Puna verzija : Birate li stalno pogrešne partnere?
Toliko često možemo čuti da je neko naprosto "magnet za budale" da se postavlja pitanje da li ljudi svesno biraju pogrešne partnere ili naprosto nemaju sposobnost procene? Da li postoje neki kriterijumi po kojima birate partnere, iako znate da će se po ko zna koji put ispostaviti da su kriterijumi pogrešni, ili vam se neko jednostavno dopadne, pa tek kasnije kroz upoznavanje shvatate da je "još jedna u nizu pogrešnih osoba"?
HLEBmaster
04.06.2006, 23:52
Iskreno recheno ne mislim da je to sluchajno. Jednostavno uvek je uzrok u tebi, nema tu puno sreca - nesreca. Ljudi imaju kriterijume da ih se ne bi pridrzavali, prichaju jedno, a rade shesto totalno nesvesni. Ili srljaju ka onima koji su toliko ochigledno pogrshni da je to nemoguce ne videti. I chesto svi to vide sa strane i svi cute.. A ponekad im je i bolje, jer josh ispadnu ljubomorni..
nattydread
05.06.2006, 14:27
zalijetala sam se i brljala dok sam bila mladja (valjda ono mlado - ludo), a sada valjda s godinama i nekim iskustvom, i kada su mi neke druge stvari bitne, sada to ne bih mogla reci.
Mislim da je to pre izlizana fraza za ljude koji se razocaraju u nekog.Svakom od nas se desi promasaj u zivotu,a cinjenica da,offtopic,cesto bivamo razocarani prijateljima,rodbinom,citaj ljudima koje znamo skoro ceo zivot,govori dovoljno u prilog tome da NIKAD ne mozemo nekog do kraja upoznati i da uvek moramo biti spremni na sve,pa i na najgore.
Sto se mene tice,moram da zahvalim Bogu i svojoj intuiciji na odlicnom izboru dosadasnjih partnera.Nije mi se desilo da udaram sebe u .... jer sam pikirala baksuza.Veze su mi se zavrsavale iz nekih sasvim normalnih i dosadnih razloga,nije bilo trzavica i sl. (bar za mene :fijuk: :smeh: ).Sve su to bile fine i ok osobe,sa vecinom sam i sada u odlicnom odnosima,sto mi pre nije polazilo za rukom,ali bice da su u pitanju bile godine :)
Znaci,ne mislim da neko moze imati samo lose i samo dobre partnere.Sve zavisi kako se MI postavimo,jer me je uvek fascniralo to,kako se isti ljudi prema razlicitim osobama,razlicito i ophode.Treba zauzeti stav,drzati do sebe,te tako cak i "najgori,pogresan i sl" partner,moze biti pravi (osim u patoloskim slucajevima :fijuk: )
blueella
04.11.2006, 05:00
desavalo se ranije.... nisam umela odmah da procenim osobu i naravno da se vremenom ispostavljalo da pored sebe imam totalno idiota.... ali , eto, godine ucinise svoje...a i iskustvo..sto moje ,sto tudje... sada skrozvidim kroz ljude i oma sve znam o njima :smeh:
Toliko često možemo čuti da je neko naprosto "magnet za budale" da se postavlja pitanje da li ljudi svesno biraju pogrešne partnere ili naprosto nemaju sposobnost procene? Da li postoje neki kriterijumi po kojima birate partnere, iako znate da će se po ko zna koji put ispostaviti da su kriterijumi pogrešni, ili vam se neko jednostavno dopadne, pa tek kasnije kroz upoznavanje shvatate da je "još jedna u nizu pogrešnih osoba"?
Nista od toga,dal zbog moje licne procjene ili neceg drugog ali nikada nisam imala probleme ovog tipa...
Svi su bili sasvim ok,stavise extra ali pogresni u nekom drugom smislusto ih danas cini bivsima...
No sto se tice teme,ovde bi se moja naj drugarica super uklopila...
Uvek pogresni,ima detektor za likove koji zive u snovima,sebicne gadove,lazljivce i da dalje ne nabrajam...
