Puna verzija : Sta ste poslednje downloadovali?
Ja muziku iz novog Dreamworks-ovog crtaca "Over the Hedge" (offtopic-bogme i njega sam 'skinula' :smeh: ) ... ali sam je i izbrisala,jer je ocajna! :wacko: :ljutko:
nattydread
07.06.2006, 13:23
film - what´s cooking?, mada ga jos nisam stigla pogledati :(
Ja,sto se muzike :fijuk: tice .... tri albuma,danas je bilo plodonosno :uzbud:
-iz Prljavog Plesa,collector's edition,2 cd-a :jeee:
-iz Da Vincija,fina muzikica,instrumentali Zimermana,genija.. :klanj:
-Iz Kabarea,extra za raspolozenje ...
Pcela ubica
08.06.2006, 11:41
Ras Kass - Rasassination. 8) Kako ću da se otkinem od slušanija kad dođem kući. :uredu:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/16/Rasassination.jpg
nattydread
08.06.2006, 14:09
uh, skinuo mi se linton qwesi johnson, sad sam ga konacno kompletirala :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Ceo novi album "Galije" i bas je dobar :)
kissigirl
09.06.2006, 14:40
Novi album Red Hot Chili Peppersa :ok:
yige_gui
09.06.2006, 16:47
ne zamaram se tim skidanjem sa neta.. za to imam druge ljude koje mi posalju ono sto oni skinu :skok: :kiss:
mislim da na prste mogu da izbrojim koliko sam puta nesto skinula sa neta :lol:
gogothegreat
09.06.2006, 17:00
Upravo skidam poslednje megabajte prve jednočasovne epizode (od ukupno 13 :wacko: ) najboljeg ikada snimljenog naučnog serijala "Cosmos", čiji je autor legendarni Carl Sagan! :klanj:
btw: Neposredno pre toga, skinuo sam IMHO najbolji SF movie svih vremena, "Contact", koji je takođe snimljen prema motivima Sagan-ovog istoimenog romana! :klanj::klanj::klanj:
nattydread
09.06.2006, 18:35
btw: Neposredno pre toga, skinuo sam IMHO najbolji SF movie svih vremena, "Contact", koji je takođe snimljen prema motivima Sagan-ovog istoimenog romana! :klanj::klanj::klanj:[/SIZE][/FONT]
o gospe ti!!! a gdje si nasao "contact"? pretpostavljam sa jodie foster. pa ja ga ne mogu nigdje iskopati. any hint, torrent, tracker, bilo sta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po mogucnosti da nije u DVD formatu...
o gospe ti!!! a gdje si nasao "contact"? pretpostavljam sa jodie foster. pa ja ga ne mogu nigdje iskopati. any hint, torrent, tracker, bilo sta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NattyDread kucaj www.phazeddl.com i u search ukucaj Contact i odmah ces dobiti link sa kog mozes da downloadujes film. Na phazeddl mozes naci bas svega. Ali je uglavnom na rapid share-u sve, tako da ti preporucujem da skines i program za download sa rapid share-a rapget sa http://www.rapget.com/en/index.html ...... Naravno sve ovo ako te ne mrzi. ;)
Poslednje sam downloadovala neki plugin za Winamp. Autoplay sa kojim mozete da namestite da vam se winamp sam pali u odredjeno vreme i gasi u odredjeno vreme.
gogothegreat
09.06.2006, 20:30
E, a skinija san ga sa TorrentSpy-a, normalno! ;) Je, Jodie Foster je u pitanju! Što reći, osin - Iskopao ga je Bili! 8) Kvaliteta snimke je izvanredna! Doduše, film je u jednom komadu (.avi format) veličine oko 1.6GB, tako da san ga mora rizat na tri diska, ali ne žalin se! Žilin ti uspišan download, a ako budeš imala bilo kakvih poblema, javi se na PM.
