Puna verzija : Trema na prvom sastanku
Na prvom ste sastanku, a on/ona pokazuje strašnu tremu. Šta radite u tom slučaju? Da li ste i sami tremaroši?
Leonard Peltier
21.12.2007, 15:18
Tremaroš sam, pa šta? :beyond:
Mada, da bih bio precizniji - postoje 2 različita slučaja.
1. Devojka mi se jako sviđa i stalo mi je ( veoma velika retkost) - trema neviđena (pozitivna sa velikim dozama adrenalina), ali prikrivena :navodno: . Obično mlataram rukama k'o idiot, pričam k'o navijen i redovno prospem svoje ili njeno piće po stolu, njoj ili sebi. Obično po njoj. :roll:
I to je to....... nema drugog sastanka :dry:
2. Whatever - pričam malo i pustim nju da priča mnogo više od mene. Onda krenem da joj postavljam podpitanja (sitne i krupne provokacije, ali na fin/kulturan i uvijen način) - čisto da vidim da li je/koliko je njoj stalo :hmm:
...pa zavisi...kad sam ja onomad imala prve sastanke,ako sam imala tremu:mail:pustila sam njega da prica(pustis pacijenta da prica,pa on sam da dijagnozu),a kad nisam imala tremu,onda sam zbunjivala"neprijatelja":roll:pa ga osvajala,pa mu radila sta sam htela:hahaha:
...ne znam sta mi je danas,euforicna sam skroz...kad god zalutam na ljubavne teme...:jupi:
Na prvom ste sastanku, a on/ona pokazuje strašnu tremu. Šta radite u tom slučaju? Da li ste i sami tremaroši?
...ma jok...odmah idem u napad...tema je sex...ako treba,skidam se na licu mesta...:lazy:
love hunter
21.12.2007, 19:48
Pocnem da povratjam...to mi najbolje ubije tremu. :fijuk:
biterlemon
21.12.2007, 20:14
Tremaroš sam, pa šta? :beyond:
Mada, da bih bio precizniji - postoje 2 različita slučaja.
1. Devojka mi se jako sviđa i stalo mi je ( veoma velika retkost) - trema neviđena (pozitivna sa velikim dozama adrenalina), ali prikrivena :navodno: . Obično mlataram rukama k'o idiot, pričam k'o navijen i redovno prospem svoje ili njeno piće po stolu, njoj ili sebi. Obično po njoj. :roll:
I to je to....... nema drugog sastanka :dry:
2. Whatever - pričam malo i pustim nju da priča mnogo više od mene. Onda krenem da joj postavljam podpitanja (sitne i krupne provokacije, ali na fin/kulturan i uvijen način) - čisto da vidim da li je/koliko je njoj stalo :hmm:
Bas tako.
One bas i nemaju tremu, bar moj utisak je takav...
TROPRSTI
28.12.2007, 12:27
Odma padne neki dodir, zagrljaj, poljubac i tako ostavim tremu da sama utrne. Posle se raspričamo mnogo opuštenije. I čim ne znamo šta da pričamo, udri po poljupcima.
starsica
17.07.2008, 15:34
ja biti neverovatan tremaros :stid2:
i to je lepo upakovani veliki problem za mene.. posto ja kad sam nervozna, pricam kao navijena a kad pricam kao navijena, pocinjem da mucam :lol: i onda se smucim sama sebi, da ne kazem kako je drugima :lol:
Nisam tremaroš na prvom sastanku.
Mene uhvati trema na drugom i trećem.
Prvi sastanak dođe kao neko istraživanje, pitanja i odgovori, otvaranje različitih tema za razgovor i to mi ne stvara nikakvu tremu.
Svaki sledeći sastanak znači da se stvari odvijaju dalje i tu me već polako hvata panika.
Prvi sastanak dođe kao neko istraživanje, pitanja i odgovori, otvaranje različitih tema za razgovor i to mi ne stvara nikakvu tremu.
