PDA

Puna verzija : Sta ste dobili/poklonili poslednje?

Strane : [1] 2

Sonja
26.05.2006, 14:10
Zanima me sta ste to poslednje dobili od drage osobe ili istoj poklonili...znaci u obzir dolaze i najmanje sitnice..jer one su upravo ono sto nam i ulepsava dan.

http://www.valhallaessences.com/images/products/gift%20boxes.JPG

SQUAW
26.05.2006, 19:11
Pa dobila saaaaamm :stid2: jedno pomagalo od moje drugarice :astasad: :stid2: :fijuk: :skok: a poklonila jednog medveda malog sa crvenim šalom i jednu dooobru kremu za telo. To je to što se tiče prošle nedelje :beyond:

nattydread
27.05.2006, 10:23
ja sam nedavno dobila zelenu lopticu skocicu :uzbud: :uzbud: :uzbud:

Sonja
06.06.2006, 02:14
Ja sam poklonila drugu Milku za decu....za rodjus :fijuk: :stid2: (nisam stigla nista drugo,znam uzasno..) a on meni :smeh: cd sa extra mjuzom ..

swba
06.06.2006, 07:19
dobio razglednicu iz sve Budve od The Ribendzi :uzbud:

:zagrljaj:

Sonja
06.06.2006, 08:04
Dobila 'iljadu dindzi da potrosim na "sta o's" ... cekam neko pristojno vreme za izbeci-da-misle-da-mi-treba-strucna-pomoc da odem u radnju po Alomu od med (novi ukus :uzbud: ) a ako ne bude onda cu uzmem Stracciatelu ili Black Forest ili Nirvanu ili... ili.... :uzbud: :uzbud: :uzbud:

Meggy
06.06.2006, 13:56
Upravo mi stigao CD od DZindijanca... cu da slusam sad do besvesti :skok:
Thanx, DZindus :kiss:

Sonja
06.06.2006, 14:59
http://www.irlgov.ie/ecbi-euro/pics/big_20r.gif
http://www.irlgov.ie/ecbi-euro/pics/big_20r.gif

Za odlicno uradjen poslic ... :fijuk: :jeee:
Kotite se,mnozite se ..

HLEBmaster
06.06.2006, 15:10
ako ne bude onda cu uzmem Stracciatelu ili Black Forest ili Nirvanu ili... ili.... :uzbud: :uzbud: :uzbud:

Forest fruit bre rules ;)

Dobio sam kijavicu..

yige_gui
08.06.2006, 06:13
u jeeee.. danas sam od muza dobilaaa mnogoo lepih stvariii :jeee: tolikooo dobrih filmovaaa :uzbud: i daj zamislite, posl'o mi i suprajzzz... :uredu: barum, barum covece!!! :uzbud: :jeee: :uzbud: sa sve machorima, koje toliko volEm :skok: i jos ponestooo... :uredu: d best hazbnd :skok:

a sad ti zmuuuuris :kiss:

Sonja
08.06.2006, 15:42
"Poklonila" sam 1500 dinara za ADSL :dry: ... a dobila jednu slatku sitnicu u nagradnoj igri,ali to je tajna.

Goga
08.06.2006, 21:54
od milog&dragog najzad digitalni fotoaparat:uzbud: :uzbud: :uzbud:

Sonja
11.06.2006, 07:04
E Gogo u zdravlju gi skljocala! :uzbud:

Ja sam dobila perecu i strudlu s makom od tetke :uzbud:

A poklonila sam drugu link za albume sa turneje B.Dugmeta :uzbud: :smeh:

ribenzzi
13.06.2006, 10:33
Pa dobila saaaaamm :stid2: jedno pomagalo od moje drugarice :astasad: :stid2: :fijuk::beyond:
N
Meegz, nisam ja, casna rijec
:zakletva: :lol: !

1.:sto:Vis' da joj ne treba nista ablat, sve odma iskoristi, a nas se i ne sjeti :plaz4: :uzbud:
Ustvari, sjeti se pa posalje poliicki provokativnu razglednicu u "sarenoj boji" sa vrlo "sarenim" sadrzajem i od napred i od pozadi :uzbud: :zagrljaj:

Stvarno ce ovi moji postari da pomru od smjeha ako tako nastavite:uzbud:

2.Dobila sam i kartolinu iz NY od jednog "sunca istoka"+ privezak "ala ribenzi" koji sam odma nakacila + sam ga poljubia koliko sam se obradovala:uzbud:
'Fala draga prekobarko- stvarno te obozavkim

3.Dobila sam: film- Davincijev kod, crtac Ice Age2, novi album Olivera Dragojevica i flesh mem od 1gb od maj darling
:uredu:

4. Dobila sam od mame 100 eurica za moj revnosni rad na njenim ugovorima, tuzbama, potvrdama, podnescima...- kaze, nikad nije imala skupljeg daktilografa:ljutko: - a nisam joj ni cent trazila, a sam se danima javljala na njen mob. + sve i svasta radila.. ma bila joj "tajnica" bwee i opet me "gusla".. ah te majke- nikad posla sa familijom, dobro kazu stari:roll: :lol: :uredu:
Salim se- cem da slatko trosim to:uzbud:
--------------
Poslala sam- 10ak razglednica "cudne i provokativne" sadrzine + sam kupila mom darlingu neke majice und gace:astasad:
Onda, poklonila sam sebi 2 para sandalica i test za trudnocu:fijuk: :beyond:
Za sve "zainteresovane", negativan je :joint: :lazy:

I tako.. od koga je - mnogo je:ok:

SQUAW
13.06.2006, 14:12
N
Meegz, nisam ja, casna rijec
:zakletva: :lol: !

1.:sto:Vis' da joj ne treba nista ablat, sve odma iskoristi, a nas se i ne sjeti :plaz4: :uzbud:

Hoću sad i hoću SVE!!!! :uzbud: Ajde, ajde, šta se brinete, nije to potrošna roba... samo se neki delovi menjaju... koristi se i o'ma i kad god 'oćeš :uzbud:

Možda vas se i setim ako mi date neke informacije, tasteri :fijuk:

Stvarno ce ovi moji postari da pomru od smjeha ako tako nastavite :uzbud:

Ma nek pomru, ja se već uplašila da neće da stigne, poslala sam je prošle godine jeboteeee :uzbud:

A sad, tema! :roll:

Dobila sam kartu za večerašnji koncert! :uzbud:

Meggy
13.06.2006, 20:15
Dobila sam, od forumskog bracnog para (:lol:) prvi poklon za ovaj rodjus :uzbud: Poslali su mi paper clip holder i South Park majicu na kojoj pise "I wasn't sleeping! I was just thinking real hard" :lol: :hahaha: I jednu mLogo veliku i sarenu cestitku :skok: (jos se smejem :lol: )
Hvala vam, bwe, ulepsali ste mi dan http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/o030.gif

http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s035.gif

yige_gui
14.06.2006, 02:19
Poslali su mi paper clip holder

to je bree pepeljara :roll: bar meni lichi :lol: :fijuk:

Za sve "zainteresovane", negativan je

e merddd :roll: a taman se ponadala da cu postanem forumska tetka :lol:
ljubi te sunce istoka :skok:

yige_gui
15.06.2006, 16:41
ulazi sinocke keva u kucu i viche:

"dobila si kaldrmu.. iz Beograda.. i to sve u trikoloru!!!" :lol:

a ja na to: :uzbud: :uzbud: :uzbud: dajdajdajdajdaj!!!!

kad ono DZi mi salje kartolinu :skok: i to iz 'iljadu devetso i neke (ne vidim tachno, nesto su nakeljili preko toga:lol:) :uzbud: pa kad bi bre bila da mi nisi rekla da idemo skupa?? :uzbud:

yo JA.. malo se pocepala kartolina :uredu: znaci looodo se provela na putu :uzbud:

pishe:

VOI E SQ AW I TO CR NO (U INAT POSHTANSKIM RADNICIMA) :lol:

Sonja
16.06.2006, 01:30
Ja dobila razglednicu od moje bubavi,sekice iz Londona :uzbud:
Doticna zlobna persona odavde mi je rekla da je poslala razglednicu,videcemo,obzirom da imam postare kriminalce..

nattydread
19.06.2006, 19:05
svasta, svasta :uzbud: :uzbud: :uzbud: , solja za kafu, pepeljarce sa listom gandze, pelinkovac off course, ali sam se najvise odusevila

http://img452.imageshack.us/img452/9017/pljoska1331wc.jpg

Mater Vetru
19.06.2006, 19:24
Tri žute ruže (moje omiljene) sa sve listovima i žutom mašnicom.:love4:

Goga
21.06.2006, 11:58
kacket boje peska sa silnim, slatkim medvedicima za Kikirikija, naravno..