Zasto uvek takvi,pada na romantiku:roll:
Svi su bili sasvim ok,stavise extra ali pogresni u nekom drugom smislusto ih danas cini bivsima...
Da, i ja smatram da su svi koji su mi dirnuli u srce bili ekstra. A kasnije se ispostavilo da smo jednostavno samo još jedna pogrešna kombinacija.
Ali, ma kako bili ekstra (i ma kako sam ja ekstra :uzbud: :uzbud:) čini mi se da stalno biram ulogu u nekim pogrešnim kombinacijama.
Da, i ja smatram da su svi koji su mi dirnuli u srce bili ekstra. A kasnije se ispostavilo da smo jednostavno samo još jedna pogrešna kombinacija.
Ali, ma kako bili ekstra (i ma kako sam ja ekstra :uzbud: :uzbud:) čini mi se da stalno biram ulogu u nekim pogrešnim kombinacijama.
Mislim da si me pogresno razumela,moji bivsi su bivsi zato sto vise nisam bila zaljubljena,zato sto im je falilo i ono nesto trece...Svake se veze s osmehom setim i svakog od njih,pa i kad se sretnemo tu je korektan odnos...Jednostavno nikada nisam birala pogresne decke u tom smislu da se kajem sto sam pruzila priliku...
Mislim da si me pogresno razumela,moji bivsi su bivsi zato sto vise nisam bila zaljubljena,zato sto im je falilo i ono nesto trece...Svake se veze s osmehom setim i svakog od njih,pa i kad se sretnemo tu je korektan odnos...Jednostavno nikada nisam birala pogresne decke u tom smislu da se kajem sto sam pruzila priliku...
Mislim da nisi ni ti mene razumela. Zaista smatram da su moji bivši extra ljudi, uvek ću ih smatrati delom sebe, svog života. Veze sa njima su doprinele da ja budem upravo ovakva kakva sam. Ti ljudi su me otvorili, oplemenili, probudili, davali mi se i dozvolili da se i ja njima dajem. Nikako ne bih sebi dozvolila da žalim što sam bila sa njima.
To što kažem da su to bile neke pogrešne kombinacije govorim zbog onog nepopravljivog romantika u meni. Činjenica je da su bivši, da nije trajalo, da se završilo.
Mislim da nisi ni ti mene razumela. Zaista smatram da su moji bivši extra ljudi, uvek ću ih smatrati delom sebe, svog života. Veze sa njima su doprinele da ja budem upravo ovakva kakva sam. Ti ljudi su me otvorili, oplemenili, probudili, davali mi se i dozvolili da se i ja njima dajem. Nikako ne bih sebi dozvolila da žalim što sam bila sa njima.
To što kažem da su to bile neke pogrešne kombinacije govorim zbog onog nepopravljivog romantika u meni. Činjenica je da su bivši, da nije trajalo, da se završilo.
Bas tako se i ja osecam,ja nisam tebe razumela:osmeh: :kiss:;)
euridika
02.02.2007, 21:21
Pa, biće da jesam birala pogrešne, čim više nisu tu :) , ili sam ja bila pogrešna, pa nisam umela da izbalansiram, ili mi sve to nije dovoljno značilo da bih se trudila da balansiram, ili je vreme bilo pogrešno a mi savršen spoj (ma šta ovo značilo), uh, ma ne znam, to pravo - pogrešno, ko to i gde svodi bilanse, da mi je da gvrinem...
