveta, ja kao da je ugasim pocnem da masem salvetom plamen se jos vise rasplamta...i stacu bacim u kantu za smece....zapale se svi papiri...i najzad se setim e da voda...trebala sam baciti u sudoperu....mogla sam kucu zapaliti...:smeh:
bila sam jako gladna, pa nisam mogla da mislim...:plaz2:
Sedim sinoć za kompom i kuckam, osetim da mi nešto gamiže po vratu.
Prvo mi padne na pamet da je muva i ma'nem rukom.
U momentu osetim smrad i skontam da je na meni bila smrdeljuša :bljak:
Jedva sam se saprala, bogtemazo kako to smrdi, užas.:wacko:
Jurnjava, kao večiti ritual. :dry:
Kuvanje kafe i čaja, čaša soka od koprive i Tothema.
Dve šolje i dve čaše.
Uspela sam da u jednoj zbućkam Tothemu i kafu :bljak:
Kakvo razbudŽivanje :wacko:
Malopre,vadim registrator(arhiva neka za reklamacije) ja i pauk oči u oči .....:sokiran:....kad sam vrisnula :aaa:
bože uzmi me :smeh:
@ Mo.Ja_
a jeste ti avatar inspirativan za pauka...a ne radi ni Bog to svaki dan sa svakim,umalo da mi izleti sa domaćim životinjama,ali možeš pogrešno da me shvatiš,pa da te izgubim...
...da fakturišem po 77,a oni ne plaćaju ni do danas kada je već prešao 79.5
...tako sam usput nadrkan i nedojeban 2 dana,da ne mogu ni smajlija da stavim,ne zbog kursa,kao da je prvi put,već nemam pojma ni sam,da l' je mlad mesec,pun mesec,pomračenje neke planete,poskupljenje kondoma 'ebem li ga...
paparazzo
09.10.2008, 19:54
Konačno se namolim da odem kod frizera, kad tamo... nema gužve tj. nema nikoga! Ja oduševljena. Sreća moja beše kratkog veka - crko joj bojler. Nije ni čudo što nije bilo nikoga. Al dobro, prala mi je kosu u susednom salonu, malo sam šetala sa onim peškirom na glavi, ali nema veze. Sredila mi kosu bolje nego ikad.
starsica
14.10.2008, 01:45
odnosno "To samo ja mogu da uradim" :smeh:
popodne, gledam temu "Kako izgleda vas desktop" i Skvojkin post, i mislim se kako je dobro uradila, extra skroz :uzbud: smejem se ja neko vreme, i reko, ae da skinem, pa da ga kao imam u kompu :roll: i odmah ostavim da mi bude na desktop_u kao ikonica, pa cu posle da je sklonim u neki folder.. e sad, posto nisam bila kuci do malopre, a sestra je bila, ja sedam, palim komp i vidim cuuuuuuuudo Bozije ikonica na desku :huh: i to neke koje nisam ni znala da imam, programe za koje nemam pojma odakle mi :huh: i klikcem ja i klikcem na te ikonice, nista se ne otvara.. pa se mislim ko koga ovde zajebava :smeh: pitam ja sestru sta je sa kompom i kaze ona meni: "A da, videla sam neku sliku, samo ja izbrisala to sto je pisalo na sredini i ostavial ti ikonice"..
ja odem stvarno, i setim se da sam skinula sliku Skvojkinu.. :smeh:
jos ja klikcem na te ikonice, pa se mislim kako imam bre dve Mozile, dva MajKompjutera i dva MajDokumenCa.. pa gledam u ProgramFajls da vidim kad sam ja to instalirala fotosop.. :smeh:
uzas.. :smeh:
prewrnuta_torta
14.10.2008, 14:05
Jutros sam se malo prevarila pa sam krenula na fax u majici kratkih rukava... :uredu: cekam na stanici bus, svi oko mene u dzemperima, jaknama... i jos gledaju u mene kao da sam pala sa Marsa... :blink: ulazim u bus... ista prica... na faxu... opet ljudi toplo obuceni... zaista mi nije bilo hladno :fijuk:
ali juce... :hahaha: katastrofa... krenem sat i po ranije da se nadjem sa drugaricom da joj dam skripte da kopira... cekam bus, cekam, cekam... (ovo je zvanicno poslednji put da se vozim jedinicom) :dry: i posle pola sata dodje... krcat... :wacko: zalepila sam se za vrata kada sam usla... jos oni jutarnji 'mirisi' :dry: nisam se posteno ni jednu stanicu provozala...kad zastoj u saobracaju... vozac nam otvori vrata i svi uzurbano krenuse peske... taman sto smo stigli na pola puta do sledece stanice... nema guzve, autobusi krenuli... to je trebalo snimati... svi se dali u trk da uhvate bus... i ja naravno :uzbud: i uletim u neki... sva sreca pa je bio dobar... stizem do fakulteta kad ono 5 do 10... javljam drugarici da ona ulazi na vezbe i da mi cuva mesto jer sam tek stigla... i pocinjem da sprintam do PMFa... :hahaha: lodnica... sva sreca pa mi se niko nije smejao jer su bili okupirani istim :hahaha: jedva stizem, penjem se uz stepenice... gledam na sat 10.00, taman na vreme... dolazim do daha... drugarica mi prilazi... "Nemamo ipak vezbe, bice pauza 2h" :aaa: :dry:
bitno da smo mi posle pametno iskoristile to slobodno vreme :fijuk:
starsica
16.10.2008, 19:32
eee :kuler: kupili smo akvarijum :uzbud: i nove ribice :uzbud: i sad je zadatak pronaci sto vise skoljki po kuci kako bismo, je l', Boze moj sve to nagurali u mili nam akvarijum.. i nadjem ja dve, stare, velike.. skroz zelene :kez: verovatno su stajale u starom akvarijumu (sta verovatno, stajale su tamo :smeh: ) i ja sam dobila zadatak daaavno daaavno da ih osmirglam, ali sam, eto.. malo zaboravila :kez: i sta cu, videla ih keva i dobila sam ticket za kupatilo, sa cetkicom za zube (ne mojom :kez: ) da ribam :dry: docekalo me :roll: i nista, u'vatila ja, ribam sapunom.. nece.. e pa mamu ti maminu.. uzela razredjivac, pa nalila na skoljke i teraj 8) ali teraj u pizdu materinu tako Teodora idiJote :smeh: samo sam sjebala cetkicu a desna ruka da ne pominjem na sta mi lici, posto sam je l' na levu stavila rukavicu :roll: kao desnom samo cetkam, nece nista biti :dry: mislim, skoljke i nisu neupotrebljive, samo su zelene jos uvek, uporne neke gljivice ili alge sta god li su.. uglavnom, ja skoljkama vise necu ni da primirisem :plaz4:
a jbt, nasla sam i stari kovcezic sa blagom, koji je jos zeleniji :uzbud: e to cu da osmirglam, pa makar bez ruku ostala :smeh:
Jutros me probudi poruka na mobilnom-Postovani uvecali ste kredit za 1000 dinara.....
Mislim se kako je prefrigan onaj moj muz,sinoc je zaglavio pa mi se ulaguje na ovaj nacin.Nazovem ga,jer je na poslu,kad on kaze da nije,ali je bas nesto tako planirao.:dry:Mora onda biti samo moja mama:uredu:.Nazovem je i mamu,kad nije ni ona:huh:.Dobro,neko se zeznuo.Ispricala se ja sa svima njima,obavila jos koji razgovor,proverim stanje-1030,56.I dalje mi nije jasno,ali godi mi:ok:.Sednem za komp.taman pocnem da kuckam,a stize poruka-Postovani,na racunu imate manje od 50 dinara.Tu smo da vas podsetimo.....Kratko je trajalo:dry:
...u 7.30 mi javljaju da u 8.00 stiže kamion sa materijalom za fasadu...:wacko::wacko:
izabelitta
18.10.2008, 18:35
Odem u Maxi, računam da tamo uvek imaju svežeg hleba, uhvatim jedan za kesicu - tvrd, uhvatim drugi - ko' cigla...
Prilično iznervirano se obratim tipu iza pulta:
"Pa dobro, zašto vam je danas tako tvrd?!"
On zausti nešto, ali ućuti i zagleda se u mene... Posle par trenutaka kaže kroz osmeh:"Gospođo, ja sad ne znam šta da vam odgovorim..." :roll:
Ja na to njemu: "Pa, molim Vas, i nemojte..." :stid2:
Uzmem dva ona tvrda i brže bolje pobegnem...:hahaha:
Uništim klincu i belu trenerku i beli dres i šorc od klubske opreme :wacko:
uletelo mi neko " čudo" crveno u mašinu...oću da se izjedem od muke ceo dan....:aaa:
...e stimulacijo stigla si u pravo vreme :dry:
starsica
23.10.2008, 01:54
situLacija nambr 1: veceras, sa kevom svratim do trafike da uzmemo svaka po jednu greb greb srecku, da vidimo da li cemo ogrebati Audija :kez: mislim, od saobracajke su nam kola urnisana, pa se nadamo da ce biti nesto na ovaj nacin :beyond: uzmemo nas dve, obre ogrebemo po zamenu.. reko, 'ajmo da uzmemo jos dve.. uzmemo jos dve, jbt, opet dve zamene :uzbud: odemo, zamenimo.. keva ne ogrebe nista, ja ogrebem zamenu :uzbud: za to vreme, sjatilo se naroda cudo na trafiku, ali ja drzim red, Boze moj, ja grebem Audija :kez: uzmem ja jos jednu, grebem.. jbt opet zamena :smeh: ova riba vec pocinje da se smeje, ja biram jos jednu.. i mislim se: "Ako bude zamena, tacno idem da se ubijem".. i grebem ja prvi red.. majku mu dva Audija :uzbud: jos jedan.. jos jedan.. grebem ja.. prvo poljem nista.. ok nema veze.. drugo polje nista.. joooooj.. i naravno.. trece polje.. CVRC :dry: e, imala sam osecaj da se ovi sto cekaju