SQUAW
21.06.2006, 14:51
Dobila razglednicu iz Kanade od Swbe :skok: sa sve Indijancem na konju :skok:

Malo je pogrešio adresu, al' je stiglo :smeh: a za to što nije pazio na času kad sam predavala šta znači i kada se koristi Haug! će da vidi :toljaga:

:kiss: :skok:

SQUAW
30.06.2006, 10:31
Dobila jednu razglednicu od neke ribetine saber zvezde iz Montenegra (:kiss:) sa sve dimnim signalima :skok: al' vam neću dešifrujem :plaz2:

I od swbeeeeee :skok: magnet za frižider sa sve totemi indijanski :uzbud: a za ono "text zanemari" :toljaga: :smeh:

:kiss:

Meggy
30.06.2006, 13:28
Elem... nEsam napisala sta sam dobila proslog vikenda :lol:
Skvovatis i 'Leb su dovukli jednu veeeeliku kutiju od Nestle Cornflakes-a (to moram da naglasim, jer je vrlo bitno, rekli su mi da su hteli da nadju jos goru kutiju :lol: ) u kojoj je bilo svega i svacega, sve uredno umotano u novinski papir tako da se dooobro pomucim dok ne otpakujem :roll: Jedna skroz sarena sveščica :skok: Cherry bombonjerica (to verovatno da imam kad mi padne secer :lol: a i ne volim slatko :fijuk: ), knjiga "Prase srece" (stvarno se brzo cita :lol: ), lakovi za nokte :skok: CD-i s muzikom :skok: olovka na kojoj je mmmm.... mmmmiiiiš :gone: zatim njihova slika (uramljena :osmeh: ) sa sve napomenom da ih ne stavim ispod kreveta, jer se plase mraka i nece mi dati da spavam :lol: onda fudbalska lopta :uzbud: i to sarena: drecavo zelena, narandzasta i zuta :uzbud: Jesam nesto zaboravila? :cesces:

Onda su dosli zecevi, pa su mi u zelenoj (:toljaga:) kesi doneli "My first English words", multimedijalni kurs engleskog jezika za decu :lol: jednu kroz swatku majicu (za brizne: sve je u redu sa njom ;) ), zatim diplomu za vecitog studenta (:lol:), koju izdaje udruzenje "Pozuri polako" :lol: i cestitku na kojoj pise "29. rodjendan", sa malom napomenom da "jedna godina tamo-'vamo ne menja nista" :lol:

A juce mi je stigla i razglednica od ove ribenzzi :uzbud: Buni me samo sto na njoj pise "Niđe ribe" :hmm: :lol:

Ma, ljubim ja vas sve tako na gomili :kiss: http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a065.gif

http://www.clicksmilies.com/s0105/liebe/love-smiley-001.gif

Grmi
03.07.2006, 15:24
Dobio sinoc neke nadrkane Altec Lansing slusalice od prijatelja sto je dos'o iz dijasporU.I odusevio se naravno....ala cu sad da terorisem sopstvene usi....:rnr: :rnr:

yige_gui
05.07.2006, 06:45
dobila iz Kanadije privesak :skok: (doduse pred skoro nedelju dana :lol:)
od muza :kiss:

xmm.. bar mislim da je privesak :hmm:
uglavnom super dodje kad se vozim bajsu :skok: sve zivo nakachim na to :uredu:

dobila sam i zulj od cipele :dry:

dobila sam i od darezljive profesorke 3 knjige da procitam do ponedeljka :stap:

dobila sam od drugarice Koreanke zakasnjeli rodjendanski poklon (:lol:) zamenila moj rodjendan sa rodjendanom ove druge nase drugarice :lol:
umrla sam od smeha kad sam nasla paket u sanduchetu.. a ono pise "happy b-day" :lol: (btw -- rodjus mi bio pocetkom marta http://www.gay-serbia.com/forum/images/smilies/lol.gif

swba
05.07.2006, 07:31
od muza :kiss:

xmm.. bar mislim da je privesak :hmm:
uglavnom super dodje kad se vozim bajsu :skok: sve zivo nakachim na to :uredu:
e vec sam utripovao da je to otputovalo ko zna gde :smeh:... da privesak je, bar ga ja za to koristim :smeh:

Sonja
05.07.2006, 23:31
Jao jao jao,dobila sam kartolinu iz donje nam strane drzave!!! :lol: :lol: :lol:
Tako sam srecna!! :skok:
Na njoj su dva galeba sa zlatnim kajlama,jedan kaze "Dje ste ribe!" (vredna ruka je dodala-Pa jedna je u NS na primer :lol: :lol: :lol:) a drugi,pametniji u drustvu :lol: misli "A dje?"-edit:E ta,da prostis je inostrana neka :lol: :lol: !Slogirala sam se od smeha :lol:

Ljubim te ribitju!!!A tekst necu da pisem,to je samo moje :plaz2: :bajk: :bigplaz:

SQUAW
12.07.2006, 13:14
E, dobila sam danas jedan CD sa "Njenim prvim power point-om" :smeh: ... i nije to ništa novo, dobijala sam ja po jedan isti takav, od iste osobe, svake nedelje :smeh: al' ovaj RAAAADDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :uzbud: :uzbud: :uzbud:

:skok:

Meggy
13.07.2006, 18:56
Dobila sam kucuuuuuu :uzbud: :uzbud: :uzbud:

Mala pufna je danas stigla u nasu rezidenciju :lol: vrlo brzo se adaptirala :uredu: pola dana je prespavala :uredu: a drugu polovinu dana je prekopavala dvoriste i svadjala se sama sa sobom :lol:

nattydread
15.07.2006, 10:44
ja sam se prije par dana bas svega nadobijala: tri knjige, tri slike, gomilu zestine, jedan simpatican cvijet kojem ne treba da se mijenja voda neko vrijeme, a kad pusti korijenje moze da se zasadi u basti...:ok: :ok: :ok:

Sonja
15.07.2006, 15:15
Ja sam juce od ujne dobila japanke,plave,slatkache,brazilska proizvodnja :too:
Dobila sam i plavicasti lak za nokte,od nje,a uji sam poklonila ratluk od bergamota,od oraha i bombonice cedevita ukus sumsko voce :lol:

irnik
15.07.2006, 19:42
Dobila sam parfem Miracle so magic :ok: i kupaci kostim :more:

Meggy
16.07.2006, 00:10
od muza

Doduse, i ja, to sam zaboravila da kazem :kiss: I, doduse, ne od muza :lol:

nattydread
16.07.2006, 13:38
stigla mi i africka klepetusa...:uzbud: :uzbud: :uzbud:

ribenzzi
17.07.2006, 10:47
Jaoj, dobila sam jedan CD sa remek djelom koje se zove : "Moj prvi power point":uzbud:

Odusevila se, slatko se ismijala i bas, bas raspilavila :uredu:

Faja Kruelita na divnom osjecaju koji je izazvan tvojim majim radicem ;) :uzbud:

VCafe rajica- najboljija rajica od svih rajica na svjetu!!!!

:uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:

Captain Jack
19.07.2006, 03:46
Dobio sam svasta bre:plaz2: Zamrznute cevape,smoki,Radensku,sok na pretvaranje:smeh: grisine Soko Starka,napolitanke,Kiki bombone i Niksicko pivo(na ovo zadnje sam se ponajvise obradovao),osecao sam se kao klinac kad ode kod babe na selo pa mu iznakupuju svakakve djakonije:plaz2: Hvala ekipi iz Clevelanda:ok:

swba
20.07.2006, 20:04
dobio sam njen prvi PP projekat :uzbud:

:smeh: ovo je da riknes :smeh:

Meggy
20.07.2006, 23:32
... sto je najvaznije, koji actually raaaadi :uzbud:

E, jos ga samo ova mala nije dobila... mada, mozda i jeste, pa i ne zna :lol:

(majku mu, jesam ja svima poslala? :cesces:)

swba
21.07.2006, 18:15
dobio razglednicu od Ribenzzi sa sve upustvom za ugodan zivot :hahaha: :kiss:

nattydread
22.07.2006, 14:45
sinoc nam je onako polupijanima palo na pamet da sjedimo na betonu i lametiramo. e u tom nekom momentu, moj drug ugleda jednu bas lijepu narukvicu, valjda je nekom ispala, a koja se meni pri tom bas svidjela. e onda ju je on lijepo podigao, ocistio i poklonio mi je :jeee:

swba
23.07.2006, 07:16
dobih danske kartolinu od zene :kiss:

i toliko me odusevila da sam morao da je skeniram... lebe btw ovo je slikato pre no sto si se ti stavio na spisak putnika za plazu... imedzin leb negde u ladovini

http://img215.imageshack.us/img215/4939/kartolinaxx6.th.jpg (http://img215.imageshack.us/my.php?image=kartolinaxx6.jpg)

irnik
23.07.2006, 15:03
lebe btw ovo je slikato pre no sto si se ti stavio na spisak putnika za plazu... imedzin leb negde u ladovini

I ja se stavljam na spisak za plazu :plaz2:

Meggy
22.08.2006, 20:24
Dobila sam zute japanke od crvene :uzbud: I ne zuljaju me, za divno cudo :jok:

Hvala, dzindijanac :kiss:

Lady in red
22.08.2006, 22:14
Dobila sam podlogu za misa koja je istovremeno i blokce, merkala sam je neko vreme... knjigu Jovana Ducica "Pesme ljubavi" i divnu ruzu koja je bila neopisive boje... recimo da pomesate crvenu, zutu i rozu :wacko: ali je zaista predivna... Od moje :srce:

Poslednje sto sam poklonila je pesma i poljubac na jastuku, ali to nije bilo bas skoro pa me je sad malo sramota :stid2: moracu da ispravim to...

A da, juce sam dobila majicu na bretele od kume :osmeh:

Goga
28.08.2006, 22:05
Dobili smo farkice za Kikija.. Kako mu stoje..

Mind_reset
28.08.2006, 22:50
Poslednji poklon, usb stick - platinum nesto pa nesto :beyond: , na lancicu, mnogo je slatko...
Poslednje sto sam dobio je pesma od mog :andja:, odusevila me je :kiss2: :love5: :zagrljaj:

kissigirl
04.09.2006, 17:42
Dobila sam srebrni prsten od mog dragog... :kiss: :zagrljaj: :kiss2: :srce: :usne2: :flower: :love4:

SQUAW
17.09.2006, 16:29
Dobila teglu maslina :uzbud: jednu školjku :uzbud: i indijanski lančić :uzbud: od jednog turiste :uzbud:

Lady in red
21.09.2006, 01:17
Pa posto mi je bio rodjendan 17. (hvala clanovima sto su se setili da mi cestitaju :ljutko: :bes4: :plakanje:), dobila sam svasta. Pa da krenem: gel za tusiranje, sampon, mleko za telo, senke, peskir, majicu, nekoliko sapuna, gornjak, gace, carape, cvece, beli grudnjak, dve case za pelinkovac, album za slike, 1000 dindzi, visenamensku kremu (moju omiljenu :osmeh:), rukavicu za skidanje sminke, sangriju, dva mala pelinkovca, USB stik na lancicu :kiss2:, i dobar provod to vece...

SQUAW
21.09.2006, 13:07
Dobila sam od sebe novog mišonju za kompjuter :uzbud:

Goga
21.09.2006, 22:31
Britannica 2005, od Milog..:too: :srce:

Mish
21.09.2006, 22:38
Dobila pola table slanine (od drage mi majke i redovnog mi darodavca ove đakonije).
Ja poklonila komplet peškira i CD (jedinoj mi Seki).

Necromancer
21.09.2006, 23:30
Pa posto mi je bio rodjendan 17. (hvala clanovima sto su se setili da mi cestitaju :ljutko: :bes4: :plakanje:)

E pa da si dozvolila da ti se vidi datum rođenja, onda bi ti neko verovatno i čestitao. :roll: :fijuk: Koliko znam, ovde niko ne gleda u pasulj. ;)

Ipak, srećan ti rođus. :ok:

A šta sam dobio poslednje? Privatnu poruku! :uzbud:

valter
21.09.2006, 23:35
-Pare na kladzi :uzbud: :uzbud: :uzbud: a ide vikenad :uzbud: :uzbud: :uzbud: (i francuski poljubac od cure iz Francuske8) :stid2: 8) i ode...)

Lady in red
22.09.2006, 00:12
E pa da si dozvolila da ti se vidi datum rođenja, onda bi ti neko verovatno i čestitao. :roll: :fijuk: Koliko znam, ovde niko ne gleda u pasulj. ;)

Ipak, srećan ti rođus. :ok:

Hvala, nisam znala da mi je ta opcija iskljucena, izvinjavam se, ne moras da budes tako surov :( ;)

Dobila sam i jednu zutu svesku sa metalnom spiralom :osmeh:

euridika
22.09.2006, 01:15
Dobila sam čarobnu drvenu narukvicu, a poklonila "Mansardu" od Kiša.

Goga
25.09.2006, 22:30
Silkepil - depilator... (ko čeka, taj i dočeka:osmeh: )

HLEBmaster
25.09.2006, 22:56
U najavi sam dobio jabuke sa tachkicama..... neke nedorechene jabuke .. od jedne .. da kazemo zzene sanjive *:cekic: :cekic:

:kiss: :kiss:

*seljanke

yige_gui
26.09.2006, 17:46
sinoc stiglo zrno peska ravno sa Grchkih plaza :uzbud: (dobro, nije sa plaza, nego ravno sa Kalisha, ali cemo zamislimo da je sa plaze :uzbud:)
i dve leve znojnice :uzbud: i sad cela soba mirishi na JA :lol:
i pchelicu :uzbud: sa sve zvonchicem :uzbud:
sad mi stalno zvecka kako god da hodam :skok:
i jos nesto sto ne mogu da vidim dok se igrachka ne oporavi :roll:

a sve to tako dobro mirishe na Kalish i letnju kishu i proliveno pivo i nechije jake parfeme i mngooo smeha i najvaznije na :srce: dva blesava ludjaka :srce: ..
ma imam osecaj kao da sam bila tamo :skok: :skok: :skok:

imeDZin ljub :kiss: :kiss:

Goga
28.09.2006, 10:20
Kikiju sam kupila tri ''frajerska'' duksa, a sebi naravno trenerke..

blueella
28.09.2006, 18:31
poslednje sto sam dobila na poklon je digitalna kamera ( zivela!!! ):uzbud:
a poslednje sto sam poklonila je...
plisana kuca koja pritiskom na stomacic kaze '' I love You''

a sada spremam poklon....
3 kineska novcanicica i
veeeejiki motocikli za djugaja!!!:uredu:

A6quattro
28.09.2006, 19:49
Dvosmernu, iskrenu ljubav.
Sta od tog bolje dobiti/pokloniti?