P.S. Izvini ako sam pogrešio temu sa ovim splitskim naglaskom, ali ti si me izazvala sa onim "gospe ti!" :fijuk:
btw: Ne znan da li Splićani i "film" izgovaraju kao "film" ili kao "filn"! :smeh:
Skinila (sve u duhu meni divnog Splicanskog :smeh: ) sam albume Klapa Maslina,Klapa Cambi i Ribara,dodatnu muziku iz Karaule,muziku iz Top Gun-a...sad skidam neki Sex Lounge,a posle cu ... ne znam. :wacko: :smeh:
Danas sam imala krizu,nisam znala vise sta da skidam :plakanje:
Ali brzo me je prosla pa sam skinula sve hitove M. Jacksona (200 mega,2cd-a,opusteno..) :jeee: :uzbud:
The best of Inner Circle-a i muziku iz "Chicago"
Posto sam bila (nekim losim merama :fijuk:) prisiljena da oslobodim sto vise prostora na D,morala sam iJooopet da skinem svu gore navedenu muziku.
Sad se skida Ghost...jedva nadjoh taj filmic :plakanje:
zvucnjak
16.06.2006, 03:12
film - transporter 2
:cesces:
Na preporuku druga,dok. film Bowling for Columbine Majkla Mura...i poslednji album Laure Pausini. :uzbud:
Kah kah...sta ja jedini pirat ovde :dry: :hahaha: ...
Poslednje-The Green Mile sa Tom Henksom...sad se skida Image Me & You...neka nova romantika..videcemo :cesces:
kissigirl
18.06.2006, 17:48
Scary Movie 4
Ja poslednje "skinuh" najnoviju varijantu "Pocket tanks-a";)
kissigirl
04.07.2006, 12:21
Dodala sam svojoj 'kolekciji' jos par pesama od Azre i Prljavog Kazalista :osmeh:
Bacvanin
05.07.2006, 02:46
Upravo skidam The Rolling Stones - A Bigger Bang.
Inace nemam neku vezu (ISDN) pa se retko upuštam u takve avanture.
nattydread
05.07.2006, 12:31
The best of - Music of North Africa
Neke cool slike zivotinja :)
nattydread
09.07.2006, 15:45
ja samo da se zahvalim :ok: :ok: :ok: dobrim piplsima sto su mi pomogli da konacno skinem contact, pa mogu iznova da se odusevljavam sa jodie foster
Filmic Cidade Baixa iliti Donji grad ... brazilski u stilu Cidade de Deus ... jedva cekam da ga odgledam :uzbud:
Ja bas skinuo kompletnu diskografiju pepersa :uzbud: :osmeh: :osmeh: ...
a pre toga , hm .... :cesces: :cesces: :cesces:
pa bojim se da vam sve kazem :hmm: , uhapsice me zbog piraterije :plaz2: :plaz2: :plaz2: :plaz2: :plaz2: :plaz2: :plaz2: :plaz2:
Upravo sam skinula crtac Cars ... drug mi je rekao da je odlican... videcemo :uzbud:
"Spyware terminator",ako se izuzmu razni "Up Date/i"...
Rece mi drugar da je dobar i cisti sve "stetocine",pa da ga isprobam...
Za sad ga mogu pohvaliti da je lak za upotrebu,ima meni na nasem jeziku,a posebno zato sto je jedan od najmanjih programa te vrste...:uredu:
nattydread
03.12.2006, 20:27
indijsku filmsku triologiju deepe mehte: fire, earth and water :uzbud: :uzbud: :uzbud: . sad je samo problem slobodnoga vremena, jer imam namjeru da sva tri pogledam u jednom danu.
blueella
03.12.2006, 23:22
pokusala sam da downloadujem jednu pemu,ali umesto da downloadujem jednu pesmu, ja sam downloadovala jedan - http://img295.imageshack.us/img295/5537/virusverthb5.gif :dry: :blink: :wacko:
blueella
21.12.2006, 07:50
yahoo messenger..i ne znam da promenim ime...:ljutko:
"Firefox 2.0.0.1","Ares"' i "Gaim"Messenger (najbolji do sad...Preporucujem!):roll:
Captain Jack
21.12.2006, 18:48
Album Zeljka Samardzica...ima nekoliko laganih...dobrih...
ljubav,ne spominji ljubav
jer poslednja ti si koja sada ima prava na to...