Tigerlily
10.04.2007, 09:27
Ja sam jedno vreme sebe tešila da sam magnet za budale, a onda sam shvatila da sam sama uvek birala neke komplikovane situacije, tipove koji ne znaju šta bi, koji mi se u startu ne sviđaju u potpunosti... Mislim da je činjenica da sam našla Šašu puka slučajnost, po principu "I ćorava koka ubode neko zrno" (mrtva sam ozbiljna :uredu: ).
remorker-bgd
11.04.2007, 12:21
Biras nekoga na osnovu necega sto ti se kod te osobe svidi! Nesto ti se svidi, na neki nacin te zainteresuje...U tom trenutku ti prija, mislis da postoji potencijal za nesto ozbiljnije...vreme pokaze da to nije slucaj...i tu se veze obicno zavrse...to ne znaci da je izbor bio pogresan...ja bar tako mislim...sa bivsim devojkama sam proveo neke prelepe trenutke...divna putovanja...stekao lepe uspomene...i nije mi zao...niti to vreme smatram izgubljenim...naprotiv...
...opet citat..."Da sam sve druge voleo tamnom stranom srca. Shtedeci se.
Ucheci se kako cu najbolje voleti nju. Kada je konacno nadjem."
A Ona Prava...eh...u nju sam zaljubljen godinama...samo je jos nisam upoznao...ne znam kako se zove...sta sapuce dok spava...da li voli jagode...da li je malo :ljutko: kad je probude...ali znam da postoji...
SansRomantic
11.04.2007, 16:50
Ja, definitivno, jesam magnet za budale...
Ali to ne znači da stalno biram pogrešne...tj ja biram prave...
koji nekim čudom, u međuvremenu od biranja do zaborava, postaju pogrešni
:cesces:
Ma ja sam ta. Ne znam da li je pogresan, ali ne valja to sto radim.
Samo sebe patim. I naravno, najveca greska, petljam se sa bivsim momkom.:(
Neuhvatljiva_
13.04.2007, 16:48
Maybe God wants you to meet many wrong people before you
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.
(Gabriel Garcia Marquez)
Mislim da ima istine u ovome...
**princess**
13.04.2007, 20:32
mislim da definitivno ima istine u ovome....
mi ljudi smo takvi.... shvatimo koliko je neshto dobro tek kad upoznamo neshto gore od toga i tek onda shvatimo koliko je to shto nam se mozda chinilo loshe ustvari dobro...
ma, pogubih se sva.... :)
sve one su delovale da su one te osobe sa kojom ces biti happy, ali kad te stisne neka frka , gde trebas zrelo razmisliti onda vidis da je to samo veza za provod , disko izlasci , kako cemo lako cemo , rostiljanje i vec sve sto dolazi sa tim godinama , a sa druge strane dok biras ....... sta ti ostane ? i sednes u jedan kutak mirni bez muzike u de duru , i razmislis sta zelis da dobijes od onog sto imas kad otvoris taj ( jelovnik ) sta je na meni-ju . i onda kazem sebi ako moram provesti ceo zivot u zajebanciji sa takvim osobama onda bolje da se i ne zenim , vreme prolazi ti i dalje uzivas sa takvim osobama koje su pune zivota dok nisu stale na ludi kamen. i klap klap iznenada se pojavi osoba koja je joj pa to je ta zaljubis se i srce lupa li lupa bas ko ja sad . ali evo ona je cekala jednog ovakvog a ja jednu takvu .
vojvodjan
14.04.2007, 06:18
Iskreno recheno ne mislim da je to sluchajno. Jednostavno uvek je uzrok u tebi, nema tu puno sreca - nesreca. Ljudi imaju kriterijume da ih se ne bi pridrzavali, prichaju jedno, a rade shesto totalno nesvesni. Ili srljaju ka onima koji su toliko ochigledno pogrshni da je to nemoguce ne videti. I chesto svi to vide sa strane i svi cute.. A ponekad im je i bolje, jer josh ispadnu ljubomorni..
E sada cu verovatno navuci bes zenskih clanica foruma :huh: , ali slazem se sa svime gore navedenim....:fijuk:
Mislim da svi problemi tipa 'pogresan' partner, su posledica naseg EGA, svi smo mi pomalo skloni da pravimo sebe idealnima, i vidimo greske svih ostalih, ( a bitno je napomenuti da samo ostali vide nase stvarne mane. Mi i ako smo ih svesni, verovatno cemo ih ignorisati, ili pripisati nasem partneru.- to je zato jer si ti takav.) Pa na neki nacin i ova druzenja na forumuma, se mogu pripisati tome, jer ovde ja mogu biti idealan, a da niko stvarno ne sazna pravi istinu, lakse je ispricati se, otvoriti dusu nekome koga si upoznao preko net-a, jer je verovatnoca da cete se sresti u stvarnom zivotu veoma mala. A i ma sta vi ovde napricali o partneru, to je ipak samo jedna strana price, zar ne?