Svaki sledeći sastanak znači da se stvari odvijaju dalje i tu me već polako hvata panika.
Sa mnom je isto tako. Na prvom sastanku mi je uvek lepo i svečano. Kakva god bila osoba sa kojom se nalazim ne sećam se da mi je nekad bilo neprijatno. Kod svakog mogu naći nešto što mi je neobično ili interesantno za jedan razgovor. U većini slučajeva i ja volim prilično da provociram na uvijen način. Retko koji muškarac mi može privući pažnju i jako mi se svideti. Ako je to u pitanju ja zaćutim i samo se crvenim. I tu prestaju sve moje moći... I počinje čarolija :beyond:
...svaki mi je sastanak kao prvi...i na svakoj imam tremu... :stid2:
-----------------------------------------------------------------------
ma kakva trema...samo me baci u vatru....volim takve situacije....
angel's heart
30.07.2008, 22:46
... :uredu:uvek imam tremu pred izlazak...to je nenormalno...:stid2:
Ovo mi je poznato. :uredu:
I tako je sve počelo... :uzbud:
Jesam, tremaroš sam.
Imam rešenje: dopingujem se čokoladicama.
Em što sebi zasladim veče, razbijem tremu,
em što tamo neki on, sada moj dragi suprug, pomisli:
''O, kako je pažljiva..... '' :stid2: :hahaha:
8)
... ja se sav ukoçim od treme
:roll:
Tremaroš. Veliki. Ali, kažu one, dobar glumac, ne vidi mi se, navodno. Nisam nešto pričljiv inače, ali se tada raspričam kao da sam za skupštinskom govornicom. Isplaniram šta da pitam, ali nikada ne pitam to, nametnu se teme same. Malo provokacije, naravno, malo zbilje, što manje na prvom sastanku - da ne pomisli ni da sam totalno neozbiljan, ni da sam smor.
Normalno, svima nam je stalo šta će o nama pomisliti, dajemo veliki značaj tom prvom utisku koji ćemo ostaviti (s pravom), pa je normalno i da imamo tremu.
ma ja sam bas tremaros.....al slucajem okolnosti sve svoje momke sam upoznala na zurkama,ustvari znala sam ih od ranije al smo se na zurkama smuvali,tako da nismo bas ni pricali puno(srecom jer nebi znala sta da pricam),vise je tu bilo svega drugog a nikako price...............obicno su momci ti koji pricaju a mi tu i tamo........tako da u tim prilikama nisam imala puno treme.
dzabe ja tremaros......uvek.:ljutko:znoje mi se dlanovi,srce lupa cini mi se da svi cuju.........:fijuk:
prewrnuta_torta
26.09.2008, 01:49
:uredu: hehe uvek imam malu tremu... ali sto je i normalno :roll: sto kaze drug Bazarov, teme se same nametnu, razveze se jezik... smeh, zbilja.. i nema vise treme :jok:
Imam tremu...zeludac hoce napolje....jezik se svezao i odbija poslusnost, ugalvnom stvara reci koje sam zeli, besmisao....Ako je partner na tom prvom sastaku iole zanimljiv i simpatican to prodje za dvadesetak minuta...u suprotnom potpuni fijasko....:hahaha::hahaha::hahaha:
Lilith_021
06.11.2008, 14:49
Zavisi od sagovornika. Ako vidim da je on u frci, ja budem cool i imam potrebu da ga opustim ali ako vidim da on vlada situacijom, ja se uspanicim :huh:
Inace sam veliki tremaros, kad se setim polaganja voznje i kako noga igra kazacok na onom kvacilu.. majko moja mila :placko:
Imao sam jos kada sam muvao pre svega o osnovnoj skoli posle toga nije je bilo sasvim opustena varijanta.Ali ko ima tremu ima leka i za to...Muskarci to najbolje znamo prva kafana pa sastanak
robert ns
15.11.2008, 11:13
a voleo bi da sam bar jednom imao tremu. Da se bar jednom i malo spustim na zemlju
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.