nattydread
21.12.2006, 19:40
ladysmith black mambazo - long walk to freedom :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Natasa11
22.12.2006, 21:17
Novi albudm Zeljka Samardzica
yahoo messenger..i ne znam da promenim ime...:ljutko:
Skini "Gaim" Messenger...On ti je na Srpskom,a prihvata sve najjace messengere,tj.adrese...Kako ti se ko javi sa Yahoo/a,MSN/a,AIM/a,ICQ/a,samo ga "prihvati",i on ce se automatski naci u njemu,i to sa svim podacima..Mislim da je Besplatan...?Ja ga koristim vec nekoliko dana,i Odlican je!
ZoneAlarm Security suite 6.5.737.000 ;)
makycica
06.01.2007, 21:57
Neki program za smajlije...koji ne znam da koristim...i gomilu slika i pesama...:wacko: :blink:
WinAVIVideo konverter, pa sad konvertujem kao blesav, pa me nema u poslednje vreme :jok:
Inquisitor
06.01.2007, 23:02
Tantric Sex Mastery :lol: bez zezanja :)
rodjen_los
06.01.2007, 23:06
Film Harsh Times,ali jos uvek nema prevoda.:jok: :ljutko:
blueella
07.01.2007, 13:41
pesme pesme pesme...puuuuno dobrih pesama...:jeee:
Windows Live Messenger 8.0
Grcka muzika CD2, ali nemam sifru...
blueella
04.02.2007, 15:45
Spyware Terminator
ne bude li valjao..znam koga ću za kljun gušu!!!:toljaga:
Zvonchica
04.02.2007, 15:52
Sasvim slucajno Picasa2. Kako slucajno- ne pitajte. :beyond:
Spyware Terminator
ne bude li valjao..znam koga ću za kljun gušu!!!:toljaga:
Dobar je,ali ga kao i svaki AVP,prvo osvezi na UpLoad,restartuj racunar,pa u Akciju!Ne znam da li sam naveo da imas i opciju za Srpski jezik,a posle ga prelistaj celog,da vidis koje su mu sve mogucnosti...
Pored tog AVP/a sam skinuo i "TuneUp utilities 2007, Heheheh...program tek sto je "pusten"...):uzbud: )...Spada u naj sigurnije i naj brze programe za Totalno sredjivanje racunara;Dakle,od Virusa do naj manje "gluposti"...Takodje sluzi i za dalje "stalno" odrzavanje racunara (optimizacija memorije,registraja...)...
Preporucujem!:ok:
''Opera'' najzad... :uzbud:
Getaway in Stockholm (svih 7 delova)
Top Gear 9 serijal(1.2.3 epizoda)
The Doors -par njihovih albuma ...
Neuhvatljiva_
20.02.2007, 22:06
Nora Jones...par pesmica...:fijuk:
blueella
21.02.2007, 07:37
Dobar je,ali ga kao i svaki AVP,prvo osvezi na UpLoad,restartuj racunar,pa u Akciju!Ne znam da li sam naveo da imas i opciju za Srpski jezik,a posle ga prelistaj celog,da vidis koje su mu sve mogucnosti...
Pored tog AVP/a sam skinuo i "TuneUp utilities 2007, Heheheh...program tek sto je "pusten"...):uzbud: )...Spada u naj sigurnije i naj brze programe za Totalno sredjivanje racunara;Dakle,od Virusa do naj manje "gluposti"...Takodje sluzi i za dalje "stalno" odrzavanje racunara (optimizacija memorije,registraja...)...
Preporucujem!:ok:
vidi vidi :kiss:
skinula sam neke pesmice i sad mi se ne svidjaju :dry:
nattydread
21.02.2007, 18:20
waterCad 4.5, međutim imam mali problem, za sada crack-u nema ni traga ni glasa...:( :( :(
... muzikicu ... :rnr: :jeee: :skok:
Arthur Dent
31.05.2007, 00:39
Ovo :
Body_Mind_Soul
15.07.2007, 23:21
e-knjige i igrice...
harmoniku od stare,prastare grupe Bolero-zanimalo me je kako to zvuChi.Ne zvuCi:jok: kako sam zelela(al' kUJ te pita;) )
la femme
16.07.2007, 12:22
Muziku, i to jako dobru - neke pesme koje sam pre jako volela a duuugo ih nisam cula! :)
nattydread
16.07.2007, 18:29
youssou ndour - vol 1 & vol 2 :uredu: :uredu: :uredu:
Crazy Angel
17.10.2007, 04:33
..mp-3 od osvajaca :uredu: pesmu "neka nebo zaplace od tuge"..