Sa druge strane, idealan partner ne postoji, pomislite samo, realno, stvorite sliku vaseg idealnog partnera....da li je to sto ste zamislili realno? Da li vi mozete biti to sto ste zamislili?
Ali takodje se slazem sa time da neke osobe 'privlace budale', ali to je samo zato jer su im neki prioriteti u zivotu pomesani. Prvo resi sta ocekujes od zivota, i na osnovu toga probaj da odaberes partnera.
Ja sam u braku 12 godina (sa istom zenom...:blink: ) i znam da je ona daleko od idealnog, ali ni ja bas nisam "super prilika"...i naucili smo da postujemo jedno drugog, i dobre i lose strane, i mislim da je sada nasa veza cak daleko cvrsca nego sto je u pocetku bila (pri tome ne mislim na decu, mada je i to jak faktor u odrzavanju veze)
A nase (moje i njene) idealne prilike su mozda tu negde, medju vama, na ovom forumu, i dobro je, tu i treba da ostanu, jer idealne su samo dok ih ne upoznamo.
mariposa
14.04.2007, 07:02
U pocetku ne zna se kakva je osoba,posle se vidi sve,i gotovo,ne trazim vise niti cu dozvoliti da me traze,nema vise greska 8)
Andjelika
17.04.2007, 18:56
Napisatju samo dva komentara koja su mii dali....
- Kako je mogutje da se od deset ponudjenih stvari uvek i nepogreshivo uhvatite za najtezu!?
- Auuuuu..... Shta li njemu fali kad ga ti razumesh!?
MLogo volem da se igram psihijatra....
TROPRSTI
20.04.2007, 11:55
Ne ne privlačim budale!
To tek naknadno postanu, ali im je kasno da se kaju.
Svaka medalja ima dve strane, pa tako i partner.
Vidimo da je pogrešan tek kad okrene leđa.
Nikada. U smislu da bih mogla i sada da se zamislim sa svakim od njih. Niti je tu bilo svadja, niti filmskih srceparajucih or ljubomornih scena, ja sam se sa svojim bivsima nekako opusteno i drugarski razilazila, jer je to postajalo vec toliko opusteno da npr sa jednim nikada nisam ni raskinula :smeh: jednostavno smo se poljubili kao da se vidimo sutra, a onda prestali da se zovemo... dobro, taj je bio teska budala... a malo sam i ja... in fact, ja mislim da je on zaboravio i da poseduje telefon :cesces:
Pogresni su bili samo oni koji su hteli da budu partneri, al' nekako im sve nesto nije islo 8) A nisam ni ja bas prava i za svakoga.
Ne- sve moje partnerke su bile prave...U tom momentu.:uredu:
kissigirl
12.05.2007, 00:36
:uredu:
Stvarno ne kapiram. Uvek naidje neki konj. Bez princa.
:roll:
chardonnay
19.05.2007, 00:32
verovatno svi na pocetku mislimo da bi taj ili ta mogli biti pravi..a onda kad bolje upoznas osobu, shvatis da je to daleko od onoga sto trazis...
mada, koliko god pogresnih nadjemo, verujem da negde, postoji ono pravo, bas za nas....
Arthur Dent
19.05.2007, 01:07
A ko kaže da ja uopšte biram?
I kako znaš da su uvek pogrešni?
Šalu na stranu kad sam ja birao nisu bile pogrešne partnerke
problem je što sam ih izgleda birao u pogrešno vreme
Moja životna priča
Uvek se u pravo vreme, nađem na pogrešnom mestu.