SQUAW
29.09.2006, 02:50
E ja sam svašta dobila ove nedelje, između ostalog i novi kontigent školjki :osmeh: i jedan filmić od Srbe :kiss: sa čestitkom koja je specijalno odštampana za mene :uredu: a poklonila isto svašta, al' su od mene specijalno otišli jedan najmanji orah na svetu, jedna knjiga, otvarač za pivo i dva diska.

Captain Jack
02.10.2006, 20:44
Mora da se pohvalim,svasta sam izdobijao:plaz2: karticu da mogu da zovem kuci,parfem,dosta nove muzike,nove djozle8) stare su mi se raspale jer su mi podmetnuli neke koje su bile u toj fazi:roll: veliku cestitku za rodjus:uzbud: trebalo mi je dva sata da je procitam i jos nisam stigao da je zavrsim:smeh: i jednu prelepu majcu na kojoj pise LUD KO STRUJA!Malo mi je uska u ramenca ali se nosi sa ponosom:skok: VEEEEEEEEEEELIKIIIIII:kiss: ZA MOJU SEJU

HLEBmaster
02.10.2006, 20:47
:) aj i ja malo da se hvalim :) Dobio sam filmchich - Bumerang jednu od najboljih domacih comedija u poslednje vreme, za kojim bogme tragah dosta dugo :kiss: nekoliko frishkih, integralnih tachkastih jabuka :) :njam: Jedan najnajnajnajmanji orah na svetu za najnajnajnajmanju shtrudlu sa orasima na svetu :osmeh: ... and a lot of wonderfuly spended time :kiss:

ribenzzi
04.10.2006, 09:38
:uzbud: ja dobila nekoliko zrnaca prekookeanskog pasulja- tacnije pet zrnaca... tj, trebala sam to da dobijem po nekoj sovuljagi al' se valda zagubila na tol'kom putu :roll: pa mi stigla kartolina na kojoj pise da su poslata i da ih cekam:( .. docice, znam da hoce:osmeh:
Pozz Srbulencetu, Koraljki de metla i ostaloj pri dnu kartocke potpisanoj ekipi...:uredu:
Voli vas ona zvana Ribenzzi:roll: :osmeh:

SansRomantic
04.10.2006, 10:22
Sinoć sam na poklon dobila jedan sasvim, sasvim, apsolutno neočekivan telefonski poziv.. :kiss2:
Ne znam da li da vrištim od smeha :jeee: ili tuge :plakanje:
nemam pojma :beyond:

Meggy
04.10.2006, 16:11
E, pa i ja sam to isto dobila, ribenzi... samo jos juce, kanda kod mene definitivno sve prvo stigne :fijuk: Kazu da su dobro, sto i nama zele :uredu: I poslali kartolinu da malo udaraju zazubice :dry:

Ma, ljubim ja vas sve... u paketu :osmeh: :kiss:

SQUAW
04.10.2006, 16:18
:uzbud: ja dobila nekoliko zrnaca prekookeanskog pasulja- tacnije pet zrnaca... tj, trebala sam to da dobijem po nekoj sovuljagi al' se valda zagubila na tol'kom putu :roll: pa mi stigla kartolina na kojoj pise da su poslata i da ih cekam:( .. docice, znam da hoce:osmeh:
Pozz Srbulencetu, Koraljki de metla i ostaloj pri dnu kartocke potpisanoj ekipi...:uredu:
Voli vas ona zvana Ribenzzi:roll: :osmeh:

GOSPODjica kaže:
E, pa i ja sam to isto dobila, ribenzi... samo jos juce, kanda kod mene definitivno sve prvo stigne :fijuk: Kazu da su dobro, sto i nama zele :uredu: I poslali kartolinu da malo udaraju zazubice :dry:

Ma, ljubim ja vas sve... u paketu :osmeh: :kiss:

I ja dobila jutros :osmeh: a znala sam da će dođe jerbo sam videla vešticu na jednoj fotki kako ih piše :plaz2: al' sam se isto obradovala k'o da nisam znala da će da dođe :skok: E na mojoj piše samo bla, bla, bla, bla!!! + 5 potpisa :osmeh: ( a konobaru niste dali da se potpiše? :dry:) Malo se izgužvala, vidi se da se naputovala i ima mnogo lepe oblake 8)

:kiss: ya gajzzzz :)

yige_gui
05.10.2006, 02:31
a konobaru niste dali da se potpiše?

meeerd! kako se, bre, toga nisam setila!? :dry:
sto si sad uopste spominjala :roll: sad bi najradje isla natrag da mu dam da se potpise :lol:

Goga
12.10.2006, 22:37
Malo smo obnovili ''vozni park''. Kiki je dobio prve kućne patikice, mili prelepe cipele, a ja:uzbud: :uzbud: posle toliko godina starke8)

HLEBmaster
30.10.2006, 19:34
:uzbud::uzbud: AAA dobio sam po sovi jednu strava kolekciju slichica i to ne bilo kakvih, vec onih shto se gledaju kao kroz njih pa ne vidish ono shto je nacrtano nego vidish ono shto se ne vidi :blink: ;) Weshticcccccooo!! THaaaanks :) :uzbud::uzbud:

Goga
31.10.2006, 06:26
Kupila sam Kikiju rančić za vrtić:uzbud: :uzbud: :uzbud:

swba
01.11.2006, 06:14
I ja dobila jutros :osmeh: a znala sam da će dođe jerbo sam videla vešticu na jednoj fotki kako ih piše :plaz2: al' sam se isto obradovala k'o da nisam znala da će da dođe :skok: E na mojoj piše samo bla, bla, bla, bla!!! + 5 potpisa :osmeh: ( a konobaru niste dali da se potpiše? :dry:) Malo se izgužvala, vidi se da se naputovala i ima mnogo lepe oblake 8)

:kiss: ya gajzzzz :)
aaa konacno se sjetila da ih posalje :smeh::smeh::smeh:

sta sam dobio poslednje :cesces: majicicu od irki iz san franciska :uzbud:

blueella
21.11.2006, 17:52
ruzu od marcipana! :stid2:

Lady in red
25.11.2006, 20:38
Njega... :kiss2:

http://img245.imageshack.us/img245/1179/dsc00018uz5.jpg

cabb
25.11.2006, 21:55
Bili smo kratko vreme zajedno...Posto mi se nije preterano dopala na "Drugi pogled",izokola sam saznao da ne podnosi "Deep Purple"(:cesces: )
Dakle:
Poslednje sta sam poklonio je - mp3 "Deep Purple"
Poslednje sta sam dobio je - "pedala":uzbud: :uzbud: :uzbud:

SQUAW
30.11.2006, 19:43
Pošto neko ( :roll: ) više nije mogao da čeka da kupim mikrofon, taj mi ga je kupio i poslao :smeh: Dobila sam mikrofonT :uzbud: Nisam više nemi posmatrač n statista u kukuruzu :uzbud: Sad se mogu odašiljem vokalno :uzbud: Hvala Jajce :osmeh: :kiss:

I Japancu još jedan :kiss: za CD.