..to jos nisam imala..
kissigirl
17.10.2007, 16:19
Nekoliko pesama od "Enigme", ali nemam vremena da ih preslusam :(
Upravo to radim,skidam neko čudo koje bi trebalo da razreši i prekine misteriju mog prisustva na VC-u u nekom prošlom vremenu :wtf:
:lol:Sad sam vam sve rekla,downloadujem Operu 9. i nešto...
Neki ludi voditelj Holandjanin evo pa skinite :hahaha::hahaha: http://www.vojvodinacafe.com/forum/downloads.php?do=file&id=77
Neuhvatljiva_
17.10.2007, 19:42
Neke fotografije...
starsica
22.10.2007, 18:39
neku pesmicu :)
DOA-You spin right round :)
Leonard Peltier
16.11.2007, 04:29
Native American Chants & Dances
http://im.edirectory.co.uk/p/1784/i/q364.jpg
Ma, monopol :uzbud:I danima već teram kuma i poglavicu u bankrot :hahaha: ne mogu da veruju kako preskačem elegantno njihove hotelčiće :hahaha:
nattydread
02.12.2007, 15:18
electric dreams, onaj slatki filmic iz 80-tih
Crtani film Brother Bear 1 i 2 ... :stid2:
tutorials:
hot stone massage
deep tissue masage I,II,III
swedish massage
stepbystep thai massage
Crtane filmove Bambi 1 i 2. :roll:
believer
27.01.2008, 19:29
filmove:
Devet kraljica (argentinski,odlican)
Hunting party (nov ,sa R.Girom)
love letter (japanski a ne holivudski)
Neki to vole vruce
muziku iz filma "Prisila,pustinjskas kraljica"
i za potomka,westling royal rumble 2006.
believer
01.02.2008, 00:55
"kinky boots" film....a zatim i prevod.....
btw...film je gotivan skroz....
chapi_unique
07.02.2008, 20:42
zadnje sam downloadovao,..South Park,..epizodu 205 iz druge sezone,..bas zanimljivo !! :uredu:
Novu epizodu nove serije koju pratim! Lipstick Jungle :uzbud:
13 epizoda "Tajni svet Artura Klarka"- mator serial al interesantan:uredu:
Tose Proeski Igra bez granica
neleprvi
26.02.2008, 11:05
Oskarom nagradjenog "Majk Klejton" film,sa G.Klunijem u gl.ulozi
nattydread
26.02.2008, 11:07
the last king of scotland
Pinky993
28.02.2008, 16:47
Negativ-Svet tuge
Pinky993
22.03.2008, 20:50
Karaoke muziku
Serija "Bitange i princeze" - serijal 2, epizoda 11
believer
21.04.2008, 20:35
film...sad skidam titl.....
Zvonchica
28.04.2008, 11:06
Evo upravo mi se downloaduje neki apple software update..
Jednu komplet sezonu Prijatelja i tako započela čitavu misiju. Jbte ima 10 sezona :celepenka:
The Gunslinger
30.05.2008, 23:26
Drugu sezonu crtanog filma "Ben 10" Baš dobar crtać!