Eto, i Amerikanci su otišli na mesec bez mene
To sebi neću nikad oprostiti
19.05.2007, 01:57
TEsko je shvatiti prave i lazne I SVI SU pogresni dok nedodje JEDAN ILI JEDNA PRAVA!BItno je samo pratiti Srce jer bez njega neznamo sta osecamo a bez osecanja nemamo ni razuma i bez svega toga bili bi.... nesmemo ni zamsliti!
principessa
05.02.2008, 11:22
ti neki arsini se prave godinama
samo jak karakter svesno moze da ih menja u pravcu koji zeli
a pri tom da sacuva u sebi dozu nevinosti da ponovo moze da se zaljubi :)
mislim da je greska sto nas kao male filuju sa bajkama
pa je tesko davno usadjeni ideal prerasti u sebi
a decaci... ostanu veliki decaci samo sto igru sa ulice prenesu na stadione
:))
sa godinama
pazljivije biram
mislim da je ovo sad... dosta dobar izbor... :cesces::)
Sada je ok.....ali sta ce biti "sutra"???
Vecito pitanje.
Zamisli....probudis se posle par godina...i shvatis da si odabrao pogresnu osobu...da ti je zivot isao nekim pogresnim tokom....
Jeza me podilazi od ovoga...
Ali.....ovome nas roditelji nisu ucili....niti su nam u skoli davali formule za ovo....
Ko zna na ovo pitanje da odgovori....?
Jedino....vreme....
Svaki partner je pontencionalno pogrešan. Verovatno u većem stepenu nego što je potencijalno dobar, mada je početak svake veze, po pravilu, obećavajući...
Dokaz su brojni razvedeni brakovi i još brojnije loše veze koje nekako opstaju, pošto njihovi akteri ili nemaju uslova ili hrabrosti i snage da ih prekinu. Dramatčnost svakodnevnog življenja je sve veća, mnogobrojni izazovi sve teži, tako da zaista mali broj veza opstaje u stvarnoj harmoniji i ljubavi...
Kao muškarac koji ima jedan promašen brak iza sebe (promašen u smislu odnosa između mene i moje bivše, ali ne i smislu naše dece), sada na standardno pitanje: - Ko je kriv za razvod? - najiskrenije odgovarama: - Niko, il još bolje oboje.
Veza je svojevrsan kompromis i njen kvalitet zavisi od mnogih uslova, tako da treba puno odricanja, ljubavi, međusobnog razumevanja i poverenja, vremena, pa i sreće da bi se došlo u čvrstu poziciju da možete reći da imate pravog partnera....
Svaki partner je pontencionalno pogrešan.
..ja,šta sam birala,birala sam:beyond:...ili su oni mene
believer
05.02.2008, 12:57
komplikovano....bar u mom slucaju....nikad nisam birala muskarce koji su "laki za rukovanje",niti toliko infatilni da bi podlegli sitnim zenskim manipulacijama....uvek su bili uzasno inteligentni i previse svoji....to vas u pocetku ocara,a onda ume da muci....ne znam sta je polazilo naopako....nekad je to bio moj strah da se ogolim sasvim,zvucalo je zastrasujuce ostati ogoljen pred nekim i dopustiti mu totalni uvid u vas zivot...nekad su oni odlazili u svet vodjeni ambicijom koju sam razumela ali nisam mogla i da ispratim....anyway...pretpostavljam da su bili pravi,ma kakav da je ishod bio...jer sam ih volela,i divila im se,i dan-danas sam u vise nego regularnim odnosima sa vecinom (vecina - kako to zvuci kao gomila! a nije,bilo ih je tek neznatan broj)........a opet,ako su svi govorili da sam sebicna (u smislu da izgledam kao neko ko je otporan na metke i ko sve moze da prezivi,i da mi nije nuzno ni potrebno ni da se vesam nekom o vrat ni da on to cini meni,da zapravo nikad ne govorim glasno ni emocije ni ocekivanja) onda mozda i nisu bili pravi....ne znam......