I 'Lebu :kiss: za brdo cedeJova narezatih, pa šta ako neke već imam :fijuk:

Ja se sećam da sam skoro poklonila jednom klinji farmerke, jednu kremu za ruke iiiiii :cesces: verovatno još nekom nešto al' ne mogu da se setim...

psssst
08.12.2006, 23:25
Poslednje sto sam poklonila bio bi jedan davno obecani CD,a ono sto sam dobila je jedan zakasneli promo materijal(od 01.12) tj privezak crvenog krsta - koji nije samo privezak vec i mnoogo korisna stvarcica-kad se pritisne krstic na njemu(kad je hitno),on se otvara/rasklapa i u njemu se nalazi prezervativ :stid2: *

*simpaticno zar ne?!

brown eye girl
08.12.2006, 23:38
:) :) Bas pre par sati sam dobila od jedne starije gospodje par krusaka, par jabuka, jednu zalenu bundevu i nekoliko korenova cvekle.

Poslednje sto sam poklonila:hmm: ... Ne secam se.:fijuk:

Mish
09.12.2006, 00:05
Divnu indijsku tuniku. (što volim da primam rođendanske poklone unapred:uzbud: )

blueella
09.12.2006, 00:18
Poslednje što sam dobila je parfem od chefa..ne samo ja,sve žene u firmi :uredu:
A poslednje što sam poklonila je mala reklamna nivea kremica koju sam dobila juče kada sam kupila penu za kosu...drugarici se dopala,pa sam joj je dala!eto!;)

Zvonchica
09.12.2006, 11:56
Poslednje sto sam dobila je cokolada-od Mikulasa!:blink:

A poklonila,hm...:cesces: bonzitu necaku!:kiss:

blueella
24.12.2006, 23:59
svašta sam dobilaaaa!!!:uzbud:
nove pape!!!:uzbud:
novi poncho sa rolkom,dugačak do kolena :uzbud:
polučizme sa cicom gore :uzbud:
majcu,džemper,donji veš,debele štrikane čarape,lakove za nokte,ruževe za usne,ljutu kobaju,suve kajsije,masline,čokolade.......:uzbud: :uzbud: :uzbud:

makycica
25.12.2006, 00:42
Dobila sam svašta svetleću podlogu za miša, bodi majicu, pa još jednu majičicu...

A poklonila zlatan privezak mom dragom... :osmeh:

Goga
27.12.2006, 21:13
''plazmicu'' monitorčić :osmeh: , najzad 8) :uzbud:

cabb
27.12.2006, 21:21
Noshu...

blueella
30.12.2006, 22:48
kakao :blink: christstolle :ok: parfem kenzo amour :uzbud:

psssst
31.12.2006, 05:21
Dobila sam "ženski rokovnik",a poklonila NG svećice

cabb
04.01.2007, 14:55
Poklonio voznju,jednoj devojci...O "dobitcima"- ne bih...

Zvonchica
06.01.2007, 00:28
Dobila sam knjigu i stolicu (da vise ne lomim kicmu kad sedim za kompom):uredu:

ne secam se sta sam poslednje poklonila.

blueella
06.01.2007, 07:58
poklonila sam kamericu i mikrofon..
plisano slonce
male svecnjake u boji..
tako su medeni kad se pomesaju boje...
moracu i sebi da uzmem koji :fijuk:
i takoooo

swba
06.01.2007, 08:34
obukle me dedamrazice od glave do pete za novaka...

ljubi ih ujko :uzbud:

a ja njima mp3 plejercice 8)

blueella
10.01.2007, 08:22
poklonila sam sinoć deci razne shtrikane sharene čarape..:roll:
sa sve medom na njima..:uzbud:
oduševili su se i odmah i obukli..:uredu:

swba
30.01.2007, 08:23
kartolinu od 4 praseta i jednog zlog vuka :uzbud:... sa sve racunom koji treba da podmirim 8)

i tako nakon trosatnog citanja jos nemam kontove ko je koje prase :smeh:... mada naznake postoje.... 1. i 3. puse :cesces: 2. i 4. kao ne puse (ono ne javno :fijuk:)

psssst
30.01.2007, 16:18
Dobila visibabe tj njihov buketic,a poklonila rodjendansku zurku ;)

makilli
31.01.2007, 22:10
Od mog andjela jednu visibabu :) a od mame privezak za kljuceve.

SQUAW
03.02.2007, 01:46
Svašta sam nešto dobila :) Jedno brdašce knjiga ( tu učestvovala i Megz sa jednom indijanskom :osmeh: ), nove slušalice za moj mali uređaj, kozmetiku, trenerku, jedan lep album za slike, kešovinu, jednu lepu skulpturu, jedno brdašce nakita :uzbud: i još svašta nešto :osmeh:

A u poslednje vreme sam poklanjala samo nešto bebironima u okruženju. :)

Papak
03.02.2007, 01:50
Za sve "zainteresovane", negativan je :joint: :lazy:

Ja volem zhene sa malim decama :(

Poklonio sam pishu, dobio sam trishu :lol:

Tigerlily
06.02.2007, 12:23
Poslednje što mi je kupio su grejači za uši, a ja njemu kartu za Iron Maiden :)

blueella
11.02.2007, 21:46
dobila sam owaj smeshan privezak :smeh:

http://img238.imageshack.us/img238/586/52567710cs0.jpg

Zvonchica
12.02.2007, 02:34
Dobila sam cokoladu od tate! :skok:

Goga
12.02.2007, 02:46
Parfem od lepše polovine :)

zdenkavuk
14.02.2007, 00:24
Predivan cvet od meni srcu priraslog bica...

Poklonola sam predivan osmeh...:roll:

Najgora
14.02.2007, 17:49
dobila sam malo plišanog medu na kome piše :love4:

lav71
14.02.2007, 17:58
...dobio sam medeno srce malopre...:njam:

blueella
14.02.2007, 17:58
dobila sam 2 mala medveda... i 1 cvet... :stid2:

poklonila bleskasti donji vesh...:fijuk:

Zvonchica
14.02.2007, 18:03
Dobila chokoladu sa sve nalepljenom porukicom na njoj! :osmeh: :srce:

Poklonila pojubac... :stid2:

blueella
14.02.2007, 22:03
2 dvd-a :uzbud: :uzbud: blackmore's night :uzbud:
koncert i spotovi :jeee:

blueella
17.02.2007, 07:54
dobila sam ruchni sat...da ne bih kasnila na rekreaciju :fijuk:

sladoledzija
17.02.2007, 13:21
Poklonio flašu vina sinoć, originalno nema šta :lol: bitno je da je pakovanje koštalo više nego vino :hmm:

makilli
17.02.2007, 13:46
Poklonila mojoj bubici medu i cokoladu:osmeh:

laPapun
17.02.2007, 13:54
Valentinov Dan

Pitu :ok: i saksiju nekog zelenisa:)

Neuhvatljiva_
20.02.2007, 22:09
Kupku...maramice za skidanje šminke...maramice za intimnu higijenu...:uzbud:

zdenkavuk
09.03.2007, 23:57
Predivan parfem i cvece od voljene osobe :uzbud:

Lady in red
10.03.2007, 04:12
Poslednje sam dobila jedan mali preslatki kaktus i tri saksije i zemlju da presadim puzavicu...

blueella
10.03.2007, 07:55
dobila sam juche jako swatku keramichku chiniju sa mnogo pepih boja...:ok:
to je valjdak za supu i takooooo
chu da slikam danas i vi pokazem :uzbud:

nattydread
10.03.2007, 15:31
6 neobičnih čašica za rakijicu i drvenu tacnicu za njih :uzbud: :uzbud: :uzbud:
(sad moram da čekam da dobijem i rakijicu)

jega
10.03.2007, 21:04
Poklonio 500din dopune!
dobio stampac

carica89
11.03.2007, 03:46
poklonila sam sestri set losiona za telo, drugarici sjaj za usne
a dobila sam farbu za kosu, kredit i cvece... sve u istom danu
e da, i kolace od tate... :)

Butterfly_
12.03.2007, 14:35
Dobila album Massima Savica-Vjestina 2
Tek treba da poklonim...a sta...pa videcu jos