...par nekih domaćih pesmica...:roll:
Arthur Dent
01.06.2008, 18:31
Radio Intrervju sa Miladinom Šobićem iz 1970 i neke, vodjen na talasima dvestadvojke u kojem je uživo otpevao dve pesme :uzbud:
"HiYo" smajlici,aplikacije i animacije za msn,ali cu skinuti i Sweet Im za redovne dodatke!!
http://img230.imageshack.us/img230/889/2vv6vwyqo5.jpg
I downloadovala i odgledala :wtf:
Leonard Peltier
09.07.2008, 11:56
Ovo sam stavio sinoć da se skida :uredu:
Filmovi:
1. A Clockwork Orange
2. Ladyhawke
Muzika:
1. Coverdale/Page
2. Eddy Grant - Essential
Šta je poslednje od ovog "skinuto" (preko noći) :nempojma:
Najgore je što sam sve ovo već imao, ali sam ili obrisao ili nekom dao :dry:
Gospodin Ne
09.07.2008, 12:26
Moram da vas pitam.
Kada ste poslednji put kupili film(DVD)/muziku(CD)?
Ja baš pre neki dan u Maxiju. I to 4 komaTa dvdija. Što? :)
Gospodin Ne
09.07.2008, 12:34
Informativno.
Nisam moralista samo poshtujem tudji rad...
Ja reko' vodiš neku statistiku :)
Poštujem i ja, i posedujem dosta originalnih diskova, al' ne postižem da kupim sve što želim da čujem i vidim, od onih novih. Nemam vremena :beyond: Uplatim rapid i vozim :)
Leonard Peltier
09.07.2008, 12:44
Moram da vas pitam.
1. Film - nikada :beyond:
2. Muzika - često .... Inače, poslednji original CD sam kupio 07.07.2008. (3 komada) :uredu:
Snoopy Red B
09.07.2008, 14:49
Open office 2.4
i
USB office enterprise 2007 :uzbud:
Moram da vas pitam.
Kupila juče DVD-2 komadića,Vratiće se rode :uredu:
Skinula Seks i grad :beyond:
Scenario za novi Tarantinov film (http://www.mediafire.com/?3jw24y0jyxt) <=== Možda ne sme :beyond: ali bi povukao sa net-a valjda :neznam:
Treba ovo iščitati...
http://www.imdb.com/title/tt0361748/
coolgirl
18.07.2008, 14:16
nekih pjesama od ekv i haustora.. konacno,to sam planirala 100 godina,a iskopala sam one koje su najvise smor :wacko:
Film Red Dragon i nesto muzike...:)
starsica
23.07.2008, 01:03
cudo Bozije tema za komp koje ne mogu da instaliram jer ne znam kako :dry:
Zadnje sam skinula "Sex i grad"
Leonard Peltier
25.07.2008, 15:25
Cafe del Mar (volume 1 - 14 )
8)
http://inlinethumb36.webshots.com/19619/2504861650102609833S425x425Q85.jpg (http://good-times.webshots.com/photo/2504861650102609833xQiPlA)
:uzbud:
http://en.wikipedia.org/wiki/Planet_Earth_(TV_series)
Komplit BBC series! Haj definišn! :uzbud::uzbud::uzbud:
Moram još malo da se radujem ------ :uzbud::uzbud::uzbud:
I još malo: :uzbud::uzbud::uzbud:
yige_gui
29.07.2008, 02:22
:uzbud:
http://en.wikipedia.org/wiki/Planet_Earth_(TV_series)
Komplit BBC series! Haj definišn! :uzbud::uzbud::uzbud:
Moram još malo da se radujem ------ :uzbud::uzbud::uzbud:
I još malo: :uzbud::uzbud::uzbud:
uopalaaa, ovo mogu i ja da se radujem :uzbud:
kanda sam lichno ja skinula :fijuk:
ccleaner, корисна стварчица која чисти отпад за вама...
Lost season 4 - 13 i 14 epizodu i pošto sam kompletirala 4 serijal :fijuk:;) od sutra počinjem da gledam...:uzbud::uzbud::uzbud:
DVD Kuvar 4 i 5 :strikeraj:
Igru Dracula Origin http://imgcash6.imageshack.us/img379/8549/invisionboardfrance292qf4.gif
coolgirl
27.08.2008, 19:30
neke slatke avatare [:
nattydread
27.08.2008, 21:57
gogol bordello - 5 albuma, moje najnovije muzicko otkrovenje :ok:
believer
27.08.2008, 23:30
viruse od kojih se moj najbolji prijatelj toliko razboleo da smo ga jedva oporavili.....majstor se nasao u cudu gde sve to navatah......