...uopšte nisam izbirljiv... :beyond:
Tesko pitanje,a jos tezi odgovor.
Mozda sam ja teska.....i pogresna...
Sve je moguce. :stid2:;)
Kod biranja partnera ,barem kod mene - čudan neki mehanizam gdje 50 % logike pada u vodu :smeh:
Nije baš kao reklama za usisivač ...lagan, pokretljiv, dobro ''usisava'', maleN pa ga ni ne morate podizati da vam ''usisa''...baš sveee :blink:
....ma birač uvek nadje otirač ...;)
NSdjanka
07.02.2008, 23:34
Svaki je bio pravi u svoje vreme...Ali i to ima rok trajanja kao i sve drugo...
...govoriti za bivse da su pogresni,je svoj licni poraz...:lazy:
veverica
08.02.2008, 19:08
Jbg, izgleda da sam upravo doživela još jedan lični poraz...
....a postoje i pravi?...:cesces:
nema šanse :jok::jok::jok:
biterlemon
10.02.2008, 12:36
Svaki partner je pontencionalno pogrešan. Verovatno u većem stepenu nego što je potencijalno dobar, mada je početak svake veze, po pravilu, obećavajući...
Veza je svojevrsan kompromis i njen kvalitet zavisi od mnogih uslova, tako da treba puno odricanja, ljubavi, međusobnog razumevanja i poverenja, vremena, pa i sreće da bi se došlo u čvrstu poziciju da možete reći da imate pravog partnera....
Interesantno, i ja sam dosao do toga da je potrebna i vrlo bitna i sama sreca...
Mada mislim da biram pravo, postoji jedan iznanadjujuci i mozda zabrinjavajuci podatak...
Posle dve godine cetovanja statistika pokazuje da su uglavnom za prijatelja ostale samo one koje su mene birale.
One koje sam ja birao odavno su nestale...
:cesces:
Ne tako često,ali mislim da oni biraju mene.:fijuk:
...kad ne dozvolis da prevladaju sebicnost,samozadovoljstvo,sujeta i razni komplexi...onda shvatis da ima pravih...ostalo je sve bezanija od zivota...:lazy:
...svaki je pravi...dok ne postane pogrešan...:uredu:
Toliko često možemo čuti da je neko naprosto "magnet za budale" da se postavlja pitanje da li ljudi svesno biraju pogrešne partnere ili naprosto nemaju sposobnost procene?
Nisam sigurna koliko je štos u proceni.
Shvatam to samo kao ''odgovor''
na moje ponašanje u datom trenutku.
Ne može konstantno biti ''problem'' u muškarcima. :roll:
Ako stavim prssss' na čelo, mućnem glavom,
dolazim do zaključka da sam ja ta,
koja je izazvala (svesno ili nesvesno)
njihovo ''budalasto (slobodnije) ponašanje'' :crazy: :hahaha:
Extremni slučajevi nisu priča za ovu temu.
Више верујем да сам био биран, него што сам ја бирао. Међутим, имао сам срећу. Бирале су ме, у већини случајева, сјајне партнерке.:uredu:
Rohalj Baze
29.09.2008, 13:40
svaki je isti na kraju...
PersonaGrata
22.10.2008, 12:18
Nisu one bile pogrešne...Sve su sjajne . I trebale su da se "dese" baš tada. Ne bi sad bio ovo što jesam da nema njih (čak i one za koje sam tada mislio da su prave "rospije" i da sam pogrešio što sam ih ikad i upoznao).Puno sam naučio od svake i drago mi je što sam sa većinom i dalje u dobrim odnosima.