DanijElla
12.03.2007, 14:51
dobila snickers čokoladicu

SQUAW
13.03.2007, 16:29
Dobila od ove vatrene ribetine sa foruma zakasneli poklon za rođendan. Ravno mesec i po dana treba da nešto doputuje iz nerazvijenih područja (i to ako vam neko od društva putuje u smeru onoga kome to treba da se dostavi :lol: ) jednu masku indijansku koja već stoji okačeTa na zidu i litar vinca koje ne pijem al' obećavam da ga neću prosledim nekom drugom za slavu, sa'ranu ili rođendan nego ću ga čuvam dok ne postane skroz old old old berba :osmeh: pa ću ga prodam skupo :cesces:

I dobila sam danas od drugarice DVD Whitesnake koncert :skok:

psssst
28.03.2007, 02:12
Dobila sam vazu (a buket min pre toga ;) ) ,a poklonila jos nisam,ali sam spremila jednu preslatku keramicku kasicu-prasicu 8)

blueella
28.03.2007, 06:31
dobila sam na poklon(rodjendanski,unapred) kartu za blackmore's night!!! :uzbud:

HLEBmaster
28.03.2007, 21:14
:uzbud: dobijo kachket i kapu sas njujorshki inicijali i majicu sas natpisom LEBA TI sas prednje strane i LEB RULZ na ledjima bhahaha plus sasvim otkachenu chestitku za moj skorashnji :fijuk: rodjendan :)

A od koga??

Pa od veshtice sas metlu bre !:) Chak je i enourmous coverat -show sa uputsvima poshtaru kako da nadje Leba 'haha

:kiss::kiss::kiss::uzbud::uzbud::uzbud::uzbud:

ZOE
28.03.2007, 21:47
dobila cvece, od lokalnog kanadskog patriote:uzbud: :uzbud: :uzbud:
poklonila????? A da, sobne papuce mojoj poznanici Kristini:)

silvia
31.03.2007, 10:36
300 dinara kredita ;)sam dobila

Neuhvatljiva_
31.03.2007, 11:27
Čini mi se da sam poslednje dobila patikice od mog dragog :uzbud: ...a poklon za njegovog brata je kupljen i bice predat sutra...u pitanju je prelepa springfild majca iz novu kolekciju :smeh: :uzbud:

Goga
02.04.2007, 01:41
DVD ''Čudesna sudbina Amelije Pulen'' od tate... :srce: :srce: :srce:

yige_gui
02.04.2007, 04:15
prvi muzhev pis of art posvecen meni :uzbud:
treb'o bit' poklon za rodjus, al' ispao poklon za obljetnicu :kiss:

blueella
02.04.2007, 07:01
dobila sam 6 balona, 3 priveska, 12 olovaka, 1 chokolate :uzbud: i jedno 100 flajera :hahaha:

Zvonchica
02.04.2007, 11:17
Jučer poklonila tortu snajki za rođendan,
a danas dobila puuuno parica za moj rođ. Šoooping!!! :uzbud:

Zvonchica
02.04.2007, 18:39
Dobila sam telefon! :uzbud: Nokia 7360!!!

Lady in red
02.04.2007, 21:39
Duks i majicu - od sebe :osmeh: :krava:

Sokica
04.04.2007, 22:04
Danas sam od drugarice dobila mp3 dvd od RHCP i ceo stan mi bruji....Di ste komšije!:jeee:

ZOE
04.04.2007, 22:05
Dobila sam ljiljane u saksiji, a poklonila cokoladu:roll:

psssst
11.04.2007, 10:49
Dobila sam jos jedan poklon za rodjendan( sa veelikim zakasnjenjem):uzbud: ,a poklonila.........set voskom saranih uskrsnjih jaja8)

Andjelika
14.04.2007, 20:26
Dobila sam chokoladu, malopre.
A dobila sam i raznorazne sitnice za rodjendan kao i paaaraaaaaa :)

Neuhvatljiva_
14.04.2007, 22:08
Dobila danas Mango bele pantalone od dragog :uzbud: ...konacno nadjoh moj broj :roll:

lav71
14.04.2007, 22:14
...dobio sam žuljeve, al nemam kome da ih poklonim...:beyond:

Goga
14.04.2007, 22:51
Kiki je dobio prelep kamion koji samo što nije poneo u krevet, da spava pored njega i stalno ponavljao ''Najgoje'' (ona mu ga je i poklonila između ostalog) kao da će mu se Najgoje upravo pojaviti... :skok: :srce:
Crvena majca sa originalnim natpisom :skok: - obožavam je...
Još mnogo stvarčica koje imaju i upotrebnu, posebno emotivnu vrednost... :uredu:

blueella
15.04.2007, 06:09
dobila svashta :uzbud: http://img297.imageshack.us/img297/6743/48661541bp2.jpg

JasnaBGD
17.04.2007, 14:04
Dobila sam kijavicu. Verovatno sam je i uvalila nekome... Nenamerno, časna reč. :(
Od ozbiljne primopredaje... Ček' da vidimo...
Poklonila sam prelep buket kala drugarici za rodjoš. Učestvovala sam - idejno - u sačinjavanju istog... Uz gorepomenute kale, gorepomenuta persona se obradovala jednom poklonu koji sama sebi nikada ne bi kupila... :plaz2:
Juče sam dobila od mog dragog buketić omiljenog mi cveća - djurdjevka... Gde ga nadje, kad mu vreme (još) nije...?!
:)

Neuhvatljiva_
17.04.2007, 14:19
Dobila sam upalu mišića od nošenja stvari sa potkrovlja u prizemlje...:wacko:

ZOE
17.04.2007, 14:42
dobila flanelsku pidzamu:huh: :huh:

poklonila esarpu od svile:)

zdenkavuk
17.04.2007, 22:07
Dobila sam prelep buket jorgovana ::flower:

Poklonila sam misku kosulju :ok:

yeesss
18.04.2007, 10:19
dobila milka praline :uzbud:

poklonila mami parfem...

mariposa
18.04.2007, 11:06
Juce kad sam se probudila imala sam jedan cvetic od cerke...

blueella
21.04.2007, 17:58
dobila sve owo danas :stid2:

http://img403.imageshack.us/img403/4350/18938841ni3.jpg

Zvonchica
22.04.2007, 09:20
Veeliku čokoladu, tobleronu, šampon, sapun, činijicu, keramičko pile, igricu, 2 cd-a muzike, balzam za kosu, sapun, ruže suvo cveće, malu gumenu žirafu, šminku, veliku bombonjeru. (valjda nisam ništa izostavila)

Poklonila dve knjige. :stid2:

blueella
22.04.2007, 09:24
jesi .. cinci-linci za vrata :stid2:

Zvonchica
22.04.2007, 09:27
jesi .. cinci-linci za vrata :stid2:

Znala sam da sam nešto zaboravila!
Cinci-linci je dobio i cinci-linci za vrata! :uzbud: :kiss: ;)

DarkRed
22.04.2007, 09:30
Poklonio dupli muzički cd sa posebnom posvetom, a dobio... :jok:

... A da, izvinjavam se, od druge osobe, drugara - automehaničara sam juče kao poklon dobio pločice za kočnice za kola koje mi je i ugradio :ok:

makilli
22.04.2007, 10:57
Poklonila mami tuniku za rodjendan :kiss:

Crazy Angel
24.04.2007, 01:10
Dvd Od Mog Omiljenog Glumca. Moj Muz Mi Poklonio, Da Me Iznenadi :uredu: Bila Sam Sva :uzbud: :lol:

ZOE
24.04.2007, 01:11
Prosle nedelje, provela sam vikend kod prijateljice. Bez ikakvog povoda, poklonila mi je - tacnije sasila, lepu dugacku suknju za leto ljubicaste boje. Ona voli da sije, i jednostavno joj je doslo... da mi sasije suknju - hvala Julija:roll:

nattydread
24.04.2007, 19:08
dvije majice i farmerke i sve mi stoji kao saliveno...oduševljena sam :uzbud: :uzbud: :uzbud:

Andjelika
24.04.2007, 19:14
dobila parice od tate...
gomilu odetje od majke ( o, da! shoping sa njom se vishestruko isplatio)

poklonila sam majci Garnierov set za nego zrele koze + neko mlekce za telo koje extra mirishe ;)

i naravno, uchestvovala u biranju i finansiranju poklona za oca, brata i snajku :)

Najgora
24.04.2007, 20:45
dobila sam "Lush" sapun od Najgoreg :kiss:

blueella
28.04.2007, 20:48
dobila danas zakasneli rodjendanski poklon od bate..
koji je chika policajac ... originalan poklon..

male lisice :uzbud:

http://img410.imageshack.us/img410/8100/86919314wv1.jpg

_baba_
28.04.2007, 21:00
Dobila sam 'po nosu' od svekrve sto danas nisam otisla kod nje. :beyond:

mrvacha
08.05.2007, 15:54
Kao sto rece Andjelika, shoping sa mamo se bas isplati!!! :uzbud:
Dobila sam od nje japanke, i jos nekoliko kozmetickih stvarcica za ekskurziju u Spaniju! :kiss:
A zadnje sto sam poklonila je kacket za mog momka, koji mu savrseno stoji! Bas mi je sladak, dusa moja milena! :stid2: :love3:

Tigerlily
17.05.2007, 14:09
Od jednog meni jako dragog prijatelja sam dobila mp3 player, koji je toliko sladak (u obliku je kockice, otprlike duplo veći od kockice za jamb) da sam trenutno zaljubljena :smeh: .

psssst
17.05.2007, 16:55
Poklonila licidersko srce,a dobila nove mindjuse i to visece:uzbud:

zdenkavuk
20.05.2007, 14:32
...kacigu za motor...:uzbud: sad mogu da se vozim do mile volje , a da nemislim hocu li platiti kaznu sto je nemam...

...poklonila vuku patike...;):fijuk:

kataklinger
20.05.2007, 14:40
dobila sam:opancice za leto,cokoladu sa rizom:plaz2: i veliki sladoled

SQUAW
01.06.2007, 01:00
Dark collection of Jean Neuhaus :njam: kojoj se baš radujem :smeh:

zdenkavuk
01.06.2007, 23:55
dobila sam kacigu za motor :uzbud: :jeee:

sussi
02.06.2007, 22:40
:jeee: Dobila sam :flower: od mog lole :zaljubljen:
a poklonila :love3:

piquer
03.06.2007, 19:08
DVD-e sa filmovima od mog ortaka

broj310
03.06.2007, 22:24
плату...8)мислим,добио сам је,а поклонио...чоколаду за рођендан

kissigirl
03.06.2007, 22:57
nista... :(

sussi
09.06.2007, 15:48
Prsten od dragog :indianac2: a poklonila :usne2:

piquer
09.06.2007, 16:42
fraj šišanje .....hm :uzbud: 8) :hahaha:

Goga
24.06.2007, 15:16
... Kiki je dobio bicikl ... :uzbud: :uzbud: :uzbud: ...

sussi
28.06.2007, 10:48
dobila sam juce buket cveca :osmeh:
beli krin i roze ruze :ok:

psssst
04.07.2007, 10:19
Dobila sam juce nekoliko pelcera cveca,a poklonila sam dan pre toga jedan prelep izlet u 'nas' glavni grad;)

SQUAW
04.07.2007, 11:32
Menstruaciju :osmeh:

sussi
04.07.2007, 11:41
dobila sam cestitke i cvece od nasih forumasa :sesir:
a poklonila klopu/ svedski sto :mig2:

irnik
18.07.2007, 05:10
Dobila sam odlican italijanski kuvar i parfem

DrinChe
18.07.2007, 19:04
upravo poklanjam belommedi fotku
http://www.i141.photobucket.com/albums/r74/mdzd/kocLub.jpg

sussi
21.07.2007, 22:15
...poklonila zeca za :njam: a dobila grip :lol:...

jega
24.07.2007, 00:51
Poklonio jedan predivni brbljivi prsten....
a dobio na poklon mini knjigu,mini velicine kutije sibica,knjigu o sreci,o sreci od poznatih licnosti,poklon nikad manji,a nikad jaci!!

sussi
26.07.2007, 13:41
...poklonila veceru a dobila puno cveca i bombonjeru i sto je jos vaznije prijatno i veselo vece :mig2:...

Zvonchica
27.07.2007, 22:34
Dobila sam jedan prelepi komad nakita, a poklonila danas drugarici ventilator.

sussi
28.07.2007, 16:09
...poklonila stap za pecanje a dobila kameru...:mig2:...

zdenkavuk
02.08.2007, 21:58
dobila sam papuce...poklonila :usne:

sussi
06.08.2007, 15:26
...dobila :kiss: poklonila stukicu...:mig2:...

SQUAW
14.08.2007, 20:53
Dobila sam od sinčine masivnu narukvicu sa školjkama :uzbud:u boji, a njemu sam danas poklonila udžbenike za četvrti :smeh:, a sad ćem nekim devojčicama strankinjama poklonim cd Flamingosa za kojim su odlepile :roll:

villiem
14.08.2007, 22:47
jooooj,svasta sam dobila,jer mi je juce bio rodjendan..:uredu:na pr.priveyak ya kljuceve ,novcanik,tangice,ruyu i jos svasta nesto simpaticno..:uzbud:

Neuhvatljiva_
15.08.2007, 18:48
Dobila usisivač...sad sam opasno naoružana...vuče ko lud :uzbud:

Neuhvatljiva_
16.08.2007, 19:24
Mašinu za sudove :uzbud::jeee::jeee::jeee:

TEODORA
26.08.2007, 23:36
poljubac

jega
27.08.2007, 00:22
...dve drvene plocice,spojene malim sarkicama i na njima ikonice.
a poklonio knjigicu sa latinskim izrekama.

starsica
27.08.2007, 01:14
kuma mi je na moru kupila jednu plisanu rozu zvezdu.. kojoj su oci na pola sklopljene, kao da je pospana.. nazvala sam zvezdu Bogdan :)
i ne odvajam se bukvalno od nje :jok:

Najgora
27.08.2007, 21:27
Dobila sam danas majcu na kojoj piše: nemam ništa ispod :smeh:

jega
27.08.2007, 21:49
...svaki kontakt je poklon,obradujem joj se kao da je prvi put....!!
...uzvratim 100 puta vise,da bi se bar nekako oduzio...!!

starsica
28.08.2007, 01:26
dobila sam jedne crne gace.. :stid2:

SQUAW
01.09.2007, 13:11
Dobila sam ručno slikanu indijansku okarinu :uzbud: Malo je reći da sam se primila da znam da duvam u to (tj da proizvedem nešto smisleno) kad mi je i deda rekao da smaram više :smeh:

starsica
01.09.2007, 17:09
Dobila sam ručno slikanu indijansku okarinu :uzbud: Malo je reći da sam se primila da znam da duvam u to (tj da proizvedem nešto smisleno) kad mi je i deda rekao da smaram više :smeh:
:lol :lol: :lol:
pa neces nauciti drugacije :lol:
elem, dobih masline.. od drugarice.. smarala sam je da mi kupi citav dan :P

zdenkavuk
01.09.2007, 23:05
privezak za kljuceve

Najgora
02.09.2007, 19:19
Poklonila sam kolegi pre neki dan punu šaku šarenih spajalica a juče jednu olovku :stid2:
dobila sam rokovnik :skok:

kissigirl
05.09.2007, 15:05
Dobila neke majicice od keve :skok:

psssst
05.09.2007, 15:35
Dobila sam dve pune korpe voca ( sljive,breskve,grozdje i jabuke) - dovoljno za celonedeljni doping :fijuk:;)

cabb
05.09.2007, 16:27
poljubac

Dobila si vise od svih nas,i to kad bi sastavili nase "poklone" na gomilu...!
Bravo!:uredu:

kissigirl
08.09.2007, 23:51
Kintu :skok: od sefice, ali ipak :lol:

Goga
09.09.2007, 00:22
... parfem i narkvicu ... za godišnjicu braka... :skok:

cabb
09.09.2007, 08:10
Dobio pismo,,kratko,jako,
predivno,"Bold/om" ojacano,
poljupcem ukraseno,
srcem upamceno,
dusom uzvraceno,...:uredu::uredu:

Sanjalica**
09.09.2007, 10:24
Dobila/poklonila poljubac .....