fala Isahari.....da nije nje,ne bi nikad znala gde mogu da se pokupe najstrasnije bolestine na netu......:strikeraj:
starsica
28.08.2008, 01:28
"Harry Potter and the Goblet of Fire" :uzbud: x mala milijarda
samo mi fali prevod.. i ne mogu da ga pustim na kompu.. :hahaha:
Made of Honor :ok:...i već sam pogledala film...vrištala sam od smeha :smeh:
viruse od kojih se moj najbolji prijatelj toliko razboleo da smo ga jedva oporavili.....majstor se nasao u cudu gde sve to navatah......
fala Isahari.....da nije nje,ne bi nikad znala gde mogu da se pokupe najstrasnije bolestine na netu......:strikeraj:
i ja sam ih pokupio :dry:
mogla bi da mi pozajmiş drugaricu da ga i meni sredi
:roll:
:hahaha::hahaha:
ne krivi mene, ja sa Trojancima sasvim ok stojim, kod mene radi..skoro sam skinula Senki, Milchevskog..a ti shto skidash XXX sadržaje noćom, mojne mene da kriviš
Kal_el
i ja sam ih pokupio
mogla bi da mi pozajmiş drugaricu da ga i meni sredi
Rado kolega, no dok god si domacin izvesnoj di:celepenka:plomatskoj delegaciji, bojim se da nemaš kuraŽ da me ugostiš :povukao:
believer
28.08.2008, 15:58
:hahaha::hahaha:
Rado kolega, no dok god si domacin izvesnoj di:celepenka:plomatskoj delegaciji, bojim se da nemaš kuraŽ da me ugostiš :povukao:
otkad se to kaze diplomatija....? ja sve nekako sumnjam da je kurvarluk u pitanju ili tako nesto....
otkad se to kaze diplomatija....? ja sve nekako sumnjam da je kurvarluk u pitanju ili tako nesto....
...zar nije politika kurva...:cesces:
The kite runner...upravo sad,još samo da nađem prevod :)
Razne bojanke.
Curica me je gnjavila pola sata.Ne može da se odluči.:wacko:
Na kraju smo se usaglasile,sve to lepo odštampale,i mirna Bačka.:smeh:
The kite runner...upravo sad,još samo da nađem prevod :)
Eve ti link, da ne tražiš The kite runner (http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/the_kite_runner_dvdrip_xviddiamond_2cda/54639.aspx)
Ja skinula par filmića :)
Silence of the lambs
Hannibal
Red dragon
Hannibal rising
starsica
30.09.2008, 17:50
skinula sam Uspavanu lepoticu :jupi:
sa' che padne maraton crtaca :uredu:
Film, That girls life...
neobičan, ali nema poentu..preporučujem ako nemate ništa pametnije da radite tj gledate
Pokušavam već sat vremena da skinem NOD ali teško(net mi je brz u p...m...) i tačno mi dođe da kliknem -prekini- i bacim sve u Recycle bin :dry:
Rohalj Baze
27.10.2008, 10:40
Virus..i sad ga se pokusavam resiti
Film po preporuci Neuhvatljive "The Mudge Boy"
starsica
29.10.2008, 01:40
ima jos nekih 15% i kraj..
"Harry Potter and the Sorcerers Stone" :jupi:
BBCjev dokumentarac, "Sex in Japan"
kratak, zanimljiv i edukativan ukoliko volite Japan
ja da :uredu:
http://inlinethumb44.webshots.com/1899/2798684520084807748S600x600Q85.jpg
...pogledaću ga danas...
Фотографије о страдању војника ЈНА у Тузли.
...još malo neke muzike i jedan koncert :ok:
hm bice da je Soul Men 2008...lep filmic...
Nights in Rodanthe,romantična drama...:placko: ..ganula me,ne radnja ovoga filma,već poruka
http://www.popboks.com/img/film/nightsinrodanthe.jpg
nattydread
23.11.2008, 15:07
laibach - 10 albuma :):):) i neke njihove spotove
coolgirl
23.11.2008, 15:26
jednu finu slikicuu :-)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.