Nijedna nije bila pogrešna...ali na žalost ,nijedna nije bila ni ona prava...
starsica
22.10.2008, 15:36
jok.. svi su oni bili pravi u pravo vreme.. sigurno je da mi se ukus menjao tokom godina i nesto sto nisam kao klinka mogla da zamislim da cu raditi ili imati, upravo to sad prizeljkujem ili imam :beyond:
i svaki je pogresan, ili bar u njemu postoji nesto pogresno, koliko god da je pravi i koliko god da ga volim.. ne mogu i necu naci nekoga ko je "sasiven" za mene..
sad mogu da kazem da sam birala pogresne, jer znam sta mi od njih smeta i znam sa ne zelim da imam pored sebe..
npr. sa jednim sam mogla da se sporazumem samo cuteci.. jer cim progovorimo, posvadjamo se :smeh: od tada trazim diplomatu..
dobila sam diplomatu koji je samo pricao.. ali samo pricao bukvalno :dry: posle toga shvatih da mi treba neko ko pored price ima i jos neki kvalitet..
nadjoh sebi idiota koji se zadrzao dugo pored mene samo zato sto je pored price umeo i da me zasmeje..
naravno, nije se sve to desilo ovim redom i bas ovako..
svaki ej bio pravi u to vreme jer sam mislila da je to pravo za mene onda :beyond: i sto smo zreliji, stariji.. to znamo sta je pravo za nas i jednom cemo morati da u moru pogresnih pronadjemo svoje blago..
jer ono sto je nekome otpadak.. drugome je hrana..
jok.. svi su oni bili pravi u pravo vreme.. sigurno je da mi se ukus menjao tokom godina i nesto sto nisam kao klinka mogla da zamislim da cu raditi ili imati, upravo to sad prizeljkujem ili imam :beyond:
i svaki je pogresan, ili bar u njemu postoji nesto pogresno, koliko god da je pravi i koliko god da ga volim.. ne mogu i necu naci nekoga ko je "sasiven" za mene..
sad mogu da kazem da sam birala pogresne, jer znam sta mi od njih smeta i znam sa ne zelim da imam pored sebe..
npr. sa jednim sam mogla da se sporazumem samo cuteci.. jer cim progovorimo, posvadjamo se :smeh: od tada trazim diplomatu..
dobila sam diplomatu koji je samo pricao.. ali samo pricao bukvalno :dry: posle toga shvatih da mi treba neko ko pored price ima i jos neki kvalitet..
nadjoh sebi idiota koji se zadrzao dugo pored mene samo zato sto je pored price umeo i da me zasmeje..
naravno, nije se sve to desilo ovim redom i bas ovako..
svaki ej bio pravi u to vreme jer sam mislila da je to pravo za mene onda :beyond: i sto smo zreliji, stariji.. to znamo sta je pravo za nas i jednom cemo morati da u moru pogresnih pronadjemo svoje blago..
jer ono sto je nekome otpadak.. drugome je hrana..
Kada može da bude u onoj vukojebini sa svojih 20 ovako 'načitana' ne može čovek,a da joj ne oda priznanje...Em znam slučajno da su joj i izbori stvarno pravi,a ako je nekom teško da ne napravi pogrešan onda je to ona,što u RL,što ovde...Znači koleginice čestitam...:roll:
Hmmm...pa ne...svi su oni bili pravi, za taj period...kada sam ja birala birala sam snazne licnosti, inteligentne...nezavisne...i eto problema, tesko je uskladiti dvoje ljudi sa takvim karateristikama....sa svojim bivsim imam ok odnos, nikada se nisam razilazila sa nekim kao sa neprijateljem, i to pokazuje koliko su bili pravi u momentu, trajali smo dok se nismo potrosili i to je to...
nisam vise sigurna ko je bio pravi, a ko nije, kao ni da li sam ja u tim pricama bila prava..
svaki je mozda u datom trenutku kao jedinka bio pravi i kao takav mi je tada zbog neceg odgovarao, ali vremenom u kombinaciji i interakciji se ispostavilo da smo ipak bili pogresna varijanta...
uspevala sam da od mirnih i povucenih dobijem zestoke i explozivne reakcije, a kazu da ni sa kim tako nisu reagovali..pri tome i sama sam na neke reagovala tako da nisam mogla da se prepoznam..
jedno je sigurno..kroz njih sam uspela da bolje upoznam sebe....a sto sebe bolje poznajem, to se vise volim...:roll:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.