Zar postoji nesto lepse od toga .....? Mislim da ne ....:roll:

cabb
09.09.2007, 10:32
POSTOJI!!!;
POLJUBAC + SLICICA!!!:uredu::stid2:

zdenkavuk
09.09.2007, 14:52
dobila sam jedno veliko obećanje

poklonila veliki :osmeh:

starsica
09.09.2007, 14:53
dobila sam kapi za nos.. :dry:

psssst
16.09.2007, 19:51
dobila cokoladu
poklonila ukrasne tikvice

psssst
30.09.2007, 01:11
Dobila sam jednu prelepu tasnu za fax od osobe od koje sam se najmanje nadala,a poklonila sobne papuce :)

Goga
14.10.2007, 09:20
... Cocoroci smo kupili igračkicu, bebeću - šarenu, Kikiju prve zimske cipele :skok: ... ( koje je naravno prvo '' razgazio '' meda Žarko :lol: ) ...

makilli
14.10.2007, 22:52
Šolju čaja od supruga :kez: (mada pojma nemam od čega je,šta prvo dohvati on kuva,ko zna šta sad pijem :ces: )

SQUAW
15.10.2007, 03:39
Ide ekskurzija za koji dan :uzbud:, pa je klinček podobijao svašta nešto što mu treba :uzbud:A jaaaa, a jaaa nisam dobila ni razglednicu koju mi poslala jedna blesava živuljka :(

Ali sam dobila plac na netu (uknjižen) da podignem moj šator :uzbud::uzbud::uzbud:

veverica
15.10.2007, 08:16
Јуче поклонила тигањ. :uredu:

Kal_el
15.10.2007, 08:19
jutros sam poklonio reputaciju nekim çlanovima :uredu:

Neuhvatljiva_
15.10.2007, 10:01
Dobila sam virus...:(

coolgirl
15.10.2007, 14:42
Pa s obzirom da sam juce slavila rodjus,nema sta nisam... Hehhee...
Danas mi je u skoli drug donijeo poklon jer uce nije mogao da dodje... A to je bila cokolada Milka,solja ljubicasta na njoj ima neka slika,ona krava Milka,i kao zdjelica manja isto ljubicasta i pise MILKA... Hahhahaha... :hahaha:

NSBlueboy
15.10.2007, 16:59
Zadnji put mi je neko "poklonio" dopunu za mob, a ja jos uvek ne znam ko? A ja sam poklonio voljenoj osobi kacket :roll:

Neuhvatljiva_
17.10.2007, 19:47
Sutra ću mami da dam poklon za rodjendan...:roll: Jedan divan kozmetički setić...:roll:

makilli
18.10.2007, 09:24
Dobila slobodan dan jer sam bolesna :(

little fairy
18.10.2007, 11:33
Seka si jučer kupila majicu za samo 100 kn zbog toga što joj je u 9mj. bio rođendan. Pita ona mene dal će si ju uzeti na karticu ili za gotovinu pa da joj dam danas pare. Kaj nije mala zakon? :uredu:

Dakle, smatram da sam zadnje poklonila majicu..

anjich
18.10.2007, 15:04
dobila sam dopunu za mob :hahaha:
a poklonila kolegici parfem i mirisne stapice za rodjus

starsica
18.10.2007, 15:06
dobila sam virus :dry:
a dala sam.. mislim nikome:lol:

kissigirl
18.10.2007, 19:36
Ja moram opet da se pohvalim... :kez:
Dobila sam 4 iz nemackog! :uzbud: Keva mi je flipnula od srece, a ne bi skodilo kada bi dala koju kintu... :kez:

broj310
18.10.2007, 19:43
браво киси !
ја сам поклонио задње... :cesces::cesces: црно вино за један рођендан...

Angus
18.10.2007, 19:46
...dobio sam kapu...za ove zimske dane sto slede...izvezeno Grobari 1970...:uzbud:
...poklonio sam ruchni sat...:)

Neuhvatljiva_
18.10.2007, 20:24
Kupio mi dragi danas pet razlicitih vrsta cveca u Garden centru :uzbud::uzbud::uzbud:... :kiss3:

zdenkavuk
18.10.2007, 21:37
dobila sam puno poklona,prosle nedelje,patike,trenerku,puno cveca,parfem... :jupi:

poklonila tortu :torta:

veverica
20.10.2007, 20:16
Dobila sam miša.

http://img227.imageshack.us/img227/5818/copyofimg9419gu2.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=copyofimg9419gu2.jpg) :vidiga:

Invisibleman
20.10.2007, 20:30
Devojci sam poklonio novčanik.
Zaposlila se pre više od mesec dana.
Počela da zarađuje a još je nosila stari raspadnuti.

Kaže da sam joj konačno kupio nešto korisno. :smeh:

Kao da je zaboravila sve one knjige. :smeh::smeh:

starsica
22.10.2007, 18:50
dobila sam CD sa receptima za makrobioticku kujnu :jeee:
a poklonila sam dobar deo svog srca nekom idiotu koji to ne zasluzuje :grr:

little fairy
22.10.2007, 20:33
35 kuna na mobitel..

zdenkavuk
25.10.2007, 22:23
poklonila sam bratu kameru , a dobila veliki poljubac :kiss:

Leonard Peltier
25.10.2007, 23:07
Poklonio deciju trenerku sa kapuljacom :uredu:

Dobio............ hmmmm, ne secam se :cesces:

Neuhvatljiva_
25.10.2007, 23:38
Poslednje sto sam dobila je pet istranziranih pilica :smeh:

little fairy
26.10.2007, 09:18
Moj mi je dao cd Toše P. A nisam ga niti tražila. Kak' mi je moj medeni.. :stid2:

sussi
26.10.2007, 11:18
...poklonila a i dobila mnostvo :kiss:... joooj sto je lepo kada se volemo :jeee:...

starsica
26.10.2007, 17:57
juce sam dobila mindjuse od druga koji se vratio iz Amerike :)
prelepe su..
jedino sto me cini srecnom sada :dry:

coolgirl
26.10.2007, 19:17
Dobila... Ne znam... Ne sjecam se.
Dala,hm... Pa,evo sad sam dala fen sestri da osusi kosu :hahaha:

Savannah
26.10.2007, 19:21
Jucer sam dobila od moje radnice suknju koja njoj vise ne pase. :smeh: lijepo zar ne? well, suknja je od trapera, do koljena sa umetcima od crne mreze koji dolaze negdje do one stvari otprilike.:hahaha: ona je mislila kaze kako ce to meni super stajat:blink: Poklonjenom konju se ne gleda u zube kazu...:cesces: ?

little fairy
09.11.2007, 09:28
Upravo sam dobila parfem Puma znakovitog naslova 'I'm going' od kolege za odlazak iz firme :uredu:

Leonard Peltier
16.11.2007, 04:05
Poklonio bratu mp3 player :music:

Dobio.................ne sećam se, ali nije ni važno :beyond:

zdenkavuk
16.11.2007, 23:58
dobila svasta...:jupi:

poklpnila isto ;)